PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی موتورولا v3i داره؟؟؟



amin-se
26-06-2006, 17:29
اگه کسی موتورولا v3i داره ممنون میشم راهنمایی کنه که مزیتها و معایب گوشی چی هست؟؟ و اگه برنامه ای هم برای گوشی سراغ داره لطفا لینکش رو قرار بده .

amin-se
27-06-2006, 15:28
یعنی کسی موتورولا نداره؟؟؟؟!!!!

somayehns
03-07-2006, 18:03
چرا عزیزم من دارم هم V3i و هم V3X و در ضمن این گوشی هیچ فرقی با گوشی های سیمبین نداره و همه چیز رو می شه روش نصب کرد تازه در بعضی از موارد خیلی بهتره در مورد مزایا و معایبش هم در اولین فرصت برات می نویسم.

amin-se
04-07-2006, 16:32
ممنون از راهنماییت somayehns اگه میشه در مورد آنتن دهیش هم توضیح بده . چون خونمون خوزستان هست و وقتی رفتم قیمتش رو سوال کنم فروشنده گفت که آنتن دهی ضعیفی داره (البته v3 رو میگفت) و ما یکم با احتیاط این گوشی رو میاریم.
من هم که این همه گشته بودم این گوشی رو پیدا کردم تو ذوقم خورد. و از یکی از دوستام هم که v3 داشت در مورد v3i پرسیدم گفت که:v3 انتن دهی ضعیفی داشت و فروختم ولی نمیدونست که آنتن دهی v3i چطوره.
اگه راهنمایی کنی ممنون میشم.

Elfin-D
04-07-2006, 21:31
سلام
v3iبا v3 از نظر انتندهی فرقی داره و در همون حد ضعیف هست
بعد اینکه این گوشی به دلیل امریکایی بودن نمایندگی و خدمات پس از فروش درست و حسابی نداره
پس بهتره خیلی در فکرش نباشید
مرسی

somayehns
05-07-2006, 10:09
عرض كنم خدمت شما دوست عزيز :
من خودم v3 نداشتم ولي v3i و v3x و vx3-H3G توي مشهد و تهران و اصرافشون خيلي راحت جواب مي دهه و مشكلي نداره البته يكي از دوستان v3 داره و ازش خيلي راضيه.
در مورد مزايا و معايبش هم عرض كنم : گوشي هاي موتورولا به دليل اين كه ساختار مديريت و نرم افزار و هم چنين منو هاي اون با تمام گوشي هاي موجود در ايران و شرق آسيا و اروپا متفاوت است بيشتر مشكلات كاربران عدم توانايي كافي به منظور استفاده از گوشي است در صورتي با گوشي هاي موتورولا حتي اون هايي كه java هستند ميشه هر كاري رو كرد به عنوان مثال : با v3x به صورت معمول ميشه تا 5 ساعت فيلم برداري با پسوند 3gp انجام داد واي به حال زماني كه برنامه فشره ساز هم نصب كني و يا اين كه استفاده از Bluetooth به وسيله منوي مديريت و كپي انجام ميشه در حالي كه مخصوصل فرشنده ها به دليل اين كه اين مسايل رو اطلاع ندارند معمولا اظهار عدم توانايي گوشش را مي كنند. اين سري گوشي هاي مخصوصا در v3x تنها مشكلي كه دارد مصرف باطري كه به صورت معمول به نظر زياد ميرسه البته خود اين مسئله رو ميشه با خريد يك باطري 1700 ميلي آمپر از فروشگاه Ebay به قيمت 11 يا 12 دلار و پرداخت 3 يا 4 هزار تومان اضافه به منظور حمل و تحويل در ايران حل كرد. در نهايت هم بايد عرض كنم كه بدين صورت امكان پرداختن به توانايي و يا مزايا و معايب گوشي وجود ندارد توجه شود كه معيار شما از انتخاب گوشي چيست ؟
در جواب دوست عزيز و همكار انجمني مون هم بگم كه اين كه گوشي هاي موتورولا بد آنتن مي دن مال قديم بود اونم به اين خاطر بود كه چون توي آمريكا استفاده از باند 850 منسوخ شده و به دنبال اون سيستم هاي پشتيباني اون هم از روي گوشي هاي موتورولا حذف شده بود و متاسفانه در ايران هنوز از اين باند استفاده ميشه كاربران موتورولا دچار عدم آنتن دهي صحيح توي ايران مي شدند اما اين مشكل در سري v3 و در باند 900/1800 و هم چنين انتخابگر اتوماتيك باند كنجانيده شده و به همين دليل مشكل آنتن دهيش هم حل شده.

amin-se
09-07-2006, 15:14
ممنون از راهنماییت

somayehns
09-07-2006, 16:49
خواهش می کنم omd-soft قابل نداشت.

somayehns
09-07-2006, 16:49
خواهش می کنم omd-soft قابل نداشت.

x-boy
09-07-2006, 17:17
ممنون خيلي كامل راهنمايي كردي كاربراي سوني اريكسون ياد بگيرند

metal_militia
09-07-2006, 23:16
و همچنين نوكيا باز ها

somayehns
10-07-2006, 10:46
قابل شما رو نداشت در ضمن اگه وقت کردی یه سر به تاپیک بچه ها کدوم از این گوشی ها بهتره بزن !!!

amir tv
18-07-2006, 12:17
سلام
كسي ميدونه چگونه ميشه روي گوشي وی 3 آی پسورد بذاریم بصورتی که بعد از چند لحظه خود به خود قفل بشه ، من میتونم گوشی رو قفل کنم ولی میخوام وقتی با گوشی کار نمیکنم بعد از چند لحظه قفل بشه و پسورد بخواد.
ممنون میشم جوابم رو بدین .
از تمامی دوستان متشکرم .

