PDA

View Full Version : ضعیف شدن سیگنال وایرلس



pouyapro
08-10-2011, 10:32
مودم من مدل TP-LINK TD-W8910G هست.
چند روزه که سیگنالش خیلی ضعیف شده الان 5متر هم جوابگو نیست.
چکار باید بکنم؟اصلا راهی هست؟ حداقل بفهمم مشکلش چیه.

Farshid72
09-10-2011, 06:53
من 8901G داشتم ماله منم اینطوری شد!!! شما می تونی FRIMWARE اونو آپدیت کنی ولی مواظب باش چون ماله من سوخت

EXTREME
09-10-2011, 07:25
مودم رو ریست کنید و مجددا کانفیگ کنید
فریم ویرو مودمتون رو آپدیت کنید
درست نشد ممکنه این از مکان مودم باشه
مودم نباید کف زمین باشه
نزدیک پنجره یا گوشه ی دیوار هم نباید باشه
اگه مشکل حل نشد بگین

pouyapro
11-10-2011, 18:43
مودم رو ریست و مجددا کانفیگ کردم.
سایت tp-link باز نشد و نتونستم فریم ویرشو بگیرم.
مودمم روی میز و کنار دیواره،ولی قبلا هم همینجا بود و این مشکل رو نداشتم.
مشکلم حل نشد. :41:

EXTREME
11-10-2011, 19:45
مودم رو ریست و مجددا کانفیگ کردم.
سایت tp-link باز نشد و نتونستم فریم ویرشو بگیرم.
مودمم روی میز و کنار دیواره،ولی قبلا هم همینجا بود و این مشکل رو نداشتم.
مشکلم حل نشد. :41:
الان برای من سایت tplink باز میشه

pouyapro
12-10-2011, 18:28
ممنون. حالا میگیرم یه روز تستش میکنم بازم مشکل داشتم میگم کمکم کنین.
برای اپدیت فریم ویر یک new romfile هم میخواد.اونو از گجا باید بگیرم؟تو سایتش همچین چیزی ندیدم.

EXTREME
12-10-2011, 21:38
یعنی چی
برای آپدیت فریم ویر مودم باید برید تو تنظمیات مودم و فایل فیرم ویری که دانلود کردید رو از اونجا باید brows کنید بعد عملیات آپدیت انجام میشه
در هنگام آپدیت شدن نه باید مودم خاموش بشه و نه با لپ تاب به وایرلسش وصل بشین یا هر دیوایس دیگه

pouyapro
14-10-2011, 09:56
یباید برید تو تنظمیات مودم و فایل فیرم ویری که دانلود کردید رو از اونجا باید brows کنید بعد عملیات آپدیت انجام میشه

درست پایین همون قسمتیه فیلد دیگه هست که باید botrom رو brows کنم!
زیرشم یه قسمت داره که از botrom الانم بک آپ میکیره.

EXTREME
14-10-2011, 13:22
یک عکس از اون قسمت بزارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

pouyapro
14-10-2011, 18:02
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده عکس رو هیچ جای درستی نتونستم آپ کنم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
14-10-2011, 18:08
چشم.عکس رو کجا اپ کنم؟
تو این سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pouyapro
14-10-2011, 18:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
14-10-2011, 19:39
شما اول از فریم ویر بکاپ بگیرید بعد فریم ویر جدیدی که دانلود کردین رو از قسمت اول brows کنید و سپس آپگرید بزنید
دقت کنید فریم ویرو رو اشتباهی دانلود نکنید و به توضیحات و ورژنش در سایت تی پی لینک دقت کنید

pouyapro
14-10-2011, 23:56
فرم ویرو هم آپدیت کردم ولی همچنان چند متر بیشتر برد نداره.

EXTREME
15-10-2011, 11:55
فرم ویرو هم آپدیت کردم ولی همچنان چند متر بیشتر برد نداره.
تو تنظیمات وایرلس مودم حالت وایرلس رو چه استانداردیه
g یا b یا هردو؟
مودم رو یه دور ریست کنید و مجددا کانفیگ کنید
اگه درست نشد یا از مکان مودم هست یا اینکه مودم سخت افزاری ایراد داره

pouyapro
15-10-2011, 17:33
هردو.
بهترین حالت برای تنظیمات مودم در زمینه های مختلف چیه؟سکیوریتی و ...
ممنون بابت راهنایی ها.فکر کنم مودمم مشکل پیدا کره

EXTREME
15-10-2011, 19:34
هردو یعنی b و g باشه خوبه
این سری در محیط بسته باید تا 35 متر برد خوب داشته باشه
مودم رو ریست کنید و کانفیگ کنید
گفتم مکان مودم تو آنتن دهی وایرلس خیلی تاثیر داره

pouyapro
15-10-2011, 21:30
حالا جاش رو هم عوض میکنم.ولی فکر کنم مودمم خراب شده.
به هر حال خیلی ممنون.