PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Stronghold 3



I-Tech
25-10-2011, 13:07
میگم این battlefield بدجور کاروکاسبی بازی های دیگه رو بهم ریخته ها...
یکی هم یه نگاه به stronghold بکنه، بازی ریلیز شده ها!

دانلود خود بازی با حجم 3.77 گیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع لینک ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته: به جز سایت اسکیدرو هیچ جایی خبری از این بازی نیست البته فعلا... (شاید هنوز ریلیز رسمی نشده!)

Emad HD
25-10-2011, 14:44
میگم این battlefield بدجور کاروکاسبی بازی های دیگه رو بهم ریخته ها...
یکی هم یه نگاه به stronghold بکنه، بازی ریلیز شده ها!

دانلود خود بازی با حجم 3.77 گیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع لینک ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته: به جز سایت اسکیدرو هیچ جایی خبری از این بازی نیست البته فعلا... (شاید هنوز ریلیز رسمی نشده!)
لینک دیگه ای ندارید؟

I-Tech
25-10-2011, 15:28
لینک دیگه ای ندارید؟

نه متاسفانه...
ولی اگه صبر کنید تا شب فکر کنم کلی لینک براش بیاد:46:

MILAD2799
25-10-2011, 17:17
اینقدر تو جو bf 3 هستید که اینو فراموش کردید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Release Name: Stronghold.3-CRACKED-P2P
Size: 4 GB



Notes:

1. DOWNLOAD
2. EXTRACT
3. PLAY (already included the crack!)


Crack Only

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Download

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


pass : pwbnicky




[/CENTER]

I-Tech
25-10-2011, 19:13
Stronghold 3

لینک آپلودباز (8 پارت 500مگی):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک (3مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SA.JJ.AD
25-10-2011, 20:02
حجم بازی مناسبه برای دانلود و رفت تو صف دانلود :20::31:
.
خیلی مشتاقم اینو بازی کنم هرچه سریعتر :31: ... به شخصه با هیچ بازی استراتژِی مثه این سری رابطه نتونستم برقرار کنم !! :40:دوستانی که دانلود و نصب و بازی کردن یه سری عکس بگیرن لذت ببریم :20:

Zaghan_13
25-10-2011, 20:50
این بازی با مانیتورها مشکلی نداره؟

چون شنیده بودم که یکی از نسخه ها (فکر کنم آخری) روی این مانیتورهای گرد و معمولی جواب نمیده...

حتما باید ال سی دی یا چهل 50 داشت(:31:)

درسته یا نه؟

اگه لازم به این مکافات نیست بگین که دانلودش کنم

SIMON137
25-10-2011, 20:56
دوستانی که دانلود کردند بگند کدوم لینک مطمئن و بدون مشکل هست تا ما هم مشغول بشیم

Aria1997
25-10-2011, 21:16
دوست عزیز Afraz92 که بازی رو با لینک آپلودباز گذشته بودن سالم و با صورت می‌‌باشد :10:


تست شد کار می‌کنه !!!:8:

I-Tech
25-10-2011, 21:29
این بازی با مانیتورها مشکلی نداره؟

چون شنیده بودم که یکی از نسخه ها (فکر کنم آخری) روی این مانیتورهای گرد و معمولی جواب نمیده...

حتما باید ال سی دی یا چهل 50 داشت(:31:)

درسته یا نه؟

اگه لازم به این مکافات نیست بگین که دانلودش کنم

فکر نکنم مشکل داشته باشه، من همه سری های قبلی این بازی رو با همون مانیتورا اجرا کردم!

starn
26-10-2011, 02:41
حجم بازی واقعا مناسبه امیدوارم بتونه خاطرات خوب نسخه های قبلشو تکرار کنه

ezio29
26-10-2011, 11:16
لینک ویستاآپلود پارت 1 گیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدون پسورد هم هست
نسخه اصل اسکایدرو
برای دوستانی که سرعت بالا دارن پارت 1 گیگ بهتره
ولی برای دوستانی که سرعت کمتری دارن پارت 500 مگ بهتره

jax2
27-10-2011, 02:04
بازم سایت دانلود ها گل کاشت
من عاشق این بازیم و آنلایت میزنم همیشه

