PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نرم افزار Dap



ya abbas
20-06-2006, 09:44
سلام به همگی
می خواستم بدونم چرا در بعضی مواقع نرم افزار dap خاصیت resume خودشو از دست میده. ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

با تشکر

mkoleiny
20-06-2006, 10:27
مشكل از dap نيست. چون سايتي كه ازش دانلود ميكنيد بايد resume رو support كنه.

ya abbas
20-06-2006, 17:05
سلام
دوست عزيز اين حرف شما تقريبا درسته ولي من يك فايل رو تا 70% به صورت تكه تكه دانلود كردم ولي براي دفعه بعد از اول
شروع به دانلود كرد!

shahabmusic
20-06-2006, 17:25
درسته منم به این مشکل بر خوردم ولی فکر کنم اون سرور توی ساعاتی این خصوصیت رو رایگان ارائه می ده بقیه ساعات پولی.

mshiraz.2006
20-06-2006, 17:34
به نام خدا

من فکر کنم مشکل از سایتی که ما فایل رو ازش می گیریم.

hossein.cr
21-06-2006, 07:33
سلام
من هم فکرمیکنم تمامش به سایت مربوط میشه
خودم یه بار یه فایل که NoResume بود رو دانلود میکردم که dc شدم بعد که دوباره شروع به
دانلود کردم ادامه ی فایل دانلود شد یعنی از اول نیومد
البته فکر کنم که dap وقتی رجیستر نشده خودش resume رو support نمی کنه

Alire7_a
21-06-2006, 08:38
فكر نميكنم نسخه رجيستر نشده تاثيري بر resume در سايتهايي داشته باشه كه اين امكان رو ساپورت مي كنند. اين برنامه با دريافت مبالغي مي تونه اين امكان رو براي سايتهايي كه اين امكان رو ندارن براي حجم مشخصي فايل به شما ارائه بده.

boys_won
21-06-2006, 08:51
نه معمولا" سرورها فايل هايي رو كه حجم زياد دارن زياد رو هاستشون نگه نميدارن واسه همين بعد از يه مدت از كار ميوفته مخصوصا" mp3 و فيلم

ya abbas
24-06-2006, 20:33
سلام
كسي اينجا بلد نيست dap رو رجيستر كنه.
من چند بار انجام دادم ولي موفق نشدم
اگه كسي اين كارو كرد اطلاع بده
ممنون