PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Anno 2070



elemon
01-01-2012, 12:26
سلام
من بازی anno 2070 رو دانلود کردم اما موقع ورود به بازی یوزر و پسورد میخواد باید چیکار کنم؟

virus2009
01-01-2012, 13:54
سلام
من بازی anno 2070 رو دانلود کردم اما موقع ورود به بازی یوزر و پسورد میخواد باید چیکار کنم؟


user : RELOADED
pass : 1


برای این بازی هنوز کرک درستی نیومده

شما مرحله اول رو نمیتونید رد کنید چون به باگ میخورید

Hikan
06-01-2012, 10:48
اقا این زبان بازی ANNO 2070 من آلمانیه . اگر کسی می دونه چه جوری اتگلیسیش کنم لطفا کمک کنه.ممنون.

h!tman
13-01-2012, 21:20
چجوری زبانشو انگلیسی کنیم!؟
نسخه ریلودد ه

virus2009
13-01-2012, 22:19
ببینید تو فولدر MainData فایل های زیر همشون هست ... ؟؟؟
فکر کنم فایل های زبانش اینجا باشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h!tman
14-01-2012, 03:26
eng 2
patch 2 نیست:(
خیلی زبون آلمانی چرنده!:دی

virus2009
14-01-2012, 12:38
بفرما ، فایل eng2 رو آپ کردم
اگه درست نشد بگو تا Patch2 رو هم آپ کنم
در ضمن آپدیت 1.01 رو هم نصب کن

eng2 :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

هر چند اگر هم درست بشه بازی تو مرحله اول گیر میکنه چون کرک شده است و آنلاین باید بازی بشه
ولی مرحله های فرعی رو میشه رفت

hajibero
18-01-2012, 20:37
اگه تمام کارها رو انجام دادی از جمله کپی کرک و نمی تونی بازی رو به صورت افلاین البته با یوزر RELOADED , PAS 1 بازی کنی باید یک فایل در محیط نصب بازی به اسم install.bat رو اول اجرا کنی بعد بازی رو بالا بیاری .بعدشم یوزر و پسوورد بالا رو بزنی و بر روی کلید سبز رنگ کلیک کنی.وسلام.سلوات

dr.evil696
20-01-2012, 23:28
سلام
من مشکل شروع بازی ندارم اما با اینکه Eng2 هم ریختم بازم زبان آلمانیه..پچ یک هم روشه

mehran18
07-02-2012, 16:29
سلام
من سی دی بازی رو خریدم،نصب کردم اما فایل intall.bat وجود نداره
چیکار کنم؟بازی اجرا نمیشه

hajibero
12-02-2012, 17:58
سلام
من سی دی بازی رو خریدم،نصب کردم اما فایل intall.bat وجود نداره
چیکار کنم؟بازی اجرا نمیشه

این فایل تو بوشه ی کرکه .به همراه کبی کرک .اون هم کبی میشه.
اگه میخوای بدون این فایل اجرا بشه . اول فایل ابدیت رو از بوشه ی کرک تو محیط بازی کبی کن بعد اجراش کن .حالا کرکو کبی کن بو محیط بازی کبی کن.حالا با یوزر RELOADED و بسوورد 1 بازی اجرا میشه.یوزر با حرف بزرگ نوشته شود.ولی یه بدی داره ربان بازی اینجوری فکر کنم المانی میشه که بازی سخت میشه.الان احساس میکنم { بیل گیتسم.} ... صلواتو بفرست...

rezadevilmaycry
02-03-2012, 13:29
باسلام... من در بازی anno 2070 به مشکل برخوردم نصب کردم و وقتی میزنم تا اجرا بشه شماره سریال میخواد...ممنون میشم یکی از دوستان شماره سریال این بازی رو بهم بده یا یک لینک مستقیم یا صحیح از کرک این بازی(من در تاپیک این بازی رفتم ولی کرکش رپیدشر بود متاسفانه نتونستم دانلود کنم)...باتشکر...

rezadevilmaycry
11-03-2012, 21:53
با سلامی دوباره...
آقایان لطفا یکی یک کرک درست حسابی ازین بازی برای ما قرار بدهد من هرکاری کردم کرک رپیدشرش دانلود نشد و میگفت فایل وجود نداره ...
اگر میشه کمی سریعتر من الان چندین روزه منتظرم و تو نت هم گشتم ولی چیزی نیافتم
باتشکر...