اینم لینک پیج دانلود بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Captain Sj
28-10-2011, 13:26
لینک لینک لینک بدین که مردم!شماها یه هو از کجا بازی رو گرفنین؟

iCe m@n
28-10-2011, 13:39
لینک لینک لینک بدین که مردم!شماها یه هو از کجا بازی رو گرفنین؟


بیا دوست عزیز این جا هم نسخه کم حجم داره هم نسخه معمولی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aria1997
28-10-2011, 15:33
بازم سایت دانلود ها گل کاشت
من عاشق این بازیم و آنلایت میزنم همیشه

اینم لینک پیج دانلود بازی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

چطور می‌شه آنلاین بازی کرد ؟؟؟

به ما هم بگید دیگه ....... :10:

Amir rza
28-10-2011, 21:55
Stronghold 3

لینک آپلودباز (8 پارت 500مگی):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک (3مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا پارت 5 و6 و کرکش را دوباره آپلود کن File Not Found میزنه.:41:

LiverBarca
29-10-2011, 00:33
فقط بازی رو بیخودی سنگینش کردن!!!:13:
واسه من روی high تیک میزنه شدیدآ و برا همین رو نرمال بازی میکنم...
ولی این بازی با این گرافیک باید روی سیستم 4 5 سال پیش به راحتی اجرا میشد که بااین وضعیت حتی رو low هم شاید نشه رو اون سیستمها بازی کرد...
خودمم نفهمیدم چی گفتم!!!

I-Tech
29-10-2011, 01:08
لطفا پارت 5 و6 و کرکش را دوباره آپلود کن File Not Found میزنه.:41:

بفرمایید:
پارت 5 و 6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

NIMA 36
30-10-2011, 21:09
لینک دانلود پچ اول بازی رو کسی داره اینجا؟
بازی،ظاهرا پر از باگها و مشکلات هست من که امیدوارم بودم بازم با یه بازی اعتیاد آور طرف باشیم اما مثل اینکه
بازی مشکلات زیادی داره.

Rc man
01-11-2011, 15:19
مسشه لینکشو بذارید دوباره؟؟؟

Amir rza
01-11-2011, 16:55
بفرمایید:
پارت 5 و 6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من بازی رو دانلود کردم حالا افراز جون باید چه طوری اجرا کنم؟:20: راستی کرکش هم مورد داره درستش کن.:41:

sajad379
01-11-2011, 17:29
دوستان این بازی به سیستم من جواب میده:
سیستمم:





CPU: intel pentium 4 3.01 GHZ
ram: 2 GB
VGA: ATI x1550 (512MB

I-Tech
02-11-2011, 14:04
من بازی رو دانلود کردم حالا افراز جون باید چه طوری اجرا کنم؟:20: راستی کرکش هم مورد داره درستش کن.:41:

حالا که دانلود کردی اکسترکت کن بعد هم نصبش کن، اگه اون کرک کار نکرد این رو امتحان کن درست میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir rza
02-11-2011, 16:56
حالا که دانلود کردی اکسترکت کن بعد هم نصبش کن، اگه اون کرک کار نکرد این رو امتحان کن درست میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

انگار بازی اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده:41:

NIMA 36
03-11-2011, 01:27
بچه ها کسی لینک پچی که برا این بازی ارائه شده نداره؟

gta6767
03-11-2011, 11:00
سلام یک چیزی ندارید مثل جنگهای صلیبی 1 بزنیم که رمز بود .

gta6767
03-11-2011, 19:02
یکی یک ترینر بزاره

jr07
04-11-2011, 16:09
سلام
من بازی stronghold3 رو نصب کردم ولی بعد از اجرا این ارور رو میده:
failed to initialize the engine
همه ی برنامه های مورد نیاز از جمله نت فرمورک 4 هم نصبه
خواهش می کنم کمکم کنید

jr07
04-11-2011, 21:36
سلام
من بازی stronghold3 رو نصب کردم ولی بعد از اجرا این ارور رو میده:
failed to initialize the engine
همه ی برنامه های مورد نیاز از جمله نت فرمورک 4 هم نصبه
خواهش می کنم کمکم کنید

کسی نیست جواب مارو بده؟
ثواب داره به خدا

Aria1997
05-11-2011, 15:02
کسی نیست جواب مارو بده؟
ثواب داره به خدا

شما از کجا دانلود کردی ؟؟؟
من از لینکی‌ کهAfraz92 گذشته بود دانلود کردم و مشکلی نداشت :13:

jr07
05-11-2011, 19:20
مشکل حل شد
با یه برنامه ای رجیستری ویندوز رو مرتب کردم حل شد

atabie
06-11-2011, 01:45
سلام
کسی این بازیو از نیلوفر آبی گرفته؟؟؟
مال من Stronghold 3 (NiloofarAbi).part10 مشکل داره
اگر کسی داره لطف کنه یک جایی آپ کنه ماهم از کف در بیایم
Stronghold 3 ده پارتی هست هر پارتش 700 مگ بغیر از پارت 10 که برای من 517 مگه.
حالا اگر کسی کاملشو داره فقط پارت 10 رو یک جا بزاره ممنونم

jr07
06-11-2011, 15:23
مشکل حل شد
با یه برنامه ای رجیستری ویندوز رو مرتب کردم حل شد

نه بابا مثل اینکه مال مادرس نشده
راستش لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره
ati 6770 1g ddr5
intel hd 4500 128mb
دیروز کارت گرافیکم روی اینتل بود که بازی اجرا شد اما به دلیل ضعیف بودن رو low هم تیک داشت
پس قطعا مشکل از کارت گرافیک ای تی ای هست اما این گرافیک ههمه ی بازی های روز(battlefield 3,pes 2012,cod mw3) رو اجرا می کنه اما نمی دونم اینو پرا نه؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید........

jr07
06-11-2011, 17:16
نه بابا مثل اینکه مال مادرس نشده
راستش لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره
ati 6770 1g ddr5
intel hd 4500 128mb
دیروز کارت گرافیکم روی اینتل بود که بازی اجرا شد اما به دلیل ضعیف بودن رو low هم تیک داشت
پس قطعا مشکل از کارت گرافیک ای تی ای هست اما این گرافیک ههمه ی بازی های روز(battlefield 3,pes 2012,cod mw3) رو اجرا می کنه اما نمی دونم اینو پرا نه؟؟
خواهش می کنم کمکم کنید........
مشکلمو بازم میگم:
failed to initialize the engine
که قطعا از کارت گرافیکه اما چرا فقط این بازی؟

jr07
07-11-2011, 16:50
یعنی هیشکی نیست جواب مارو بده؟

takerr
13-11-2011, 11:52
سلام دوستان
بنده هنگام اجرای بازی stronghold 3 یه مشکل دارم
بعد از نصب بازی وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنم این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون میشم اگه بنده رو راهنمایی کنید

takerr
14-11-2011, 11:47
کسی نیست؟.....

jr07
17-11-2011, 12:33
اقا این تایپیک کلا خوابیده
اگه ببندینش بهتره

bheart_ir
19-11-2011, 21:28
میگم این battlefield بدجور کاروکاسبی بازی های دیگه رو بهم ریخته ها...
یکی هم یه نگاه به stronghold بکنه، بازی ریلیز شده ها!

دانلود خود بازی با حجم 3.77 گیگ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کرک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع لینک ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته: به جز سایت اسکیدرو هیچ جایی خبری از این بازی نیست البته فعلا... (شاید هنوز ریلیز رسمی نشده!)


