PDA

View Full Version : سوال:زدن موس وایرلس و خرابی تاچ پد 5110



hootas23
12-10-2011, 15:27
سلام
تاچ پد لپ تاپ من به خوبی کار میکرد و سالم بود از همه نظر
دیروز یه موس وایرلس دل خریدم وقتی نصبش کردم تاچ پد رو غیر فعال کردم.
الان تاچ پد رو دوباره میخوام فعال کنم فعال میشه اما کار نمیکنه و یا اشتباه کار میکنه
هرچی موس رو کشیدم و زدم و راههای مختلف رو آزمایش کردم نشد که نشد.
یا کار نمیکنه یا خطا داره و کلا قاطی کرده.
موس رو کلا برداشتم اما درست نشد.
من الان چیکار کنم؟

F R E E M A N
12-10-2011, 15:48
اولین کار: درایور تاچ پد آن اینستال بشه، ویندوز ریست و ببینی که آیا ویندوز تاچ پد را میشناسه و درست کار میکنه

hootas23
12-10-2011, 15:57
اولین کار: درایور تاچ پد آن اینستال بشه، ویندوز ریست و ببینی که آیا ویندوز تاچ پد را میشناسه و درست کار میکنه
ممنون.
کلا ویندوزم به دلم نمیشست
گذاشتم از روی ایمیج یه بار دیگه نصب بشه نصب شد خبر میدم کار میکنه یا نه.
ممکنه یه موس بتونه صدمه سخت افزاری بزنه؟یا این یه مشکل نرم افزاریه؟
با آپدیت کردن درایور تاچ کرد چطور مشکل حل میشه؟

F R E E M A N
12-10-2011, 16:12
این مشکل ربطی به موس نداره علتش همین غیر فعال کردن تاچ پده
احتمالش کمه ایراد سخت افزاری باشه

hootas23
12-10-2011, 16:17
این مشکل ربطی به موس نداره علتش همین غیر فعال کردن تاچ پده
احتمالش کمه ایراد سخت افزاری باشه
وقتی موس رو وصل میکردم به لپ تاپ خطا داشت خود موس کند بود(دی پی آی به نظر خیلی پایین میرسید)
اما الان وصلش کردم به پی سی و به خوبی کار میکنه و گیرنداره !
عجیبه برام
ویندوز xp روی pc نصبه و روی لپ تاپ 7
گیج شدم !
بعد نصب ویندوزم راستش میترسم دوباره بزنمش به لپ تاپ باز بهم بریزه یه بار دیگه دردسر.
نظر شما چیه؟

hootas23
12-10-2011, 17:08
نصب ویندوز تموم شد اما تاچ پد درست نشد
درایور جدیدش رو نصب کردم....ولی بازم نشد:41:

hootas23
12-10-2011, 18:44
بچه ها لطفا کمک کنید داره دیونم میکنه این.

hootas23
12-10-2011, 22:27
تورو خدا ببینید گاهی یسری مشکلات ساده چطور آدم رو عصبی میکنه
حل شد
اما چرا این مشکل پیش اومده بود؟
شیب ! همین
من دیروز که این موس رو به لپ تاپ وصل کردم همون موقع هم کول پد رو گذاشتم زیرش و از دیروز دستی بهشون نزده بودم سرجاشون بود...
و وقتی موس رو جدا کرده بودم تاچ پد خراب کار میکرد(لپ تاپ هنوز روی کول پد بود)
تاچ پد قاطی میکرد و لرزه داشت
از عصر سه بار ویندوز عوض کردم دوباره از روی ایمیج یه بار کلا اف دیسک کردم(چیزی تو هاردم نداشتم لپ تاپ رو دو روزه خریدم)
دیدم بازم درست نشد
آخر سر یه لحظه گفتم نکنه به خاطر شیب باشه !
کول پد رو از زیر لپ تاپ برداشتم و درست شد !
الکی الکی این همه کار کردم.
ولی چیز کاملا مزخرفیه مگه نباید روی لپ تاپ از سیستمی استفاده بشه که وقتی سطح قرار گیری تغییر میکنه بازم به خوبی کار کنه؟
جالبه بدونید وقتی روی کول پد بود هارشم خرخر میکرد کمی !اما الان بی صدا شده.
اینها به نظرم مشکلات طراحی دل 5110 هستش

pooria-ir
13-10-2011, 11:28
تورو خدا ببینید گاهی یسری مشکلات ساده چطور آدم رو عصبی میکنه
حل شد
اما چرا این مشکل پیش اومده بود؟
شیب ! همین
من دیروز که این موس رو به لپ تاپ وصل کردم همون موقع هم کول پد رو گذاشتم زیرش و از دیروز دستی بهشون نزده بودم سرجاشون بود...
و وقتی موس رو جدا کرده بودم تاچ پد خراب کار میکرد(لپ تاپ هنوز روی کول پد بود)
تاچ پد قاطی میکرد و لرزه داشت
از عصر سه بار ویندوز عوض کردم دوباره از روی ایمیج یه بار کلا اف دیسک کردم(چیزی تو هاردم نداشتم لپ تاپ رو دو روزه خریدم)
دیدم بازم درست نشد
آخر سر یه لحظه گفتم نکنه به خاطر شیب باشه !
کول پد رو از زیر لپ تاپ برداشتم و درست شد !
الکی الکی این همه کار کردم.
ولی چیز کاملا مزخرفیه مگه نباید روی لپ تاپ از سیستمی استفاده بشه که وقتی سطح قرار گیری تغییر میکنه بازم به خوبی کار کنه؟
جالبه بدونید وقتی روی کول پد بود هارشم خرخر میکرد کمی !اما الان بی صدا شده.
اینها به نظرم مشکلات طراحی دل 5110 هستش


سلام :11:

والا خیلی برام عجیبه،فکر نمیکنین یه جوری یه حالت رسانایییا برق دزدی بین کول پد و لپ تاپ وجود داشته باشه که باعث این مشکل بشه ؟
آخه خیلی بعیده که با شیب مشکل داشته باشه !!!

hootas23
13-10-2011, 12:13
والا خیلی برام عجیبه،فکر نمیکنین یه جوری یه حالت رسانایییا برق دزدی بین کول پد و لپ تاپ وجود داشته باشه که باعث این مشکل بشه ؟
آخه خیلی بعیده که با شیب مشکل داشته باشه !
برای خودمم خیلی عجیبه..بارها و بارها هرچیزی رو آزمایش کردم وقتی میزارم روی کول پد اینطوری میشه !
البته تاچ پد کلا مثل روز اول دیگه نیست....انگاری کالیپره نباشه.
نمیدونم دیگه چیکار کنم عقل جواب نمیده چرا اینطوری میشه !
اگر به نظرتون این به مشکل سخت افزاریه ببرم گارانتی

hootas23
13-10-2011, 12:27
یه لحظه خرابه یه لحظه درسته....
الان روی سطح صافه امابازم قاطی میکنه
درایورش رو پاک کردم دوباره نصب شد درست شد اما بازم قاطی میکنه.
اصلا نمیدونم دلیل اصلیش چیه
لطفا راهنماییم کنید اگر لازمه من اینوببرم گارانتی.
راستی من وقتی بایوس این رو آپدیت کردم(ورژه 08)تقریبا این مشکلات درست شد

hootas23
13-10-2011, 13:56
هر لحظه یه چیزی میفهمم میام میگم به امید اینکه بهتر بتونم به جواب برسم(ببخشید اگر اذیت میشید)
من الان یه چیزی رو فهمیدم اونم اینکه وقتی برق کول پد رو از برق شهر میگیرم(با آداپتر)تاچ پد دچار اختلال میشه(کار میکنه ولی خراب)
ولی وقتی برق کول پد رو از روی خود لپ تاپ میگیرم این مشکل پیش نمیاد.
آداپتر برق شهری به usb رو نو خریدم..یه آداپتر دیگه خونه داشتم برای موبایل بود اونم زد همینطور شد اما کمتر خیلی کمتر.
و لازم به ذکره که از برق شهر برای لپ تاپ استفاده میکنم(باطری داخلشه ولی قطعش کردم)
به نظر شما این مشکل به خاطر آداپتر برقه؟روش نوشته 5v و 300 ma
یا لپ تاپ مشکل برق دزدی چیزی داره؟آخه بدنه لپ تاپ که پلاستیکه و عایقه

pooria-ir
13-10-2011, 19:35
برای خودمم خیلی عجیبه..بارها و بارها هرچیزی رو آزمایش کردم وقتی میزارم روی کول پد اینطوری میشه !
البته تاچ پد کلا مثل روز اول دیگه نیست....انگاری کالیپره نباشه.
نمیدونم دیگه چیکار کنم عقل جواب نمیده چرا اینطوری میشه !
اگر به نظرتون این به مشکل سخت افزاریه ببرم گارانتی

به نظرم قبل از گارانتی بزارش رو یه سطح شیب دار دیگه به جز کول پد،مثلا متکا ! یا حالا هر چیز دیگه

hootas23
13-10-2011, 23:02
فکر میکنم فهمیدم مشکل کجاست !
روی انواع سطوح کچ و کوله آزمایش کردم درست بودوقتی میزاشتم روی کول پد اینطوری میشد!
بعد بیشتر که ور رفتم دیدم وقتی برق کول پد رو از برق شهر میگیرم(با آداپتر)سیستم اینطوری میشه ولی وقتی برقش رو از طریق usb خود لپ تاپ میگیرم این مشکل پیش نمیاد...!
غیر منطقیه ولی اینطوریه !نمیدونم چرا
با هر دو آداپتر این مشکل رو داشت حتی آزمایش مثل فاصله دادن از منابع برقی و باند(به دلیل وجود میدان های مغناطیسی هرچند خفیف)و ... رو انجام دادم اما بازم وقتی به برق شهر وصل میشد اینطوری میشد و بلافاصله که از برق شهر میکشیدمش درست میشد !
خوب الان درسته روی کول پدم قرارش دادم و برقش رو از خود سیستم گرفتم و به خوبی کار میکنه
اما چرا باید اینطوری بشه؟
چرا یه آداپتر برق شهری و یا برق شهر بتونه همچین اختلالی در سیستم وارد کنه؟
بدنه این لپ تاپ تماما پلاستیکه و اتصالی درش معنی نمیده.
اصلا منطقی تو این مشکل وجود نداره اما در کمال تعجیب اینطوریه
راستی توی سایت دیپ کول رفتم و مشخصات دقیق کول رو برای اینکه بدونم مصرف برقش چطوره دیدم.
دقیقا با ولتاژ و میلی آمپر آداپتر سته.