PDA

View Full Version : سوالاتی پیرامون اینترنت وایر لس



AZBYY
22-12-2011, 10:33
با سلام
من تو یه مجتمع زندگی میکنم که به گفته مخابرات خطوط تلفن اون قابلیت ارایه adsl رو ندارند.خوشبختانه خود مجتمع اینترنت وایر لس ارایه میده.منتها گفت باید یک مودم وایر لس بگیری.تا جایی که من میدونم مودم وایرلس صرفا یک اکسس پوینت هست تعدادی هم پورت لن داره که میشه باهاش به صورت بیسیم یا با سیم شبکه ایجاد کرد.از طرفی من لپ تابم کارت وایر لس داره و احتمالا میتونه شبکه بیسیم این شرکت مورد نظر رو ببینه.چون وقتی شبکه های بیسیم رو سرچ میکنم اکسس پوینت شرکت مذکور رو هم پیدا میکنه. البته من نمیدونم این اکسس پوینت مال یکی از همسایه ها هست یا مال خود شرکت هستش.با این تفاسیر اصلا من نیاز به مودم بیسیم دارم یا نه؟اصلا این مودم بیسیم چه کاری اضافه بر کارت شبکه بیسیم لپ تاب انجام میده.البته گذشته از قابلیت شبکه سازیش.منظورم روی ارتباطش هست.چون کارت شبکه بیسیم به اکسس پوینت شرکت مذکور وصل میشه و اینترنت میگیره و مودم بیسیم هم همین کار رو میکنه.

به طور خلاصه میخوام بدونم یک مودم وایر لس چطور به اینتر نت وایر لس وصل میشه و چه تفاوتی با وصل شدن کارت شبکه بیسیم به اینتر نت وایر لس داره.و اینکه مودم وایر لس از لحاظ ارتباط به اینترنت چه کار اضافه ای نسبت به کارت شبکه بیسیم میتونه انجام بده؟

AZBYY
23-12-2011, 12:27
از دوستان کسی چیزی نمیدونه؟

behrooz.shie
24-12-2011, 00:30
با همون لبتاب تون میتونید وصل شید !
مودم وایرلس وجود خارجی نداره !
اگر گفتند نمیشه بپرسید چرا نمیشه و اصلاعات کامل بگیرید تا بتونیم راهنمایتون کنیم

AZBYY
24-12-2011, 15:22
با سلام.
ازشون سوال کردم و گفتن که کارت شبکه بی سیم لپ تاپ قدرت گیرندگیش در حد یک اکسس پوینت بی سیم نیست.برای اطمینان از اینکه همیشه سیگنال دریافت بشه باید اکسس پوینت بی سیم تهیه کنید.

حالا نمیدونم این حرفشون تا چه حد میتونه درست باشه.لطفا راهنماییم کنید

Mr. M.S.R
24-12-2011, 16:07
با سلام.
ازشون سوال کردم و گفتن که کارت شبکه بی سیم لپ تاپ قدرت گیرندگیش در حد یک اکسس پوینت بی سیم نیست.برای اطمینان از اینکه همیشه سیگنال دریافت بشه باید اکسس پوینت بی سیم تهیه کنید.

حالا نمیدونم این حرفشون تا چه حد میتونه درست باشه.لطفا راهنماییم کنید
اگر انتن دهی اکسس پوینت ان شرکت در واحد شما خوبه نیازی به تهیه اکسس پوینت اضافه نیست!
فقط کافی بر اساس شبکه ای که ان شرکت پیاده کرده کانکشن بسازید و به اینترنت وصل بشید! (البته ممکنه کانکشن هم نیاز نباشه! )

AZBYY
25-12-2011, 13:19
با سلام
ممنون از جوابتون.حالا با فرض بر اینکه اکسس پوینت شرکت مذکور انتن دهی خوبی داشته باشد لطفا چگونگی ساخت کانکشن مورد نیاز را برام توضیح بدید.ایا مثل ساختن کانکشن برای adsl است یا فرق دارد.؟

AZBYY
27-12-2011, 12:59
از دوستان کسی نیست یه راهنمایی کوچیک کنه؟