مشاهده نسخه کامل
: پله: مسي بازيکن کاملي نيست
Nasser_ZRE
27-10-2011, 19:36
پله : لیگ جزیره برترین لیگ دنیاست /سیلوستر استالونه سخترین حریف من بود / مسی بازیکن کاملی نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل اسطوره فوتبال جهان معتقد است لیونل مسی هنوز بازیکن کاملی نیست
بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد ۷۱ سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .
دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ، در مصاحبه با سایت گل این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت ۲۰ سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .
او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .
پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد ۷۱ سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی ۱۹۷۰ از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .
برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .
زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .
پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .
در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای ۱۸ عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .
فوتبال3- بازیکن افسانه ای تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس ، جشن تولد 71 سالگی خود را در لندن و طبق سنت های همیشگی جشن گرفت . پله در جریان این جشن لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا معرفی کرد و در نقد لیونل مسی تصریح کرد که این ستاره آرژانتینی بازیکن کاملی نیست .
دارنده سه عنوان قهرمانی جهان به همراه تیم ملی برزیل ،این چنین گفت : من خیلی دوست دارم که با مسی بازی کنم ، گرچه او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد . همچنین من به مدت 20 سال فوتبال را در اوج دنبال کردم اما مسی فقط چند سال در اوج خواهد ماند .
او در ادامه گفت : در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار .
پله در کاونت گاردن در لندن میزبان بسیاری از ستارگان فوتبال بود که برای جشن تولد 71 سالگی این اسطوره فوتبال به این مراسم دعوت شده بودند . از جمله مهمانان این مراسم می توان به ریو فردیناند و برادرش آنتون فردیناند ، پاتریک اندرسن ستاره سابق بایرن مونیخ و بارسلونا ، تری کوپر ستاره اسبق تیم ملی انگلیس و باشگاه لیدز یونایتد که در جام جهانی 1970 از رقیبان پله بود ، اشاره نمود .
برجسته ترین گلزن تاریخ فوتبال برزیل و دنیا در این مراسم اعلام کرد که از زندگی در انگلیس لذت می برد و مورد ستایش مردم انگلیس قرار دارد . او سطح فوتبال انگلیس را در حد بالیی ارزیابی کرد و لیگ جزیره را برترین لیگ دنیا نامید که حتی از لالیگا نیز بهتر است .
زمانی که از پله در مورد رقبای او در زمان بازیگری او سوال شد ، او جاسینتو فاکتی و بابی مور را به عنوان رقبایش در آن زمان معرفی کرد . او در ادامه به طنز بیان کرد که سیلوستر استالونه را در هنگام بازی در فیلم فرار به سوی پیروزی را قوی ترین رقیب خود معرفی کرد .
پله در فیلم فرار به سوی پیروزی به همراه استالونه و مایکل کین به ایفای نقش پرداخت . در این فیلم پله نقش زندانی هایی را داشت که در کمپی از نازی های آلمانی اسیر بود . این زندانی ها بر برگزاری یک مسابقه فوتبال موفق به فرار شدند .
در این مراسم از طرف مدیر اجرایی موسسه فوتبالیست های حرفه ای بابی بارنز ، یک کفش ورزشی با صفحه ای از طلای 18 عیار ،به عنوان هدیه تولد به پله اهدا شد .
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آقا روزی نیست که راجع به مسی یا مارادونا مصاحبه نکنه...
چن وقت پیش، همچین فرمایشی کرده بودن: « مسی اگر می خواهد بهترین بازیکن تاریخ لقب بگیرد باید بیشتر از من گل بزند؛ »
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
اینو هم داشته باشین:
روماریو: مسی باید من، پله و مارادونا را پشت سر بگذارد تا بهترین فوتبالیست تاریخ شود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخه تو دیگه چی میگی این وسط؛
یاد اون قضیه ی "ما 3 تا رو کجا می برین" می افته آدم... :27:
این نیمار رو چرا بزرگش میکنن ؟ !!! خدایش هنوز آنچنان چیزی نشون نداده . مسی کجا و اون کجا
HOOSEIN 105
31-10-2011, 13:46
این پله هم خودشو کشته بابا
خیلی مغروره!!
نمیدونم چه مشکلی با این مسی داره.
دي استفانو: مسي بايد كاپيتان آرژانتين باشد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
اسطوره باشگاه رئال مادريد، مسي را گزينه مناسبي براي بستن بازوبند كاپيتاني تيم ملي آرژانتين ميداند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين ستاره اسپانيايي آرژانتيني الاصل در گفت و گو با نشريه فدراسيون فوتبال آرژانتين، بيان كرد: كاپيتاني تيم ملي موضوعي است كه مسي استحقاقش را دارد، چون او همه تواناييهاي لازم را براي اين امر در اختيار دارد. مسي هم داراي شخصيت مبارزه جويانه است و هم استعداد خارق العادهاي دارد.
دي استفانو افزود: مسي ميتواند بيش از اين پيشرفت كند و من اطمينان دارم كه اگر او كاپيتان شود، همبستگي بين بازيكنان بيشتر خواهد شد، چون مسي مورد احترام هم تيميهايش است.
دي استفانو ميگويد كه او يكي از طرفداران مسي است. البته وي خاطر نشان ميسازد كه طرفداري او از مسي شامل مواردي كه بارسلونا با رئال مادريد (تيم سابق اين ستاره فوتبال) ديدار ميكند، نميشود.
وي همچنين اظهار داشت: تماشاي بازيهاي مسي هيجان انگيز و گلهايي كه به ثمر ميرساند، خيره كننده است؛ البته به جز مواردي كه در مقابل رئال مادريد بازي ميكند.
هواداران تيم ملي آرژانتين مسي را متهم ميكنند كه در بازيهاي ملي نمايش ضعيف تر از آنچه در بارسلونا ارائه ميكند از خود نشان ميدهد . اين انتقادات زماني به اوج رسيد كه تيم آرژانتين در رقابتهاي كوپا امريكا در حالي كه ميزبان بود نتوانست به عنوان درخور توجهي دست پيدا كند.
انتهاي پيام
كد خبر: 9008-07405
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1390/08/10
مسی: دی وی دی بازی های پله هنوز به دستم نرسیده است
بعد از اینکه مسی مدتی پیش گفته بود هرگز بازی های اسطوره برزیلی را ندیده است، پله اعلام کرد فیلمی از بازی هایش را برای ستاره آبی و اناری ها خواهد فرستاد.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، اعلام کرد هنوز دی وی دی بازی های پله به دستش نرسیده است.
بعد از اینکه مسی مدتی پیش گفته بود هرگز بازی های اسطوره برزیلی را ندیده است، پله اعلام کرد فیلمی از بازی هایش را برای ستاره آبی و اناری ها خواهد فرستاد.
اما مسی در گفتگو با فرانس فوتبال گفت:" من دوست دارم بازی های پله را ببینم اما او هنوز دی وی دی بازی هایش را برای من نفرستاده است. همه می گویند او بازیکن فوق العاده ای بوده اما من تا بازی های او را نبینم، نمی توانم نظری بدهم."
بسیاری مسی را یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال می دانند اما او اعلام کرد اهمیتی به این موضوع نمی دهد و ترجیح می دهد روی قهرمانی در جام های مختلف با تیمش فکر کند.
" من به مقایسه شدن با بازیکنان دیگر علاقه ای ندارم. من برای بهترین بازیکن دنیا شدن فوتبال بازی نمی کنم. من برای موفقیت تیم و قهرمانی در جام های مختلف تلاش می کند.
وقتی که بازنشسته می شوم، دوست دارم من را به عنوان یک بازیکن خوب به یاد بسپارند اما برایم اهمیتی ندارد بهترین باشد. می خواهم من را با جام هایی که به دست آوردم، به یاد بیاورند، چه جام های انفرادی و چه تیمی."
By Behnam Jafarzadeh
2011/11/2
majid322
02-11-2011, 20:12
به نظرم پله به مسی حسودیش میشه به نظرم مسی خیلی از پله سره :46:
H A M A S
02-11-2011, 22:00
مسی بازیکن کاملی نیست
اما وقتی توی بارسا هست
بسیار بازیکن ترسناکیه....
