PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Deus Ex: Human Revolution



MILAD2799
19-08-2011, 16:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Release name : Deus.Ex.3.Human.Revolution

Size : 8.4GB

DOWNLOAD


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSINGLE LINK


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CRACK V1


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CRACK v1.1.622.0


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Release name: Deus.Ex.Human.Revolution.WORKING-P2P
Size: 5.9 GB



Instructions for use:

1. Decompress.

2. Copy all files to the game installation directory cover.



Crack Only

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


Download



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Khan gholi
20-08-2011, 20:24
دوستان هر کی نسخه بتاش رو بازی کرده اگر تفاوت در این نسخه هست لطف کنه بیاد بگه

saeedblack
22-08-2011, 12:50
کرکش نیومد کسی از دوستان میدونه کرکش کی میاد؟

bazisaz
22-08-2011, 18:53
بچه ها هنوز برای pcش نیومده ؟ کی میاد ؟

ali_disslove
22-08-2011, 20:23
یه لینک سالم از بازی نسخه اصلیش (بتا نباشه)(روسی نباشه) بگذارید همگی استفاده کنند

Amin4All
22-08-2011, 23:58
کرکش نیومد کسی از دوستان میدونه کرکش کی میاد؟
نه کرک نیومده هنوز.
شاید فردا بیاد شاید هفته بعد.
ولی تا چند روز دیگه میاد.:31:


بچه ها هنوز برای pcش نیومده ؟ کی میاد ؟

برای رایانه اومده .



یه لینک سالم از بازی نسخه اصلیش (بتا نباشه)(روسی نباشه) بگذارید همگی استفاده کنند



نسخه STEAM PRE-LOAD منتشر شده.
نسخه انگلیسیش هم تازه منتشر شده.
بهتره کمی صبر کنید.
اگر هم میخاین دانلود کنید منتظر کرک باشید بگید لینک هاشو بدم
ولی این نسخه استیم ارزش دانلود نداره کلا.
بهتره منتظر نسخه PROPER VERSION باشید.

3Dmajid
22-08-2011, 23:59
برای رایانه اومده .

واقعا اومده ؟ :18:
کی اومد ؟
میگفتن که 6 روز دیگه واسه پی سی میاد :18:

s.majestik
23-08-2011, 07:02
واقعا اومده ؟ :18:
کی اومد ؟
میگفتن که 6 روز دیگه واسه پی سی میاد :18:

چرا اینجوری کردی :18: مگه قرار بود نیاد؟ ;)

manuelcalavera
23-08-2011, 12:07
کرکهای اسکید رو فقط روز ِ ریلیز شدن ِ بازی میان بیرون

آقا من نسخه ی استیم رو دانلود کردم چه خاکی بر سر کنم ؟ :دی

manuelcalavera
23-08-2011, 14:07
کرکهای اسکید رو فقط روز ِ ریلیز شدن ِ بازی میان بیرون

آقا من نسخه ی استیم رو دانلود کردم چه خاکی بر سر کنم ؟ :دی


کسایی هم که Steam دارن نگران نباشن ، من با Phoenix تبدیل کردم به PROPER .
امروز احتمالا" کرک میاد

ali_disslove
23-08-2011, 17:08
نه کرک نیومده هنوز.
شاید فردا بیاد شاید هفته بعد.
ولی تا چند روز دیگه میاد.:31:



برای رایانه اومده .






نسخه STEAM PRE-LOAD منتشر شده.
نسخه انگلیسیش هم تازه منتشر شده.
بهتره کمی صبر کنید.
اگر هم میخاین دانلود کنید منتظر کرک باشید بگید لینک هاشو بدم
ولی این نسخه استیم ارزش دانلود نداره کلا.
بهتره منتظر نسخه PROPER VERSION باشید.


چرا ؟مگه چشه نسخه استیم ؟نسخه غیر استیم کی میاد ؟

manuelcalavera
23-08-2011, 18:45
چرا ؟مگه چشه نسخه استیم ؟نسخه غیر استیم کی میاد ؟
هیچ مشکلی نداره ، با Phoenix تبدیلش کن به غیر استیم

hamed30
25-08-2011, 10:55
بازی با کرک سالم تو بازار هست بخریم یا هنوز 100% نیست کرکش ؟

3Dmajid
25-08-2011, 12:27
بازی با کرک سالم تو بازار هست بخریم یا هنوز 100% نیست کرکش ؟

کجا هست ؟
این ورا که هر جا میرم نداره :41:

hackboter
25-08-2011, 12:59
اینم از کرک البته به صورت ازمایشی منتشر شده ولی کار میکنه :


Release Name: Deus.EX.Human.Revolution.-.BETA.-.NEW.CRACK.-.WORKiNG

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hojjat07
26-08-2011, 01:31
اینم لینک دانلود کرک P2P ...

Rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FileSonic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MultiUpload

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FileServe

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_disslove
26-08-2011, 13:21
پس این نسخه غیر استیمش کی میاد ؟

ما یه نسخه سالم انگلیسی میخوایم هیچ سایتی هم نمیذاره یا همه خیلی قدیمیه معلوم نیست درست باشه یا نه

music boy
26-08-2011, 13:22
سلام دوستان
این بازی اومده یا نه ؟ اگه اومده کسی لینک دانلود بازی رو داره که مطمئن باشه ؟
من خودم لینک دانلود این بازی رو پیدا کردم که طرف نوشته بود خودم تست کردم, سالمه .
اینها, لینکهایی بودن که گذاشته بود :


Deus.Ex.Human.Revolution-DaRkSiDe
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک بازی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدInstall notes:
1. Mount the DVD.
2. Install the game.
3. Copy the crack from the \Crack folder to your install dir. (M goi Ali213!)
4. Kill them all

Amin4All
26-08-2011, 13:42
این نسخه تست شده + کرک جدید:



NEW CRACK-Can save game

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدdll file missing


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpatch0.000 file

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید












RECOMMENDED ISO FULL VERSION

RS

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR

filesonic


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدOR

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmu


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BLACK BOX REPACK



این تست نشده ولی فکر نکنم مشکی باشه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3Dmajid
29-08-2011, 23:44
من بازیو از یه فروشگاه اینترنتی گفتم ...
وقتی میخوام نصب کنم موقع نصب به فایل bigfile.001 که میرسه ارور میده.
از اون ارور ها که سه تا گزینه ی abort , retry , ignore داره !

دی وی دی رو توی هارد کپی کردم بازم همون مشکل رو داره ! :18:

اینجور که معلومه کلا ستاپش داغونه.

هیچ راهی نیس واسه حل کردنش ؟ :41:

MR.CART
30-08-2011, 01:27
پس به نظر میاد بازی خوبیه...(لطفا جایزه بهترین اسپمر رو بهم یدی)

saeedblack
30-08-2011, 11:41
هیچ مشکلی نداره ، با Phoenix تبدیلش کن به غیر استیم
ببخشید من اینکارو کردم ولی هیچ فایل exe.برای اجرای بازی استخراج نمیشه کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ممنون.

MILAD2799
30-08-2011, 12:57
لطفا یکی یه لینک سالم از کرک ورژن 1 و ورژن 1.6 بذاره

dooni
02-09-2011, 22:38
وقتي بازيو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:unable to reserve 512mg of address space
ولي رو يه كامپيوتر ديگه امتحان كردم اجرا شد.
در ضمن اگه ميشه بگين از كجا بفهمم اين نسخه اي كه گرفتم نسخه بتا هست يانه.
لطفا زودتر كمك كنين.

dooni
03-09-2011, 09:51
چرا كمك نميكنين؟

gigi_alex
04-09-2011, 21:59
سلام دوستان
من بازیو امروز گرفتم .
تو بازی صدای خود شخصیت بازی میاد ولی صدای اطرافیان و شلیک کردنشون نمیاد :41:

مشکل از کجاست ؟

gigi_alex
05-09-2011, 02:56
مشکل حل شد :5:

---------- Post added at 02:56 AM ---------- Previous post was at 02:53 AM ----------


وقتي بازيو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:unable to reserve 512mg of address space
ولي رو يه كامپيوتر ديگه امتحان كردم اجرا شد.
در ضمن اگه ميشه بگين از كجا بفهمم اين نسخه اي كه گرفتم نسخه بتا هست يانه.
لطفا زودتر كمك كنين.