usjafar
24-07-2006, 02:40
من يه سوال دارم شنيدم رو وي3 فقط 10 sms ميشه نگه داشت آيا روي v3x هم همين توره؟؟

amin-se
24-07-2006, 17:11
من يه سوال دارم شنيدم رو وي3 فقط 10 sms ميشه نگه داشت آيا روي v3x هم همين توره؟؟


v3x یه گوشی کامل هست از هر لحاظ . و شما هر تعداد sms بخوای میتونی توش نگه داری

ONLY_NOKIA
24-07-2006, 17:25
من كه ندارم ولي گوشي بدي نيست

Mostafa_Amol
30-12-2006, 02:14
کسی می تواند برای من نرم افزار digital audio player را که برای motorola v3i است گیر بیاورد چون خودم اشتباهی آن را از گوشی ام پاک کردم ( فکر کنم ورژن این نرم افزار0.10 باشد)

zolmat
12-03-2007, 14:49
دوستان من يه گوشي v3i ‌دارم كه متاسفانه يا خوشبختانه ساخت سنگاپوره . گوشي من بعد از يك ماه كار كردن ، كه البته با نوسان در آنتن دهي همراه بود .! نهايتا خاموش شد و تا امروز ديگه روشن نشده . دكمه قرمز را 1000 بار فشار دادم اما نتيجه نداد .
دوستان اگه مي تونيد راهنمايي كنيد .آيا گوشي قاچاق بوده و سريالش ثبت نشده و يا مورد تكنيكي داره .
اگه آدرس جايي تو تهران كه كار موتورولا مي كنه برام بزاريد ممنون مي شم .

avax7
13-03-2007, 13:31
:laughing: chon systeme java2 dare mishe har barnameii ke bain system sazgare rikht

GsM
13-03-2007, 19:29
دوستان من يه گوشي v3i ‌دارم كه متاسفانه يا خوشبختانه ساخت سنگاپوره . گوشي من بعد از يك ماه كار كردن ، كه البته با نوسان در آنتن دهي همراه بود .! نهايتا خاموش شد و تا امروز ديگه روشن نشده . دكمه قرمز را 1000 بار فشار دادم اما نتيجه نداد .
دوستان اگه مي تونيد راهنمايي كنيد .آيا گوشي قاچاق بوده و سريالش ثبت نشده و يا مورد تكنيكي داره .
اگه آدرس جايي تو تهران كه كار موتورولا مي كنه برام بزاريد ممنون مي شم .
سلام دوست عزیز........
اینکه ساخت سنگا پ.ره.. کی خیلی عالیه...
تنها راه شما دوست عزیز فلش است....
موفق باشین...

zolmat
15-03-2007, 23:23
سلام دوست عزیز........
اینکه ساخت سنگا پ.ره.. کی خیلی عالیه...
تنها راه شما دوست عزیز فلش است....
موفق باشین...


اما اصلا روشن نميشه !!!!!!!
اما به هر حال مرسي .

M.etallic.A
20-03-2007, 00:26
زیر خاکی رو نیارید بالا ...

zolmat
25-03-2007, 12:14
دوست عزيز لطفا طريقه فلش كردن v3i رو واسم بزار . مرسي

GsM
25-03-2007, 15:11
دوست عزيز لطفا طريقه فلش كردن v3i رو واسم بزار . مرسي

دوست گرامی.. برای آموزش فلش به تاپیک مخصوص که به نام فلش است مراجعه کنید.
ممنون:20:

bahal20
28-04-2007, 23:05
محدوديت فيلم برداري موتورولا راهي هم داره!؟

تورج رشیدی
09-05-2007, 09:51
موتورلا v3i یکی از بهترین گوشی ها است و مشکلی در آنتن دهی ندارد.

تورج رشیدی
10-05-2007, 10:27
گوشی موتورلا v3i گوشی توپی است

Silwestern
10-05-2007, 11:00
عزیزم اگه میخوای پول بدی v3x رو بخری توصیه میکنم سامسونگ D830 بخری !!! چون هم پدرمادر داره هم کیفیت همه چیش خیلی خفن تر از v3x !!! حتما امتحان کن خودت متوجه میشی و تمام این مشکلات اس ام اس و پسوورد و این چیزاش حل شده و هیچ مشکلی نداره

برخلاف v3i که وقتی موزیک گوشی میدی باید گوشی Flip open باشه میتونی close هم گوش کنی یا حتی موزیک پلیرت رو Minimize کنی

خلاصه زمین تا زیرزمین با هم فرق دارن .... تازه یه چیز دیگه ... !!! به D900 سامسونگ هم حتما یه نگاهی بنداز

3 مگاپیکسل خفن !!! استیلش دیوونه میکنه آدمو !!! ته گوشیه !!! چنجش 280 تومه و سریال اصلیش 330 تومن

به نظرم سراغ موتورولا نری بهتره !!!

M.etallic.A
10-05-2007, 11:30
عزیز منظورت از با پدر مادر چیه ؟ یعنی جنس کره ای با پدر مادره و جنس آمریکایی بی پدر مادر ؟ عزیز v3x نسل سومه اما d830 نوچ.... این مشکلاتی هم که بچه ها با گوشی های موتورولا دارن برای اینه که سیستمش با گوشی های نوکیا و سونی اریکسون فرق میکنه تو بازار ایران هم این دو برند جا افتاده هستن. واسه همین اونهایی که موتورولا دارن به مشکل بر میخورن. وگرنه مشکل از خود گوشی نیست.

mili_k
05-01-2013, 15:24
درسته

.....