PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Batman: Arkham Asylum



golmohammadi
27-12-2011, 10:41
سلام
من تاپیک مشکلات این بازیو نیافتم و تاپیک خودشم کسی نیست
چون بازی قدیمی هست کسی بازیش نمیکنه
من وقتی این رییس را میزنم بعدش بازی گیر میکنه
و بسته میشه
فکر میکنین ایراد از کرکش هست ؟
اگه کسی کرکی داره ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینک عکس ارور :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Layken
27-12-2011, 12:18
محمد جان با توجه به اون ارور باید نسخه بازی ایراد داشته باشه...
اگر از نسخه بازیت مطمئنی باید کرک عوض کنی...که کرک های متفاوت تو تاپیکش هستن یه گشتی بزنی...
+

یه پیشنهاد دارم تنظیمات بازیتو بیار پایین تو اون قسمت خیلی بیار پایین اونو بزن شاید ردش کنه اگر مشکل کرک نباشه
رد شد بعدش درست کن تنظیمات رو شاید حل بشه

golmohammadi
28-12-2011, 11:47
محمد جان با توجه به اون ارور باید نسخه بازی ایراد داشته باشه...
اگر از نسخه بازیت مطمئنی باید کرک عوض کنی...که کرک های متفاوت تو تاپیکش هستن یه گشتی بزنی...
+

یه پیشنهاد دارم تنظیمات بازیتو بیار پایین تو اون قسمت خیلی بیار پایین اونو بزن شاید ردش کنه اگر مشکل کرک نباشه
رد شد بعدش درست کن تنظیمات رو شاید حل بشه

نسخه بازی ساله چون دوستم تمومش کرده
البته من ایمیج گرفته بودم مدتهاست تو هاردمه
مطمئن نیستم کاملا سالمه
تنظیماتشو باشه یه بار کم میکنم
ولی بعیده
تو مراحل قبلی هم بعضی دموها هنگ میکرد که وقتی دکمه موس را میزدم دمو رد میشد درست میشد
اما اینجا رد نمیکنه
در ضمن برای رد کردن دمو این رییس را باید بکشم که مصیبته
یا بازی ایراد داره یا کرکش

B.3.S.T
28-12-2011, 15:22
ببین این سری بتمن کلآ رو pc یه نمه خل و چل میزنه همیشه!قضیه هم واسه هر دو شماره هست ...
بازی رو از حالت فول اسکرین در بیار و تنظیمات گرافیکی رو هم بیار پایین ایشالا رد میشه...من واسه باگ این بازی اینجوری ردش کردم

golmohammadi
28-12-2011, 19:41
بازی را از فول اسکرین دراوردم
و تنظیماتشو گذاشتم رو لوو وحداقل
بازم گیر کرد
برم ببینم کرک چی پیدا میشه

golmohammadi
28-12-2011, 20:24
بچه ها من حدود 5 نوع کرک تست کردم جواب نداد
چیکار کنم ؟

majid322
23-01-2012, 12:10
برا من این ارور رو موقع اجرا میده:

seculauncher: failed to start application 2000

میدونم بازیش قدیمیه ولی بتمنه نمیشه ازش گذشت :31:
دوستان یه راه حل بدن..

JoWkErsSs
23-01-2012, 21:18
بتمن هیچوقت قدیمی نمیشه :5: کرک رو تست کنید شاید درست شد ...من این ارور رو گرفتم ...کرک رو از یه سایت خارجی دانلود کردم درست شد !!

majid322
23-01-2012, 21:23
تا حالا چند تا کرک دانلود کردم درست نشده ..
اقایی میکنی اگه کرکتو اپ کنی..

JoWkErsSs
23-01-2012, 21:38
باید بگردم پیداش کنم ...شاید 2 روز طول بکشه ...نمیدونم والا ...سعی میکنم ...

Mahdi11Najafi
11-12-2013, 02:46
سلام
بازی رو نصب کردم ولی این 2 3 تا ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارت گرافیکم AMD
رو دو تا سیستم دیگه با گرافیک nVidia تست کردم اجرا شد بدون مشکلی
نمیدونم مال من چشه
مرسی

bleu2u4u
12-06-2015, 01:23
اقا من این بازی رو همون موفغ که اومده بود بازی کردم و مشکلی نبود
چند روز پیش نسخه Batman Arkham Asylum GOTY بازی رو دوباره دانلود کردم تا قبل اومدن Arkham Knight دوباره یه دور قبلیها رو بازی کنم
ولی وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادامه رو هم که میزنم این میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوزم 8.1 و نتفریمورک 3.5 و 4.5 رو هم نصب کردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نزدیک 10 گیگ حجم براش گذاشتم حیفه نصب نشه

donts
12-09-2015, 17:22
سلام دوستان. :n18:
امروز فهمیدم که بعد از انتشار نصخه ی goty برا pc محتوای دانلودی برای ps3 قرار گرفته بود که میشد در چلنج مپ ها با JOKER بازی کرد!!!!!:n04:
فیلماش تو یوتوب هست..:n10:...مثل این که باید یه فایلی رو دانلود کرد و به بازی منتقل کرد تا بشه با جوکر بازی کردد...ولی فقط رو نصخه ای که گوتی نباشه کار میکنه..:n28::n28:
..کسی میدونه که کجا میشه این نصخه ی غیر از گوتی رو پیددا کرد؟؟؟ :n14:

donts
12-09-2015, 17:27
اقا من این بازی رو همون موفغ که اومده بود بازی کردم و مشکلی نبود
چند روز پیش نسخه Batman Arkham Asylum GOTY بازی رو دوباره دانلود کردم تا قبل اومدن Arkham Knight دوباره یه دور قبلیها رو بازی کنم
ولی وقتی بازی رو نصب کردم این ارور رو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ادامه رو هم که میزنم این میاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوزم 8.1 و نتفریمورک 3.5 و 4.5 رو هم نصب کردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نزدیک 10 گیگ حجم براش گذاشتم حیفه نصب نشه


من هم یه همچین اروری مربوط به dx داشتم در 8.1...
برا همین چون فقط بتمن بازی میکنم, City هم رو 8.1 سیو نمیشد....رفتم و 7 نصب کردم, و همه ی بازی هام عالی اجرا میشه...
به شما پیشنهاد میکنم که اگر خیلی براتون مهم هست ..ویندوز 7 64bt نصب کنید....((کلا" رو 10 هم هیچ بازیی رو نصب نکنید:n02:))

bleu2u4u
14-09-2015, 14:41
من هم یه همچین اروری مربوط به dx داشتم در 8.1...
برا همین چون فقط بتمن بازی میکنم, City هم رو 8.1 سیو نمیشد....رفتم و 7 نصب کردم, و همه ی بازی هام عالی اجرا میشه...
به شما پیشنهاد میکنم که اگر خیلی براتون مهم هست ..ویندوز 7 64bt نصب کنید....((کلا" رو 10 هم هیچ بازیی رو نصب نکنید:n02:))

مشکل درایور تو هفت دارم وگرنه به هیچ وجه سراغ 8.1 نمیرفتم

- - - Updated - - -


من هم یه همچین اروری مربوط به dx داشتم در 8.1...
برا همین چون فقط بتمن بازی میکنم, City هم رو 8.1 سیو نمیشد....رفتم و 7 نصب کردم, و همه ی بازی هام عالی اجرا میشه...
به شما پیشنهاد میکنم که اگر خیلی براتون مهم هست ..ویندوز 7 64bt نصب کنید....((کلا" رو 10 هم هیچ بازیی رو نصب نکنید:n02:))

مشکل درایور تو هفت دارم وگرنه به هیچ وجه سراغ 8.1 نمیرفتم