PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Might & Magic Heroes VI



NAZISM
03-11-2011, 21:49
درود
امروز من یه بازی گرفتم با نام Might & Magic Heroes VI
پس از نصب هرکاری میکنم اجرا نمیشه؛ البته یه برنامه اجرایی دیگری هم که نامش game است اینو که میزنم میره تو آپدیت یوبی سافت و یه برنامه اجرا میشه که میخواد پچ دانلود کنه؛ یاران خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
سپاس:11:

alireza-01010
04-11-2011, 00:44
درود
امروز من یه بازی گرفتم با نام Might & Magic Heroes VI
پس از نصب هرکاری میکنم اجرا نمیشه؛ البته یه برنامه اجرایی دیگری هم که نامش game است اینو که میزنم میره تو آپدیت یوبی سافت و یه برنامه اجرا میشه که میخواد پچ دانلود کنه؛ یاران خواهشمند است مرا راهنمایی کنند
سپاس:11:
ببین شاید توی سی یا دی وی دی هاش کرکی چیزی بود نصب نکردی.

NAZISM
04-11-2011, 01:12
ببین شاید توی سی یا دی وی دی هاش کرکی چیزی بود نصب نکردی.

داخل دی وی دی های بازی کرک بازی هست مال اسکیدرو هستش
من بازی رو یکبار پاک کردم و برنامه لانچر یوبی سافت رو هم پاک کردم و از نو همه را نصب کردم و کرک هم زدم
منتها هم اکنون این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپاس از اینکه مرا یاری میدهید:11:

alireza-01010
04-11-2011, 01:25
داخل دی وی دی های بازی کرک بازی هست مال اسکیدرو هستش
من بازی رو یکبار پاک کردم و برنامه لانچر یوبی سافت رو هم پاک کردم و از نو همه را نصب کردم و کرک هم زدم
منتها هم اکنون این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپاس از اینکه مرا یاری میدهید:11:
مشخصات سیستمت به این بازی میخوره؟
Minimum System Requirements


OS: Windows XP, Vista or Windows 7
CPU: Intel Pentium Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz, AMD Athlon X2 5000+ @ 2.6 Ghz
RAM: 1 GB Windows XP and 1.5GB Vista / 7
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory, Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c

ممکن آنتی ویروست فایل اجرایی اون حذف کرده باشه یا شاید باید درایور گرافیکت آپدیت کنی.

NAZISM
04-11-2011, 11:34
مشخصات سیستمت به این بازی میخوره؟
Minimum System Requirements


OS: Windows XP, Vista or Windows 7
CPU: Intel Pentium Core 2 Duo E4400 @ 2.0 Ghz, AMD Athlon X2 5000+ @ 2.6 Ghz
RAM: 1 GB Windows XP and 1.5GB Vista / 7
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory, Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c

ممکن آنتی ویروست فایل اجرایی اون حذف کرده باشه یا شاید باید درایور گرافیکت آپدیت کنی.

در حین نصب بازی من ندیدم که آنتی ویرویس, فایل مخربی در محتویات این بازی پیدا کند
درایور کارت گرافیک را همین چند روز پیش خودش خودکار آپدیت کرد
سیستمی که دارم از حالت نرمالی که شما گفته اید نیرومندتر است؛ من نسخه بتای این بازی را توانستم به راحتی با عالیترین تنظیمات اجرا کنم من امروزه باتل3 را هم به راحتی اجرا میکنم
البته میپندارم که به خاطر نسخه ویندوز7 من باشد چون هم 64 بیتی است و هم چند ماهی از نصب کردنش میگذرد
به دید شما ویندوز 32 بیتی بریزم یا کلا ویندوز 64 بیتی را از نو بریزم؟
سپاس از اینکه مرا یاری میدهید:11:

alireza-01010
04-11-2011, 15:22
در حین نصب بازی من ندیدم که آنتی ویرویس, فایل مخربی در محتویات این بازی پیدا کند
درایور کارت گرافیک را همین چند روز پیش خودش خودکار آپدیت کرد
سیستمی که دارم از حالت نرمالی که شما گفته اید نیرومندتر است؛ من نسخه بتای این بازی را توانستم به راحتی با عالیترین تنظیمات اجرا کنم من امروزه باتل3 را هم به راحتی اجرا میکنم
البته میپندارم که به خاطر نسخه ویندوز7 من باشد چون هم 64 بیتی است و هم چند ماهی از نصب کردنش میگذرد
به دید شما ویندوز 32 بیتی بریزم یا کلا ویندوز 64 بیتی را از نو بریزم؟
سپاس از اینکه مرا یاری میدهید:11:
دوست عزیز اگر رم سیستمت از 4 به بالا باشه 64 بیتی بریزی عالیه در غیر اینصورت 32 بیتی بریزی بهتره و هم دردسرهاش کمتره.

NAZISM
04-11-2011, 19:28
دوست عزیز اگر رم سیستمت از 4 به بالا باشه 64 بیتی بریزی عالیه در غیر اینصورت 32 بیتی بریزی بهتره و هم دردسرهاش کمتره.

درود
رم سیستم من 4 گیگ هست و برای همین از روی عمد ویندوز 64 بیت نصب کردم
با چند تن از یاران خارج از کشور گفتگو میکردم که توانستم دشواری اجرا نشدن این بازی را رفع کنم
که آن هم ایراد لانچر یوبی سافت بود
درهر صورت سپاس از راهنمایی های شما:40::11:

son of sun
07-01-2012, 13:27
سلام
بازي من مشكل كرك داره. كسي كرك سالمي از اين بازي داره؟

son of sun
08-01-2012, 08:22
هيچكي كرك اين بازي رو نداره؟

VAMP!RE
08-01-2012, 11:02
سلام
بازي من مشكل كرك داره. كسي كرك سالمي از اين بازي داره؟

اگه بازی شما نسخه انگلیسی هست این خوبه حجمش هم 1.6 مگابایته :8:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


اینم برا نسخه های دیگه که حجمش 9 مگه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع و پسورد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

son of sun
10-01-2012, 08:19
من نميدونم اين چه مرضي داره... يه بار ميخوام وارد بشم ارور اولي رو ميده يه بار ارور دومي و يكي دو بارم پيش اومد رفت تو بازي من يه 7، 8 ترني بازي كردم بعد كه اومدم بيرون ديگه ارور داد نتونستم برم داخل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])



URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

navarani
13-03-2012, 12:49
salam
man be tazegi in bazi ro download kardam
bad az nasb vaghti ke bazi ro ejra mikonam daem mikhad update beshe va zamani ham ke update mikonam
baz ham bazi ejra nemishavad
kasi nemidone bayad chi kar konam?

saeedblack
16-05-2012, 10:27
من نسخه Skidrow بازی رو دارم تو بخش Campigan مرحله اول رو که رد میکنم هرچی میزنم که بره مرحله بعد نمیشه کسی هست کمکمون بکنه؟ممنون

Ardavan
07-10-2012, 11:49
منم یک مشکل پیدا کردم!!همین اول کاری هی از بازی میپره بیرون،دیلیش رو کسی ایا میداند؟!

28 Maysam
07-08-2013, 01:04
سلام یه همه
1.1 patch بازی hero might & magic را به حجم 520مگ دانلود کردم ولی این ارور را میده در ضمن بازیHero might & magic 6
نصبه و دارم بازی می کنم لطفا راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n27:

reza jun
26-07-2014, 17:01
ممممممممممممممممممممممممم مممممممنننننننننننننننننن ننننننووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووونننن نننننننننننننننننن