Desperados 2: Cooper's Revenge [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : Desperados 2: Cooper's Revenge

Arashi
03-29-2005, 09:30 PM
داستان بازي در غرب وحشي , در سرزمين تگزاس بوقوع مي پيوندد و داستان بازي به یک گاوچران قدرتمند و توانا ، حرفه ای و زيرک به نام کابوي jhon cooper پيوند مي خورد . اين بار jhon براي REVENGE ديگري بازميگردد و براي انتقام گرفتن از ...

تاریخچه
اگر در ياد داشته باشيد , حدود سه سال پيش يک بازي زيباي استراتژيک به نام desperados wanted dead or alive , که داراي داستاني زيبا , معماهاي پيچيده اما جالب بود و علاوه بر آن هيجان بينظيري را دارا بود وارد بازار شد. زماني که اين بازي به بازار آمد به راحتي توانست بر غول سبک خود یعنی کماندوز پيروز شود و تمام طرفداران اين ژانر را مجذوب خود کند. بعد از موفقيت چشم گير نسخه ي اول بازي , شايعاتي در مورد ساخت نسخه ي دوم اين بازي به گوش مي رسيد . اما spell bound تمامي اين شايعات را تکذيب کرد . بعد از desperados ، کمپاني spell bound بازیهای دیگری از جمله robin houd و chicago1930 را به بازار عرضه کرد كه هيچ كدام بر خلاف desperados موفقيتي را کسب نکردند و spellbound را با يک شکست نسبي رو به رو کردند .

داستان
داستان بازي در غرب وحشي , در سرزمين تگزاس بوقوع مي پيوندد و داستان بازي به یک گاوچران قدرتمند و توانا ، حرفه ای و زيرک به نام کابوي jhon cooper پيوند مي خورد .
http://www.bazikade.com/upload/gallery/desperados_2_coopers_revenge/02.jpg

اين بار jhon براي REVENGE ديگري بازميگردد و براي انتقام گرفتن از ال ديابلو سفر گزيده است . در این راه 5 نفري که در نسخه ي قبلي وجود داشتند بعلاوه ي يک سرخپوست هندي به نامHawkeyes , او را ياري خواهند داد .البته براي همراه شدن با هريک از اين افراد بايد تعدادي از مراحل را پشت سر گذاريد .jhon و همراهانش در مکانهایی از جمله شهرها، روستاهای هندی، دره های خاکی، قلعه ها، واگنهای قطار و شهرهای ارواح بازی را دنبال می کنند. در کل بازي فلش بکي را با نسخه ي اول خود به همراه دارد و پايان نسخه ي اول , پيش درآمدي بود براي ادامه ي نسخه ي دوم .