Problem #7 Deus Ex Human Revolution Error – “Unable to reserve 512MB of address space”
This basically means you lack RAM. If you have a turbo feature on your laptop, try turning that on as it optimizes your CPU and RAM usage. Worst case, better upgrade to at least 1GB of RAM (will cost you around USD45) per stick.

اینو بخونید مشکل حل میشه

gigi_alex
07-09-2011, 14:43
سلام

کــــــــمک

اون مرحله یه هواپیماشون سقوط میکنه بعد خلبان زخمی میشه . اونجا یهو از بازی میپره بیرون . :41:


کمک کنید

rrtt
08-09-2011, 09:53
من یه مشکل با نسخه استیم دارم اینکه وقتی با فونیکس اکسترکتش میکنم 4 تا فایل بهم میده بنامbigfile.000الیbigfile.003 و من نمیتونم به setup دسترسی پیدا کنم مشکل از چی هست اون 4 فایل رو با هیچ نرم افزاری نتونستم اکسترکت کنم

mehdy.z
09-09-2011, 00:56
اشتب شد:31:

VAHID
09-09-2011, 13:21
سلام

برای من بازی اجرا میشه و جلو هم رفتم ولی بخوام تنظیمات رو ببرم بالا این ارور رو میده و میاد بیرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ولی گرافیک رو بالا ببرم مشکلی نیست ولی قسمت advance رو دست کاری کنم میاد بیرون

satagoosh
09-09-2011, 18:35
دوستان من هرجا رفتم به من کرک دادن و گفتن این آپدیت مشکلات کرک رو رفع میکنه و به ورژن 1.1.669.0 تبدیل میکنه و در منوی تنظیمات چند تا گزینه اضافه میشه زمان لودینگ کم میشه و.....اما هیچ کدوم از کرک ها اینکارو نکردن.سایت های خارجی هم مینویسن steam یه آپدیت گذاشته(نه کرک).سایت های دانلود خارجی هم کرک میزارن استیم هم که هیتلره.کرکشو که 4 تا مث هم دارم کسی آپدیت یا پچ v1.1.669.0 این بازی رو داره و امتحان هم کرده لطفا لینک(هیتلر نشده و غیر طورنت) بده ممنون میشم

satagoosh
09-09-2011, 22:54
تو رو خدا یکی کمک کنه

shahin_mp3
09-09-2011, 23:20
سلام

برای من بازی اجرا میشه و جلو هم رفتم ولی بخوام تنظیمات رو ببرم بالا این ارور رو میده و میاد بیرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ولی گرافیک رو بالا ببرم مشکلی نیست ولی قسمت advance رو دست کاری کنم میاد بیرون

خوب لابد نميكشه ديگه :21:

شما از اخرين DIRECTX و اخرين درايور كارت گرافيكت استفاده كن :31:

در ضمن اون موقع كه اين ارور رو ميده ببين چه قدر از CPU و RAM استفاده ميشه؟ :21:

leon scott kendy
10-09-2011, 00:48
سلام

برای من بازی اجرا میشه و جلو هم رفتم ولی بخوام تنظیمات رو ببرم بالا این ارور رو میده و میاد بیرون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


ولی گرافیک رو بالا ببرم مشکلی نیست ولی قسمت advance رو دست کاری کنم میاد بیرون

ببین همونطور یکه رفیقمون گفت تنظیمات رو تغیر می دی یک احتمالش برای اینه که نمی کشه و یکی دیگه اینکه تنظیماتش با هم سازگار نیست که اینجوری می شه من خودم هر دفعه اینجوری می شد دیفالتش می کردم و بعد کم کم یک چیزی رو آروم می بردم بالا و و می دیدم کجا ارور می ده بعدش حل شد دیگه
البته خود بازی خوبه تا جایی که می تونه پی سی برات بازی رو خفن می کنه بالا ترش کنی کند می شه

ALI&SOAP
10-09-2011, 09:57
دوستان من هرجا رفتم به من کرک دادن و گفتن این آپدیت مشکلات کرک رو رفع میکنه و به ورژن 1.1.669.0 تبدیل میکنه و در منوی تنظیمات چند تا گزینه اضافه میشه زمان لودینگ کم میشه و.....اما هیچ کدوم از کرک ها اینکارو نکردن.سایت های خارجی هم مینویسن steam یه آپدیت گذاشته(نه کرک).سایت های دانلود خارجی هم کرک میزارن استیم هم که هیتلره.کرکشو که 4 تا مث هم دارم کسی آپدیت یا پچ v1.1.669.0 این بازی رو داره و امتحان هم کرده لطفا لینک(هیتلر نشده و غیر طورنت) بده ممنون میشم

از کرک دانلود ها استفاده کن

satagoosh
10-09-2011, 13:36
از کرک دانلود ها استفاده کن
منظورتون رو متوجه نشدم

crowe
10-09-2011, 13:39
منظورتون رو متوجه نشدم
از این لینک استفاده کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

satagoosh
10-09-2011, 17:04
از این لینک استفاده کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داداش اینکه همون بود.ازینا چهارتا مث هم دانلود کرده بودم.اینم ریختم نه لودینگ ها کوتاه شدن و نه ورژن تغییر کرد و نه هیچ.من خود آپدیت یا پچ یا هرچیز دیگه ای رو میخوام.راستی شاید لازم باشه بگم که ویندوزم 7 هست:41:

VAHID
10-09-2011, 18:02
ببین همونطور یکه رفیقمون گفت تنظیمات رو تغیر می دی یک احتمالش برای اینه که نمی کشه و یکی دیگه اینکه تنظیماتش با هم سازگار نیست که اینجوری می شه من خودم هر دفعه اینجوری می شد دیفالتش می کردم و بعد کم کم یک چیزی رو آروم می بردم بالا و و می دیدم کجا ارور می ده بعدش حل شد دیگه
البته خود بازی خوبه تا جایی که می تونه پی سی برات بازی رو خفن می کنه بالا ترش کنی کند می شه

حرف شما درست ولی من بازی های سنگین تری مثل The Witcher 2 یا 1,2 Crysis رو که از این
بازی سنگین تر هستن راحت رو تنظیمات بالا اجرا کرده فقط این بازی همچین گیر الکی میده......

crowe
10-09-2011, 21:16
داداش اینکه همون بود.ازینا چهارتا مث هم دانلود کرده بودم.اینم ریختم نه لودینگ ها کوتاه شدن و نه ورژن تغییر کرد و نه هیچ.من خود آپدیت یا پچ یا هرچیز دیگه ای رو میخوام.راستی شاید لازم باشه بگم که ویندوزم 7 هست:41:
خوب این آخرین آپدیت و پچی هست که ریلیز شده، من خودم مشکل زمان لودینگ رو داشتم، ولی تا اینو ریختم، همه چیز حل شد! مناسفانه تا هنوز هیچ گروه Scene - ای این شاهکار رو کرک و منتشر نکرده تا این قبیل مشکلات پیش نیاد! البته اصولا روی ویندوز هفت بازی ها خیلی روونتر و سریعتر اجرا میشن! میخوای یک سر به سایت gamecopyworld.com بزن ببین پچی برای مشکلت پیدا میکنی؟
راستی نسخه دایرکست هم باید بروز باشه و رندر 3D داشته باشه.

satagoosh
10-09-2011, 22:58
خوب این آخرین آپدیت و پچی هست که ریلیز شده، من خودم مشکل زمان لودینگ رو داشتم، ولی تا اینو ریختم، همه چیز حل شد! مناسفانه تا هنوز هیچ گروه Scene - ای این شاهکار رو کرک و منتشر نکرده تا این قبیل مشکلات پیش نیاد! البته اصولا روی ویندوز هفت بازی ها خیلی روونتر و سریعتر اجرا میشن! میخوای یک سر به سایت gamecopyworld.com بزن ببین پچی برای مشکلت پیدا میکنی؟
راستی نسخه دایرکست هم باید بروز باشه و رندر 3D داشته باشه.

نگاه کن کارت گرافیکم 5870 vapor-x هست و سی پی یو هم 1090t و دایرکت ایکس هم بروزه و مشکل من فقط زمان لودینگه.من از مگا گیم خریدم یک دی وی دی بود human revolution augmented edition و حجم نصب شده هم 5.5 gb نسخه لیک شده که نیست؟.فقط نمیدونم با ریختن این کرک هیچ مشکلی رفع نمیشه.برای شما ورژن بازی تغییر میکنه؟ راستی اون dxhr تو کرک هم واسه فایل اجرایی بازی برروی xp هست.ویندوز شما 7 هست؟

leon scott kendy
10-09-2011, 23:11
حرف شما درست ولی من بازی های سنگین تری مثل The Witcher 2 یا 1,2 Crysis رو که از این
بازی سنگین تر هستن راحت رو تنظیمات بالا اجرا کرده فقط این بازی همچین گیر الکی میده......

خوب خدا رو شکر پس همونطور یکه قبلا هم که گفتم بخاطه اینه که تنظیمات با هم نمی سازه یک چیز هایی اینجوری بهت که گفتم چی کار کن پله پله بالا یا پایین کن هر جا که پرید بیرون می فهمی کجا مشکل داره اون رو نزار

rrtt
10-09-2011, 23:19
من یه مشکل با نسخه استیم دارم اینکه وقتی با فونیکس اکسترکتش میکنم 4 تا فایل بهم میده بنامbigfile.000الیbigfile.003 و من نمیتونم به setup دسترسی پیدا کنم مشکل از چی هست اون 4 فایل رو با هیچ نرم افزاری نتونستم اکسترکت کنم
یه مرد نیست راهنمایی مون کنه که چکار کنیم

ALI&SOAP
11-09-2011, 00:05
یه مرد نیست راهنمایی مون کنه که چکار کنیم
بازی شما احتمالا استرکتی بوده
آن فایل هارا درون محل استرکت بازی کپی کنید

devilboys
11-09-2011, 12:14
یچه ها این بازی چرا اینقدر لودینگش طولانیه؟

ALI&SOAP
11-09-2011, 12:16
یچه ها این بازی چرا اینقدر لودینگش طولانیه؟

نه اصلا طولانی نیست

satagoosh
11-09-2011, 13:53
نه اصلا طولانی نیست

شما میشه یه لحظه ورژن بازیتون رو از main menu گوشه بازی نگاه کنید و بگین؟ممنون میشم:20:

crowe
11-09-2011, 14:21
نگاه کن کارت گرافیکم 5870 vapor-x هست و سی پی یو هم 1090t و دایرکت ایکس هم بروزه و مشکل من فقط زمان لودینگه.من از مگا گیم خریدم یک دی وی دی بود human revolution augmented edition و حجم نصب شده هم 5.5 gb نسخه لیک شده که نیست؟.فقط نمیدونم با ریختن این کرک هیچ مشکلی رفع نمیشه.برای شما ورژن بازی تغییر میکنه؟ راستی اون dxhr تو کرک هم واسه فایل اجرایی بازی برروی xp هست.ویندوز شما 7 هست؟
کلا بازی یه فایل اجرایی بیشتر نداره که همون dxhr هست، من بازی رو ویندوز 7 سرویس پک یک نصب کردم و روی اکس پی هم میاد و بدون هیچ مشکلی ران میشه و زمان لودینگ هم بعد از ریختن آپدیت عادی شد.
بله با رختن بازی ورژن به Build 1.1.662.0 تغییر میکنه. من نسخه دو دی وی دیه رو گرفتم که فایل نصبیش 8.20 گیگ بود. شاید بخاطر اینه که از ورژن ریپ استفاده کردید یا نسخه Pre-Load رو به شما دادن، چون تا جایی که یادمه اون نسخه تک دی وی دی بود.

