PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Limbo



shahi-007
03-08-2011, 00:59
من این لینکا رو پیدا کردم. خودم هنوز ازشون دانلود نکردم. گویا حجم بازی 70 مگه!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر پسورد خواست این رو امتحان کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینام هست:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Abolfazl3007
03-08-2011, 09:01
نسخه pc اومد !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در حال دانلود ...

peyman_nn
03-08-2011, 11:21
جالبه
از gamespot نمره 9 رو گرفته
منتظر لینک داونلود میشیم

وین رونی
03-08-2011, 11:27
من لینک دانلودشو گذاشتم رو رپیدباز.هرکی خواست میتونه با سرعت بالا بره از اینجا بگیره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجمش هم 70.697 MB

آنتی ویروس کسپر فایل نصب را به عنوان ویروس شناسایی کرد.البته آنتی ویروس را غیر فعال کردم الآن دارم نصبش می کنم

Amin4All
03-08-2011, 14:12
تست و کرک شده:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]







برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Khan gholi
03-08-2011, 17:23
Farshid عزیز این کرکش ویروس داره

Prince_M
03-08-2011, 20:16
Farshid عزیز این کرکش ویروس داره

مشکل از کرک نیست دوست عزیز شما آنتی ویروست رو غیر فعال کن درست میشه.

وین رونی
06-08-2011, 17:05
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و هیچ خبری از بازی نمیشه

kian-sh
06-08-2011, 20:31
من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم صفحه سیاه میشه و هیچ خبری از بازی نمیشه
مشکلت از DirectX.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

erfandj
08-08-2011, 11:37
مشکلت از DirectX.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه یه جوری شکل سیاه سفید میگیره بدون اون خود بازیه یه ذره حرکت کن میفهمی

kian-sh
08-08-2011, 12:49
دوست عزیز اگه یه جوری شکل سیاه سفید میگیره بدون اون خود بازیه یه ذره حرکت کن میفهمی

نه منم این مشکل رو داشتم.صفحه کاملا سیاهه.هیچی دیده نمیشه.یه ورژن از DirectX رو که تو پوشه COD7 بود ریختم درست شد.

abtin5
14-08-2011, 21:04
سلام
کسی لینک درست نداره برای pc ؟
آخه یکیش میگه پاک شده اون یکی میگه نمیتونی دانلود کنی!!!
مرسی

alireza2099
14-08-2011, 21:35
اینم لینک سالم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abtin5
15-08-2011, 01:04
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه

d3dx9_43.dll was not found

چیکار کنم من؟

Zaghan_13
15-08-2011, 02:25
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه

d3dx9_43.dll was not found

چیکار کنم من؟

DirectX جدید نصب کن...

فکر کنم از همونه...

abtin5
15-08-2011, 11:52
DirectX 10 نصب کنم خوبه دیگه نه؟

kian-sh
15-08-2011, 12:11
من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا میگه

d3dx9_43.dll was not found

چیکار کنم من؟

از این سایت هم میتونی خود d3dx9_43 رو دانلود کنی.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

abtin5
15-08-2011, 12:38
وای دیگه دارم دیوونه میشم
حالا که اجرا میشه یه صفحه سیاه میاد :((

من دیگه چیو دانلود کنم
میشه لینک directxی بدید که حل بشه همه مشکلات :)
مرسی

kian-sh
15-08-2011, 20:22
وای دیگه دارم دیوونه میشم
حالا که اجرا میشه یه صفحه سیاه میاد :((

من دیگه چیو دانلود کنم
میشه لینک directxی بدید که حل بشه همه مشکلات :)
مرسی

این ورژن DirectX رو داری؟(تو فولدر COD 7 هست)
مشکلت از اینه.:5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MeHrDaD-91
15-08-2011, 21:45
ببخشید اگر میشه لیک دانلود بازی را بگذارید.

turokpooria
15-08-2011, 22:04
ببخشید اگر میشه لیک دانلود بازی را بگذارید.
تو صفحه اصلی یا دوم پی سی ورد هستش

p30worldapm
18-08-2011, 16:21
من هفته پیش این بازی رو که 70 مگ حجم داشت دانلود کردم و تا تهش رفتم. 40 مرحله داشت.
دیروز رفته بودم یه مغازه کامپیوتری بهم گفت لیمبو اومده خیلی بازی قشنگیه. من بهش گفت بازی 70 مگی رو ریختین رو یه دی وی دی می اندازین به مردم؟ بعد آقاهه گفت که یه دی وی دی چیه؟ بازی دو تا دی وی دیه!!!!!!!!!!:18:
مال بقیه چه جوری بود؟ دو دی وی دیه بیشتره؟

milad dante
18-08-2011, 16:38
2 تا دی وی دی؟؟؟؟؟؟:18:
آخه دزدی تا چقدر؟؟؟که 70 mb بزارن تو 2 تا دی وی دی...35 mb روی یکی 35 تا روی یکی دیگه...چی میشه؟؟

hts1369
20-08-2011, 19:39
بازیش برا منم دوتا dvd هست
اون اول بازی که صفحه سیاه هست و اون پسره از خواب پاشده باید چیکار کرد ماله من هیچ دکمه ای عمل نمیکنه

SA.JJ.AD
20-08-2011, 21:06
بازیش برا منم دوتا dvd هست
اون اول بازی که صفحه سیاه هست و اون پسره از خواب پاشده باید چیکار کرد ماله من هیچ دکمه ای عمل نمیکنه


:18::18:
جدی میگید ؟! :18::18:
+
عجب دزد های کثیفی :18:باورم نمیشه بازیه 70 مگی رو برای سود بیشتر بزنن رو 2 تا dvd !! حالا cd هم نه !! dvd !!:18:
.
عجب مملکتی شده :eh:

hts1369
20-08-2011, 21:26
:18::18:
جدی میگید ؟! :18::18:
+
عجب دزد های کثیفی :18:باورم نمیشه بازیه 70 مگی رو برای سود بیشتر بزنن رو 2 تا dvd !! حالا cd هم نه !! dvd !!:18:
.
عجب مملکتی شده :eh:
البته من العان پوشه ی که بازی توش نصب شده رو نگاه کردم دیدم 5.5gb حجم داره
نمیدونم چه کلکی سوار کردن این از خدا بی خبرها

morteza_m2n
20-08-2011, 22:20
من هم دانلود کردم 70 مگ بود!! 2 دی وی دی دیپه چه صیغه ایه ؟!!!!:blink:

B.3.S.T
21-08-2011, 01:19
البته من العان پوشه ی که بازی توش نصب شده رو نگاه کردم دیدم 5.5gb حجم داره
نمیدونم چه کلکی سوار کردن این از خدا بی خبرها

من اگر جای شما بودم همین الان با یه تانک می رفتم از روی طرف رد می شدم!: دی
70مگابایت رو 2 حلقه dvd!!!: دی

IOG
21-08-2011, 13:56
دو دی وی دی!!!!!! عجب آدمایی ژیدا میشن بخدا.

Amin4All
21-08-2011, 14:49
من اگر جای شما بودم همین الان با یه تانک می رفتم از روی طرف رد می شدم!: دی
70مگابایت رو 2 حلقه dvd!!!: دی


بابا اون بدبخت بیچاره که گناهی نداره که میخاین با تانگ لهش کنید.:31:
خودش هم حتما خبر نداره و نمیدونه.
باید اون طرفی که اینا رو میده به خورد ملت و اینقدر سود میکنه رو پیدا کرد.

arman665
21-08-2011, 15:59
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم ارور D3DX9_43.dll داد که اونو گرفتم و کپی کردم بعد بازی اجرا شد و صفحه سیاه بود ، ctrl هم زدم هیچ اتفاقی نیفتاد!
رفتم directx رو نصب کنم ، دو تا ورژن برای دو تا بازی داشتم هر دو رو که میخوام نصب کنم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟

hts1369
21-08-2011, 20:16
من اگر جای شما بودم همین الان با یه تانک می رفتم از روی طرف رد می شدم!: دی
70مگابایت رو 2 حلقه dvd!!!: دی
داداش حالا تانک از گجا گیر بیارم.
یه تبر دارم میخوام برم امشب شهیدش کنم :31:

moeenn
28-08-2011, 23:21
بچه ها من این بازی رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا میگه فایل XINPUT1_3.dll پیدا نمیکنه
مشکل از کجاست؟

Jalal @ A.gh
29-08-2011, 07:36
بچه ها من این بازی رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا میگه فایل XINPUT1_3.dll پیدا نمیکنه
مشکل از کجاست؟
از اینجا این فایل رو دانلود کن و توی اینجا بریز:c:\WINDOWS\system32

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید،اگه مشکلت حل نشد نسخه کامل
DirectX رو نصب کن.

moeenn
29-08-2011, 13:47
از اینجا این فایل رو دانلود کن و توی اینجا بریز:c:\WINDOWS\system32

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید،اگه مشکلت حل نشد نسخه کامل
DirectX رو نصب کن.
من این فایل رو تو system32 کپی کردم ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از صفحه ای که لود میکنه و نوشته limbo صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
مشکل از کجاست؟
با تشکر

Jalal @ A.gh
29-08-2011, 13:59
من این فایل رو تو system32 کپی کردم ولی وقتی بازی رو اجرا می کنم بعد از صفحه ای که لود میکنه و نوشته limbo صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد.
مشکل از کجاست؟
با تشکر
نسخه کاملDirectX رو از این جا بگیر و نصب کن،

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید،
بازی رو هم از اول نصب کن ،بعدشم سیستمتو ریستارت کن،هرچی آنتی ویروس هم داری غیر فعال کن،
مشکلت حل میشه.

arash1995
30-08-2011, 19:58
سلام من بازی رو دانلود کردم بعد نصب کردم میگه d3dx9_43.dll پیدا نمیشه از پوشه ی فایر فاکسم یه همچین چیزی پیدا کردم ریختم تو پوشه بازی بازی اجرا شد ولی اجرا که میشه load که میشه فقط صفحه ی سیاه میمونه ولی صدای بازی رو میشنوم کمک کنید لطفا
direct x هم نصب کردم ولی نشد

m.diadem
30-08-2011, 20:26
سلام من بازی رو دانلود کردم بعد نصب کردم میگه d3dx9_43.dll پیدا نمیشه از پوشه ی فایر فاکسم یه همچین چیزی پیدا کردم ریختم تو پوشه بازی بازی اجرا شد ولی اجرا که میشه load که میشه فقط صفحه ی سیاه میمونه ولی صدای بازی رو میشنوم کمک کنید لطفا
direct x هم نصب کردم ولی نشد

این کارا رو کردی؟


نسخه کاملDirectX رو از این جا بگیر و نصب کن،
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
،
بازی رو هم از اول نصب کن ،بعدشم سیستمتو ریستارت کن،هرچی آنتی ویروس هم داری غیر فعال کن،
مشکلت حل میشه.

mohsen_gh1991
30-08-2011, 21:37
سلام...
دوستان کسی میدونه که چطوری این بازی رو روی گرافیک با pixle shader 02 میشه اجرا کرد؟

Jalal @ A.gh
30-08-2011, 23:09
سلام من بازی رو دانلود کردم بعد نصب کردم میگه d3dx9_43.dll پیدا نمیشه از پوشه ی فایر فاکسم یه همچین چیزی پیدا کردم ریختم تو پوشه بازی بازی اجرا شد ولی اجرا که میشه load که میشه فقط صفحه ی سیاه میمونه ولی صدای بازی رو میشنوم کمک کنید لطفا
direct x هم نصب کردم ولی نشد
این فایلو دانلود کن بریز توی:C:\WINDOWS\system32
و C:\WINDOWS\system32\DirectX\Dinput

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید،اگه مشکلت حل نشد نسخه کامل DirectX رو از این جا بگیر و نصب کن،



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash1995
31-08-2011, 15:01
سلام دوستان من یه سوال دارم میگم این نسخه ای که من دانلود کردم 70 مگ هست ولی تو مغازه ها همین بازی رو به صورت یه دی وی دی میفروشن که حجمش 1.400 گیگ هست این چطوریه؟
یعنی ممکنه که 70 مگیه کمتر باشه یا یه چیزایی کنمتر داشته باشه؟

vahidgame
31-08-2011, 15:32
سلام دوستان من یه سوال دارم میگم این نسخه ای که من دانلود کردم 70 مگ هست ولی تو مغازه ها همین بازی رو به صورت یه دی وی دی میفروشن که حجمش 1.400 گیگ هست این چطوریه؟
یعنی ممکنه که 70 مگیه کمتر باشه یا یه چیزایی کنمتر داشته باشه؟
همون نسخه 70 مگی کامله و هیچ مشکلی نداره و بعد از نصب حدود 160 مگ میشه...

fire-boy
03-09-2011, 21:07
دوستان عزيز:
من اين بازي رو ميخوام روس سيستمم اجرا كنم ولي بعد از دابل كليك كردن روي بازي هيچ كاري نميشه...يعني وارد بازي نميشه...قبلا به داركت ايكس گير مبداد كه dirext x رو آبديت كردم ولي الن حتي ارور هم نميده...و وارد بازي نميشه
مشكل از چيه؟؟؟ :19:
اساتيد لطفا راهنمايي كنند...

Zaghan_13
03-09-2011, 23:44
دوستان عزيز:
من اين بازي رو ميخوام روس سيستمم اجرا كنم ولي بعد از دابل كليك كردن روي بازي هيچ كاري نميشه...يعني وارد بازي نميشه...قبلا به داركت ايكس گير مبداد كه dirext x رو آبديت كردم ولي الن حتي ارور هم نميده...و وارد بازي نميشه
مشكل از چيه؟؟؟ :19:
اساتيد لطفا راهنمايي كنند...

تنها چیزی که بنظرم میرسه آپدیت کردن کارتت ه...

این خیلی کمک میکنه...بعضی بازیها نیاز دارن...

Amin4All
05-09-2011, 16:52
بعضی ها تو تاپیک گفته بودنا بازی رو در 2 دی وی دی میفروشن.باور نمیکردم.
امروز رفتم دیدم .
حد اقل 1 سیدی .
نه بگو 1 دی وی دی.
70 مگ رو توی 2 تا دی وی دی چپوندن نامردا...!
اینا دیگه چه جونورایین...!

p30worldapm
05-09-2011, 21:08
بعضی ها تو تاپیک گفته بودنا بازی رو در 2 دی وی دی میفروشن.باور نمیکردم.
امروز رفتم دیدم .
حد اقل 1 سیدی .
نه بگو 1 دی وی دی.
70 مگ رو توی 2 تا دی وی دی چپوندن نامردا...!
اینا دیگه چه جونورایین...!


تازه من رفتم بهش گفتم؛ بهم می گه این کامل تر از اونه بعد از اینکه به شیشه برخورد می کنی این باز هم کلی مرحله داره!

m.diadem
05-09-2011, 22:24
تازه من رفتم بهش گفتم؛ بهم می گه این کامل تر از اونه بعد از اینکه به شیشه برخورد می کنی این باز هم کلی مرحله داره!

شکر خورده!

pouya_1631
09-09-2011, 14:01
سلام بچا من ویندوز 7 دارم تا لیمبو را نصب کردم کار داد و اون شب خیلی بازی کردم .صبح که پاشدم دیدم کار نمیده و ارور میده چکار کنم. مر30

Amin4All
09-09-2011, 15:11
سلام بچا من ویندوز 7 دارم تا لیمبو را نصب کردم کار داد و اون شب خیلی بازی کردم .صبح که پاشدم دیدم کار نمیده و ارور میده چکار کنم. مر30


اررش رو هم بگو چیه؟

pouya_1631
10-09-2011, 21:18
اررش مینویسه : Close Program ببخشید قلت ( غلط ) املایی دارم .

pouya_1631
12-09-2011, 22:21
پس چرا کسی جواب منو نمیده

m.diadem
12-09-2011, 22:56
اررش مینویسه : Close Program ببخشید قلت ( غلط ) املایی دارم .

از کجا بازی رو گرفتی؟ کرک نصب کردی؟ اگه دلت میاد پاکش کن دوباره نصب کن!

prince_fable
13-09-2011, 09:42
سلام
من این بازی رو نصب کردم، directx هم نصب کردم، درایور گرافیکمم نصب کردم

ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ارور
d3dx9_43.dll is missing
رو میده

ویندوزمم هفت هست

m.diadem
13-09-2011, 12:17
سلام
من این بازی رو نصب کردم، directx هم نصب کردم، درایور گرافیکمم نصب کردم

ولی وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم ارور
d3dx9_43.dll is missing
رو میده

ویندوزمم هفت هست

درایور گرافیکت آپدیته؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا بار دیگه نصب کن دایرکت ایکس رو

prince_fable
13-09-2011, 17:10
درایور گرافیکت آپدیته؟


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا بار دیگه نصب کن دایرکت ایکس رو
آره.
دوباره نصب کردم ولی نشد همون ارور رو میده

havas_1980
13-09-2011, 21:44
درایور گرافیکت آپدیته؟
اصلاح میکنم که اینجور ایرادات به درایور گرافیک ربطی نداره.


آره.
دوباره نصب کردم ولی نشد همون ارور رو میده
فایل مورد نظر رو از آدرس زیر بگیرین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و از حالت فشرده خارج کنین و کپی کنین در مسیر: C:\Windows\System32

IQBoy
15-09-2011, 12:43
من این بازی رو دو بار با کیبورد بازی کردم
حالا می خوام با دسته بازی کنم نمی تونم، مشکل کجاست؟

hosein ati
18-09-2011, 00:41
سلام.
من این بازی رو از همین تاپیک دانلود کردم.اولش اررور directx میداد که با پست #56 حل شد.حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و اهنگ بازی میاد ولی نمیره تو بازی .
ویندوز 7 دارم و از گزینه ی troubleshoot هم استفاده کردم و صفحه سیاه شد و close program داد.
کمک کنید.لطفا.

zarrinsaghi
18-09-2011, 10:15
میشه یکی بگه این بازی چیه که ین همه اسم در کرده؟

prince_fable
18-09-2011, 12:43
سلام.
من این بازی رو از همین تاپیک دانلود کردم.اولش اررور directx میداد که با پست #56 حل شد.حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و اهنگ بازی میاد ولی نمیره تو بازی .
ویندوز 7 دارم و از گزینه ی troubleshoot هم استفاده کردم و صفحه سیاه شد و close program داد.
کمک کنید.لطفا.
منم مثل شما از پست 56 استفاده کردم ولی صفحه سیاه میومد...
اما یه سری فایل های dll که توش dx داشت رو از یه کامپیوتر دیگه که بازی توش اجرا میشد رو کپی کردم و تو system32 پیست کردم(overwrite نکردم) درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

kntued
18-09-2011, 19:10
سلام.
من این بازی رو از همین تاپیک دانلود کردم.اولش اررور directx میداد که با پست #56 حل شد.حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و اهنگ بازی میاد ولی نمیره تو بازی .
ویندوز 7 دارم و از گزینه ی troubleshoot هم استفاده کردم و صفحه سیاه شد و close program داد.
کمک کنید.لطفا.

منم همینطور. directx 9. c هم نصب کردم .لطفا راهنمایی کنید.

ALI&SOAP
19-09-2011, 20:28
سلام دوستان، من این بازی رو دانلود کردم اما دایرکت ایکسشو ندارم کسی می تونه این دایرکت ایکس رو واسم اپلود کنه؟ممنون:11:

ALI&SOAP
20-09-2011, 23:03
سلام دوستان، من این بازی رو دانلود کردم اما دایرکت ایکسشو ندارم کسی می تونه این دایرکت ایکس رو واسم اپلود کنه؟ممنون:11:



بچه های بامرام یعنی کسی direct x این بازی رو نداره(ویندوزم رو عوض کردم، بازی جدید هم روش نصب نیست که دایرکت ایکس اپ تو دیت باشه)
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E S S I
20-09-2011, 23:19
بچه های بامرام یعنی کسی direct x این بازی رو نداره(ویندوزم رو عوض کردم، بازی جدید هم روش نصب نیست که دایرکت ایکس اپ تو دیت باشه)
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه این آدرس یکسره برات کار نکرد،
این آدرس رو توی add url نرم افزار" دانلود منیجر" کپی کن و دانلود کن.

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

راهنمای قدم به قدم بازی limbo یا برزخ همراه با تصاویر:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A/|\IR
22-09-2011, 11:53
دوستان کمک کنین چیکار کنیم تا دیگه بدون مشکل اجرا بشه

hosein ati
23-09-2011, 12:07
بچه ها.کسایی که مشکل سیاه موندن صفحه دارن یا ارور دایرکت ایکس از این لینک این فایل دانلود و نصب کنن.من که مشکلم حل شد.:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A/|\IR
23-09-2011, 13:24
دوستان تو این بازی چجوری دسته رو فعال کنیم؟ کسی با دسته بازی کرده تو اینجا؟ البته تو pc

ashk1377
26-09-2011, 19:43
بچه ها.کسایی که مشکل سیاه موندن صفحه دارن یا ارور دایرکت ایکس از این لینک این فایل دانلود و نصب کنن.من که مشکلم حل ههههههه.:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مال من حل نشد راه دیگه ای هم هست؟


دوستان تو این بازی چجوری دسته رو فعال کنیم؟ کسی با دسته بازی کرده تو اینجا؟ البته تو pc

فک کنم بتونی از settings این کارو بکنی

Glad Boy
12-10-2011, 14:05
سلام دوستان
من بازی Limbo رو روی ویندوز قبلیم (سون) نصب کرده بودم و تا نزدیک های آخرش هم رفته بودم. بعد مجبور شدم که ویندوزم رو عوض
کنم ولی حالا که رو این ویندوز جدیده نصب کردم بازی بالا نمیاد و وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم یه صفحه سیاه باز میشه و هیچ
اتفاقی نمیافته و توی منوی بازی نمیره !!
اولش هم که نصب کردم وقتی روی آیکن بازی کلیک می کردم ارور میداد و میگفت d3dx9_43.dll رو پیدا نمیکنه که من این رو از اینترنت
دانلود کردم و ریختمش توی سیستم 32 و دیگه اون ارور رو نداد ولی بازم بازی اجرا نمیشه و همون مشکلی که بالا گفتم داره !
باید چکار کنم درست بشه ؟!

mohammadjooon
12-10-2011, 18:58
سلام دوستان
من بازی Limbo رو روی ویندوز قبلیم (سون) نصب کرده بودم و تا نزدیک های آخرش هم رفته بودم. بعد مجبور شدم که ویندوزم رو عوض
کنم ولی حالا که رو این ویندوز جدیده نصب کردم بازی بالا نمیاد و وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم یه صفحه سیاه باز میشه و هیچ
اتفاقی نمیافته و توی منوی بازی نمیره !!
اولش هم که نصب کردم وقتی روی آیکن بازی کلیک می کردم ارور میداد و میگفت d3dx9_43.dll رو پیدا نمیکنه که من این رو از اینترنت
دانلود کردم و ریختمش توی سیستم 32 و دیگه اون ارور رو نداد ولی بازم بازی اجرا نمیشه و همون مشکلی که بالا گفتم داره !
باید چکار کنم درست بشه ؟!
ویندوز شما directx نداره . نصب کنی درست میشه

Glad Boy
12-10-2011, 19:04
ویندوز شما directx نداره . نصب کنی درست میشه

مگه بازی NFS Hot Pursuit به DirectX احتیاج نداره ؟! من اونو بدون مشکل اجرا می کنم روی همین سیستم !

boros
30-10-2011, 22:05
سلام
لیمبو نصب کردم ولی ارور داد . از پی سی دانلود گرفتم و کرکم نداشت .
اینم ارورش هست :

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: limbo.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 4e3145a1
Fault Module Name: d3dcompiler_43.dll
Fault Module Version: 9.29.952.3111
Fault Module Timestamp: 4bf73239
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001e96a9
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Read our privacy statement online:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
لیمبو نصب کردم ولی ارور داد . از پی سی دانلود گرفتم و کرکم نداشت .
اینم ارورش هست :

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: limbo.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 4e3145a1
Fault Module Name: d3dcompiler_43.dll
Fault Module Version: 9.29.952.3111
Fault Module Timestamp: 4bf73239
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001e96a9
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Read our privacy statement online:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لیمبو نصب کردم ولی ارور داد . از پی سی دانلود گرفتم و کرکم نداشت .
اینم ارورش هست :

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: limbo.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 4e3145a1
Fault Module Name: d3dcompiler_43.dll
Fault Module Version: 9.29.952.3111
Fault Module Timestamp: 4bf73239
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001e96a9
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Read our privacy statement online:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

boros
07-11-2011, 22:50
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟

I Am Gangster
10-11-2011, 16:34
من این لینکا رو پیدا کردم. خودم هنوز ازشون دانلود نکردم. گویا حجم بازی 70 مگه!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر پسورد خواست این رو امتحان کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینام هست:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک دوم خرابه میشه اصلاح کنید؟؟؟

naser.zia
17-11-2011, 19:25
منم مثل شما از پست 56 استفاده کردم ولی صفحه سیاه میومد...
اما یه سری فایل های dll که توش dx داشت رو از یه کامپیوتر دیگه که بازی توش اجرا میشد رو کپی کردم و تو system32 پیست کردم(overwrite نکردم) درست شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

میشه دقیقن بگی کدوم فایلها رو کپی کردی؟؟؟

naser.zia
18-11-2011, 15:56
آقا اگه کسی تونسته این مشکل صفحه سیاه رو که موقع اجرای بازی میاد حل کنه بگه چیکار کرده دقیقن

ata.royalfalcon
21-03-2012, 15:42
سلام دوستان .
وقتی این بازی limbo رو اجرا میکنم فقط صفحه مانیتور سیاه میشه و هیچکاری نمیشه کرد . اشکالش چی هست ؟؟
بازی رو خریدم مشکل داشت ، دانلود کردم باز همینطوره !!!

mehdy.z
21-03-2012, 19:12
سلام دوستان .
وقتی این بازی limbo رو اجرا میکنم فقط صفحه مانیتور سیاه میشه و هیچکاری نمیشه کرد . اشکالش چی هست ؟؟
بازی رو خریدم مشکل داشت ، دانلود کردم باز همینطوره !!!
وقتی تصویر سیاه میشه صدا داری؟؟ یا نه کلا سیستم هنگ میکنه؟

ata.royalfalcon
21-03-2012, 22:20
وقتی تصویر سیاه میشه صدا داری؟؟ یا نه کلا سیستم هنگ میکنه؟

فقط تصویر سیاه میشه ، ولی صدا دارم .
البته اینو هم بگم که ارور نداشتن dll زیر رو میگیره که اونو دانلود و تو فولدر بازی میذارمش ولی بازهم اجرا نمیشه .

xinput1_3.dll
d3dx9_43.dll

ata.royalfalcon
21-03-2012, 23:51
سلام دوستان .
وقتی این بازی limbo رو اجرا میکنم فقط صفحه مانیتور سیاه میشه و هیچکاری نمیشه کرد . اشکالش چی هست ؟؟
بازی رو خریدم مشکل داشت ، دانلود کردم باز همینطوره !!!


وقتی تصویر سیاه میشه صدا داری؟؟ یا نه کلا سیستم هنگ میکنه؟


فقط تصویر سیاه میشه ، ولی صدا دارم .
البته اینو هم بگم که ارور نداشتن dll زیر رو میگیره که اونو دانلود و تو فولدر بازی میذارمش ولی بازهم اجرا نمیشه .

xinput1_3.dll
d3dx9_43.dll

مشکل حل شد . آخرین ورژن DirectX رو دانلود و نصب کردم .

fshnkarimi
03-02-2013, 16:57
salam man moshkele direct X o inaro ham hal kardam vali baz vaghti mikham bazi ro ejra konam in error ro mide:
the application was unable to start correctly(0xc000007b).click ok to close the application.
kasi midone in moshkel ro chejori mishe hal kard?

13441386
01-11-2014, 19:16
با سلام خدمت دوستان گلم
یه مشکل خیلی حیاطی دارم
با اینکه این تاپیک خیلی قدیمیه ( در حد فسیل)
دوستانی که بازی لیمبو رو دارن
یه لطفی میخام
من فایل exe بازیم ویروسی شد و به رحمت خدا رفت
و حالا زور داره 80 مگابایت دانلود کنم دوباره
میخام بدونم اینجا یه آدم خیر و نیکوکار پیدا میشه که برام خود فایل اجرایی بازی رو آپلود کنه ؟ (limbo.exe)
فکر نکنم بیشتر از 2مگابایت باشه
کلی گشتم تو نت پیدا نکردم
با نهایت تشکر

13441386
01-11-2014, 19:16
:n12::n12::n12:

با سلام خدمت دوستان گلم
یه مشکل خیلی حیاطی دارم
با اینکه این تاپیک خیلی قدیمیه ( در حد فسیل)
دوستانی که بازی لیمبو رو دارن
یه لطفی میخام
من فایل exe بازیم ویروسی شد و به رحمت خدا رفت
و حالا زور داره 80 مگابایت دانلود کنم دوباره
میخام بدونم اینجا یه آدم خیر و نیکوکار پیدا میشه که برام خود فایل اجرایی بازی رو آپلود کنه ؟ (limbo.exe)
فکر نکنم بیشتر از 2مگابایت باشه
کلی گشتم تو نت پیدا نکردم
با نهایت تشکر
:n01::n16::n16::n16::n16::n16::n16:

13441386
01-11-2014, 19:42
و یه چیز دیگه
یه بازی هست به اسم feist
این بازی خیلی امتیازش بالایه در حد لیمبو و بالاتر
تقریبا تو مایه های لیمبو هستش
کسی میتونه لینک دانلود پیدا کنه ازش؟

ali-u
01-11-2014, 21:17
:n12::n12::n12:

با سلام خدمت دوستان گلم
یه مشکل خیلی حیاطی دارم
با اینکه این تاپیک خیلی قدیمیه ( در حد فسیل)
دوستانی که بازی لیمبو رو دارن
یه لطفی میخام
من فایل exe بازیم ویروسی شد و به رحمت خدا رفت
و حالا زور داره 80 مگابایت دانلود کنم دوباره
میخام بدونم اینجا یه آدم خیر و نیکوکار پیدا میشه که برام خود فایل اجرایی بازی رو آپلود کنه ؟ (limbo.exe)
فکر نکنم بیشتر از 2مگابایت باشه
کلی گشتم تو نت پیدا نکردم
با نهایت تشکر
:n01::n16::n16::n16::n16::n16::n16:

LIMBO 1.0r6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

13441386
01-11-2014, 22:27
مرسی خیلی ممنون
خیلی کار راه انداز بوود
ty