قابليت ها
از قابليتهاي جديدي که قرار است به بازي اضافه شود ميتوان از : سینه خیز رفتن، پریدن، پنهان شدن , از جایی بالا رفتن و ايستادن کنار ديوار به منظور غافلگير کردن دشمنان و حدود 20 توانایی ديگر که به اين نسخه اضافه شده است , نام برد . از ديگر قابليت هاي تركيبي ميتوان به شنا کردن، تزریق ماده بیهوش کننده به افراد دشمن و دستبند زدن اشاره کرد . در این نسخه هر کاراکتر دارای 6 توانایی مخصوص است(5 توانایی مخصوص که با کمي تغيير و تصرف مانند نسخه ي اول در بازي قرار خواهد داشت بعلاوه ي یک کوییک اکشن) در كل 20 توانایی به اين نسخه اضافه شده است .
http://www.bazikade.com/upload/gallery/desperados_2_coopers_revenge/05.jpg
نحوه و نوآوريهای بازی
اصلی ترین و اساسی ترین نوآوری در این نسخه اضافه شدن یک نمای دوربینی به بازی است: نمای اولیه و قبلی بازی که ایزومتریک نام داشت که نمایی از بالا و گوشه ها بود و نمای دوربینی جدید، نمای دوربینی سوم شخص است که بازیکن ، خود می تواند یکی از این دو نما را انتخاب کند. از نمای دوربینی سوم شخص می توان در دوئل ها، درگیری های تنگاتنگ و پرتاب چاقو استفاده کرد و بازي در اين نسخه به يک اکشن استراتژيک تبديل شده .در این نسخه شما شاهد چند سطح مختلف براي انجام بازي هستید که در نسخه قبلی شاهد آنها نبودیم.
صداگزاري , هوش مصنوعي و کنترل
در مورد صداگزاري بازي هم بايد بگويم ، صداي تيرها از خاصيت بسيار واقع گرايانه اي برخوردار است و يا مثلا : صداي نعل پاي اسب ها در هنگام راه رفتن , بسيار عالي است و با تغيير جهت در سمت چپ و راست , تغيير ميکند . در مورد کنترل بازي نميتوان زياد انتقاد کرد اما مطمينا مشکلي را براي شما ايجاد نخواهد کرد و مانند نسخه ي اول مناسب خواهد بود .
http://www.bazikade.com/upload/gallery/desperados_2_coopers_revenge/09.jpg
هوش صنوعي بازي هم از قدرتي بسيار بالا بهره خواهد برد . هنگامي که شما در نسخه ي قبل , ساعت کوکي خود را براي جلب توجه دشمنان کوک ميکرديد , تا محدوده اي امکان داشت تا صداي آن جلب توجه کند , اما در اين نسخه از بازي , محدوده ي صدا , تا ۵ برابر افزايش پيدا کرده است همچنين وقتي در نسخه ي قبل , در مقابل دشمنان قرار ميگرفتيد و به هم شليک ميکرديد , ممکن بود اکثر تير دشمنان خطا ميرفت اما در اين نسخه شما فرصتي را براي وقت تلف کردن نخواهيد داشت و کوچکترين اشتباهي از شما باعث خواهد شد تا ماموريت شما منحل گردد .

گرافیک بازی
نسخه اول این بازی گرافیک فوق العاده ای( البته در زمان خود) به صورت دو بعدی و بسيار جذاب داشت که شاید بتوان گفت که در میان بازی های دوبعدی امروزی هنوز هم آن بازی سه سال پیش حرف اول را می زند. اما در مورد این نسخه، گرافیک بازی در هر دو نمای دوربینی بازی کاملا سه بعدی است. گرافیک ساختمان ها و بناها کاملا واقعی شده است و در آن ريزه کاریهای زیادی را می توان دید و سرزمين هاي تگزاس و وسترن به خوبي به تصوير کشيده شده است و محيط کاملا مجزا است .
نکته دیگری که می توان در مورد گرافیک این نسخه به آن اشاره کرد تاثیر پذیر شدن اجسام نسبت به شلیک و ضربه است یعنی با برخورد گلوله یا ضربه، آنها جابه جا یا نابود می شوند. اين طور که عکس هاي بازي نشان ميدهد , نورپردازي فوق العاده است و سازندگان بازي در اين زمينه دقت زيادي به خرج داده اند به عنوان مثال در يک منطقه از بازي , شستگي هاي ديوار بسيار خوب طراحي شده و نورپردازي بازي در آن منطقه به طوري است که نشان دهد , شکستگي ديوار واقعي است .

http://www.bazikade.com/upload/gallery/desperados_2_coopers_revenge/04.jpg
بطور گرافیک بازی عالی کار شده و تنها مشکل آن را مي توان در طراحی شخصیت های بازی ديد . که spellbound ميتواند با دقت و صرف وقت بیشتری در این مورد بازي را بهبود ببخشد .
نتيجه گيري
بازي desperados يک انتظار بزرگ براي طرفداران اين گونه بازيها خواهد بود و spell bound خبر بيشتري را در مورد اين بازي در دسترس نگذاشته است . گفتني است که تاريخ انتشار اين بازي چندين بار به تاخير انجاميده . پس منتظر يک هيجان باور نکردني باشيد !!!
موفق باشيد :wink: :wink:

ZiTaNiX
05-04-2005, 11:06 PM
سیستم مورد نیازش رو هم میشه بگید؟

Arashi
05-05-2005, 02:30 PM
128~256 RAM
16~32 VGA
800 CPU
850 MB

موفق باشيد :wink: :wink:

ZiTaNiX
05-05-2005, 04:36 PM
آقا این سی دی رو یکی می تونه واسه من پست کنه شاهرود؟
هزینه اش رو هم خودم متقبل میشم

ZiTaNiX
05-05-2005, 08:52 PM
آقا تو رو خدا هر کی می تونه این سی دی رو واسه من بفرسته عاجزانه خواهش می کنم

ZiTaNiX
05-06-2005, 02:59 AM
آقا تو رو خدا هر کی می تونه این سی دی رو واسه من بفرسته عاجزانه خواهش می کنم

Arashi
05-06-2005, 01:11 PM
عزيز چرا سه تا پست ؟؟ يكي هم مي گفتي همه مي خوندن در ضمن من امكانش رو ندارم (البته فعلا) خداييش اگه ميتونستم واست مجاني ميفرستادم شرمنده
:cry: :( :oops:
موفق باشيد :D :wink:

ZiTaNiX
05-06-2005, 02:45 PM
چرا امکانش نیست؟
تورو خدا یه کاریش بکن دیگه جون من خواهش می کنم

Soso
05-06-2005, 03:37 PM
راست میگه یکی برای من بفرسته دبی هزینش رو هم خودم میدم :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

ZiTaNiX
05-06-2005, 04:12 PM
من تو شاهرودم نمی فرستن وای به حال تو که دبی هستی :shock: :shock: :shock:

Soso
05-06-2005, 05:30 PM
من تو شاهرودم نمی فرستن وای به حال تو که دبی هستی :shock: :shock: :shock:

یعنی واقعا نفهمیدی که ...

یکم جمله ی منو زیر و رو کن و به شکل ها نگاه کن میفهمی :arrow:

ZiTaNiX
05-06-2005, 10:45 PM
یعنی چی ما که چیز مشکوکی نفهمیدیم تازه عزیز تو که خودت 1000 تا پست دادی ....

ZiTaNiX
05-07-2005, 03:41 PM
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

علیرضا
05-07-2005, 03:54 PM
آرش جان خيلي عالي بود ممنونم :wink:

Arashi
05-07-2005, 11:28 PM
آرش جان خيلي عالي بود ممنونم

خواهش ميكنم عليرضا جان

یعنی واقعا نفهمیدی که ...

یکم جمله ی منو زیر و رو کن و به شکل ها نگاه کن میفهمی
ويرايش شد - شرمنده سوسو جان :cry:
موفق باشيد :wink: :wink: :D

ZiTaNiX
05-08-2005, 12:11 AM
بابا تورو خدا یکی اینو واسه من بفرسته

Soso
05-08-2005, 08:18 AM
تیکه رو که به اون برادری که عشق پست بیهودس گفتم. بعدشم آقای آرشی شما رو سر ما جا دارین

Arashi
05-08-2005, 06:25 PM
سوسو جان شرمنده :cry: :cry: من فكر كردم با من بودي آقا ما چاكرتيم :) پاتو بردار ما نفس بكشيم :mrgreen: و ....
در ضمن من اسم كوچيكم آرش ه فاميليم هم چيز ديگس(اصلا ربطي به آرشي هم نداره)
موفق باشيد :D :D :wink:

ZiTaNiX
05-08-2005, 09:34 PM
تاپیک منحرف شد رفت

vixen357ka
03-13-2006, 11:07 AM
سلام به همگي
اگر كسي اين cd بازی رو داره . منو هم بی بهره نذاره. ممنون میشم.
آخه توسایت خارجی کمتر از 60 دلار نیست.
مرسی. از شما
منتظر جواب هستم

basterzt
07-05-2006, 03:42 AM
تازه بازی اومده به بازار
اینا پارسال میخواستن واسه همدیگه بفرستن
خیلی باحاله اینجا

Mirage
07-06-2006, 12:21 AM
اگه كسي بازيش رو كرده نظرش رو بگه.

ببينم بخرم يا نه؟