آخه stronghold رو داری با bf3 مقایسه میکنی؟:33:

hiiva1
25-11-2011, 15:47
بعد نصب بازی وقتی اجراش می کنم این ارور می اد:
application load error 5:0000065434

منظورش چیه؟

hiiva1
27-11-2011, 23:32
بازیو run as میکنم صدا هست وللی تصویر نیست

اینو چیکار کنم؟

hiiva1
30-11-2011, 14:28
با یک کرک که صفحه اول هم هست امتحان کردم
ارور vbase100.dll میده
دانلودش کردم توی پوشه بازی توی bin توی win 32 ریختم ولی بازم اجذا نمیشه
ویندوزمم 64 بیت هست

Mohammad7070
03-12-2011, 21:35
سلام
من بازیو نصب میکنم اجرا هم میشه
صداداره ولی تصویر سیاه هست
اگرکسی میدونه مشکل کجاست راهنماییم کنه

MAHDI_SOS
06-12-2011, 00:43
با یک کرک که صفحه اول هم هست امتحان کردم
ارور vbase100.dll میده
دانلودش کردم توی پوشه بازی توی bin توی win 32 ریختم ولی بازم اجذا نمیشه
ویندوزمم 64 بیت هست

من هم مشکلی مثل این است لطفا کسی جواب دهد

Jeff hardy M
07-12-2011, 12:02
این اررور چیه ؟ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jetfire72
13-01-2012, 15:44
آقا تو رو خدا کمک کنید
من بازی stronghold 3 رو نصب کردم بازی اجرا میشه ولی وقتی مرحله ای رو اجرا میکنم وقتی loading بازی پر میشه از بازی میاد بیرون و مینویسه windows stopped working
خود بازی هم مشکلی نداره چون دوستم رو کامپیوترشون نصب کرده و وارد بازی هم شده تازه از نظر سخت افزاری هم کامپیوترم از حداقل سیستم مورد نیاز بالاتره. رم 4 گیگ - گرافیک nvidia Geforce 256 Mb متاسفانه مدلشو نمیدونم - پردازنده core i5 2.4- ویندوز 7
تو رو خدا مشکلشو بگید دیگه دارم دیوونه میشم کلی به دلم صابون زده بودم که stronghold3 بازی کنم ولی وقتی نیومد کلی ضدحال خوردم.

shahin_mp3
13-01-2012, 22:18
آقا تو رو خدا کمک کنید
من بازی stronghold 3 رو نصب کردم بازی اجرا میشه ولی وقتی مرحله ای رو اجرا میکنم وقتی loading بازی پر میشه از بازی میاد بیرون و مینویسه windows stopped working
خود بازی هم مشکلی نداره چون دوستم رو کامپیوترشون نصب کرده و وارد بازی هم شده تازه از نظر سخت افزاری هم کامپیوترم از حداقل سیستم مورد نیاز بالاتره. رم 4 گیگ - گرافیک nvidia Geforce 256 Mb متاسفانه مدلشو نمیدونم - پردازنده core i5 2.4- ویندوز 7
تو رو خدا مشکلشو بگید دیگه دارم دیوونه میشم کلی به دلم صابون زده بودم که stronghold3 بازی کنم ولی وقتی نیومد کلی ضدحال خوردم.

این کارا رو انجام بده

کارت گرافیک اپدیت

اخرین نسخه ی DirectX

اخرین اپدیت Nvidia PhySX

jetfire72
17-01-2012, 19:17
آقا تو رو خدا کمک کنید
من بازی stronghold 3 رو نصب کردم بازی اجرا میشه ولی وقتی مرحله ای رو اجرا میکنم وقتی loading بازی پر میشه از بازی میاد بیرون و مینویسه windows stopped working
خود بازی هم مشکلی نداره چون دوستم رو کامپیوترشون نصب کرده و وارد بازی هم شده تازه از نظر سخت افزاری هم کامپیوترم از حداقل سیستم مورد نیاز بالاتره. رم 4 گیگ - گرافیک nvidia Geforce 256 Mb متاسفانه مدلشو نمیدونم - پردازنده core i5 2.4- ویندوز 7
تو رو خدا مشکلشو بگید دیگه دارم دیوونه میشم کلی به دلم صابون زده بودم که stronghold3 بازی کنم ولی وقتی نیومد کلی ضدحال خوردم.

آقا من به جز آپدیت کارت گرافیک بقیه رو انجام دادم ولی باز هم اجرا نشد. دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟
در ضمن من این بازی رو رو لپ تاپ نصب کردم مثل این که دوستم هم برده بود رو لپ تاپ نصب کنه همین مشکلو داشته بعد گفت اگه لپ تاپت دو تا گرافیک داره یکی رو غیر فعال کن که من منظورشو نفهمیدم. اطفا راهنمایی کنید:31:

jetfire72
18-01-2012, 18:02
آقا من به جز آپدیت کارت گرافیک بقیه رو انجام دادم ولی باز هم اجرا نشد. دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟
در ضمن من این بازی رو رو لپ تاپ نصب کردم مثل این که دوستم هم برده بود رو لپ تاپ نصب کنه همین مشکلو داشته بعد گفت اگه لپ تاپت دو تا گرافیک داره یکی رو غیر فعال کن که من منظورشو نفهمیدم. اطفا راهنمایی کنید:31:

آقا کسی اینجا نیست ما رو راهنمایی کنه؟ خیلی دلم برای قلعه تنگ شده

mamali1365
29-01-2012, 19:56
سلام دوستان
بچه ها من استرانگ هاد 3 رو ریختم بعد رفتم تو بازی ولی خیلی گرافیکش افتضاحه خیلییییییییی نمی دونم متوجه منظورم میشید یا نه
حتی این نقشه هست که پایین گوشه سمت چپ هست اون شطرنجیه
می تونید کمکم کنید کسی تا حالا این مشکل رو داشته
من گرافیک pc اصلا پایین نیست گرافیکم 1 گیگ هست
ممنون میشم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rooli2006
02-02-2012, 12:38
سلام
روی سیستم من هم همینجوریه دقیقا
گرافیک من هم بالاست. ظاهرا این اند گرافیکشه!!!!

majid.khaledi
08-02-2012, 22:34
بعد نصب بازی وقتی اجراش می کنم این ارور می اد:
application load error 5:0000065434


فایل های کرکی که آپلود کردین هیچ کدوم نیستن!خالیه

arcopal
28-02-2012, 20:44
با سلام من بازیstronghold 3فارسی رو که توسط شرکت سریر دوبله شده نصب کردم تمامی نرم افزارای جانبی نظیر آخرین نسخه دارتکس و آپدیت گرافیک هم نصبه اما موقع اجرا این خطا رو میده خواهشا کمکم کنین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات سیستم:
win 7
vga:ATI 4670 1g
ram:2g

banaks
28-02-2012, 21:08
سلام
مشکل من درگرافیک نسخه 3 این بازی است نمی دونم چرا با کیفیت پایین نشان میده با نسخه 2مشکلی ندارم وبسیار عالی نشون می ده ریزولشن هم بالا قرار میدم چه در بازی وچه در ویندوز
آخرین ورژن دایرکت ایکس رادانلود کردم کارت گرافیکم gig nvudia geforce gt220هست بایک گیگ رم وddr3وویندوز اکسپی 3
متشکرم

Rahpak
18-03-2012, 03:10
سلام من این بازی رو خریدم نصب کردم هنگام اجرا این ارور رو میده! رو دوتا کامپیوتر هم امتحان کردم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mjorh
18-03-2012, 12:53
سلام من این بازی رو خریدم نصب کردم هنگام اجرا این ارور رو میده! رو دوتا کامپیوتر هم امتحان کردم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oad%2Fserver1%2F02%2Fe%2Ftkn0q3fjtntl3ybnic57.jpg)

