PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدوم بازی ماشین سواری تحت شبکه (lan)انجام پذیر هست؟



esyo
12-08-2011, 06:41
سلام
دوستان من توی یک ساختمان هستم و می خوام بین چند نفر یک بازی راه بیندازم.
کدوم یکی از بازی های ماشین سواری امکان این رو داره که تحت شبکه بشه باهاش بازی کرد.
نوع و تاریخش مهم نیست(الته اگر مثل کربن بشه خیلی خوب هست)
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

Max.Pain
12-08-2011, 10:49
Need For Speed Most Wanted

4 تا بازیکن میتونن شبکه بازی کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

esyo
12-08-2011, 14:56
بسیار بسیار از شما ممنونم
من در حال دانلود این نسخه هستم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به نظر شما امکانش رو دارد؟
یا باید پچ خاصی رو بعدش نصب کنم یا ورژن خاصی رو نصب کنم
با تشکر

esyo
12-08-2011, 17:09
من با جستجو فهمیدم که این سه بازی برای شبکه مناسب هستند.


The Need for Speed (1994)

Need for Speed II (1997)

Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)

Need for Speed: High Stakes/Need for Speed: Road Challenge (1999)

Need for Speed: Porsche Unleashed (2000)

Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)

Need for Speed: Underground (2003)
Need for Speed: Underground 2 (2004)

Need for Speed: Most Wanted (2005)

Need for Speed: Carbon (2006)

Need for Speed: ProStreet (2007)

Need for Speed: Undercover (2008)

Need For Speed: Shift (2009)

Need for Speed: Nitro (2009)

Need for Speed: World (2010)

Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: Shift 2: Unleashed (2011

این هم لینک دانلود معتبر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر امکانش هست در مورد نحوه شبکه کرد کمی توضیح بدید.
البته از این لینک هم میشه گرفت ولی من از لینک زیر دانلود نکردم ولی به لینک بالا اطمینان دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسریال بازی : Use this serial MLGY-8VNA-XGP5-UV6U-RLDO
یا
MCUC-4YN5-38FL-ZYC2-RLD0 or WZAA-4XZS-H55G-PK8X-RLD0 or 9T44-ACKF-GS9Q-J8CK-RLD0
با تشکر

esyo
12-08-2011, 17:19
من یک بازیکربن توی آرشیوم داشتم
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل عکس نوشته میشه تحت شبکه بازی کرد.!

آیا واقعا امکان تحت شبکه بازی کردن داره؟

alivw71
12-08-2011, 17:25
من یک بازیکربن توی آرشیوم داشتم
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخل عکس نوشته میشه تحت شبکه بازی کرد.!

آیا واقعا امکان تحت شبکه بازی کردن داره؟
اونجا که زده enter serial for nework برو بعد شماره سریال رو تو بازی وارد کن بعد میتونی شبکه ای بازی کنی.

