PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سویچ گرافیک !



co70000
02-01-2012, 02:22
سلام , نمیدونم جایه این سوال اینجاست یا نه ! ببخشید .
یه hp pro book 4530s دارم , میخواستم بدونم راهی هست که گرافیک سویچ نشه و دائم روی گرافیک AMD بمونه ؟ توی ستآپ که سویچ رو غیر فعال میکنم با گرافیک intel بالا میاد !
سوال دوم اینکه چجوری میشه کاری کرد که گرافیک از رم share نکنه ؟!؟
سوم اینکه ویندوز مقدار رم رو ایننجور نشون میده : 4.00Gig ( 2.69 Gig Usable بقیش چی شده ؟ در ضمن ویندوزم 32 بیت هست .
باتشکر . . .

F R E E M A N
02-01-2012, 14:45
میخواستم بدونم راهی هست که گرافیک سویچ نشه و دائم روی گرافیک AMD بمونه ؟ توی ستآپ که سویچ رو غیر فعال میکنم با گرافیک intel بالا میاد !اگر در بایوس ستاپ بشه از dynamic به fixed تغییرش داد در ویندوز میتونی سوئیچ دائمی کنی به amd

سوال دوم اینکه چجوری میشه کاری کرد که گرافیک از رم share نکنه ؟!؟گرافیک اینتل باید از رم شیر کنه
گرافیک amd خیلی زور بزنه از رم خودش استفاده میکنه دیگه به شیر نمیکشه

سوم اینکه ویندوز مقدار رم رو ایننجور نشون میده : 4.00Gig ( 2.69 Gig Usable بقیش چی شده ؟ در ضمن ویندوزم 32 بیت هست .ویندوز 64 بیت نصب کن

co70000
02-01-2012, 18:07
توی بایوس ستاپ دینامیک یا فیکسد پیدا نکردم که بشه تغییرش داد , تنها چیزی که بود swichable graphic بود که میشه تیکش رو برداشت , وقتی تیکشو برمیدارم با گرافیک اینتل بالا میاد ! با حافظه 64 مگ ! اون گرافیک amd رو هم نمیشناسه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوییچ دائم که تووی ویندوز گفتید چجوری هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون .

F R E E M A N
02-01-2012, 18:21
توی بایوس ستاپ دینامیک یا فیکسد پیدا نکردم که بشه تغییرش داد , تنها چیزی که بود swichable graphic بود که میشه تیکش رو برداشت , وقتی تیکشو برمیدارم با گرافیک اینتل بالا میاد ! با حافظه 64 مگ ! اون گرافیک amd رو هم نمیشناسه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوییچ دائم که تووی ویندوز گفتید چجوری هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون .
این مورد که گفتم در سری dv6 دیدم
اصلا چرا سوئیچ دائمی؟ در کارهای عادی چه نیازی داری به amd

co70000
02-01-2012, 18:25
اینم همون شِر که گفتم ! میخوام غیر فعال شه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

co70000
02-01-2012, 23:46
آخه خیلی وقتا یادش میره سوییچ کنه , باید برنامه رو بهش بصورت دستی معرفی کنی برا بعضی چیزا که اصلا نیازی به گرافیک بالا نیست سوییچ میکنه این شد که میخواستم دائم بشه .
پیداش کردم که چجوریه , اون تیکی که گفتم رو برداشتم توی برنامه Catalyst Control Center هم دی اکتیوش کردم .
فقط میمونه همون شِیر که توی عکس بالا هست . اینو نمیدونم چجوری غیر فعال کنم !

F R E E M A N
03-01-2012, 00:03
آخه خیلی وقتا یادش میره سوییچ کنه , باید برنامه رو بهش بصورت دستی معرفی کنی برا بعضی چیزا که اصلا نیازی به گرافیک بالا نیست سوییچ میکنه این شد که میخواستم دائم بشه .
پیداش کردم که چجوریه , اون تیکی که گفتم رو برداشتم توی برنامه Catalyst Control Center هم دی اکتیوش کردم .
فقط میمونه همون شِیر که توی عکس بالا هست . اینو نمیدونم چجوری غیر فعال کنم !
چی رو دی اکتیو کردی؟
این مقدار رم شیر که نوشته بیخوده، اختصاصی گرافیک که نشده
این گرافیک اصلا از رم شیر استفاده نمیکنه پس فکرشم نکن که رم سیستم اشغال شده

co70000
03-01-2012, 00:40
توی اون برنامه نوشته بود سوییچ اتوماتیک , دی اکتیوش کردم , الان دستی شده . اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vroom
03-01-2012, 01:08
توی بایوس ستاپ دینامیک یا فیکسد پیدا نکردم که بشه تغییرش داد , تنها چیزی که بود swichable graphic بود که میشه تیکش رو برداشت , وقتی تیکشو برمیدارم با گرافیک اینتل بالا میاد ! با حافظه 64 مگ ! اون گرافیک amd رو هم نمیشناسه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوییچ دائم که تووی ویندوز گفتید چجوری هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون .

سلام:20:
شرمنده وسط بحثتون سوال میپرسم
این عکسی که گذاشتین رو از کجا بهش دسترسی پیدا میکنن؟
ممنون:20:

co70000
03-01-2012, 02:13
همون اول که روشن میکنی با F10 میاد .

Manager_66
03-01-2012, 15:31
سلام . من هم این مشکل رو دارم البته بشکل دیگه . مدل لپ تاپم هم مدل لپ تاپ شماست (hp 4530) منتها وقتی میخوام بازی کنم با اینتل بازی رو میاره . چیکار کنم که بازیها رو با گرافیک ای تی آی بیاره . داریور ای تی آی رو از سایت اچ پی گرفتم و الان نصبه. متشکرم

ن : من درایور اینتل رو از سایت HP نگرفتم ولی بطور کامل میشناسش و تو قسمت تسک بار میارش . لازمه دانلود بشه ؟!

co70000
03-01-2012, 17:26
قبل از هر کاری برو توی device manager و مطمئن شو درایور هر دو گرافیک نصبه .
همون اول که سیستم بالا میاد tab میزنی با f10 وارد بایوس ستاپ میشی , وارد تب system configuration میشی بعد device configuraton باید تیک swichable graphic فعال باشه .
ویندوز خودش گرافیک اینتل رو میشناسه , گرافیک ATI رو که نصب کنی همراش برنامه Catalyst Control Center نصب میشه .
توی برنامه Catalyst Control Center :
power > swichable graphic method > select the graphic processor manually or based on power sourse > Apply
روی دسکتاپ کلیک راست کن , configure swichable graphic رو اجرا کن high performace GPU رو انتخاب کن .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین سادگی !
امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه ( توو حالته عادی بذارش روو Power saving gpu چون رو ای تی آی هم داغ میشه هم باطریش زود تموم میشه ) .
موفق باشی . . .

Manager_66
04-01-2012, 10:50
متشکرم . حل شد . ولی فکر نمیکردم کارت گرافیک ای تی آیش ایندر ضعیف باشه . pes 2011 رو در حالت low با تیک اجرا میکنه !!!

ویرایش : تنظیمات گرافیک بخوبی انجام نشده بود . بعد از انجام تنظیمات بازی بدون مشکل اجرا میشه !