PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا lord of the ring the battle for middle earth 2



OMiD.1080p
25-12-2011, 22:08
سیستمم بازی ارباب حلقه ها رو اجرا نمیکنه.
یعنی قبل از ورود به بازی سیستم هنگ میکنه و ارور میده.بعد میگه که صفحه رو ببندم.
ویندوز هم عوض کردم هم xpهم 7وهم 8.ولی جواب نداد.
سیستمم اینه :

MB: ASROCK 870 EXTREAM3
CPU: ATHLON X2 270 2MB
GPU: HD 6570 1GB GDDR3
RAM: 2*2GB ADATA 1333 GAMING
POWER: 380 GREEN EU
HARD: WESTERN DIGITAL 1TB GREEN 64MB+SEAGATE 250 8MB
MONITOR: ASUS 228H FULL HD WITH HDMI PORT
OS :WINDOWS SEVEN ULTIMATE 64BIT

faraname
26-12-2011, 00:55
می تونی از خطایی که می بینی یک عکس بگیری بزاری ؟ خطا رو ببینم شاید بتونم کمک ات کنم .

OMiD.1080p
29-12-2011, 16:52
مسئله اینکه پیغام خطا نمیده.
تا حالا این بازی ارباب حلقه ها( مدل استراتژی ) رو برای ده ها نفر نصب کردم و تا حالا نشده که وارد بازی نشه.
اما حالا که یه سیستم تازه بستم و اومدم بازی رو اجرا کردم اولش اون Screen Splash بازی ظاهر میشه ولی بعد حدود 20 ثانیه فقط پنجره Close Program ظاهرمیشه که توی کادرش نوشته َAP Crash .
حتی ویندوز رو عوض کردم,هم 32 بیتی و هم 64 بیتی,و هم قطعات سیستم.مثلا کارت گرافیک رو با یه مدل دیگه عوض کردم.رم ها رو نیز همینطور ولی بازم نشد؟
یکی از دوستانم بهم گفت شاید به خاطر مچ نبودن قطعات با هم اینطوری میشه یا شایدم از سی پی یو باشه که با بازی همخوانی نداره؟

faraname
30-12-2011, 19:31
مسئله اینکه پیغام خطا نمیده.
تا حالا این بازی ارباب حلقه ها( مدل استراتژی ) رو برای ده ها نفر نصب کردم و تا حالا نشده که وارد بازی نشه.
اما حالا که یه سیستم تازه بستم و اومدم بازی رو اجرا کردم اولش اون Screen Splash بازی ظاهر میشه ولی بعد حدود 20 ثانیه فقط پنجره Close Program ظاهرمیشه که توی کادرش نوشته َAP Crash .
حتی ویندوز رو عوض کردم,هم 32 بیتی و هم 64 بیتی,و هم قطعات سیستم.مثلا کارت گرافیک رو با یه مدل دیگه عوض کردم.رم ها رو نیز همینطور ولی بازم نشد؟
یکی از دوستانم بهم گفت شاید به خاطر مچ نبودن قطعات با هم اینطوری میشه یا شایدم از سی پی یو باشه که با بازی همخوانی نداره؟

یه سوال دیگه . این بازی واسه اجرا چقدر رم و گرافیک لازم داره ؟ آخه سخت افزارهای سیستم شما عالیه و به قول معروف راست کار بازی خورهاست . موقع نصب بازی های دیگر هم این خطا رو می بینی یا نه فقط همین بازی این طور خطا میده ؟ راستش من مشکل شما رو بیشتر به دو چیز مربوط می دونم .
1- سلامت سیستم ویندوز شما
2-مشکل خود بازی

اولی اینکه به طور مثال من 2 هفته پیش واسه تست یک ویندوز روی لپ تاپم نصب کردم , ( سوون 32 بیت سرویس پک 1) که وقتی گوگل کروم روش نصب میشد هی کرش میکرد . الان ویندوز اورجینال نصب کردم ( ویندوز خود لپ تاپم رو ) هیچ مشکلی ندارم ( جالب اینکه همون خطای ap crash رو میداد!!!)

دومی هم ممکنه چون قطعات سیستم شما قطعات بالایی هست این بازی توسط سخت افزار های شما درست پردازش نشه . همون طور که بهتر از من می دونی همواره تکنولوژی ساخت بازی عقب تر از سخت افزار هاست و ممکنه سخت افزاری درون سیستم شما باشه که این بازی نتونه خودش رو با اون هماهنگ کنه و نتیجه اش میشه چیزی که می بیینی .

صادقانه بگم در مواردی مثل مشکل شما , پیشنهاد من اینه که اول سیستم عامل رو از نوع معتبر و یک دیسک خوب از سایت های معتبر خریداری کنن و بعد از روی اون ویندوز نصب کنن . دوم اینکه سعی کنن از بازی های بروز استفاده کنن و منتظر باشن نسخه های جدید بازی های محبوب شون بیاد تا بدون دردسر هایی این چنین بتونن بازی کنن .

OMiD.1080p
17-01-2012, 10:06
ساخت بازی مال چندسال قبل است.2007 تولید شده.بنابراین سیستم مورد نیازش نیاز به حتی داشتن یه سی پی یو تک هسته ای و گرافیک 64مگابایتی است با رم 256.
تاحالا روی سیستمم همه بازی ها نصب و اجراشده اند.همین بازی هم به درستی نصب شده.بازی اش هم ارجینال است.یعنی بدون کرک است.
بازی رو که اجرا میکنم اول صفحه زیر اجرا میشه.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به طور معمول باید وارد بازی بشه اما سی پی یو میره رو 100 درصد و بازی بعد از چند لحظه کرش میکه وپیغام زیر میاد.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درمورد ویندوز هم که گفتم.خداشاهده ده بار ویندوز عوض کردم هر کدوم با دیسک های مختلف.ویندوز اکس پی,ویندوز سون هم64 بیتی وهم32 بیتی وحتی ویندوز8. کار نکرد که نکرد.!
البته تازگی هم بازی L.A.Noir رو هم بعد اینکه نصب میکنم وکرکش میکنم اجراش میکنم و بعد میره توبازی.بعد از اینکه دموهاش تموم میشه ومیخواد بره به صفحه اصلی با پیغام Unable To Connect To Internet میاد.
این درحالی است که همین برای رو باهمین دیسک و با همین روش کرک روی سیستم دیگه انجام میدم به راحتی میره نو بازی !
ماجرای سیستم من نیز شده مثل هفت خان رستم.
حالا به نظرتون مشکل این دو بازی چیه ؟:41:

drannn
23-01-2013, 22:26
error please isert the correct cd-rom,select ok and restart application مشکل چیه؟

arash_m2
09-01-2014, 22:21
manam hamin moshkelo daram :|
nemidoonam chi kar konam agar kasi balade komak kone plz

sh79
15-01-2014, 10:07
کرک کردین؟

amirreza 500
29-01-2014, 01:13
ببخشید پچ 1.6 این بازی رو از کجا بگیرم ؟ با تشکر :n26:

MUSK£T££R
29-01-2014, 01:23
ببخشید پچ 1.6 این بازی رو از کجا بگیرم ؟ با تشکر :n26:
از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید دانلود کنید ..!

sajadcg125
29-11-2015, 17:08
سلام
اقایون منم همین مشکلو دارم نمیتونم بازی رو بیارم بالا اول میزنه
notresponding
بعدش مینویسه has stopped working
a problem caused the porogram to stop working correctly
windows will close the program and notify you if a solution is availabel
ویندوزم 8 64 بیت
cpu i7
ram 6
vga:geforce 720
الان روش pes 2016نصبه بالام میاد
این بازی رو میخوام اجرا کنم نمیشه لطفا کمک کنین

persica13
15-07-2019, 12:08
شما باید به مسیر C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برید و در اونجا فایلی به اسم options.ini باید باشه که احتمالا برای شما وجود نداره و خودتون باید بسازید. کلیک راست کنید و از سربرگ new یک text document ایجاد کنید و مقادیر زیر رو توش وارد کنید

AllHealthBars = yes
AlternateMouseSetup = no
AmbientVolume = 50
AudioLOD = High
Brightness = 50
FixedStaticGameLOD = UltraHigh
FlashTutorial = 0
HasSeenLogoMovies = yes
HeatEffects = yes
IdealStaticGameLOD = Low
IsThreadedLoad = yes
MovieVolume = 70
MusicVolume = 70
Resolution = 1680 1050
SFXVolume = 70
ScrollFactor = 50
StaticGameLOD = UltraHigh
TimesInGame = 54
UnitDecals = yes
UseEAX3 = no
VoiceVolume = 70

در انتها فایل رو save as کنید و توی همون مسیر به اسم options.ini ذخیره کنید و بعدش بازی رو اجرا کنید. امیدوارم کار کنه