PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Dead Island



MILAD2799
06-09-2011, 17:20
بازی اومد و کرکش هم منتشر شد

کرک به نقل از سایته اسکیدرو


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vampyre
06-09-2011, 21:57
سلام.من که رفتم تو کاره دانلودش!تا فردا دانلود میکنم و میام نظرم رومیدم.فقط امیدوارم بازیه خوبی باشه و ارزشه 6 گیگ دانلود رو داشته باشه!

Hojjat07
07-09-2011, 01:03
اینم کرک معتبر بازی از RELOADED


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MILAD2799
07-09-2011, 08:46
مثه اینکه مولتی شم کرک شده به همراه یه اپدیت اومده بیرون

crowe
07-09-2011, 12:07
سلام.من که رفتم تو کاره دانلودش!تا فردا دانلود میکنم و میام نظرم رومیدم.فقط امیدوارم بازیه خوبی باشه و ارزشه 6 گیگ دانلود رو داشته باشه!
کسایی که دارن بازی رو دانلود میکنن! ممکنه بخوان صبر کنن، چون نسخه ای که فعلا رو استیم پخش شده یه پورت از ایکس باکسه که مشکلات زیادی هم داره، سازنده هاگفتن که نسخه تصحیح شده رو تا جمعه منتشر میکنن.
منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hojjat07
07-09-2011, 12:40
Dead Island Update 1-RELOADED


Download

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeedblack
10-09-2011, 20:38
ببخشید بازی من بعد چک پوینت سیو نمیشه خواستم بدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند؟ممنون.

crowe
10-09-2011, 21:21
ببخشید بازی من بعد چک پوینت سیو نمیشه خواستم بدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو دارند؟ممنون.
واقعا که! بعد این همه مدت تازه معلوم شده که نسخه بازی که رد استیم منتشر شده نسخه نهایی نیست! بلکه نسخه dev هست که با پچ یک سری از مشکلاتش حل میشه ولی هنوز هم مشکلات متعددی مثل سیو داره!

saeedblack
10-09-2011, 21:31
واقعا که! بعد این همه مدت تازه معلوم شده که نسخه بازی که رد استیم منتشر شده نسخه نهایی نیست! بلکه نسخه dev هست که با پچ یک سری از مشکلاتش حل میشه ولی هنوز هم مشکلات متعددی مثل سیو داره!
ببخشید من چیکار کنم کمکم کنید یعنی باید بیخیال بازی بشم؟

vampyre
10-09-2011, 21:34
ببخشید من چیکار کنم کمکم کنید یعنی باید بیخیال بازی بشم؟

شما آپدیت آخر بازی رو دانلود کن و نصب کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.

saeedblack
10-09-2011, 21:37
شما آپدیت آخر بازی رو دانلود کن و نصب کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
آخرین آپدیتش کدوم میشه؟لینکش هست بزارید؟

Little Sparrow
10-09-2011, 21:38
من که مشکل سیو ندارم.البته من بازی رو به همراه اپدیت دانلود کردم.شاید ماله شما مشکل داره.

saeedblack
10-09-2011, 21:43
من که مشکل سیو ندارم.البته من بازی رو به همراه اپدیت دانلود کردم.شاید ماله شما مشکل داره.
شما از کجا دانلود کردی؟به نظر شما نسخه blackbox سایت p30day مشکلی نداره؟من نسخه skidrow رو گرفتم.سیستم سیوش چجوری مرحله ای یا باید جای خاصی بری تا سیو بشه؟

Little Sparrow
10-09-2011, 22:35
من نسخه ی blackbox رو دانلود کردم که خودش اپدیت 1 و کرک سالم رو داشت.
تبلیغ نیست این:
من از سایت دانلودها گرفتم.
سیو رو دقیق خودمم نمیدونم.فقط وقتی کارم تموم میشه میام بیرون بعدا که میام می بینم همونجای قبلیه.:31:
چون دکمه ای برای سیو ندیدم.

SIMON137
10-09-2011, 22:48
ارزش دانلود داره با این گرافیک خسته و داغونش ؟ :دی

SA.JJ.AD
10-09-2011, 23:28
ارزش دانلود داره با این گرافیک خسته و داغونش ؟ :دی

ارزش که داره و بازی متوسط رو به خوبی هست !!:20:
+
پیشنهاد میکنم نسخه ی 1.700 گیگابایتی black box رو دانلود کنید !! چیزی از بازی کم نشده فقط کیفیت ویدئوهاش 50 % کاهش پیدا کرده :20:

aha2012
10-09-2011, 23:37
ارزش که داره و بازی متوسط رو به خوبی هست !!:20:
+
پیشنهاد میکنم نسخه ی 1.700 گیگابایتی black box رو دانلود کنید !! چیزی از بازی کم نشده فقط کیفیت ویدئوهاش 50 % کاهش پیدا کرده :20:
سجاد لینکو بده بیاد:20::20:

SA.JJ.AD
11-09-2011, 01:39
سجاد لینکو بده بیاد:20::20:

امیدوارم خلاف قوانین نباشه:31::20:




از صفحه ی زیر نسخه ی فشرده شده رو دانلود کنید "


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن این نسخه اپدیت شماره ی 1 بازی + کرکش که کلی باگ و مشکل بازی رو رفع میکرد رو همراه خودش داره و نیازی به دانلود و نصب جداگانه نداره:20:و همراه با نصب این نسخه اپدیتش هم نصب میشه :20:

crowe
11-09-2011, 02:11
ببخشید من چیکار کنم کمکم کنید یعنی باید بیخیال بازی بشم؟
-نه! کمپانی سازنده اعلام کرده که نسخه ای که لیک شده و مشکل دراه برای US ریلیز شده ، ولی برای مناطق دیگه نسخه کامل رو ریلیز میکنن، که قرار بود همین جمعه پیش باشه. احتمالا تو روزهای آینده نسخه Proper منتشر میشه.

vampyre
11-09-2011, 11:36
همین لینکی که دوستمون در بالا گزاشتن رو دانلود کنید و بعد از نصب بازی, آپدیت بازی رو هم نصب کنید و بعدش دیگه مشکلی ندارید.

Little Sparrow
11-09-2011, 12:17
دوستان لینک اپدیت دوم رو کسی پیدا نکرده هنوز؟

Arrowtic
11-09-2011, 17:05
داستان این آپدیتا چیه|آپدیتا تو خوده بازی هستن یا باید دان شن؟
آپدیت نباشه چه مشکلی پیش میاد؟از کجا میشه فهمید آپدیته یا نه؟:31:

Little Sparrow
11-09-2011, 17:18
اپدیت ها باگ های بازی رو رفع میکنن خیلی راحت:31:
تو همون منو اول بازی پایین سمت راست ورژن رو زده.

Arrowtic
11-09-2011, 18:27
لینک ندارید ازشون؟
آپدیت یکو بریزی باید ورژنت چند شه؟

Little Sparrow
11-09-2011, 19:03
اپدیت اول:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتویات پوشه update رو در محل نصب بازی کپی کن.

marmolak kocholo
11-09-2011, 19:07
بازی الارقم اون چیزی که نشون میداد، خوب از آب در اومده، این اواخر دیگه داشتم خسته میشدم که با یه حرکت بازی کلا حال و هواش عوض شد و به شهر رفت موازی با اون هم کلی زامبی جدید اضافه شد! ( زرنگی سازنده ها (!) )

برای این بازی 3 تا اپدیت اومده که لینکاشو براتون میزارم
-------------


Update 1 Reloaded :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUpdate 2 Reloaded :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUpdate 3 Reloaded :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword:
SALFARK



توجه: بعد از ریختن آپدیت سوم شما باید از استیم یا نسخه کرک شدش یعنی اسمارت استیم استفاده کنید و کلی دردسر... (!)
* پس برای اینکه اینطوری نشه اول آپدیت دوم رو نصب کنید، بعد از اون آپدیت 3 رو دانلود کنید و کل محتویات اون رو به جز "steam_api.dll" کپی کنید تو جایی که بازی رو نصب کردید و وارد بازی بشید.
برای اینکه از درستی نصب پچ مطمئن بشید وقتی وارد بازی شدید داخل منو گوشه سمت راست و پایین باید نوشته باشه Version 1.2.0 .

Arrowtic
11-09-2011, 19:16
اینا کرکم دارن؟

marmolak kocholo
11-09-2011, 19:19
اینا کرکم دارن؟
بــــــــــــــــــــــله ...

Little Sparrow
11-09-2011, 19:42
این 2 سایت که برای دانلود هستند جفت جفت هیلتر هستند که.:41:

Little Sparrow
11-09-2011, 21:59
حالا دانلود کردم و نصب کردم به درستی هم انجام شد.
می خوام بدونم اگه دوباره بخوام برگردم همون اپدیت اول باید همون فایل ها رو کپی کنم دیگه نه؟

marmolak kocholo
11-09-2011, 22:56
حالا دانلود کردم و نصب کردم به درستی هم انجام شد.
می خوام بدونم اگه دوباره بخوام برگردم همون اپدیت اول باید همون فایل ها رو کپی کنم دیگه نه؟
دلیلی داره می خوای پاک کنی ؟
شدیداً توصیه می کنم آپدیت هارو نصب کنید که روی همه چی تاثیر میازه !! ( از باگ ها بگیر تا هوش مصنوعی و ...)
ولی اگه می خواید برگردید فکر می کنم همون کارو کنید جواب بده!

Little Sparrow
11-09-2011, 23:21
دلیلی داره می خوای پاک کنی ؟
شدیداً توصیه می کنم آپدیت هارو نصب کنید که روی همه چی تاثیر میازه !! ( از باگ ها بگیر تا هوش مصنوعی و ...)
ولی اگه می خواید برگردید فکر می کنم همون کارو کنید جواب بده!
change log رو خوندم اکثرا باگ های انلاین رو حل کرده.
و اینکه من عادت دارم از هر بازی یه ترینر کنار میزارم که جلوتر اگه جایی گیر کردم داشته باشم.
رو این اپدیت اول ترینر جواب میده ولی اپدیت های جدید یکیش کار میکرد که اونم فقط برخی گزینه هاش.
بله کار کرد.همون اپدیت اول رو ریختم.
موفق باشی.

marmolak kocholo
11-09-2011, 23:52
change log رو خوندم اکثرا باگ های انلاین رو حل کرده.
و اینکه من عادت دارم از هر بازی یه ترینر کنار میزارم که جلوتر اگه جایی گیر کردم داشته باشم.
رو این اپدیت اول ترینر جواب میده ولی اپدیت های جدید یکیش کار میکرد که اونم فقط برخی گزینه هاش.
بله کار کرد.همون اپدیت اول رو ریختم.
موفق باشی.
چنج لاگ آپدیت 2 ( آپدیت 3 به کنار ) این هاست ! 90%ـش در مورد سینگل هست...




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


بازم میل خودتونه، از ما گفتن...

Little Sparrow
12-09-2011, 00:24
ممنون ولی تفاوت انچنانی مشاهده نشد.من فقط از این تیکش میترسم

• All side quests in Laboratory can now be successfully completed

kamron_devil
12-09-2011, 14:06
سلام من اپدیت 1 رو دانلود کردم که 65mb بود انگار ولی سیو بازی درست نشد اه اه

kamron_devil
12-09-2011, 14:45
یک سوالی من اپدیت 1 ریلودد رو کپی کردم تو فلدر بازی ولی وقتی میرم تو بازی هنوز پچ باری همون 1 هستش 1.1 نشده ها

marmolak kocholo
12-09-2011, 15:57
سلام من اپدیت 1 رو دانلود کردم که 65mb بود انگار ولی سیو بازی درست نشد اه اه
قبل از ریختن آپدیت ها حتما از سیوهاتون بک آپ بگیرید.
اگه از سیوهاتون بک آپ گرفتید بعد نصب پچ در صورتی که سیوهاتون پاک شد، منتقلش کنید درست میشه.

یک سوالی من اپدیت 1 ریلودد رو کپی کردم تو فلدر بازی ولی وقتی میرم تو بازی هنوز پچ باری همون 1 هستش 1.1 نشده ها
آپدیت 1 در واقع همون پچ day one هست که روز اول منتشر شد تا کلی مشکل رو برطرف کنه.
وقتی آپدیت 2 رو نصب کنید باید اون پایین بزنه 1.1 و آپدیت 3 هم باید بنویسه 1.2 و به همین ترتیب...
( تو پست قبلی گفته بودم! )

vampyre
12-09-2011, 16:12
کسی لینک مستقیم از آپدیت 2 و 3 داره؟

March1987
12-09-2011, 16:56
کسی لینک مستقیم از آپدیت 2 و 3 داره؟

تورنت هاش هست با تعداد زیاد سیدهایی که داره خیلی راحت دانلود میشه .

kamron_devil
12-09-2011, 23:03
اصلا بازی سیو نمیشه که من بخوام بکاب بگیرم

kamron_devil
12-09-2011, 23:13
اپدیت 2 رو ریختم حالا اجرا نمیشه استیم رو می خواد ولی من می خوام افلاین بازی کنم اه اه

Little Sparrow
12-09-2011, 23:16
دوست عزیز شما بازی رو خریدین؟

Arrowtic
12-09-2011, 23:37
من خریدم بازیو.آپیدتا رو نصب کنم مشکل دار میشه؟منی که بازیو خریدم(2 دی وی دی) چه کنم؟

Killzone2
12-09-2011, 23:44
من خریدم بازیو.آپیدتا رو نصب کنم مشکل دار میشه؟منی که بازیو خریدم(2 دی وی دی) چه کنم؟
آپدیت های 1 و 3 رو نصب کنید که برای رفع مشکل سیو و باگ ها رو درست میکنه و اگر نصب نکنید تو بازی باگ ها و سیو نشدن باعث میشه نشه بازی کرد.یه آپدیت 2 هم داره نصب کنید.

اصلا بازی سیو نمیشه که من بخوام بکاب بگیرم
شما آپدیت 3 رو نصب کنید مشکل سیو رو درست میکنه حجمش هم 65 مگ هست.
موفق باشید. :11:

kamron_devil
12-09-2011, 23:47
اقا مشکل رو پیدا کردم. بعد از اینکه اپدیت اول رو ریختید اپدیت دوم رو هم کپی کنید بعد برنامه استیم و اسمارت استیم رو نصب کنید اپدیت کنید بعد استیم اکانت بسارید و بعد از داخل شدن اون پایین سمت چپ نوشته ADD Game بزنید بعدش گزینه add a non steam game بعد dead island رو انتخاب کنید و بعد بازی رو از طریق برنامه اجرا کنید . اگر درست نشده بود این شاخه برید F:\Dead Island\Dead Island\DI\out و بعد 2تا فولدر بسازید. یک اسمش profiles یکی هم save وقتی از طریق روشی که گفتم بازی رو اجرا کردید بعد از اولین چک پینت می تونید اینترنت رو ببندید و بازی رو ادامه بدید . فقط اگر بخواید بعدا بازی رو لود کنید دوباره همین کارا که گفتم بکنید یعنی با ایدی استیمتون داخل شید بازی رو اجرا کنید و بعد که داخل مرحله بودی اینترنت رو ببند . اگر اینترنت نا محدود داری بزار باشه اینترنت .

Arrowtic
13-09-2011, 13:02
این آپدیت 2 آیا شامل یکم هست؟یا نه باید حتما یکم دان کنم؟

zqsxsw
13-09-2011, 15:55
سلام دوستان من بازی رو با 3تا دی وی دی خریدم حجمش موقع نصب شده 9.6گیگ از نظر سیو مشکلی ندارم ولی هوش مصنوعیش افتضاحه تا لگد بهشون نزنی نمیان دنبالت اصلا کاری باهات ندارن حالا کسی می تونه راهنمایی کنه چه کار کنم یا کدوم پچ نصب کنم البته حجمش کم باشه تا هوشه فندوقیشون بالاتر بره مرسی

Little Sparrow
13-09-2011, 16:12
اپدیت هارو نصب کنید درست میشه.
اتفاقا یادمه هوش مصنوعی یکی از باگ ها بود که تو اپدیت ها رفع میشد.

SA.JJ.AD
14-09-2011, 04:18
دوستان کسی لینکی از اخرین کرک این بازی که بعد اپدیت 3 بتونه بازیو کرک کنه سراغ داره ؟!

zqsxsw
14-09-2011, 07:08
آپدیت 3:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان اپدیت 2 کسی داره؟

zqsxsw
14-09-2011, 11:02
اپدیت 1 با 3 میریزم قاطی میکنه!!!
اپدیت 1 تنها میریزم نقشه نشون نمی ده!!!

Little Sparrow
14-09-2011, 11:14
به ترتیب باید بریزین به گمانم.و گرنه مشکل پیدا میکنه.

shahabprince
14-09-2011, 11:34
من بازی رو گرفتم 2 تا dvd
اپدیتها هم تو یه پوشه به اسم ORGINAL FILE ریخته شده
حالا من نمیدونم که این اپدیت 1 یا 2 یا 3 هست لطفا کمک کنید

Khan gholi
14-09-2011, 12:13
من که دانلود کردم نسخه ریپک Dead Box رو که خودش اتوماتیک توش اپدیت شماره 1 رو داره خوبه ولی من یکم مشکل افت فریم دارم

ATA FARZADI
14-09-2011, 14:19
من از سیب دانلود دانلود کردم و فقط آپدیت یک رو داده نصب کردم و هیچ مشکلی نداره

saeedblack
15-09-2011, 21:09
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.

Khan gholi
15-09-2011, 22:57
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.

نه برای منم همینطوریه.طی اون مدت که شما دور میشید می روند امار میارند نامردا

mamali4d
16-09-2011, 22:37
بروبچ یکی یه کمکی بهم بکنه!من بازیو که خریدم یه dvd9 بود! توشم یه فولدر update1 هست!اونم ریختم اما بازم کار نمیمنه!این error رو میده........ cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe

haghili
17-09-2011, 16:05
سلام دوستان.

آقا می خواستم بدونم این بازی روی ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه. من این بازی رو روی این ویندوز نصب کردم (نسخه فشرده) ولی موقع اجرا این ارور رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم اگه پاسخ بدید…

mehdy.z
17-09-2011, 19:07
بروبچ یکی یه کمکی بهم بکنه!من بازیو که خریدم یه dvd9 بود! توشم یه فولدر update1 هست!اونم ریختم اما بازم کار نمیمنه!این error رو میده........ cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe
شما بازی رو نصب نکرده چنین اخطاری میده یا وقتی نصبش کردی؟؟

سلام دوستان.

آقا می خواستم بدونم این بازی روی ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه. من این بازی رو روی این ویندوز نصب کردم (نسخه فشرده) ولی موقع اجرا این ارور رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم اگه پاسخ بدید…
بله روی XP اجرا میشه(توی کل بازیهایی که اومده فقط یکی دو تا بازی بوده که روی XP اجرا نمیشده)...ولی نکته_ی بدش اینجاست که این اخطاری که به شما داده از اون اخطارهای بی پدر مادر هستش که اصلا نمیشه فهمید مشکل اصلی از کجاست ولی تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که اگه میتونی کرکت رو عوض و درایور گرافیکت رو هم به روز کن اگه جواب نداد دیگه ممکنه ایراد از خود بازی باشه!!

haghili
17-09-2011, 20:33
بله روی XP اجرا میشه(توی کل بازیهایی که اومده فقط یکی دو تا بازی بوده که روی XP اجرا نمیشده)...ولی نکته_ی بدش اینجاست که این اخطاری که به شما داده از اون اخطارهای بی پدر مادر هستش که اصلا نمیشه فهمید مشکل اصلی از کجاست ولی تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که اگه میتونی کرکت رو عوض و درایور گرافیکت رو هم به روز کن اگه جواب نداد دیگه ممکنه ایراد از خود بازی باشه!!

والا همونطور که عرض کردم نسخه ای که من دانلود کردم نسخه ی فشرده (Black Box) بود، که ظاهرا کرک شده بود، چونکه سایتی که من ازش این بازی رو دانلود کردم (----------) چیزی به عنوان کرک نذاشته بود، فقط دو تا آپدیت، یعنی همون آپدیت 1 و 3 رو گذاشته بودن، که من هر دو آپدیت رو کپی کردم ولی همچنان همون ارور...

حالا اگه لازمه این نسخه فشرده رو کرک کرد، ممنون می شم اگه لینک کرک یا حداقل عنوان کرک رو بدین تا من بتونم دانلودش کنم...

mehdy.z
18-09-2011, 00:49
والا همونطور که عرض کردم نسخه ای که من دانلود کردم نسخه ی فشرده (Black Box) بود، که ظاهرا کرک شده بود، چونکه سایتی که من ازش این بازی رو دانلود کردم (----------) چیزی به عنوان کرک نذاشته بود، فقط دو تا آپدیت، یعنی همون آپدیت 1 و 3 رو گذاشته بودن، که من هر دو آپدیت رو کپی کردم ولی همچنان همون ارور...

حالا اگه لازمه این نسخه فشرده رو کرک کرد، ممنون می شم اگه لینک کرک یا حداقل عنوان کرک رو بدین تا من بتونم دانلودش کنم...
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم این کرک بد نباشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

online_amin
18-09-2011, 08:22
دقیق نمیدونم ولی فکر کنم این کرک بد نباشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



این هیتلره بی زحمت یک لینک دیگه بدهید

من هم از سایت دانلود ها گرفتم دارم
دارم دیوانه می شم یک نفر یک لینک کرک بذاره می خوام بازیش کنم

crazy4game
20-09-2011, 00:32
بازی اصلا سیو نمیشه. هر بار بعد از خروج از بازی باید از اول شروع کنیم. این چه وضعیتیه آخه..........

matrix_3s
20-09-2011, 17:29
دوستان منم مشکل سیو دارم................!!!!
یکی کمک کنه لطفا........!
راستی حجم بازی بعد نصب باید چقدر باشه.............؟

mehdy.z
20-09-2011, 20:41
بازی اصلا سیو نمیشه. هر بار بعد از خروج از بازی باید از اول شروع کنیم. این چه وضعیتیه آخه..........


دوستان منم مشکل سیو دارم................!!!!
یکی کمک کنه لطفا........!
راستی حجم بازی بعد نصب باید چقدر باشه.............؟
ببینید با این آپدیت مشکل سیو حل میشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

matrix_3s
21-09-2011, 11:55
حجم بازی رو هم محبت کنید..............!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز من ریختم ولی این ارور رو میده:

steam is required in order to play dead island

dianakhashi
21-09-2011, 20:38
من میخوام نصب کنم همه مراحل رو میره به یه جا میرسه کد میخواد چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel Of Darkness
22-09-2011, 07:46
مال من ارور _x86_rwdi.exe میده
:رک و آپدیتام ریختم

matrix_3s
22-09-2011, 11:25
از دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Javadgenral
24-09-2011, 17:27
اين ارور steam_api.dll دهن ما رو سرور كرد ...
چي كنم ؟؟؟ بايد دوباره steam_api.dll رو دانلود كنم ؟؟ لينك مستقيم لطفا ...
.

Javadgenral
25-09-2011, 13:51
همين كه ما يه سوال ميپرسيم تاپيك خالي ميشه .....

Amir 3d
26-09-2011, 17:04
بچه ها داداش من میخواست بازی کنه بعد نیو گیم زد و کاراکترشو انتخاب کرد بعد من که میخواستم بازی کنم کاراکترمو زدم بعد دیگه :(
دیدم تمام آیتم هام پاک شده هر چی رو که پیدا کردم از آشغال گرفته تا تیر و چماغو تفنگو و... حالا بدتر از همه دفترچه هایی که پیدا کرده بودم که مربوط به آپگریت کردن سلاح بود چیکار کنم تازه لول 22 بودم اما پوینت لول هام 19 تاست :(((
چیکار کنم ؟
اگه راهی نیست کسی سیو بازیشو آپلود میکنه و لطف کنه محل ذخیره بازی رو آدرسشو بده !!!؟؟
راستی چپتر 8 ای سی تی 2 بودم :)
ممنون

Amir 3d
27-09-2011, 11:50
بچه ها داداش من میخواست بازی کنه بعد نیو گیم زد و کاراکترشو انتخاب کرد بعد من که میخواستم بازی کنم کاراکترمو زدم بعد دیگه :(
دیدم تمام آیتم هام پاک شده هر چی رو که پیدا کردم از آشغال گرفته تا تیر و چماغو تفنگو و... حالا بدتر از همه دفترچه هایی که پیدا کرده بودم که مربوط به آپگریت کردن سلاح بود چیکار کنم تازه لول 22 بودم اما پوینت لول هام 19 تاست :(((
چیکار کنم ؟
اگه راهی نیست کسی سیو بازیشو آپلود میکنه و لطف کنه محل ذخیره بازی رو آدرسشو بده !!!؟؟
راستی چپتر 8 ای سی تی 2 بودم :)
ممنون
پس من چی....:18:
سیو گیم...:11:
راه حل...!!!:5:
:20:

akbar_1366
28-09-2011, 02:38
سلام دوستان،من این بازی رو دانلود کردم که به صورت 6تا فایل 1گیگ بود،تو سایتی که دانلود کردم نوشته بود بعد اکسترک کردن میشه نصب کرد ولی من که با برنامه winrarاین 6تا فایل رو اکسترک کردم بعدش 58تا فایل rarدیگه داد که توشون خبری از setup یا چیزای شبیه به این که بشه باهاش بازی رو نصب کرد نیومد،البته فایل ها رو هم به طور کامل دانلود کردم.لطفابه طور کامل راهنمایی کنید.راستی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم.با تشکر.

Jocker
28-09-2011, 12:27
دوستان بازي من سيو نميشه.

از بازي که بيرون بيام دوباره بايد از اول بازي کنم.

پچ يا فايلي داره براي کامل شدن يا بازي خراب هست؟

azaramir
28-09-2011, 14:07
برو اینجا پچ شماره 1 رو دانلود کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشکلت حل میشه تو قسمت گیم بری هستش

Amir 3d
28-09-2011, 19:12
سلام دوستان،من این بازی رو دانلود کردم که به صورت 6تا فایل 1گیگ بود،تو سایتی که دانلود کردم نوشته بود بعد اکسترک کردن میشه نصب کرد ولی من که با برنامه winrarاین 6تا فایل رو اکسترک کردم بعدش 58تا فایل rarدیگه داد که توشون خبری از setup یا چیزای شبیه به این که بشه باهاش بازی رو نصب کرد نیومد،البته فایل ها رو هم به طور کامل دانلود کردم.لطفابه طور کامل راهنمایی کنید.راستی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم.با تشکر.

باز اون 58 تا رو همه رو سلکت کن و بعد اکترکت کن احتمالا بهت فایل آی اس او میده که میتونی با درایو مجازی باز کنی و بعد ستآپ کنی
یا اگه شماره داره شماره 1 رو اکترکت کن تا باز شه از رار:31:
من دانلود های زیادی داشتم که بعضی زیپ ها اینطوری بود و مشکلی نداشتم جز فضا :31::31::5:

Amir 3d
28-09-2011, 19:22
هر کی تا چپتر 8-9 از ACTII رفت سیوشو بزاره ثـــواب داره
بعد محل سیو هم بگه خـــواهـشــــــا

azaramir
28-09-2011, 20:44
من تا 2 رو دارم می خوای محل سیو تو پوشه بازی پوشه out

Amin4All
29-09-2011, 00:04
این بازی رو تنظیمات گرافیکیشو نمیشه تغییر داد؟
برا من غیر قابل تغییره...!
تنظیمات هستش اما فعال نیستن.

hami.jordan
30-09-2011, 03:29
سلام دوستان، من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی بعد از Extract ارور libeay32.dll رو داد ، بعد از اینکه فایل رو دانلود کردم و تو فولدرش ریختم ارور The procedure entry point ENGINE_ctrl could not be located in the dynamic link library32.dll رو میده !!
کسی میدونه این ارور چیه و من چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم بگین .

p30worldapm
01-10-2011, 02:50
من بازی رو از انقلاب خریدم. یه دی وی دی 9 بود. توش آپدیت یک بودکه باید کپی می کردم و یه کرک اون رو هم کپی کردم.
الآن که رفتم تو بازی فونتها به هم ریخته بود. اصلا نمی تونستم چیزی بخونم!
چی کارش کنم؟

p30worldapm
02-10-2011, 00:02
اینم عکسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی کار کنم؟

Amir 3d
02-10-2011, 02:29
بچه ها داداش من میخواست بازی کنه بعد نیو گیم زد و کاراکترشو انتخاب کرد بعد من که میخواستم بازی کنم کاراکترمو زدم بعد دیگه :(
دیدم تمام آیتم هام پاک شده هر چی رو که پیدا کردم از آشغال گرفته تا تیر و چماغو تفنگو و... حالا بدتر از همه دفترچه هایی که پیدا کرده بودم که مربوط به آپگریت کردن سلاح بود چیکار کنم تازه لول 22 بودم اما پوینت لول هام 19 تاست :(((
چیکار کنم ؟
اگه راهی نیست کسی سیو بازیشو آپلود میکنه و لطف کنه محل ذخیره بازی رو آدرسشو بده !!!؟؟
راستی چپتر 8 ای سی تی 2 بودم :)
ممنون
خونه نیستید!!!!..... :13:
آهـــــــــــــــــــــــ ــای کجـــــــــــــــــــــــ ــــــایین:20:
چپـــترهای بالاتر هم پذیرفته میشود:46:نقطه سر خط:27:
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــمــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــک:1 9:
زامبی ها..................نه........................ ............:18::31:

hami.jordan
03-10-2011, 01:25
سلام دوستان، من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی بعد از Extract ارور libeay32.dll رو داد ، بعد از اینکه فایل رو دانلود کردم و تو فولدرش ریختم ارور The procedure entry point ENGINE_ctrl could not be located in the dynamic link library32.dll رو میده !!
کسی میدونه این ارور چیه و من چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم بگین .

کسی نمیدونه چی باید کرد ؟

soliman
03-10-2011, 11:10
خوب منم بازی رو تموم کردم.گرافیک بازی که خوب بود داستانش هم بدک نبود ولی من اخرش نفهمیدم که علت زامبی شدن اون مردم چی بود ویروس یا مواد هسته ای؟
ببخشید سوال رو باید تو اون یکی تاپیک مطرح میکردم.

Amir 3d
03-10-2011, 23:04
خونه نیستید!!!!..... :13:
آهـــــــــــــــــــــــ ــای کجـــــــــــــــــــــــ ــــــایین:20:
چپـــترهای بالاتر هم پذیرفته میشود:46:نقطه سر خط:27:
کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــمــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــک:1 9:
زامبی ها..................نه........................ ............:18::31:
؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:

saeedblack
03-10-2011, 23:53
؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
اینها هستند ببین بدردت میخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir 3d
04-10-2011, 16:07
اینها هستند ببین بدردت میخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش مرسی
کاش میگفتی تا چپتر چند هستند
میشه خودمم امتحان کنم ولی بهرحال...مرسی:11::40::31:

rouzbeh_ziafati
06-10-2011, 11:44
آقا گلوله تفنگ از کجا گیر بیارم؟ اسم انگلیسیش توی بازی چی میشه؟

saeedblack
06-10-2011, 13:01
آقا گلوله تفنگ از کجا گیر بیارم؟ اسم انگلیسیش توی بازی چی میشه؟
تو مراحل جلوتر اشخاصی هستند که گلوله ها رو میفروشند بعضی جاها از بازی هم میتونی گلوله پیدا کنی-rifle ammo مخصوص سلاحهایی مثل کلاش-pistol ammo مخصوص کلت و ریولور-shotgun ammo مخصوص وینچستر

Angel Of Darkness
08-10-2011, 12:41
سلام دوستان،من این بازی رو دانلود کردم که به صورت 6تا فایل 1گیگ بود،تو سایتی که دانلود کردم نوشته بود بعد اکسترک کردن میشه نصب کرد ولی من که با برنامه winrarاین 6تا فایل رو اکسترک کردم بعدش 58تا فایل rarدیگه داد که توشون خبری از setup یا چیزای شبیه به این که بشه باهاش بازی رو نصب کرد نیومد،البته فایل ها رو هم به طور کامل دانلود کردم.لطفابه طور کامل راهنمایی کنید.راستی از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کردم.با تشکر.


اون نسخه خرابه منم دانلود کردم بعد انداختمش دور یکی دیگه دانلود کردم ولی اگه بخوای بازش کنی باید با نرم افزار Phoenix این کارو کنی

IQBoy
11-10-2011, 14:02
من بازی رو اول که نصب کرده بودم با "y" می تونستم سریع نقل مکان کنم
اما وقتی آپدیت رو نصب کردم هم y پرید هم دیگه دویدنش کار نمی کنه.
کی چنین موردی براش پیش اومده؟

farshidaria18
27-10-2011, 00:09
من این بازی رو خریدم تو 2 دی وی دی نصبش هم کردم مشکل این پیام خطا cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe رو داشتم که با ریختن کل محتویات کرک در کنار پوشه DI همون جا که بازی رو نصب کردیم مشکلم حل شد

Javadgenral
01-11-2011, 15:30
اين ارور steam_api.dll دهن ما رو سرور كرد ...
چي كنم ؟؟؟ بايد دوباره steam_api.dll رو دانلود كنم ؟؟ لينك مستقيم لطفا ...
.
پــــــــــُس چي شد ؟؟؟؟
steam_api.dll

Javadgenral
02-11-2011, 15:17
سه روز گذشت تاپيك هم داره ميره اخر صفحه ها ....

mojtaba57
23-11-2011, 14:49
دوستان واقعا بازي محشريه. از نظر گرافيكي فوق العاده است و افكت هاي نور و گردو خاكش عاليه. به نظر من يكي از بهترين گرافيك ها رو تو بازيهاي امسال داره . اين بازي رو از دست نديد.:8:

silent-assassin
15-12-2011, 09:33
دوستان کسی لینک dlc جدیدی که اومده را نداره؟

amin200200
21-01-2012, 23:13
سلام
دوستان من یه نسخه black box رو دانلود کردم بازی مشکل خاصی نداره و فقط و فقط مشکلش در دویدن هست این که وقتی دکمه دویدن رو فشار میدم یه لحظه نشانگرش ظاعر میشه و سریع میره که اینم بعضی مواقع هست و بعضی وقتا هم نیست ولی گاهی ( خیلی کم ) هم میدوه . یه نظرتون این مشکل حل شدنی است ؟ یه سوال دیگه این که این dlc رو چه جوری باید نصب کرد . با تشکر.

saeedblack
22-01-2012, 10:35
سلام
دوستان من یه نسخه black box رو دانلود کردم بازی مشکل خاصی نداره و فقط و فقط مشکلش در دویدن هست این که وقتی دکمه دویدن رو فشار میدم یه لحظه نشانگرش ظاعر میشه و سریع میره که اینم بعضی مواقع هست و بعضی وقتا هم نیست ولی گاهی ( خیلی کم ) هم میدوه . یه نظرتون این مشکل حل شدنی است ؟ یه سوال دیگه این که این dlc رو چه جوری باید نصب کرد . با تشکر.
شما همینطور دویدن رو بگیر تا یه صدای بوق مانندی از سیستمت بیاد به خودش میاد رو صفحه ویندوز یه گزینه میاد که No رو بزن بعد دوباره برو تو بازی اون موقع درست میشه.

amin200200
24-01-2012, 07:04
سلام
مرسی دوست عزیز ولی متوجه شدم مشکل از کجاست آخه من با gamepad بازی میکنم فقط کافی بود یک بار دکمه win رو میزدم تا بازی به حالت minimize در بیاد و وقتی به بازی برمیگردم درست میشه . به هر حال از شما هم متشکرم .

شیرین ه
22-02-2012, 04:24
سلام
من بازیو از همین لینک دانلودکردم فایل ایزو بازکردم .یه پوشه تودرایور بازشد به اسم بازیdead island.بعدکه به درایورمجازی رفتم وآیکون ستاپ زدم تویه فولدردیگهsteamنصب کرد .بعد شروع کردبه آپدیت کردن اون.حالا رو دسکتاپ فقط آیکون steamاومده!!!:((((
من که نمیخام آنلاین بازی کنم. کمـــــــــــــــک :(((((

amin200200
04-03-2012, 02:20
سلام
کسی نبود جواب این سوال دوست عزیز رو بده ؟ منم یه سوال داشتم خدا کنه کسی پیدا بشه کمک کنه . من نسخه black box رو روی یه لپ تاپ با گرافیک اینتل نصب کردم که مشکلی نداشت الان همون نسخه رو روی یه لپ تاپ دیگه با گرافیک 1gig nvida نصب کردم ولی تنها صدای بازی میاد و صفحه سیاه میمونه ولی صداش کاملا سالم هست . آیا راهی داره که این مشکل برطرف بشه مثلا کرکی یا هر چیز دیگه البته من نسخه black box رو دارم اینو مدد نظر داشته باشید .

dannad110
09-03-2012, 19:17
کرکش رو می خواستم

omidkhalafbeigi
15-07-2012, 10:49
سلام من بازی رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی ترینر بازی رو به کار میندازم و میرم توی بازی و عدد های عملکرد ترینر رو میزنم از بازی درمیاد !؟
من سه تا ترینر رو امتحان کردم ولی همشون همینجوری بودن ! چیکار کنم ؟؟

یه سوال دیگه داشتم : من توی بازی چجوری باید مئموریت بسازم؟؟؟

omidkhalafbeigi
15-07-2012, 10:54
سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

omidkhalafbeigi
15-07-2012, 10:55
سلام
من بازیو از همین لینک دانلودکردم فایل ایزو بازکردم .یه پوشه تودرایور بازشد به اسم بازیdead island.بعدکه به درایورمجازی رفتم وآیکون ستاپ زدم تویه فولدردیگهsteamنصب کرد .بعد شروع کردبه آپدیت کردن اون.حالا رو دسکتاپ فقط آیکون steamاومده!!!:((((
من که نمیخام آنلاین بازی کنم. کمـــــــــــــــک :(((((


سلام
شما روی این لینک کلیک کن و فیلم اموزش نصب بازی رو دانلود کن
فیلم اموزش نصب همین بازی کار خودمه

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

basketball
26-08-2012, 15:30
سلام
نمیدونم موقع نصب این دیگه چه مشکلی هست، خواهش میکنم کمک کنید، بعد از یکسال خواستم بشینم پای بازی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

docomid
27-08-2012, 01:44
سلام دوستان بازی صدا نداره مشکل از کجاست ؟ در ضمن تمام درایورها و متعلقات و مخلفات نصبه ! با هیچ بازی دیگه ای هم مشکل صدا ندارم ممنون