هر چقدر هم سیستم دفاعی حریف فشرده و بی نقص باشه-بازم زهر خودشو میریزه
قد کوتاه و کنترل خوبش روی توپ -قدرت مانور دهیش رو در حد علا برده بالا
همچنین در زمینه شوت زنی هم -تبحر خاصی داره
هر وقت هم موقعیتش فراهم بوده-با این قد کوچیکش -با هد هم گل زده
================================================
برای متوقف کردن مسی بارسا چند چیز لازمه
1-داشتن بازیکنهای با کیفیت در هافبک ودفاع
2-برخورداری از سیستم دفاعی و پرسینگ مناسب
3-خونسردی و آرامش بازیکنها در مواجه با حرکاتش
matarsaak
02-11-2011, 22:53
پله خیلی حسوده
از بازکنای ارژانتینی خوشش نمیاد
این معلومه که مسی از پله بهتر بوده
حتی همین رونالدو از پله هم بهتر بوده
ليونل مسي اکنون مرد 202 گله بارسلوناست.
او خیلی زود به این ارقام طلایی و باور نکردنی دست یافت. ستاره آرژانتینی با سه گلی که در دیدار سه شنبه شب پراگ به ثمر رساند، به ریتم ویران کننده اش ادامه می دهد و دیوارهای بزرگ را از پیش رو برمی دارد.
مسی اکنون با تنها 24 سال سن از اطوره های بزرگ دنیای فوتبال از جمله مارادونا، رونالدو، بابی چارلتون و جرج بست پیشی گرفته ولی مسی بیشتر از اینها می خواهد
مسی هشت فصل پیش فوتبالش را در تیم اصلی بارسلونا آغاز کرد و در طول این هشت فصل،202 گل با پیراهن آبی و اناری بارسا به ثمر رساند: 132 گل درلالیگا،17 گل درجام حذفی،42 گل درلیگ قهرمانان اروپا،8گل در سوپرکاپ اسپانیا، یک گل درسوپرکاپ اروپا و دو کل در جام جهانی باشگاه ها
با این آمار و ارقام مسی توانسته از بازیکنانی که اکنون ازدنیای فوتبال کنار رفته اند و نامشان را در جمع 30 بازیکن برترتاریخ دنیای فوتبال به انتخاب فیفا می بینند پیشی بگیرد. دیگو ارماندو مارادونا، هموطن مسی هم زمانی که 24 ساله بود، 196 گل به ثمر رسانده بود. او در طول فصول 8-1977 تا 5-1984، در تیمهای آرخنتینوس جونیورس، بوکاجونیورس بارسلونا و ناپولی توپ می زد.
مهاجم دیگری که خیلی ها نام او را همواره به یادخواهند داشت ،رونالدوی برزیلی است. این ستاره برزیلی دراسپانیا و درایتالیا موفقیتهای فراوانی را کسب کرد. او در سن 24سالگی و درطول8 فصلی که در دنیای فوتبال حضور داشت، 153 گل به ثمر رسانده بود که فاصله زیادی باتعداد گلهای مسی دارد. او در طول این 8 فصل پیراهن تیمهای آیندهوون، بارسلونا و اینتر را برتن کرده بود.
در انگلیس دو بازیکن هستند که نامشان را در تاریخ دنیای فوتبال ثبت کرده اند: بابی چارلتون و جرج بست: هردوی این بازیکنان در یونایتد توپ می زدند و درمقایسه با شرایط کنونی مسی، تا سن 24 سالگی، عقب تر از این ستاره آرژانتینی بودند. بابی چارلتون در بین فصل 7-1956 تا 4-1963، 133 گل به ثمر رسانده بود و جرج بست در طول تمام 11 سالی که برای یونایتد به میدان رفت، 179 گل برای این تیم به ثمر رساند.
هدف دوم مسی ،رکورد یوهان کرویف است. اسطوره هلندی بارسلونا در سن 24 سالگی و در 8 فصلی که برای آژاکس به میدان رفته بود، 229 گل به ثمر رسانده بود. اندکی بیشتر از گلهای کنونی مسی. البته این فصل هنوز برای مسی تمام نشده است و او می تواند این رکوردها را هم پشت سربگذارد.