virus2009
11-03-2012, 22:20
کرک Anno 2070 :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SAJAD0936
12-03-2012, 16:35
کرک Anno 2070 :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ک ارور میده؟:13:

virus2009
12-03-2012, 19:59
این ک ارور میده؟:13:

چه اروری .. ؟؟؟
کجا ... ؟؟؟ دانلود نشد ؟

SAJAD0936
12-03-2012, 20:16
ایناهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

virus2009
12-03-2012, 21:58
ایناهاش

لینک جدید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

camry
17-03-2012, 18:30
سلام
من وقتی رو آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و تو بازی نمیره چکار کنم؟؟؟

camry
17-03-2012, 21:18
خدا رو شکر رفت تو بازی اما من که از بازی سر در نیاوردم اگه میشه یه توضیح کلی راجع به نحوه بازی و جزئیات بدین

ممنون

camry
30-03-2012, 23:35
به وبلاگ ما حتما یه سری بزنید :
چیزای جالبی اونجا هست :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr.D347h
26-04-2012, 15:53
کرک کردم ولی وقتی RELOADED و 1 رو وارد می کنم میگه که اتصال با سرور قطع شد.
باید چیکار کنیم؟

Goldene
26-05-2012, 14:41
کرک کردم ولی وقتی RELOADED و 1 رو وارد می کنم میگه که اتصال با سرور قطع شد.
باید چیکار کنیم؟

من هم همين يوزر و پسورد رو وارد كردم و داخل بازي شد
احتمالا براي شما هم جواب ميده فقط بايد اينكارارو كني :

به اين عكس توجه كن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اول بايد فايلي به نام profile.xml رو در مسيريي كه در عكس بالا ميبيني قرار بدي البته قابل ذكر هست كه اون دو تا پوشه Accounts و RELOADED وجود نداره و خودت بايد اين دو تا فولدر رو تشكيل بدي

احتمالا بايد فايل مذكور به همراه بازي كه داري باشه اگر نبود ميتوني از اينترنت پيداش كني
بعد از اقدامات بالا يك فايل ديگه به نام install.bat هست كه در عكس بالا ميتوني ببيني كه اگر اقدامات بالا رو درست انجام بدي روش كليك كني يك پيغام ميده كه اگر حرف Y به معني Yes روي كيبورد رو كليك كني طبق عكس بالا يوزر و پسورد رو ميده
اينجوري اون يوزر و پسورد جواب ميده و ميتوني داخل بازي شي

mazyar_7
26-05-2012, 19:07
چجوری زبانشو انگلیسی کنیم!؟
نسخه ریلودد ه

برای انگلیسی کردن باید بری اینجا

C:\Users\YOUR NAME\AppData\Roaming\Ubisoft\ANNO 2070\Config

فایل ENGINE.INI رو باز کنید <LanguageTAG>GER</LanguageTAG> رو به <LanguageTAG>ENG</LanguageTAG>تقییر بدید

d2-38601462
24-06-2012, 13:21
خواهشا یکی به من کمک کنه من بازیا نصب کردم پچ ورژن 1.05 هم نصب کردم اما موقع اجرا میگه فایل binkw32.dll پیدا نشد باید چیکار کنم ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

roohi_rsh
24-07-2012, 01:03
سلام اگر کسی تونسته بین جزایر یا توی نقشه عمل trade یا همون حمل و نقل یا بازرگانی کردن یا هر چیزی دیگه انجام بده ممنون میشم بگه چون مشکل بزرگ این بازی همین هست با این کرک کردنش !
کشتی ها توی مپ استراتژیک نشون داده نمیشه و کلا غیر فعال هست و این یعنی بازی به این قشنگی به فنا رفته

black&whit
11-08-2012, 15:52
این کارم کردم درست نشد ...........

death.lord
28-11-2012, 10:45
سلام
من بازی anno 2070 را دانلود کردم ولی error زیر را میده
instal cannot proceed,beacase either anno 2070 is not installed or the installed language version is not supported
چی کار کنم؟

pooya_m1385
11-04-2013, 23:57
سلام الان دیگه یادم رفته چندمین انجمنیه که رفتم همه نوشته بودن فایل INSTAL.BET رو بزنید افلاین بزنید نشد چنتا کرک زدم اپدیت کردم فایل پروفایل رو چک کردم که چینی نوشته بود دیگه نمیدونم راهی هست یا نه اگه نیست پاکش کنیم

nima rahaei
08-07-2013, 13:04
من وقتی install رو میزنم و بازیو اجرا میکنم با یوزر RELOADED و ژسورد 1 میگه:
user name or password invalid
:n27:

a.m.ganjei
06-08-2014, 14:31
:n18::n18::n18::n18::n18: کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک ، من بازی رو نصب کردم ، کرک رو هم کپی کردم ، وقتی روی Inatall.bat کیک می کنم هم اجرا میشه و کار می کنه ، بعد میرم داخل بازی ، یوزرنیم RELOADED و پسورد 1 رو می زنم ، میگه نمیتونه به سرور متصل بشه ، فکر کنم فایل Install.bat مشکل داره میشه یکی اون رو بذاره ، درضمن ، تو فایل کرکش اصلا آپدیت وجود نداره ، یکی آپدیتش رو هم لطفاً بذاره.:n28:

ali-u
06-08-2014, 17:38
:n18::n18::n18::n18::n18: کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک ، من بازی رو نصب کردم ، کرک رو هم کپی کردم ، وقتی روی Inatall.bat کیک می کنم هم اجرا میشه و کار می کنه ، بعد میرم داخل بازی ، یوزرنیم RELOADED و پسورد 1 رو می زنم ، میگه نمیتونه به سرور متصل بشه ، فکر کنم فایل Install.bat مشکل داره میشه یکی اون رو بذاره ، درضمن ، تو فایل کرکش اصلا آپدیت وجود نداره ، یکی آپدیتش رو هم لطفاً بذاره.:n28:

دوست عزیز
کدوم نسخه رو نصب کردی ؟
کرک anno 2070 v1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موقع کپی کرک و نصب Inatall.bat انتی ویروس رو غیرفعال کن

پیشنهاد میشه dlc نسخه deep ocean رو نصب کنی
تو سایت های فارسی بگردی راحت می توی پیدا کنی
انداز ه ش نزدیک 1 گیگه

massih-m
22-06-2015, 16:29
سه تا راح حل ارائه میکنم برا مشکل تجارت و انتخاب کشتی ها
1- بیخیالش بشی
2- نصخه غیر reloaded رو پیدا کنی(پیدا کردی به منم بگو منم میخوام)
3- بزاری با اتو پچر (auto patcher)خودش اپدیت از شرکت سازنده بگیره بعد دوباره کرکش کنی(فایل anno5.exe رو یه کپی ازش بگیر با اون .dll که اسمش یادم نیس)( من خودم اینکارو کردم جواب داده، فقط یک گیگ دانلود داره)

Xahmad
03-05-2018, 14:02
سلام مرحله اول آنو از یوتیوب دیدم مثل اون کار کردم باز درست نشد.مرحله 1 باگ هست باید چه کنم که درست باشه؟
ممنون میشم جواب بدید:n12:

salmanizadeh
19-06-2018, 21:53
سلام
من این بازی رو دانلود و نصب کردم . زمانی که هنوز کرک رو نریختم فایل اصلی بازی اجرا می شه و سریال می خواد . اما به محضی که کرک رو می ریزم و روی بازی کلیک می کنم هیچ چیزی اجرا نمی شه . از تویه تسک مننجر که نگاه می کنم برنامه در حال اجرا می شه ولی بعد از یکی دو ثانیه میره . آنتی ویروسم رو غیر فعال کردم و فایل instal.bat رو اجرا کردم . بازی رو چند بار حذف و نصب کردم . برنامه uplay آخرین نسخه ش رو نصب کردم . خلاصه هر کاری که فکر می کردم انجام دادم ولی نشد . باید چه کنم ؟

salmanizadeh
20-06-2018, 17:58
کسی نیست راهنمایی کنه ؟