PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Warhammer 40,000: Space Marine



crowe
09-09-2011, 20:56
یک گروه P2P به نام DaRkSiDe کرکی برای بازی منتشر کرده که کار میکنه، لینکهاشم هم درادامه هستن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

godofwar47
15-09-2011, 22:07
من هر کاری که میکنم بازی اجرا نمیشه وقتی کلیک میکنم رو آیکون هیچ اتفاقی نمیوفته.لطفا کمک کنید انتی ویروسم هم پاک کردم بازی رو ریختم بازم نشد.

tonypb
16-09-2011, 15:56
اگه یه کرک درست از بازی بزارید...ممنون میشم...
کرک پاک شده///:41:

Little Sparrow
16-09-2011, 16:05
کرک DarkSide:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید لینک کرک رو می نوشتم Redirect میشد به صفحه ی اصلی این سایت.مجبور شدم لینک اون پست رو کلا بزارم.
بیان پایین یکم لینک کرک رو میبینید.

aramesh_61
16-09-2011, 19:37
سلام،
آقا بازیه من اجرا نمیشه! روی xp نصبش میکنم اجرا میشه ولی روی win7 64bit اجرا نمیشه! کرک بالا رو هم دانلود کردم بازم قبل از اجرا شدن ارور میده و close the program میاد. کسی نمیدونه چه میشه کرد؟

tonypb
16-09-2011, 21:00
سلام،
آقا بازیه من اجرا نمیشه! روی xp نصبش میکنم اجرا میشه ولی روی win7 64bit اجرا نمیشه! کرک بالا رو هم دانلود کردم بازم قبل از اجرا شدن ارور میده و close the program میاد. کسی نمیدونه چه میشه کرد؟

دقیقا مشکل منم همینه...
win7 x64
:41:

tonypb
17-09-2011, 13:37
کسی اصلا سر میزنه؟؟؟
یکی تموم کرده نمیخواد کمکی بکنه؟؟؟
مشکل کجاست...

Arrowtic
20-09-2011, 15:33
منم مشکل close the program رو Win7 32bit دارم.کرکم ریختم.نسخه black_rock دارم.

estark
21-09-2011, 12:41
اقا منم همین مشکل رو دارم کرک هم ریختم درست نشد.بازی red orchestra 2 هم همین مشکل رو داشت.لطفا یه کمکی کنید.

Killzone2
21-09-2011, 21:00
منم مشکل close the program رو Win7 32bit دارم.کرکم ریختم.نسخه black_rock دارم.
عزیز شما از کرک DarkSide استفاده کن درست میشه و اینکه حتما آپدیت جدید کارت گرافیک رو نصب کن...اگر باز هم ارور داد از Run As Administrator اجرا کنید.
برای دریافت کرک هم میتونید با مراجعه به سایت هایی که بازی رو برای دانلود گزاشتن دریافن کنید.

موفق باشید:11:

estark
22-09-2011, 22:15
nashod:19:

tonypb
23-09-2011, 12:50
عزیز شما از کرک DarkSide استفاده کن درست میشه و اینکه حتما آپدیت جدید کارت گرافیک رو نصب کن...اگر باز هم ارور داد از Run As Administrator اجرا کنید.
برای دریافت کرک هم میتونید با مراجعه به سایت هایی که بازی رو برای دانلود گزاشتن دریافن کنید.

موفق باشید:11:

درست نشد....

mosolim
23-09-2011, 22:22
سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی وقتی نصبش میکنم موقع اجرا هیچ اتفاقی نمیوفته و اجرا نمیشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید .

mosolim
24-09-2011, 08:43
دوستان کسی راهی برای این مشکل نداره؟

اونایی که بازی کردن امکان داره که کرک خودشونو قرار بدن.

Oracle_Eldorado
25-09-2011, 03:11
با سلام خدمت دوستان .
من این بازی رو از میهن دانلود ، دانلود کردم .
وقتی فایل exe بازی رو اجرا میکنم ، پیغام میده که ورژن بازی با ویندوز من هماهنگ نیست .
چون من ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی نصب کردم .
خواستم ببینم باید کار خاصی انجام بدم تا روی ویندوز 64 بیتی هم اجرا بشه ؟

shahin_mp3
25-09-2011, 03:34
با سلام خدمت دوستان .
من این بازی رو از میهن دانلود ، دانلود کردم .
وقتی فایل exe بازی رو اجرا میکنم ، پیغام میده که ورژن بازی با ویندوز من هماهنگ نیست .
چون من ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی نصب کردم .
خواستم ببینم باید کار خاصی انجام بدم تا روی ویندوز 64 بیتی هم اجرا بشه ؟

شما سوييچ و امتحان كردي :21:

كليك راست و انتخاب Run As Administrator

Oracle_Eldorado
25-09-2011, 09:07
شما سوييچ و امتحان كردي :21:

كليك راست و انتخاب Run As Administrator

دوست عزیز متاسفانه من کرک DarkSide صفحه قبل رو کپی کردم و الان یه ارور دیگه میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟

Killzone2
25-09-2011, 12:04
دوست عزیز متاسفانه من کرک DarkSide صفحه قبل رو کپی کردم و الان یه ارور دیگه میده :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میدونه باید چیکارش کنم ؟
این بازی رو یه سری که نسخه 64 بیت دارن با اجرای این بازی مشکل دارن که این میتونه از ساپورت نکردن بازی برای نسخه های 64 بیت باشه...
شما یه بار بازی رو دوباره نصب کن بعد از اون اول Open all و دایرکت رو نصب کردی بعد کرک Darkside رو کپی کن...
البته این ارور میگه یه فایل انگار موقع اجرا مشکل داره که دوباره نصب کنید امکان داره درست بشه.

سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم ولی وقتی نصبش میکنم موقع اجرا هیچ اتفاقی نمیوفته و اجرا نمیشه.

ممنون میشم راهنمایی کنید .
از کرک drakside استفاده کنید... دایرکت داخل پوشه نصب بازی رو نصب کنید و بعد اگر اجرا نشد از طریق Run As Administrator اجرا کنید.

موفق باشید :11:

mosolim
25-09-2011, 17:37
از کرک drakside استفاده کنید... دایرکت داخل پوشه نصب بازی رو نصب کنید و بعد اگر اجرا نشد از طریق Run As Administrator اجرا کنید.

موفق باشید :11:

دوست عزیز ممنون بابت توجهت. اما خوب موفق به اجرانشدم و همچنان بهد از کلیک روی ایکون هیچ اتفاقی نمیوفته.

حتی به صورت اجرا برا اساس administrartor

Arrowtic
25-09-2011, 19:04
نشد!واسه من ارور Warhammer 40k has stopped working میده ویندوز سون 32 بیت!

---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------

کرکو ریختم آپدیته گرافیکم!

Oracle_Eldorado
26-09-2011, 02:00
این بازی رو یه سری که نسخه 64 بیت دارن با اجرای این بازی مشکل دارن که این میتونه از ساپورت نکردن بازی برای نسخه های 64 بیت باشه...
شما یه بار بازی رو دوباره نصب کن بعد از اون اول Open all و دایرکت رو نصب کردی بعد کرک Darkside رو کپی کن...
البته این ارور میگه یه فایل انگار موقع اجرا مشکل داره که دوباره نصب کنید امکان داره درست بشه.

از کرک drakside استفاده کنید... دایرکت داخل پوشه نصب بازی رو نصب کنید و بعد اگر اجرا نشد از طریق Run As Administrator اجرا کنید.

موفق باشید :11:

اونی که من دانلود کردم نصبی نیست .
چند تا فایل rar بود . اکسترکت که کردم ، یه پوشه داد که انگار بازی از قبل نصب شده و پکیج شده .

دوست عزیز شما بازی رو نصب داری اون فایل رو واسم آپلود کنی که من با مال خودم جایگزین کنم ؟
چون خیلی زور داره . 7.8 گیگابایت دانلود کردم و کار نکنه . :41:

tonypb
26-09-2011, 12:57
هنوز مشکلم حل نشده/...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: spacemarine.exe
Application Version: 1.0.54.0
Application Timestamp: 4e629280
Fault Module Name: SteamClient.dll
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 4e6127fb
Exception Offset: 0002b6fb
Exception Code: c0000417
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: c298
Additional Information 2: c29822f4623d900fab788a9f795678e0
Additional Information 3: efe4
Additional Information 4: efe4940f32a3414e55fada4878aac042

M-I-L-A-D
27-09-2011, 17:23
واسه کرک کردن میشه چقد باید وقت برارم !؟؟؟؟؟؟

March1987
27-09-2011, 18:20
هنوز مشکلم حل نشده/...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


من Steam رو نصب کردم اول خودش رو آپدیت کرد , بعد یه ری استارت بازی رو اجرا کردم . دقیقا همین مشکل رو داشتم .

estark
28-09-2011, 15:15
دمت گرم .درست شد

Raziell
03-11-2011, 17:56
من يک مشکل ديگه دارم ! بازی رو راحت اجرا ميکنم اما محيط اصلاً بافت نداره!
انگار کلاً رو هوا هستم! ميتونم راه برم تير بزنم اما اطراف يا زير پام هيچی وجود نداره
فقط توپخونه دشمن جلوم هست!
please help me

Raziell
10-11-2011, 18:14
کسی نبود؟ کرک ريلودد رو هم گرفتم باز هم مشکل پا بر جا هست!
تازه يک مشکل ديگه هم کشف کردم!
با همون وضعييت که بازی ميکنم يکم بری جلوتر بازی ميخواد لود کنه و تو حالت لود گير ميکنه

Killzone2
13-11-2011, 18:07
من يک مشکل ديگه دارم ! بازی رو راحت اجرا ميکنم اما محيط اصلاً بافت نداره!
انگار کلاً رو هوا هستم! ميتونم راه برم تير بزنم اما اطراف يا زير پام هيچی وجود نداره
فقط توپخونه دشمن جلوم هست!
please help me
برای این کار مراحل زیر رو انجام بدید :

دریافت ورژن جدید آپدیت کارت گرافیک
نصب نسخه جدید دایرکت
نصب نرم افزار open al

samdmc4
16-12-2011, 00:06
سلام منم مشکل win 7 x64 داشتم اما با این کرک درستش کردم اما حالا مشکلم اینه که انگار همه چی روی هواست لطفا راهنمایی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kaveh dadkhah
28-12-2011, 08:40
سلام مولتی پلیرش با چه کرکی کار می کنه؟ اصلا میشه مولتی رفت یا نه؟ ممنون

اندیشناک
27-04-2012, 18:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .

mrsarafraz
05-06-2012, 14:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .

عزیز جان 5.9 امتیازیه که به هارد میده
w7 کمترین امتیاز یا به عبارتی ضعیف ترین قطعه رو به شما معرفی میکنه با رنگ متفاوت و بزرگ...
شما اگه یه سیستم شاخ رو جم کنی و یه هارد معمولی از هر برندی ببندی باز 5.9 میده شما هاردSSDببند رو سیستم ببین چی میشه
همه فکر می کنن به کل سیستم اون امتیاز رو داده که کاملا" اشتباهه
DETERMINED BY LOWEST SUBSCORE

abbasi01
03-11-2012, 12:44
شما میتونید از داخل بازی با Windows Live یک کانکت افلاین بسازید و به سایت XBOX رفته و لود شوید
ویا اگه سخته توی گوگل بنویسید crack dawn of war2 و ....

alikalanft
22-06-2013, 02:40
سلام دوستان من یه مشکل تونصب این بازی دارم لطفا کمکم کنید؟؟!!:n14:
و اونم اینه که وسط نصب همون اروری میاد که سه تا گزینه داره و یکیش ignore هستش
گزینه وسطی رو زدم که فک کنم معنیش تلاش مجدد بود
ولی بازهم بعد چند دیقه همون ارور میاد
من برا نصب یه بازی دیگه هم این مشکل رو داشتم که رو یه سیستم دیگه راحت نصب شد حالا نمیدونم مشکلش چی بود
ولی warhammer رو هر دوتا سیستم نصب نمیشه
حتی وقتی میخام فایلاشو تو سیستم کپی کنم هم سرعت لود دی وی دی اینقد پایین میاد که هیچکاری نمیشه کرد و برا کپی هر چند دیقه یکبار ارور try agane میاد و باز کپی نمیشه!!
:n28:

چیکار کنم که نصب شه؟:n30:

alikalanft
22-06-2013, 02:45
راستی این بازی 2دی وی دی هستش
و اینم مشخصات سیستمم:

cpu: intel core i7-2670qm
vga: nvidia gtx 570m / 1.5 GDDR5
RAM: DDRIII 16GB
HDD: 750 GB + 128 GB SSD

greena
03-09-2013, 00:48
من SteAM رو هم نصب کردم اما نیمه کاره آپدیت میشه ؟

چه طور این بازی در XP میاد ولی در 7 نه؟

greena
03-09-2013, 23:50
steam رو نصب کردم چند بار رفت وسط آپدیت موند .گذاشتم 7صبح با سرعت خوب آپدیت شد بازی هم اجرا شد.

ولی حالا فکر میکنم بیخود وقت گذاشتم این بازی الان سوم شخصه و کلا ارزشش رو نداره از صبح تا شب کلی اورک رو بترکونی ،مزخرفه

مطمئنم وقت باارزش رو تلف میکنه .

amirhastam1
13-06-2016, 16:21
هیچ کس نتونست درستش کنه:|

amirhastam1
13-06-2016, 17:46
تنها کافیه کرک قبلی که ریختید رو پاک کنید و این کرک رو جایگزین کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] W.NODVD.ZIP&646965504532567d5954262e5a=1