فراموش نکنید؛ مسی تا پایان رقابتهای این فصل فرصت دارد تا نامش را به عنوان تنها بازیکنی در این سن و سال ثبت کند که این تعداد قهرمانی در عرصه تیم باشگاهی را کسب کرده است. مسی اکنون 17 جام قهرمانی با بارسا را در ویترین افتخاراتش می بیند: 5 قهرمانی در لالیگا، یک قهرمانی در جام حذفی، سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، دو قهرمانی در سوپرکاپ اروپا، 5 قهرمانی در سوپرکاپ اسپانیا و یک قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها
منبع ورزش3
Nasser_ZRE
03-11-2011, 18:54
ظرافت بازی مسی به اندازه زیدان و پلاتینی نیست
مسی یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای ۲۰۱۱ است و اگر این عنوان را به دست بیاورد، دومین بازیکن تاریخ فوتبال بعد از پلاتینی خواهد بود که سه بار پیاپی این عنوان را به دست آورده است.
آزارد در گفتگو با اکسترا تایم گفت:" یک چیز کاملا واضح است؛ مسی بهترین بازیکن حال حاضر دنیاست. با این وجود، به نظر من، بازی او فاقد ظرافت های بازی زیدان یا پلاتینی است."
آزارد همچنین در مورد توپ طلای سال گذشته صحبت کرد و گفت که آن جایزه به جای مسی باید به وسلی اشنایدر تعلق می گرفت.
" سال گذشته اشنایدر شایسته تر بود. بعد از او ژاوی و اینیستا کاندیداهای بهتری بودند."
اینستا و ژاوی سال گذشته بعد از مسی در رتبه های دوم و سوم بهترین بازیکنان سال قرار گرفتند.
ایسنا
aminel_messi
03-11-2011, 23:24
در حسودی به مسی که هیچ شکی نیست.
چقدر "خاله - زنکه" این پله...
ولی انصافآ مسی باید تو تیم ملی آرژانتین هم ستاره باشه،تا ستاره بودنش رو به حساب هافبک های بارسا ننویسن.
ساده است. باز اینارو نمی گفت فکر می کردیم چه استدلالی پشتشه.
او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد
در حال حاضر تنها بازیکنی که من بازی او را دوست دارم ، کسی نیست جز نیمار
Alireza SM
04-11-2011, 00:09
پله کاملا صحیح گفته
مسی فقط به خاطر پاس های اینیستا و ژاوی شده مسی
بازیکنی که نه بتونه سر بزنه نه بتونه صربه ازاد بزنه بازیکن کاملی نیست . سرعت زیادش هم به خاطر جثه کوچیکش هست ( تازه سرعتش هم در مقایسه با بازیکنای مثل رونالدو و روبن و کاکا و آگبونلاهور و ... هیچی نیست )
SuperSt@r
04-11-2011, 00:34
پله کاملا صحیح گفته
بازیکنی که نه بتونه سر بزنه نه بتونه صربه ازاد بزنه بازیکن کاملی نیست . سرعت زیادش هم به خاطر جثه کوچیکش هست ( تازه سرعتش هم در مقایسه با بازیکنای مثل رونالدو و روبن و کاکا و آگبونلاهور و ... هیچی نیست )
کی گفته نمیتونه با سر یا ضربه آزاد گل بزنه
اون گلی که تو یکی از مهمترین بازیا به منچستر تو فینال باشگاههای اروپا تو ورزشگاه رم زد چی بود گل ضربه آزادم که زده سرعتشم که فوق العادست این همه هم هتریک کرده در ضمن به تعداد کارتایی هم که گرفته نیگا کنید محبوبم که هس دیگه چی میخاد :46:
kamran987456
04-11-2011, 00:51
مسی تو بارسلونا هر فصل 1000 تا گل هم بزنه باز مثل زیدان و مارادونا و امثال نمیشه !!
همه این اسطوره ها تو اوج دوران ورزشیشون تو جام جهانی قهرمان شدن - تو جام جهانی گل های بیاد موندنی زدن و کلا تو بازی های ملیشون هم موفق بودن
که شرایط مسی فعلا اینطور نیست
پله کاملا صحیح گفته
داری شوخی میکنی.:18::18::18:احتمالا تو تا حالا تو عمرت بازی مسی رو ندیدی؟یعنی تو تا حالا ضربه آزاداشو ندیدی.تو زدن ضربه آزاد میشه گفت تیمی به اندازه بارسا تو این زمینه اینقدر تو ضربه آزاد هنرمند نداره ژاوی آلوز ویا ... که ببین چقدر مسی از همه اینا خوبه که ضربه آزادو اون میزنه.در مورد ضربه سر عرضم به حضورت که سه سال قبل که بارسا منچسترو برد چه کسی اون ضربه سر رو به اون زیبایی در اون شرایط تو گل زد؟:13:البته ضربه سر خیلی خیلی کم میزنه که اونم به خاطر قد کوتاشه والله هنر استفاده از سرو به خوبی داره؟سرعتشم مهم نیست که زیاده یا نه(که البته به نظر من خوبه)همین دریبلایی که میزنه و تو یه وجب خاک این همه آدمو پشت سر میزاره خودش ظرافت های بازی این بازیکنو میرسونه:27:
کلا می خوام بگم نوع بازی که مسی انجام میده من تو هیچ فوتبالیستی ندیدم کلا از یه روش منحصربه فردی تو بازیش استفاده میکنه نمونه های هنرنمایی هاشم اگه تا حالا ندیدی میتونی بری یوتیوب ببینی:27:
FC.Barcelona
04-11-2011, 01:53
پله کاملا صحیح گفته
برای چند روز مطرح شدن اینارو گفته وگرنه خود پله هم میدونه چرت گفته
سه ساله همین مواقع فصل این حرف های بی پایه و اساس درباره مسی شروع میشه!
او یک بازیکن تمام عیار نیست و توانایی استفاده از سر در گلزنی را ندارد اگه مسی ضربه سر کم می زنه به خاطر اینه که بارسا کلا بازی هوایی نمی کنه، کدوم بازیکن دیگه بارسا با سر گل می زنه؟ مگه زلاتان در بارسا با سر گل زد؟ وقتی می گیم یه بازیکن در یه کاری ضعیفه باید ببینیم چند بار تو موقعیت انجام اون کار قرار گرفته و چکار کرده، من یادم نمیاد مسی موقعیت سر زنی داشته باشه و بد سر زده باشه! یکی می گفت پای راست مسی ضعیفه، ولی آمار گلزنی با پای غیر تخصصیش بین 5 بازیکن اول دنیاست.
کلا جناب پله آزاده هر نظری می خواد داشته باشه، شاید پله دنبال استانداردهای متفاوتیه که در کسی مثل نیمار می بینه (مثلا برزیلی بودنش، خب زشته برای برزیل که هیچ ستاره ای در بین بازیکن های تاپ دنیا نداشته باشه) و در مسی نمی بینه. اگه مسی برزیلی بود باز هم پله همین نظر رو داشت؟
پله کاملا صحیح گفته
چه جالب :20:
بازی ما مایروکا همین هفته پیش بود که بدون ژاوی، انیستا و فابرگاس باز هم مسی هد تریک کرد و یه پاس گل هم داد. البته ما که می دونیم به خاطر پاس های طلایی و استثنایی کیتا و تیاگو و بوسکتس و داشتن پارتنر فوق العاده ای مثل Cuenca در خط حمله بود که مسی هدتریک کرد و پاس گل داد، یه بازیکن از حریف رو هم میاوردن جای مسی می گذاشتن همین بود. :دی
+
بوژان و پدرو و زلاتان و افلای و ... هم پاس های ژاوی و انیستا رو داشتن، که البته همگی الان بهتر از مسی هستن. :46:
romantic
04-11-2011, 16:23
اصلا من این که میگن یکی بازیکن کاملی نیست رو درک نمی کنم. مگه میشه یه بازیکن کامل باشه. همچین چیزی رو فقط میشه تو PES با 99 کردن همه خصوصیات یه بازیکن ساخت. مگه زیدان میتونست کورس بذاره یا فیگو میتونست تو مرکز بازی کنه و هد بزنه یا مگه رونالدو ضربه آزاد میزد؟
مسی سرزن نیست، خوب که چی؟ چند تا از بزرگترین بازیکن های دنیا تو این سالها سرزن بودن؟ اصلا چند درصد تیمهای بزرگ دنیا با سر گل میزنن؟ رونالدو و ریوالدو و زیدان و فیگو و کاکا مگه چند تا گل با سر زدن؟ مثلا این بازیکن ها میتونستن مثل آلن شیرر سر بزنن؟ واقعا سرزنی اینقدر مهمه، اونم تو فوتبال امروز؟!!
اصلا من میگم مسی سرزن نیست، سرعتش هم از آگبونلائور!!! کمتره، قدرت شوتش هم از کریس رونالدو پایین تره، با همه اینها میشه به من بگید کدوم دفاعی تو دنیا حاضره بازی کردن جلوی مسی رو به یه بازیکن دیگه ترجیح بده؟ چیزی که مشخصه اینه که مجموعه خصوصیات بازی مسی و یه سری ویژگی های منحصر به فرد بازیش (مثل چابکی باور نکردنی، قدرت دریبل زنی بی مانند، دید استثنایی در موقع پاس دادن و از همه مهمتر آمادگی ذهنی برای گرفتن بهترین تصمیم در سخت ترین شرایط) باعث میشه ترسناکترین مهاجم دنیا باشه. هر کسی اینو میدونه که وقتی مسی تو 1/3 دفاعی حریف توپ بگیره باید منتظر موقعیت گل بود. همچین خصوصیتی رو من تو هیچ مهاجم دیگه ای تا این حد هرگز ندیدم و شاید فقط بشه گفت رونالدوی برزیلی اینقدر مهاجم ترسناکی بود که اون هم قدرت بازیسازی مسی و ساختن موقعیت برای هم تیمی هاش رو نداشت.
بر خلاف این چیزایی که پله گفته فکر میکنم مسی کامل ترین بازیکن مهاجمیه که وجود داره
کلا مثل این که این پله کار و زندگی نداره که باید در مورد همه چیز نظر بده
یک صحبت هایی میکنه که آدم روی سرش شاخ که چه عرض کنم , درخت چنار سبز میشه
مسی رو که هر عقل سلیمی قبول داره که الان بهترین بازیکن جهانه.
ولی فعلا ما که چیر بخصوصی از نیمار ندیدیم...توی بازی هایی که چند ماه پیش در آرژانتین برگزار شد چیز خاصی نشون نداد و لایق این همه تک و تعریف نبود!
H A M A S
05-11-2011, 11:34
نمیدونم چرا ولی فکر میکنم فوق ستاره های حال حاضر فوتبال یه جورایی لای پنبه هستن و شخصیت و اقتدار فوق ستاره های نه چندان دور رو ندارن....
به نظرم بهتره مقایسه هر بازیکن یا ستاره ای بر اساس زمان فعالیتش در همان سال انجام بشه
مثلا اگه بخوایم مقایسه بین پله یا مارادونا با ستاره های فعلی مثل مسی , کریس رونالدو یا رونی داشته باشیم به احتمال زیاد به نتیجه دلخواهمون نمیرسیم
کلا با دو سبک متفاوت از فوتبال طرف هستیم
اون زمان بازی ها تا این حد وابسطه به تاکتیک های مختلف نبود و شیوه های دفاعی تیم ها تا این حد پیشرفته نبود
البته منظورم این نیست که ستاره های اون زمان ضعیف تر بودن
حرف کلی من اینه که هر ستاره ای باید با ستاره های زمان خودش مقایسه بشه
مثلا اگه به 20 سال قبل برگردیم و کریس رونالدو یا مسی رو در اون زمان بکار بگیریم شاید موفقیتی که الان دارن رو در اون سال نداشته باشن...یا همین پله و مارادونا هم شاید با حضور در فوتبال حال حاضر اون درخشش گذشته رو نداشته باشن.
