PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بازی Generals Zero Hour بر روی ویندوز 7 و کارت گرافیک های جدید



cesc.cesar
19-01-2012, 14:33
سلام
دوستان من بازی جنرالز 2 رو روی لپ تاپم نصب کردم که ویندوز 7 داره و کارت گرافیک Nvidia GT 550 CUDA 2Gig داره
ولی وقتی از ترینر بازی استفاده میکنی که همون اول از بازی میاد بیرون و خطای technical difficulties رو میدوه،اگه هم ترینر باز نکنی باز وقتی داری بازی میکنی بعد از 5،6 دقیقه همین پیغام خطا technical difficulties رو میده و میاد بیرون !
اومدم compatibility رو هم تنظیم کردم روی win Xp Sp2 باز درست نشد،اومدم از Integrated گرافیک استفاده کردم باز درست نشد
باید چیکار کنم ؟
تشکر از شما
سیستمم هم:
Core i7 2.0~2.9
8 Gig RAM
2gig graphic
lLED 15.6 Wide
(که البته wide نمیشه بازی ولی اشکال نداره)
Win 7 Home premium

cesc.cesar
20-01-2012, 01:29
کسی راهکاری نداره؟

MK4482
21-01-2012, 11:14
این مشکل از خود بازی هستش معمولا اگر بازی رو حذف و دوباره نصب کنید باید درست شه . شاید برای شما کرکش خرابه . اگه بعد از 5-6 دقیقه بازی کردن تمام یونیت هات توی بازی منفجر بشه باید کرک و پچ رو بریزی . ولی تو ویندوز xp sp3 این مشکل کمتر پیش میاد .

cesc.cesar
25-01-2012, 20:58
این مشکل از خود بازی هستش معمولا اگر بازی رو حذف و دوباره نصب کنید باید درست شه . شاید برای شما کرکش خرابه . اگه بعد از 5-6 دقیقه بازی کردن تمام یونیت هات توی بازی منفجر بشه باید کرک و پچ رو بریزی . ولی تو ویندوز xp sp3 این مشکل کمتر پیش میاد .

نه منفجر نمیشه،فقط میپره بیرون

MK4482
01-02-2012, 02:13
نه منفجر نمیشه،فقط میپره بیرون

من مشکل شما رو تو خیلی از سایت ها سرچ کردم ولی انگار شما تنها کسی هستی که این مشکل رو داری چون کسی جواب نداد ، شرمنده از این که نتونستم کمکتون کنم .:41:

Mahmoudi_nik
09-02-2012, 19:13
سلام
منم مشکل شما رو دارم
فکر میکنم بخاطر کارت گرافیک یا پردازنده چند هسته ای باشه :41:

ufo-alien
14-08-2012, 01:08
سلامدوستان من بازی جنرالز 2 رو روی لپ تاپم نصب کردم که ویندوز 7 داره و کارت گرافیک Nvidia GT 550 CUDA 2Gig دارهولی وقتی از ترینر بازی استفاده میکنی که همون اول از بازی میاد بیرون و خطای technical difficulties رو میدوه،اگه هم ترینر باز نکنی باز وقتی داری بازی میکنی بعد از 5،6 دقیقه همین پیغام خطا technical difficulties رو میده و میاد بیرون !اومدم compatibility رو هم تنظیم کردم روی win Xp Sp2 باز درست نشد،اومدم از Integrated گرافیک استفاده کردم باز درست نشدباید چیکار کنم ؟ تشکر از شماسیستمم هم:Core i7 2.0~2.98 Gig RAM2gig graphiclLED 15.6 Wide(که البته wide نمیشه بازی ولی اشکال نداره)Win 7 Home premiumبیا این آدرس مشکلت حل میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

He3ammmm
13-08-2013, 15:07
salam man nasb kardam ta bazesh mikonam eror mide k game.dat
has stop workingo ina baadesh ziresh ye clos program dare k bezanam bebande vase chie??

sadafroohi
15-04-2014, 06:43
دوستان راه حلی پیدا کردین؟
منم با این بازی در ویندوز 8.1 اورجینال لپ تاپ مشکل ارور technical difficulties دارم.
گرافیک GTX 765 و Intel 4600 HD
رم 8 گیگ
cpu core i7 4700

sadafroohi
15-04-2014, 16:21
دوستان راه حلی پیدا کردین؟
منم با این بازی در ویندوز 8.1 اورجینال لپ تاپ مشکل ارور technical difficulties دارم.
گرافیک GTX 765 و Intel 4600 HD
رم 8 گیگ
cpu core i7 4700


تونستم با یک روش ابتکاری بازی را بدون ارور اجرا کنم:
ابتدا بازی را در یک کامپیوتر با ویندوز xp نصب کردم و سپس فایلی را که در Documents-Command and Conquer Generals Data بعد از نصب ایجاد شده بود را در کول دیسک کپی کردم و در همین مسیر ویندوز 8.1 لپ تاپ ریختم. به همین راحتی مشکل حل شد.
اینم فایلش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]