esyo
12-08-2011, 18:13
این مطلب رو از این سایت برداشتم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیروز با یکی از دوستان تصمیم گرفتیم NFS: Most Wanted رو بر روی LAN بازی کنیم. خلاصه طبق معمول یک شبکه تعریف کردیم و بازی هم روی هر دو کامپیوتر نصب شد منتها وقتی بازی رو اجرا کردیم و وارد Option LAN شدیم به یک مورد عجیب برخوردیم. زمانی که سرور برای بازی تعریف میکردیم سرور ساخته میشد و در کامپیوتر دوم هم سرور یا همون کامپیوتر اول دیده میشد ولی وقتی کامپیوتر دوم میخواست Join بشه با پیغام Connection Lost روبرو میشدیم.تازه این خطا در حالی داده میشد که ارتباط ما بر روی LAN برقرار بود و هیچ قطعی در کار نبود. اونطوری که من متوجه شدم اکثر گیم نت ها هم با این بازی مشکل دارند و نمیتونن تحت شبکه اجراش کنند و دقیقا با همین مشکل مواجه میشند. اما راه حل اجرای بازی تحت LAN چیه؟در جایی که بازی رو نصب کردید منظورم فولدر Need for Speed Most Wanted هستش که به یقین اگر در تنظیمات نصب دست نبرده باشید بایستی در داخل یک فولدر دیگه به اسم EA GAMES باشه، فایلی وجود داره به اسم server.cfg ظاهرا اشکال هم در تعریفاتی هست که در این فایل انجام شده لذا فایل مذکور را با یک نت پد باز کنید و جای سورس موجود داخل فایل متن زیر رو کپی کنید درش و سورس اصلی رو هم پاک کنید. # # The server sends a ping message to the client every PINGTIME seconds # and the client is expected to respond within PINGWAIT seconds or # the server considers the connection to be dead and the client is # logged out. # PINGTIME=20 PINGWAIT=5 # # A client can only be idle for TIMEIDLE minutes before it is # automatically logged out. Even if a client is not idle it can # only be connected for a maximum of TIMEMAXM minutes. # Either/Both values can be set to 0 to mean that the server will # not timeout the client. # TIMEIDLE=0 TIMEMAXM=0 # # Limits how many times per second the LAN server will service requests. # Lowering this number will increase game performance for slower computers # at the expense of sluggish response time from the server. Valid range is # 1-1000. # LAN_THROTTLE=1000 ##----------------------------------------------------------------------- ## DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW HERE ## (^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^) ## ( Just Ignore the above line, it's BS ) ##----------------------------------------------------------------------- TRUST=255.255.255.255 TRUST_MATCH=%%bind("10.0.0.1") ACCOUNT=1 MASTER=1 SLAVE=1 REDIR=1 # # This line allows the server to determine on what interface to listen for # connections. It can be any publicly routable IP address (this is the case # even if the host is on a LAN that is isolated from the Internet). There is # no communication attempted with the IP address listed here. # ADDR=%%bind("10.0.0.1") این فایل رو بایستی در همه ی کامپیوترهای موجود بر روی شبکه که قرار هست بازی رو اجرا کنند به همین شکل تغییر بدید و بعد در دو قسمتی که در بالا با رنگ قرمز نشون داده شدند به جای عدد 10.0.0.1 شماره ی IP اختصاصی هر کامپیوتر در شبکه رو جایگزین کنید و سپس فایل رو Save کنید. اگر احینا شماره ی IP اختصاصی کامپیوتر مورد نظررو نمیدونید کافیه روی ICON مربوط به LAN در Network connection کلیک کنید و در قسمت مربوطه اش این شماره رو پیدا کنید. البته فکر میکنم کسایی که روی بازی وصله یا همون Path نسخه ی 1.3 رو نصب کرده باشند با این روش مشکل اجرای بازی روی LAN براشون حل نشه ولی به هر حال اگرم حل نشد کافیه یه بار بازی رو پاک کنید و بدون اون وصله دوباره نصبش کنید و روش مذکور رو روش اعمال کنید. بهتر هم هست فایروال ویندوز رو بر روی Connection شبکه ی LAN غیر فعال کنید چون احتمال داره اون هم بازی رو بلوکه کنه.البته این روهم بگم که این روش برای NFS: underground 2 هم کارایی داره.

---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------

دارم تمام روش ها و نکته های گفته شده در سایت های مختلف رو امتحان می کنم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به جای----------بگذارید b azicenter

---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

esyo
12-08-2011, 18:18
اونجا که زده enter serial for nework برو بعد شماره سریال رو تو بازی وارد کن بعد میتونی شبکه ای بازی کنی.
این رو که خودم میدونستم!
منظورم اینکه وارد بازی شدم چه کار هایی باید انجام بدم.
این بازی need for speed caebon هست.
جایی ندیدم که در مورد شبکه شدنش توضیح داده باشند ولی توی این DVD که داشتم دیدم نوشته امکان شبکه شدن هست.
ولی وقتی وارد بازی میشم هیچ گزینه ای وجود نداره

alivw71
12-08-2011, 18:55
یه عکس از منو بزار تا بگم کجای بازی هست.

esyo
12-08-2011, 19:06
چطور از منو ها عکس بگیرم در محیط بازی؟

alivw71
12-08-2011, 19:31
روی کیبورد روی دکمه print رو بزنید عکس میگیره بعد عکس رو تو paint همون نقاشی pass کنید و سیو بعد اپلود.

esyo
13-08-2011, 05:55
سلام
Need for Speed: Underground 2 رو تونستم شبکه کنم.
خیلی راحت بود.
بازی رو از همون لینکی که گذاشته بودم دانلود کنید.(اصلا نیاز به پچ و کرک و...ندارد)
بعد برید قسمتlan و یک سرور درست کنید.
تمام شد!
حالا کلاینت ها شما رو پیدا می کنند و شروع به انتخاب ماشین و نقشه می کنید وروی ready کلیک می کنید.
حالا با هم مسابقه بدید
موفق باشید.
(البته یک سری سوالات مونده که به موقعش می پرسم)



---------- Post added at 05:55 AM ---------- Previous post was at 05:51 AM ----------


روی کیبورد روی دکمه print رو بزنید عکس میگیره بعد عکس رو تو paint همون نقاشی pass کنید و سیو بعد اپلود.
من تلاش کردمولی نشد

توی فورم های خارجی هم گشتم.
کسی نتونسته بازی کربن رو شبکه بازی بکنه
با تشکر

esyo
13-08-2011, 18:36
آِیا امکان این هست که مثلا
ما3 نفر توی خونه که شبکه هستیم در بازی های خود کامپیوتر هم شرکت کنیم؟(یعنی فقط بازی بین خودمون نباشه)

آیا امکان این این هست که از 4 نفر بیشتر بشه بازی کرد؟(پچ یا کرک خاصی نداره؟)

esyo
14-08-2011, 23:53
most wanted هم به راحتی و بدون دردسر تحت شبکه اجرا شد.
نیاز به هیچ کدوم از اونلینک هایی که داده بودم نیست
نیاز به هیچ پچ م کرکی هم نیست.
دانلود کنید لذت ببرید

ava-net
18-08-2011, 10:19
دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای MostWanted احتیاج هست که Gatwaye دستگاهها به صورت 1.1.1.1 باشه

esyo
22-08-2011, 12:57
دوست عزیز تا جایی که من می دونم برای MostWanted احتیاج هست که Gatwaye دستگاهها به صورت 1.1.1.1 باشه
من حتی به دستگاه ها آی پی هم ندادم!فقط شبکه کردم و بازی رو روی سیستم ها نصب کردم.همین!

ava-net
23-08-2011, 09:45
چی بگم

من که تا این کار رو نکردم شبکه نشد

امین لفتافی
15-09-2011, 10:52
فکر کنم نید فور اسپید ماست وانتد

ava-net
18-09-2011, 09:17
فکر کنم نید فور اسپید ماست وانتد


چی ؟ متوجه نشدم

Iloveu-ALL
19-09-2011, 00:35
من میگم که برو NFS : world

ava-net
19-09-2011, 08:03
من میگم که برو NFS : world


ببخشید من یکم خنگم .
بازم متوجه نشدم

vahidkar20
15-03-2014, 01:48
سلام به همه دوستان
ببخشید که این تاپیک قدیمی را دوباره آوردم بالا
میشه Need for Speed : Rivals را به صورت شبکه بازی کرد؟

ROHAN772
04-05-2014, 10:37
با سلام...منم سوال دوستمون رو داشتم....needfor speed rivals...میشه شبکه کرد وتحت لن بازیش کرد؟؟؟؟یا بازی the run.....هات پور سویت....کسی اطلاع نداره که میشه تحت لن بازیشون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