البته ممکنه برعکس این قضیه هم صورت بگیره و هر چهار بازیکن موفق بشن
ولی به نظرم مقایسه های این چنینی به اون صورت جالب نیست
boy iran
07-11-2011, 22:16
سرمربي سانتوس:
مسي بهتر از نيمار است
موريس رامالو سرمربي سانتوس اقرار كرد كه در حال حاضر مسي بهترين بازيكن فوتبال جهان است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حالي كه بسياري نيمار ستاره جوان برزيلي سانتوس را با ليونل مسي ستاره آبي ـ اناريها مقايسه ميكنند و حتي بعضي مثل پله از اين فراتر ميروند و نيمار را بهتر از مسي ميدانند، موريس رامالو سرمربي سانتوس اعتراف كرد كه ليونل مسي در حال حاضر بهتر از نيمار ستاره جوان تيمش است.
وي در گفتوگو با يك روزنامه برزيلي گفت: در اين هيچ شكي وجود ندارد كه مسي در حال حاضر بهتر از نيمار است. خود نيمار هم به اين مسئله اعتراف كرده است. تجربه مسي از نيمار بيشتر است. او 24 ساله است و در بسياري از رقابتهاي بينالمللي شركت كرده، اين در حالي است كه نيمار فقط 19 سال سن دارد و او حالا حالاها وقت دارد. من مطمئنم كه او در آيندهاي نزديك مسي را پشت سر خواهد گذاشت.
وي در ستايش از عملكرد نيمار در تيمش گفت: نيمار بازيكن فوقالعادهاي است. قدرت بالاي او در حفظ توپ مثال زدني است. او تنها بازيكني است كه در ليست نامزدهاي توپ طلا قرار گرفته است اما در تيم هاي اروپايي بازي نميكند. مطمئنم كه او توانايي اين را دارد كه مسي را پشت سر بگذارد و خود را به بام فوتبال جهان برساند.
پله: مسي فقط در بارسلونا بازيکن بزرگي است
اسطوره برزيلي فوتبال جهان با انتقاد از عملکرد ليونل مسي در تيم ملي آرژانتين گفت که اين بازيکن فقط در بارسلونا بازيکن بزرگي است.
اسطوره فوتبال برزیل باردیگر به انتقاد از مهاجم آرژانتنی تیم فوتبال بارسلونا پرداخت و گفت که این بازیکن فقط در بارسا مهاجم بزرگی است.
وی در گفتوگویی به سان گفت: به نظر من بازیکنان برای نشان دادن بزرگی خود باید در میدانی مانند جام جهانی خودشان را نشان دهند و ثابت کنند که بازیکن بزرگی هستند.
به عنوان مثال لیونل مسی برای بارسلونا بازیکن بسیار بزرگی است و در موفقیتهای این تیم اسپانیایی نقش مهمی دارد اما در تیم ملی به هیچ عنوان عملکرد موفق ندارد.
پله در مقایسه این بازیکن با زینالدین زیدان فرانسوی گفت: در مقایسه بین مسی و زیدان باید بگویم که بازیکن فرانسوی کاملتر است. زیدان 15 سال در سطح اول فوتبال جهان و تیم ملی فرانسه درخشان بود و با این تیم موفق شد قهرمان جهان در سال 1998 شود.
وی افزود: قبل از زیدان نیز بازیکنان دیگری مانند یوهان کرایف، فرانتس بکنباوئر، میشل پلاتینی و بابی مور وجود داشتند.بازیکنانی که با تیمهای کشورشان موفق به کسب جامجهانی شدند و در این تیمها ستاره بودند.
انتقاد اسطوره برزیلی از ستاره آرژانتیی در شرایطی است که بحث بهترین بازیکن فوتبال جهان در تمام ادوار بیش از بیش در رسانهها انعکاس داشته است.
چندی پیش لیونل مسی ستاره آرژانتینی آبی ـ اناریها در گفت و گو با یک مجله برزیلی مارادونا را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان نامیده بود و درباره پله عنوان کرده بود که تا به حال بازی او را ندیده است.
این سخنان مسی به مذاق پله مروارید سیاه فوتبال برزیل خوش نیامده بود به طوری که این اسطوره برزیل با حالت تمسخر در جواب به مسی گفته بود که اگر مسی بازیهای مرا ندیده میتوانم نوار بازیهایم را برایش بفرستم و در جای دیگر نیز پله، نیمار ستاره برزیلی را در سطح مسی توصیف کرده بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید روماريو: پله خيلي چرت و پرت مي گويد
ستاره فوبتال برزيل در صحبتهايي اعلام کرده که پله بايد سکوت اختيار کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روماریو، ستاره سابق باشگاه های آیندهوون و بارسلونا ، ازپله، اسطوره فوتبال این کشور خواست تا از صحبت کردن در مورد او دست بکشد.
روماریو که این روزها یکی از نماینده های پارلمان برزیل است، قول داده که اگر اتهامات فساد ریکاردو تیسیه را، رئیس فدراسیون فوتبال برزیل، اثبات شود، این رئیس 64 ساله را به دادگاه بکشد.
چند روز پیش پله، با تکذیب صحبتهای روماریو اعلام کرد که روماریوی 45 ساله با این اتهام به دنبال آن است تا از تیسیه را به خاطر غیبت این ستاره در جام جهانی 1998 انتقام بگیرد.
روماریو که رابطه خوبی با پله ندارد،اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که به دنبال انتقام نیست و صحبتهای پله بی پایه و اساس است.
روماریو به خبرنگاران گفت:« من قول داده بودم تا هیچ وقت راجع به پله صحبت نکنم.چون او خیلی چرت و پرت می گوید. او هیچ چیزی درمورد قوانین و شرایط نمی داند.پله باید دهانش را ببندد و خفه شود.من 45 سال سن دارم و خیلی چیزها می دانم. این صحبتها احمقانه است. آنچه من درمورد ریکاردو تیسیه را، ریس فدراسیون فوتبال برزیل می گویم، آن چیزی است که می بینم.»
روماریو ادامه داد:« من هیچ مشکل یا ارتباط خاصی با فدراسیون فوتبال برزیل ندارم ولی شاید پله شرایط دیگری دارد و به همین خاطر است که چنین نظراتی می دهد.»
پله در مقایسه این بازیکن با زینالدین زیدان فرانسوی گفت: در مقایسه بین مسی و زیدان باید بگویم که بازیکن فرانسوی کاملتر است. زیدان 15 سال در سطح اول فوتبال جهان و تیم ملی فرانسه درخشان بود و با این تیم موفق شد قهرمان جهان در سال 1998 شود.
وی افزود: قبل از زیدان نیز بازیکنان دیگری مانند یوهان کرایف، فرانتس بکنباوئر، میشل پلاتینی و بابی مور وجود داشتند.بازیکنانی که با تیمهای کشورشان موفق به کسب جامجهانی شدند و در این تیمها ستاره بودند.
به نظرم جناب پله بیش از اندازه داره در موضوعی که خیلی دخیل نیست در اون نظر میده / ابراز برتری نیمار !!! نسبت به مسی ، جنگ لفظی با مارادونا ، پرداختن به نظر شخصی مسی درباره ی بهترین بازیکن تاریخ بودن مارادونا / به نظرم پله به عنوان یک شخصیت شناخته شده بد نیست کمی سکوت پیشه کنه ، حتی از لحاظ سنی هم واکنش های اون نسبت به این موضوع ، خیلی جالب نیست
مقایسه ی زیدان و مسی ؟؟؟ مقایسه ی هافبک طراح با یک شبه مهاجم ( که البته پاسهای گل زیادی هم میده ) ؟؟؟
مسئله اینه که چه کسی بهترین بازیکن تاریخه ؟؟؟ باشه ، بگذاریم تاریخ نظر بده ( البته پس از اینکه دوران بازی حرفه ای مسی هم تموم شد و اون هم بازنشسته شد ، 24 سال سن برای مقایسه با مارادونای 50 ساله و پله ی 70 ساله کافی و درست نیست)
نکته ای که کاملا مشخصه : "در صورت ادامه دادن این روند" ، مسی پتانسیل تبدیل شدن به بهترین بازیکن تاریخ رو خواهد داشت مطمئنا /
romantic
15-11-2011, 00:29
جدیدا گویا پله گفته مسی بازیکنی در کلاس جهانی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر این رو واقعا گفته دیگه حجت رو بر همگان تموم کرد. دیگه بحث رو تموم کنیم بریم بخوابیم. پله هم خوابش میاد گویا :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.