این ارور استیم میده ...
خو کرک نزدید حتما .....
کرک بزنید حل میشه :46:

Rahpak
18-03-2012, 13:07
این ارور استیم میده ...
خو کرک نزدید حتما .....
کرک بزنید حل میشه :46:
کرک نداره:41:

mjorh
18-03-2012, 13:19
کرک نداره:41:

برید به صفحه ی اول همین تاپیک ...کرک رو دی ال کنید!:46:

denzelmovie
18-03-2012, 14:58
دوستان من بازی را از خود سایت پی سی دانلود کردم ولی موقع نصب ارور میده که فایلهای music3.fsb و music_patch_1b.fsb و sfx_00.fsb برای نصب پیدا نشدند، دکمه ی ignore رو هم که میزنم بعد توی بازی نمیره؟؟؟
این فایلها رو نمیشه از جایی دان کرد؟؟؟ دوستانی که نصب کردید اگه امکان داره این 3 فایل رو یه جایی آپلود کنید
این هم آدرس فایلها توی سیستم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rockwusho
21-08-2012, 12:11
سلام دوستان ... من دیروز stronghold3 رو گرفتم نصب کردم با کلی کرک بازی و اینو اونو کپی کن و این کارا بالاخره بازی بدون ارور بالا اومد .. توتوریال و بازی اکونومیک رو میره تو اما بازی جنگی مرحله ای دموشو نشون میده بمحض ورود از بازی میاد بیرون .. چکار کنم؟

rockwusho
04-09-2012, 23:18
دوستان .. یکم دیر تصمیم گرفتم بازی کنم // بهرحال .. کسی نیست جواب بده؟

M,ANGEL,N
15-01-2013, 17:46
سلام دوستان
ترینر بازی stronghold3 farsi میخواستم،لطفا کمک کنید

kami1100
04-04-2013, 01:42
دوستان خواهش میکنم کمک کنید منم همین مشکل رو دارم

kami1100
04-04-2013, 01:44
بعد نصب بازی وقتی اجراش می کنم این ارور می اد:
application load error 5:0000065434


فایل های کرکی که آپلود کردین هیچ کدوم نیستن!خالیه


دوستان خواهش میکنم کمک کنید منم همین مشکل رو دارم

shadowormirage
19-06-2013, 22:52
بعد نصب بازی وقتی اجراش می کنم این ارور می اد:
application load error 5:0000065434

منظورش چیه؟

جانا سخن از زبا ن ما میگویی با سلام
حاجی وقتی ما روی آیکون stronghold3 توی دسکتاپ کلیک میکنیم یه پنجره کوچیک باز میشه توشم این پیام میاد :
" Application load error 5 : 0000065434 "
بعد از کلی زور زدنو دانلود کردن این بازی حالا بدجور خورده تو ذوقمون تورو خدا یکی یه راه حلی بگه .
:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03:

shadowormirage
19-06-2013, 22:55
دوستان خواهش میکنم کمک کنید منم همین مشکل رو دارم

حاجی ما هم مشکله شما رو داریم کسی هست کمک کنه؟

shadowormirage
19-06-2013, 23:22
خواهشا یکیم مارو دریابه:n15:

shadowormirage
19-06-2013, 23:45
آهای کمک کمک کمک نبود؟:n28:

shadowormirage
20-06-2013, 00:47
به قول برادر شماعی : :8::8::8:یکی به دادم برسه واویلا:8::8::8::8::8:

shadowormirage
20-06-2013, 01:19
جونه هرچی مرده :8::8::8:به حرمت شبه جمعه:8::8::8::8::8:لوتی پیدا نمیشه:8::8::8::8:

shadowormirage
20-06-2013, 02:02
جونه هرچی مرده :8::8::8:به حرمت شبه جمعه:8::8::8::8::8:لوتی پیدا نمیشه:8::8::8::8:

