PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ram اسوس g73



bahadorgamer
10-12-2011, 17:40
سلام خدمت دوستان عزیز.من حدود دو هفته میشه که یه g73sw گرفتم.امروز نرم افزاری به نام cpu-z (نرم افزاری برای معرفی سخت افزار) نصب کردم.در قسمت رم متوجه شدم که فرکانس رم های لپ تاپ رو 667mhz اعلام میکنه.در صورتی که رم نصب شده بر روی این دستگاه طبق سایت سازنده و همین طور روی جعبه دستگاه و فروشنده با فرکانس 1333mhz باید باشه.کسی از شما دوستان میدونه که ایا این خطای نرم افزاره یا این که سرم کلا رفته:20:من یه نرم افزار مشابه دیگه به نام speccy هم نصب کردم اما نتیجه همین بود.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.:11::40:

hamid.7003
10-12-2011, 20:45
سلام خدمت دوستان عزیز.من حدود دو هفته میشه که یه g73sw گرفتم.امروز نرم افزاری به نام cpu-z (نرم افزاری برای معرفی سخت افزار) نصب کردم.در قسمت رم متوجه شدم که فرکانس رم های لپ تاپ رو 667mhz اعلام میکنه.در صورتی که رم نصب شده بر روی این دستگاه طبق سایت سازنده و همین طور روی جعبه دستگاه و فروشنده با فرکانس 1333mhz باید باشه.کسی از شما دوستان میدونه که ایا این خطای نرم افزاره یا این که سرم کلا رفته:20:من یه نرم افزار مشابه دیگه به نام speccy هم نصب کردم اما نتیجه همین بود.
پیشاپیش از کمکتون ممنونم.:11::40:

دلیل نمایش 667 تو برنامه رو نمیدونم ولی امکان نداره رم 667 رو مادربرد این لپ تاپ جواب بده
چون 667 میشه DDR2 ولی رم این لپ تاپ DDR3

F R E E M A N
10-12-2011, 21:19
667 کلاک باس رم محسوب میشه و 1333 دیتا ریت
نرم افزار زیر حتی نوع ماژول رم را هم نشان میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bahadorgamer
10-12-2011, 23:41
667 کلاک باس رم محسوب میشه و 1333 دیتا ریت
نرم افزار زیر حتی نوع ماژول رم را هم نشان میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یعنی مشکل از رم ها نیست درسته؟:20: