PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مایعی که باعث شکسته شدن شیشه می شود ؟! دروغ یا واقعیت ؟!

Glad Boy
21-12-2011, 01:16
سلام دوستان

راستش یکی از دوستام می گفت که یه ماده ای هست (مایع فکر کنم) که وقتی اونو می پاشی به شیشه ، شیشه رو
خورد و خاکشیر می کنه !! :18: هرچی ما می گفتیم مگه میشه بچه !؟ می گفت آره به جون خودم هست من می دونم !
حالا گفتم کجا بهتر از تاپیک شیمی ! از شما بپرسم ببینم آیا واقعا همچین چیزی هست یا این رفیق ما خالی بسته !؟

hector2000
22-12-2011, 12:02
دنبال این چیزها نگردوهمیشه دنبال ساختن باش نه از بین بردن!
نمی دانم چرا ایرانیها اینقدر به خرابکاری و ترکاندن و نابود کردن بیشتر از ساختن و اباد کردن علاقه دارن
نمونه این خرابکاری و ازار رساندن را تو چهارشنبه سوری ببینید،توی شیوهای جدید دزدی و مال مردم را خوردن می تونید ببینید و...

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-07-2012, 11:51
سلام شيشه رو اگر گرم کنید بعد یهو آب یخ بریزید روش خورد میشه .حتی شیشه های مقاوم در برابر تغییر دما هم اگر خیلی داغ بشند و یهو آب یخ بریزید روش خورد میشه .

farhadd
26-07-2012, 23:17
همچین مایعی وجود خارجی نداره بیجهت خودتون رو خسته نکنید.

سلام شيشه رو اگر گرم کنید بعد یهو آب یخ بریزید روش خورد میشه .حتی شیشه های مقاوم در برابر تغییر دما هم اگر خیلی داغ بشند و یهو آب یخ بریزید روش خورد میشه .
شیشه های پیرکس که در آزمایشگاه ها و نیز شیشه های مقاوم به گرما که در شومینه ها و.... استفاده میشوند معمولاً تا 250 درجه سلسیوس مقاومت در برابر شوک گرمایی دارند.
شیوه ی تولید این شیشه ها با شیشه های معمولی متفاوته.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-07-2012, 07:00
شیشه های پیرکس که در آزمایشگاه ها و نیز شیشه های مقاوم به گرما که در شومینه ها و.... استفاده میشوند معمولاً تا 250 درجه سلسیوس مقاومت در برابر شوک گرمایی دارند.شیوه ی تولید این شیشه ها با شیشه های معمولی متفاوته.
سلام .
اگر با یه مشعل گازیِ دستی که حدودِ 1400 درجه گرما داره گرمش کنیم و درجا آب یخ بریزیم روش خورد نمیشه ؟
:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farhadd
27-07-2012, 08:49
نه من گفتم تا 250 درجه نه تا 1400 درجه!
درباره ی تفاوت آب یخ با آب سرد هم باید آزمایش کرد.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-07-2012, 09:06
نه من گفتم تا 250 درجه نه تا 1400 درجه!
درباره ی تفاوت آب یخ با آب سرد هم باید آزمایش کرد.
سلام .
ظاهراً بنده درست توضیح ندادم, سوء تفاهم شد
دوستِ عزیز GLAD BOY سوال پرسیدند که مایعی هست که بریزیم رو شیشه خورد بشه .
بنده گفتم بله , با گرم کردن و آب یخ میشه شیشه رو خورد مرد .
بعد شما دوست بزرگوار گفتین بعضی از انواع شیشه ها در مقابل حرارت مقاومند و تا 250 درجه اختلاف دما رو تحمل میکنند .
بنده هم گفتم همون شیشه ها رو اگر بیشتر حرارت بدیم و تا حدود 1400 درجه بعد یهو آب یخ (حدود صفر درجه) بریزیم روش خورد میشه

farhadd
27-07-2012, 09:11
فکر نکنم منظور ایشون این بود.
چون اینطور که شما بیان کردین تقریباً هر جامد کریستالی غیر فلزی رو میشه با هر محلولی خردش کرد. جامد غیر فلزی رو تا حد امکان داغ میکنیم و با هر محلول سردی خردش میکنیم. و دیگه پرسیدن این سوال بیهودست.
بنظرم ایشون منظورش در شرایط عادی فیزیکی یعنی فشار 1 At و دمای 25 درجه بوده باشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-07-2012, 10:23
سلام .
یادِ شعر "آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم , یار در ...." افتادم
ایشون داره میگرده دنبال یک چنین مایعی درحالیکه آب یخ همون کار رو انجام میده .
حالا جالب انگیز اینه که از خودشون خبری نیست .
تاپیک زدند و ولش کردند فی امان الله

راستی به نظرتون برایِ این کفش مهم !!!!! جایزه نوبل میدن؟
:31:

Glad Boy
27-07-2012, 10:48
این تاپیک من دوباره اومده بالا !؟

حالا جالب انگیز اینه که از خودشون خبری نیست .

نه آخه من چون آدم کنجکاوی هستم این تاپیک رو چند وقت پیش زدم بعد اون دوستمون توی پست دوم اومد زد تو کاسه کوزه ما ! بنده خدا فکر کرده من می خوام مردم آزاری کنم یا برم دزدی ! بابا خب سوال واسم پیش اومد !
حالا اگه اون چیزایی که اون آقا تو اون پست درباره ایرانیا گفته باشه هم درست باشه، اینم من میگم که بعضیا خودشون رو نخود هر آش میکنن ! خب جواب رو نمی دونی بیخود پست میزنی تو تاپیک مردم !
+
دوستان خیلی ممنون از صحبت هاتون. با دقت مطالعه کردم و استفاده کردم.
تشکر/.

asrit.net
27-07-2012, 12:03
دوست عزیز در یکصورت امکان پذیر است.

برخی از مواد هستند که می توانند با مکانیزمی جسم قرار گرفته در زیر شان را گرم کنند و بعد از یک حدی خودشان

از بین می روند و جسم زیشان یکدفعه با اختلاف دمای با محیط مواجه می شود.

یکراه دیگر شکستن شیشه ها علی الخصوص سکوریت ضربه زدن به گوشه های آن است ، ریز ریز می شود.

amirshah4
01-09-2016, 11:05
Hydroflouric acid: HF
it is available as 40% solution in water and can eat glass very easily
reaction:
Na2CaSiO4+8HF

==>

Na2SiF6+CaF2