ALI&SOAP
11-09-2011, 14:54
شما میشه یه لحظه ورژن بازیتون رو از main menu گوشه بازی نگاه کنید و بگین؟ممنون میشم:20:

من بازی رو سیستمم نصب نیست ولی یادمه از سایت دانلود ها بازی رو دانلود کردم

leon scott kendy
11-09-2011, 15:23
من بازی رو سیستمم نصب نیست ولی یادمه از سایت دانلود ها بازی رو دانلود کردم
ورژنش
1.1.622.0
هست

ALI&SOAP
11-09-2011, 15:46
ورژنش
1.1.622.0
هست

اره ممنون فک کنم همین بود

mehdy.z
12-09-2011, 22:34
محض اطلاع دوستان بگم فایل اجرایی من هم ورژن 1.0.618.8 هست که کاملا روون و بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه:46:(فقط لودینگهاش حدود 8 ثانیه طول میکشه که فکر نکنم خیلی طولانی به حساب بیاد)....البته من پچ مخصوص لودینگ رو نریختم:20:

fatama
17-09-2011, 12:11
سلام دوستان این بازی کانفیگی برای غیرفعال کردنه 3d داره؟ چون تصویر رو سیستم دو تا میشه با تشکر

crowe
19-09-2011, 02:40
بالاخره نسخه اسکیدروی بازی منتشر شد. لازم به ذکره این ریلیز تمامی آپدیت هارو داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdy.z
19-09-2011, 12:42
سلام دوستان این بازی کانفیگی برای غیرفعال کردنه 3d داره؟ چون تصویر رو سیستم دو تا میشه با تشکر
مگه این بازی اصلا حالت 3D رو ساپورت میکرد؟؟ چون من با اینکه گرافیکم توانایی 3Dرو داره اصلا چنین گزینه ای توی تنظیمات ندیدم!!
البته به گرافیکش هم نمیخوره که اهل اینجور حرفها باشه!!

M-I-L-A-D
28-09-2011, 14:33
کرکهای اسکید رو فقط روز ِ ریلیز شدن ِ بازی میان بیرون

آقا من نسخه ی استیم رو دانلود کردم چه خاکی بر سر کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ilililililiili
01-10-2011, 12:24
سلام بچه ها. من یه مشکلی دارم. امروز این بازیو تو خونه رفیقم نصب کردم که گرافیکش 9600 GT بود رفتم تو تنظیماتش دیدم گذینه ی 3Dیش خاموشه.
اومدم تو سیستم خودمم نسب کردم (GTX 560 Ti) بازم نمیشه 3Dو فعال کرد. چرا؟:23:
میشه بگین من چطوری میتونم این بازی سه بعدی بازی کنم.
ممنون.

molaali
01-10-2011, 20:18
من بازی رو نصب کردم ولی نمیشه بازیش کرد چون به شدت باگ داره.مشکل از سیستم منه؟
اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید.
تشکر.

babak2002
09-10-2011, 13:44
من بازی رو به ورژن .v1.2.633.0 اپدیت کردم اما متاسفانه Save های قبلی ام رو نشون نمی ده و باید از اول بازی کنم
اما وقتی بر می گردونم به ورژن قبلی v 1.1.622.0 سیو ها رو می شه لود کرد
دستی Save ها رو هم پیدا کردم و انتقالش دادم اما بازم تاثیری نداشت
کسی از دوستان راه حلی بلده این مشکل رو حل کنم ؟

shahramcat
10-10-2011, 01:45
سلام

یکی از دوستان نحوه H a c k رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!

کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا H a c k بشه ؟!

چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟

ممنون

ilililililiili
11-10-2011, 12:37
بچه ها میشه یکی به من بگه چطوری میشه این بازیو 3D انجام داد؟

helex8800
14-10-2011, 14:57
سلام دوستان این بازی رو گرفتم نصب شده ولی داخل بازی نمیره مشکلش چیه

ilililililiili
19-10-2011, 06:00
یکی نمیخواد به من بگه چجوری 3D بازی کنم؟ من الان سومین بار که دارم میپرسم. لطفا یکی کمکم کنه.

ilililililiili
28-10-2011, 04:12
من که بازیو تموم کردم ولی یکی به من نگفت 3Dیش چجوری فعال میشه.

dentmoc
29-10-2011, 22:08
۵ تا دی وی دی بازی رو گرفتم که یک فایل یه نام deusex.exe داره که ظاهرن ستاپش هست و بقیه فایلها هم از deusex.2 تا deusex.52 هست بدون هیچ کرکی. ولی وقتی میخوام نصبش کنم همون اول هنگ میکنه و پیغام میده:
setup application has stopped working
در ضمن ویندوزم win7 و ۶۴ بیتی هست.
لطفا کمک کنید.

dark-sky
01-11-2011, 01:38
من که بازیو تموم کردم ولی یکی به من نگفت 3Dیش چجوری فعال میشه.

من ویندوزو دستکاری کردم تا تیری دی شد . الان یادم نیست چی کار کردم. :13:

raya_6554
05-11-2011, 00:50
من این بازی رو از یه سایت دیگه گرفتم بعد از اینکه اکسترکت کردم 2 تا فایل با پسوند arc داشت
کسی میدونه باید چجوری نصبش کنم؟ اصلا فایل با پسوند arc رو چجوری اجراش کنم؟
کمکم کنید

Amir 3d
13-11-2011, 17:28
من این بازی رو از یه سایت دیگه گرفتم بعد از اینکه اکسترکت کردم 2 تا فایل با پسوند arc داشت
کسی میدونه باید چجوری نصبش کنم؟ اصلا فایل با پسوند arc رو چجوری اجراش کنم؟
کمکم کنید
دوست عزیز خیلی دیره چون پستتون رو ندیدم و من تازه اومدم این تاپیک اما به هر حال شما اینو تو گوگل میزدی میومد
یه نرم افزار فشرده سازه به نام فکر کنم Unarc که اونو دانلود کن تا پسوند رو ویندوزت شناسایی کنه
--------------------------------------
و اما دوستان مــن ویندوزمو عوض کردم به خاطر مشکلاتش اما حالا دیدم اشتباهی سیو ها رو کپی کردم
C:\Documents and Settings\*\Local Settings\Application Data
به نام dxhr
بازی رو باز کردم دیدم سیو ها رو نشناخته الانه که ..:37::18::9:
کلی بازی کرده بود و چون گاهی این بازی رو ادامه میدادم یادم نیست کجاش بود اما یادم میاد که اون قسمت دو تا روبات ها رو که جته میخواد فرود بیاد رو رد کرده بود و در ضمن تقریبا همه ماموریت های فرعی هم بازی کرده بودم:18::19:
خــــــــــــــــــدا....:34: :17::37:
:45:
دوستان اگه کسی سیو بالا داره یاری کنه بعدم نمیدونم میشه این بازی رو از مراحل آورد اگه میشه یکی یه سیو درست و حسابی بده که من:37: نکنم اینقدر :11:
ضمنا من تو گوگل گشتم اما دیوونه شدم چون همه راجب سیو سوال کردن
یکی کمک کنه :40::11::10:

Killzone2
13-11-2011, 17:57
سلام

یکی از دوستان نحوه H a c k رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!

کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا H a c k بشه ؟!

چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟

ممنون


دوست عزیز به تاپیک خود بازی مراجعه کنید اونجا توضیح داده شده این روش رو چطور باید انجام داد :20:

سلام دوستان این بازی رو گرفتم نصب شده ولی داخل بازی نمیره مشکلش چیه
چه اروری؟ این میتونه از کرک یا دایرکت و نصب نکردن یک سری نرم افزار باشه با توجه به اروری که میده...

یکی نمیخواد به من بگه چجوری 3D بازی کنم؟ من الان سومین بار که دارم میپرسم. لطفا یکی کمکم کنه.
دوست عزیز کارت گرافیک شما باید قابیلت پشتیبانی از 3d رو داشته باشه و اینکه یک سری نرم افزار رو باید نصب کنید!

من این بازی رو از یه سایت دیگه گرفتم بعد از اینکه اکسترکت کردم 2 تا فایل با پسوند arc داشت
کسی میدونه باید چجوری نصبش کنم؟ اصلا فایل با پسوند arc رو چجوری اجراش کنم؟
کمکم کنید
این فایل یک نوع فشرده شده است که باید با نرم افزار هایی که این فایل رو باز میکنه استفاده کنید که یک سرچ بزنید در سایت های دانلود موجود است.

موفق باشید:11:

raya_6554
21-11-2011, 13:27
دوست عزیز به تاپیک خود بازی مراجعه کنید اونجا توضیح داده شده این روش رو چطور باید انجام داد :20:

چه اروری؟ این میتونه از کرک یا دایرکت و نصب نکردن یک سری نرم افزار باشه با توجه به اروری که میده...

دوست عزیز کارت گرافیک شما باید قابیلت پشتیبانی از 3d رو داشته باشه و اینکه یک سری نرم افزار رو باید نصب کنید!

این فایل یک نوع فشرده شده است که باید با نرم افزار هایی که این فایل رو باز میکنه استفاده کنید که یک سرچ بزنید در سایت های دانلود موجود است.

موفق باشید:11:

search زدم ولی چیز خاصی پیدا نکردم. میشه لینک برنامشو واسم بزارید ممنون میشم

dsa dsa
23-11-2011, 15:08
با سلام.

این بازی روی ATI HD 5650 1 GB نصب می شود ؟ اجرا میشه رون ؟

majid322
23-11-2011, 15:10
با سلام.

این بازی روی ATI HD 5650 1 GB نصب می شود ؟ اجرا میشه رون ؟


اره عزیز این بازی هیچ گرافیک قوی نمیخواد زیادم بازی جالبی نیست...

dsa dsa
23-11-2011, 15:21
ممنون .

ولی یه جا زده بود گرافیک خیره کننده داره و روی کارت ATI 6000 Series اجرا میشه !؟!!!!


می رم دانلود کنم ..

majid322
23-11-2011, 16:07
ممنون .

ولی یه جا زده بود گرافیک خیره کننده داره و روی کارت ATI 6000 Series اجرا میشه !؟!!!!


می رم دانلود کنم ..


نه گرافیکش اصلا جالب نیست
اینجا یه سری تست گذاشتم ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته عکس سومی تو محیط بازی نیست.
به نظرم دانلود نکنید بهتره ارزششو نداره.

keyvanroozbehnia
06-01-2012, 14:25
من هم مشکل دوستمون رو دارم . فایل رو دانلود کردم توش دو تا فایل arc بود . برنامه فری ارک رو هم گرفتم ولی وقتی فایل رو اکسترک میکنم توش یک فایل دیگه با این اسم data.pcf.7z.srep وجود داره که نمیدونم چه کارش کنم .

silent-assassin
06-01-2012, 18:10
نه گرافیکش اصلا جالب نیست
اینجا یه سری تست گذاشتم ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته عکس سومی تو محیط بازی نیست.
به نظرم دانلود نکنید بهتره ارزششو نداره.

ولی به نظر من بازی خوبیه!

گرافیکش عالی نیست ولی خب قابل قبوله
سبکش را هم من دوست داشتم

soroosh_cz
27-03-2012, 19:28
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم... توی گفتگوها وقتی که زمان عکس العمل فرا میرسه، هر موقع که بخوام گزینه ی سمت چپ رو انتخاب کنم از باز میاد بیرون ولی سمت راستی به بازی ادامه میده، کسی میدونه مشکل از کجاس؟
مثلا اگر گزینه ی سمت چپ تو تصویر زیر رو انتخاب کنم، از بازی می پره بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soroosh_cz
27-03-2012, 20:45
سلام
دوستان من یه مشکل عجیب دارم... توی گفتگوها وقتی که زمان عکس العمل فرا میرسه، هر موقع که بخوام گزینه ی سمت چپ رو انتخاب کنم از باز میاد بیرون ولی سمت راستی به بازی ادامه میده، کسی میدونه مشکل از کجاس؟
مثلا اگر گزینه ی سمت چپ تو تصویر زیر رو انتخاب کنم، از بازی می پره بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر از پاسخگویی سریع خودم :27:
مشکل با کرک فیکس حل شد :11:

خداییش بازیش حال نمیده :13: صداگذاریش افتضاحه:2: