PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت ATI و بازی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!



dsa dsa
12-11-2011, 23:21
با سلام .

خب من واقعا گیج شده ام چند تا سوال دارم . :20:

اول اینکه لپ تاپ من Dell 5010 است کارت ATI HD 5650 1 GB Dedicated

RAM 4 GB

Cpu : icore 5 2.6 GHz


خب ویندوز 7 32 بیتی نصب می کنم و بعد درایور گرافیک رو نصب می کنم 1 گیگ از روی رم بر می داره و و رم میشه 3 گیگ و کارت گرافیک 2 ! ایا راهی هست که این کار رو نکنه و رم من همون 4 GB بمونه ؟


سوال بعدی که خیلی هم مهم هست اینه که با اینکه ATI HD 5650 جزو بهترین کارت ها هست توی اجرای بازی هایی مثل Assasin/RAGE/Splinter Cell مشکل داره - مثلا توی RAGE بازی کل ابی هست در حالی که مشخصات سیستم پیشنهادی واسه RAGE گفته که کارت ATI HD 4800 می خواد با وجود اینکه سیستم من قوی هست چرا این اجرا نمیشه ؟

یا بازی Splinter Cell که کند عمل می کنه یا Assasin که بازم خیلی بهم ریخته هست تو بازی ..

ورژن جدید درایور گرافیک رو هم نصب کردم + DirectX اما مشکل حل نشد .

pclord
12-11-2011, 23:37
به احتمال زیاد مشکل از کرکی هست که استفاده میکنید. تو همین انجمن و تو قسمت مشکلات نصب و اجرای بازی ها تایپیک مربوط به بازی هایی ک گفتی رو ببین و کرک معتبر رو براش دانلود کن.

راستی ویندوزتو هم حتما آپدیت کن.

موفق باشید.

silsin
13-11-2011, 11:49
ati همین مشکلات ناسازگاری رو داره . rage رو که کاملا مطمئنم ناسازگاره ولی بقیه رو نمی دنم . یا باید بیخیال بشی یا باید بگردی دنبال درایور مخصوص

silent-assassin
13-11-2011, 16:49
ati همین مشکلات ناسازگاری رو داره . rage رو که کاملا مطمئنم ناسازگاره ولی بقیه رو نمی دنم . یا باید بیخیال بشی یا باید بگردی دنبال درایور مخصوص

سلام دوست من
ati هیچ مشکلی و ناسازگاری نداره
ایراد از شرکت های توزیع کننده بازیه

ما که کلا 2 مدل گرافیک بیشتر نداریم. زورشون میاد قبل عرضه بازیشون محصولشون را با این 2 مدل تست کنن؟ یا حداقل اگه ادعای بی نقص بودن دارن یه نسخه از بازیشون را برای این 2 کمپانی بفرستن تا اونا همزمان با عرضه بازی یه درایور مخصوص براش بدن؟


اون دوستمون هم که 5650 دارن
با نصب آخرین آپدیت تمام مشکلات شما باید از بین بره
فقط شاید همچنان با ریج مشکل داشته باشید که اونم برای خیلی ها از جمله خود من حل شده.
ولی مشکل با اسپیلینتر سل یا اساسین نخواهی داشت

mafaman2003
13-11-2011, 18:55
از کجا مطمئن هستید که کارت گرافیکتون 2 گیگ میشه؟؟
علت اینکه 3 گیگ رم نشون میده اینه که ویندوز 32 بیتی همینقدر رم رو میشناسه یعنی ویندوز 1 گیگ رم رو اصلا شناسایی نمیکنه.
برای اینکه از همه رم استفاده کنید باید از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید.
اگر هم میخواید حتما 32 بیتی باشه میتونید از پچ مخصوصی استفاده کنید که خود مایکروسافت ارائه کرده که ویندوز 7 32بیتی رم های بالای 3 گیگ رو شناسایی کنه
به فارسی سرچ کنید پیدا میکند.