WereWolf33
27-03-2014, 17:36
درود
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بد از اینکه موس تبدیل به "دست" میشه ، اررور میده :
Stronghold3.exe has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available
درصورتی که تو 2 کامپیوتر دیگه(ویندوز7) امتحان کردم با موفقیت نصب شد
directx و freamwork نصبه
رم 4 دارم - ویندوز 8 - گرافیک 1 (فکر کنم) - 64 بیت
ممنون میشم هرچه سریع تر کمکم کنید.
باتشکر

WereWolf33
28-03-2014, 15:54
درود
من وقتی بازی رو اجرا می کنم بد از اینکه موس تبدیل به "دست" میشه ، اررور میده :
Stronghold3.exe has stopped working
A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available
درصورتی که تو 2 کامپیوتر دیگه(ویندوز7) امتحان کردم با موفقیت نصب شد
directx و freamwork نصبه
رم 4 دارم - ویندوز 8 - گرافیک 1 (فکر کنم) - 64 بیت
ممنون میشم هرچه سریع تر کمکم کنید.
باتشکر
-----------
کسی نیست یه کمکی بکنه؟

sajjad_afzali
02-09-2014, 18:44
سلام
من هم مشکل بالا رو دارم
یه مسلمونی کمک کنه

ali-u
02-09-2014, 22:50
سلام
من هم مشکل بالا رو دارم
یه مسلمونی کمک کنه

اگه نرم افزار های
NET Framework - direct- Microsoft Visual - نصب نیس
نصب کن

بازی رو از قسمت
Compatibility تو 7 یا xp اجرا کن (run admin)

fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

WereWolf33
04-11-2014, 14:17
مال من درست شد
روش کلیک راست بکن
برو تو Properties
compatibility
بعد Run this program in compatibility mode for
windows 7
درست یادم نیست ویندوز 7 بود یا نه
اگه نشد یکی یکی امتحان کن ببین کدوم میشه

four-g
13-02-2015, 03:35
سلام

من بازی stronghold legends رو نصب کردم پچ 1.2 رو نضب کردم کرکشو هم ریختم حالا رو قسمت مولتی پلیر بازی میزنم بعد از چند دقیقه ای میره داخل و multiplayer is not currently unavailable, please try again later میده
و هیچ گزینه ای باری ساخت سرور وجود نداره لطفا کمک کنید و به صورت lan هم چجوری میشه ممنون میشم پاسخ بدید

four-g
13-02-2015, 13:57
کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

four-g
13-02-2015, 17:23
:n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34: :n34::n34:

SamaN DL
13-10-2015, 17:22
دوستان بعد نصب بازی ارور زیر را دریافت کردم لطفا راهنمایی بفرمایید

---------------------------
Steam Error
---------------------------
Application load error 5:0000065434
---------------------------
OK
---------------------------

SamaN DL
13-10-2015, 19:10
help me...

SamaN DL
14-10-2015, 11:45
لطفا راهنمایی بفرمایید!

SamaN DL
14-10-2015, 23:24
:n16:................

qawsedrf
15-05-2017, 20:43
سلام

اقا همه سریاشو دارم راحت اجرا میشه ولی همین سری 3 که دانلود کردم صدا داره موس که شکل دست هست رو نشون میده ولی تصویر سیاه هست

هر مدل کرک که میشد گذاشتم ولی درست نمیشه

خواهشا یکی درست راهنمایی کنه چجوری مشکل تصویر رو حل کنم.

مطمئنا مشکل از گرافیک و.. هم نمیتونه باشه چون حتی سری یک قلعه رو هم اجرا میکنه

Mohsen haghgo
21-11-2018, 11:44
سلام دوستان روش بازی آنلاین جنگ صلیبی چگونه است لطفا همراهی کنید :n28:
هرچه میرم داخل بازی قسمت آنلاین ارور میاره و مینویسه سرور در دست رس نیست نتمم پر سرعته ولی بازی به صورت آنلاین نمیاد :n36: