View Full Version : چه طور میشه صفحه ها رو طوری سیو کرد که بشه افلاین دید
خیلی راحت میشه با سیو کردن یک یا چند صفحه رو افلاین داشت.
سوال من اینه که چه طور میشه صفحه ها رو طوری سیو کرد که مثل حالت افلاین اکسپلورر بشه از این صفحه به اون صفحه رفت.
ممنون
H @ M I D
06-16-2006, 09:34 PM
اگه صفحه ها را در Favorites قرار بدی که باید انلاین صفحه ها رو مشا هده کنی
اما اگه بخوای افلاین ببینی
طبق تجارب من بستگی به نوع کار اینترنتت داره البته اگه از کارت استفاده میکنی
من خودم شده یه کارت اینترنت توپ گرفتم که وقتی صفحات را سیو میکنم همیشه میشه افلاین نگاه کرد
اگه صفحه ها را در Favorites قرار بدی که باید انلاین صفحه ها رو مشا هده کنی
اما اگه بخوای افلاین ببینی
طبق تجارب من بستگی به نوع کار اینترنتت داره البته اگه از کارت استفاده میکنی
من خودم شده یه کارت اینترنت توپ گرفتم که وقتی صفحات را سیو میکنم همیشه میشه افلاین نگاه کرد
مطمئنا به كارت اينترنت ربطي نداره.
شما بايد با اين نرم افزار هاي مخصوص كل اون سايت رو دانلود كني تا روي هر لينكي توي هر صفحه كليك كردي بتوني وارد اون هم بشي .
يك سر به لينك زير بزن :
http://www.p30world.com/archives/004327.php
hardrock007
06-16-2006, 09:58 PM
سوال من اینه که چه طور میشه صفحه ها رو طوری سیو کرد که مثل حالت افلاین اکسپلورر بشه از این صفحه به اون صفحه رفت.
ممنون
برای اينکار ميتونيد از مرورگر OPERA استفاده کنيد
فقط ميزان Cache برنامرو از قسمت Perference افزايش بديد
H @ M I D
06-16-2006, 10:02 PM
اقا رضا منظور ایشون این بود که فقط یک صفحه را افلاین ببیند
ولی من باورم نمیشه که بشه با این نرم افزاری که میگین کل سایت رو دانلود کرد و روی هر لینکی که میگین بریم و افلاین بازش کنیم
اما اگه میشه بیشتر توضیح بدبن !
اقا رضا منظور ایشون این بود که فقط یک صفحه را افلاین ببیند
ولی من باورم نمیشه که بشه با این نرم افزاری که میگین کل سایت رو دانلود کرد و روی هر لینکی که میگین بریم و افلاین بازش کنیم
اما اگه میشه بیشتر توضیح بدبن !
پارسا جان والا خودش گفته :
و سوال ايشون :
خوب براي اين كه بشه از يك صفحه به صفحه ديگه به صورت آفلاين رفت بايد اون صفحه رو هم سيو شده داشته باشيم ( يا ديده باشيم كه توي temporary موجود باشه) .حالا با كمك اين نرم افزار ها ميشه كل سايت رو دانلود كرد و همش رو آفلاين ديد.
و اگه هم ميخواد توي اينترنت اكسپلوره بصورت آفلاين همون صفحاتي رو كه قبلا ديده بتونه ببينه بايد fast user switching رو غير فعال كرد ( از توي control panel وارد user accounts بشين و change the way users log on or off رو انتخاب كرد.)
(توضيح اين قسمت توي تب offline files در folder options هست )
hardrock007
06-17-2006, 12:05 AM
ساده ترين راه همون استفاده از مرورگره Opera ست !
ممنون از همه , ولی اولا من نمیخوام همه سایتو بردارم چون حجمش زیاد میشه. دوما از مرورگر دیگه هم نمیخوام استفاده کنم چون اگه جای دیگه برم ممکنه نداشته باشه.
پس یه روش همگانی و در حد امکان بدون استفاده از مرورگر خاص.
هیچ کس راهی به ذهنش نمیرسه ؟!
رابین هود
06-19-2006, 11:23 AM
چرا یه راه ساده اینه که وقتی رو قسمت favorites کلیک کن بعد add بعد یه گزینه هست به عنوان make avalible offline این قسمت رو تیک بزن
با این روش میتونی صفحاتی که در هنگام آنلاین بودن ببینی به صورت آفلاین هم ببینی.
mohsennowruzi
06-19-2006, 12:10 PM
سلام
فكر مي كنم بهرتين راه براي اين كار استفاده از نرم تفزار آفلاين اكسپلورر باشه
فقط بايد تنظيمات طوري انجام بدي كه فقط اون صفحه هايي رو كه مي خواي برات بگيره
كافيه Level limit رو مثلا روي 1 قرار بدي و به جاي آدرس صفحه اول سايت آدرس اون صفحه اي كه مد نظرت هست رو بدي
اين جوري آفلاين اكسپلورر از اون صفحه شروع مي كنه و تمام لينك هايي رو كه تو اون صفحه هست برات مي گيره و ذخيره مي كنه حالا مثلا اگه Level limit روي 2 باشه علاوه بر ذخيره كردن صفحاتي كه لينك اون ها تو صفحه اي كه آدرسش رو داديم هست لينك هايي رو كه تو اين صفحه ها هم باشه ذخيره مي كنه
اين جوري با تنظيم كردن Level limit مي توني تا هر چند سطح كه بخواي پيش بري
علاوه بر اين مي توني تو قسمت تنظيمات مشخص كني كه چه نوع فايل هايي رو نمي خواي دانلود بشه و اين جوري از زياد شدن حجم جلو گيري كني
اين هم لينك دانلود اين نرم افزار
http://www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Downloads_Current.asp
در ضمن از نرم افزار هاي ديگه هم مي توني استفاده كني چون آفلاين اكسپلورر معمولا مي ره سراغ صفحه اول سايت و از اونجا شروع به دانلود مي كنه
مثلا از HTTrack هم مي توني استفاده كني در اين صورت بعد از اين كه يه كمي دانلود شد مي توني دانلود رو كنسل كني اين جوري به جاي دانلود كل سايت بخشي از اون دانلود مي شه و در ضمن اين نرم افزار مشكل صفحه اول رو هم نداره
اين نرم افزار رايگان هست و كرك هم نمي خواد از اينجا مي توني دانلودش كني
http://www.httrack.com/page/2/en/index.html
اميدوارم تونسته باشم جواب مشكل تون رو بدم
سلام
فكر مي كنم بهرتين راه براي اين كار استفاده از نرم تفزار آفلاين اكسپلورر باشه
فقط بايد تنظيمات طوري انجام بدي كه فقط اون صفحه هايي رو كه مي خواي برات بگيره
كافيه Level limit رو مثلا روي 1 قرار بدي و به جاي آدرس صفحه اول سايت آدرس اون صفحه اي كه مد نظرت هست رو بدي
اين جوري آفلاين اكسپلورر از اون صفحه شروع مي كنه و تمام لينك هايي رو كه تو اون صفحه هست برات مي گيره و ذخيره مي كنه حالا مثلا اگه Level limit روي 2 باشه علاوه بر ذخيره كردن صفحاتي كه لينك اون ها تو صفحه اي كه آدرسش رو داديم هست لينك هايي رو كه تو اين صفحه ها هم باشه ذخيره مي كنه
اين جوري با تنظيم كردن Level limit مي توني تا هر چند سطح كه بخواي پيش بري
علاوه بر اين مي توني تو قسمت تنظيمات مشخص كني كه چه نوع فايل هايي رو نمي خواي دانلود بشه و اين جوري از زياد شدن حجم جلو گيري كني
اين هم لينك دانلود اين نرم افزار
http://www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Downloads_Current.asp
در ضمن از نرم افزار هاي ديگه هم مي توني استفاده كني چون آفلاين اكسپلورر معمولا مي ره سراغ صفحه اول سايت و از اونجا شروع به دانلود مي كنه
مثلا از HTTrack هم مي توني استفاده كني در اين صورت بعد از اين كه يه كمي دانلود شد مي توني دانلود رو كنسل كني اين جوري به جاي دانلود كل سايت بخشي از اون دانلود مي شه و در ضمن اين نرم افزار مشكل صفحه اول رو هم نداره
اين نرم افزار رايگان هست و كرك هم نمي خواد از اينجا مي توني دانلودش كني
http://www.httrack.com/page/2/en/index.html
اميدوارم تونسته باشم جواب مشكل تون رو بدم
ممنون , من با آفلاين اكسپلورر کار کردم ولی با HTTrack کار نکردم . البته این دو هم نمیتونن کمکی بکنن هر چند که میدونم آفلاين اكسپلورر کاملترین نرم افزار برا این کاره.
فرض کنید بخوام از سایت فبفا هر چی خبر , عکس و یا فایل درباره ایرانه بر دارم . در این صورت نمیشه واقعا به نرم افزار گفت کدومو بردار کدومو بر ندار.
راهی که خودم برا سایتای کوچک دیگه استفاده کردم سیو کردن صفحه ها و ادیت لینکا بود با فرونت پیچ , این طوری میشه چند صفحه رو لینک کرد و افلاین دید . ولی برا سایتای بزرگ خیلی وقت میبره و سخته.
نمیدونم شاید راههای بهتری باشه ؟؟
mkoleiny
06-22-2006, 05:12 PM
webzip رو بگیرید صفحاتی رو که موخواین دانلود کنید و بعد آفلاین مشاهده بفرمایید.
webzip رو بگیرید صفحاتی رو که موخواین دانلود کنید و بعد آفلاین مشاهده بفرمایید.
این که همون شد که !
reza_sadeghi
07-31-2006, 04:18 AM
و اگه هم ميخواد توي اينترنت اكسپلوره بصورت آفلاين همون صفحاتي رو كه قبلا ديده بتونه ببينه بايد fast user switching رو غير فعال كرد ( از توي control panel وارد user accounts بشين و change the way users log on or off رو انتخاب كرد.)
(توضيح اين قسمت توي تب offline files در folder options هست )
اين قسمتي كه Bold کردم از صحبتاتون رو نفهمیدم منظورتون چیه.
Windows Fast Switching چه ارتباطی میتونه با Offline و IE Cache داشته باشه رفیق؟
یه توضیح کوچیک در همون قسمت که آدرس دادین هست.
اگه ممکنه در این مورد بیشتر راهنمایی کنید. :rolleye:
حقیقتش مشکلم به این صورت هست که با قطع شدن ناگهانی برق موقع Online بودن...سیستم Restart میشه و بعدش اون صفحه کذایی مزخرف آبی رنگ Scanning ظاهر شده و شروع به اسکن درایو ویندوز میکنه.
بعدش که میام توووو.....میبینم که تمـــــــــــــــــــــام زحــــــــمات و هزینه اینـــــــترنت های چندیـــــــــــن و چند هفتگیمون به باد نیستی و فنا از بین رفته.
این مشکل برای همه هست....(اگه توجه کرده باشین).
لطفا راه حل ارائه بدین. (به جز UPS).
Viking
09-03-2006, 05:07 PM
مشکل ِ شما خیلی وقته توسط شرکت ادوبی حل شده کافیه ادوبی اکروبات ریدر رو نصب کنی تا تول بارش رو فایر فاکس یا اکسپلورر بیاد اون وقت با زدن یک دکمه اون صفحه یا صفحات ِ مورد علاقت رو تبدیل به فایل ِ Pdf کنی و با خیال ِ راحت آفلاین نگاشون کنی ! http://qsmile.com/qsimages/20.gif
محمد امين
09-06-2006, 02:30 AM
با اپرا بصورت web archive ذخيره كنين.
reza.mercury
09-10-2006, 01:08 PM
منطقی ترین راه همون دانلود کل سایت است.ولی واسه اینکه حجمش زیاد نشه (که اگرسایتش باحال باشه زیاد هم بشه مشکلی نیست) می تونی انتخاب کنی مثلا فقط سایت رو به عمق 2 لینک دانلود کنه.
یه نرم افزار باحال که من باهاش کار کردم اینه:teleport pro
چاکرم
e.khafan!
09-19-2006, 02:24 PM
با فایرفاکس حتی می تونین پلاگ این های فلش و غیره رو با صفحه سیو کنید !
http://e-endpc.persiangig.com/template%27s/gun-good!.gif OPERA
reza_sadeghi
01-17-2007, 03:16 AM
طبق گفته های آقای Reza_S....مثل این که Fast Switching یه جورایی با Offline Files ارتباط داره.
چند وقت قبل این گزینه رو غیر فعال کردم و مجدد که برش گردوندم به حالت اول دیدم کل صفحات مربوط به 3 ماه کارم پاک شد.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.