PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Super Street Fighter IV: Arcade Edition



mInI_ClockEr
10-07-2011, 22:23
با سلام
ببخشید دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی تا صفحه اول میره بعد برای اینکه برم تو منوی بازی میگه که یه کلید بزنید ولی همه کلید های کیبورد رو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد چیکار کنم
نکنه فقط میشه با دسته این بازی رو بازی کرد ورژن قبلیش مشکلی نداشت

meysad
15-07-2011, 12:42
سلام . من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم . کسی هست کمک کنه این موضوع رو ؟

Arrowtic
15-07-2011, 13:13
فایل زیر رو دان کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در steam/steamapps/common کپی کنید.(در این مسیر)
فایل x360kb.ini رو با Notepad باز کنید.
توش حروف دکمه های xbox هستش.من جلوی هر حرف الآن کارش تو بازیو نوشتم در آخر پست.فقط اینو بگم که جای معنی شما دکمه ای میخواید اون کارو انجام بده بذارید.


A=light kick
B=medium kick
X=light punch
Y=medium punch
Left Shoulder=all three punchs
Left Trigger=all three kick
Right Shoulder=high punch
Right Trigger=high kick
D-Pad Up=jump
D-Pad Down=down
D-Pad Left=left
D-Pad Right=right
Start=start
Back=back


مثلا اگه میخواید با دکمه ی z کیبرد light punch بزنید خط سوم میشه:
X=z
اینم یکی از طرز چیدمان دکمه ها که اکثرا استفاده میکنن(اگه میخواید از این استفاده کنید متن زیرو تو اون فایل که با Notepad باز کردید کپی کنید البته قبلش محتویات اونو پاک کنید)
A=Z
B=X
X=A
Y=S
Left Shoulder=L Shift
Left Trigger=Ctrl
Right Shoulder=D
Right Trigger=C
D-Pad Up=Jump
D-Pad Down=Down
D-Pad Left=Left
D-Pad Right=Right
Start=O
Back=P

abbas_p
16-07-2011, 12:16
برای من نه موس و کیبورد کار میکنه نه گیم پد !!!!!!!!!!!!
رفته رو اعصاب هر کاری کردم نشد:9:

devil_eblise
16-07-2011, 18:32
سلام من هم همین مشکل رو دارم این آدرسی که نوشتی باید کپی شه اصلا وجود نداره حداقل تو ویندوز سون
من حتی سرچ کردم اما نبود :41:

Arrowtic
16-07-2011, 19:04
واسه من که داشت.حالا از یه سرچ تو گوگل تو سایتای خارجی اینو پیدا کردم.کار خیلیا رو راه انداخته:
اینو دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو جایی که بازی نصبه بریزید.همون فایله z360kb.ini رو مثل بالا ادیت کنید.

+

کسی از روش اول که گفتم کارش راه افتاد؟؟؟یا نسخه ی من استثناییه؟؟؟؟:31:

.

devil_eblise
17-07-2011, 00:40
واسه من که داشت.حالا از یه سرچ تو گوگل تو سایتای خارجی اینو پیدا کردم.کار خیلیا رو راه انداخته:
اینو دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو جایی که بازی نصبه بریزید.همون فایله z360kb.ini رو مثل بالا ادیت کنید.

+

کسی از روش اول که گفتم کارش راه افتاد؟؟؟یا نسخه ی من استثناییه؟؟؟؟:31:

.
سلام اول میخواستم تشکر کنم که پیگیر هستی ولی بازم کارم راه نیفتاد
من تو سیستم داداشم امتحان کردم واسه اونم سون 64 بیتیه
تو اونم دسته هاش تعطیله ولی کیبورد کار میکنه بعد رفتم تو منو و آپشن کنترلر دسته رو تعریف کردم الان کار میکنه ولی مال من اصل کیبوردمو نمیشناسه
البته اینم بگم کیبوردم وایرلس(بی سیم) ولی تو هیچ بازی این مشکلو نداشتم
تو چند تا فروم دیگه هم سرچ کردم چندین نفر از همین مشکل نشناختن کیبورد مینالن
اگه بتونی راهی نشون بدی که کیبوردمو بشناسه بقیش حل منم ممنونت میشم اگرم که نتونستی بازم ممنونت میشم:11: موفق باشی
مواظب لــــــــولــــــــو باشیا:31:

mohammad_smart
17-07-2011, 01:45
اقا منم همین مشکلو دارم هرکاری میکنم دسته هارو نمیشناسه.این بازی تمام مزش به دو نفره بودنشه وگر نه فایده نداره

Arrowtic
19-07-2011, 00:16
سلام اول میخواستم تشکر کنم که پیگیر هستی ولی بازم کارم راه نیفتاد
من تو سیستم داداشم امتحان کردم واسه اونم سون 64 بیتیه
تو اونم دسته هاش تعطیله ولی کیبورد کار میکنه بعد رفتم تو منو و آپشن کنترلر دسته رو تعریف کردم الان کار میکنه ولی مال من اصل کیبوردمو نمیشناسه
البته اینم بگم کیبوردم وایرلس(بی سیم) ولی تو هیچ بازی این مشکلو نداشتم
تو چند تا فروم دیگه هم سرچ کردم چندین نفر از همین مشکل نشناختن کیبورد مینالن
اگه بتونی راهی نشون بدی که کیبوردمو بشناسه بقیش حل منم ممنونت میشم اگرم که نتونستی بازم ممنونت میشم:11: موفق باشی
مواظب لــــــــولــــــــو باشیا:31:
سلام:20: ببخشید دو روز اینترنت نداشتم!
اون دو روشی که عرض کردم حتما باید کار کنن عجیبه.یه راه سومم میگم که اینم تست شدست:یه بار از این دسته های Xbox بهش وصل کنید درست میشه.هم کیبورد هم دسته.
اوه قبل اینکه بزنم پستو ارسال کنه تو سرچام یه چی دیدم:
if any non-standard device (Controller, wireless keyboard) is connected to your PC, keyboard fail to respond. Devs are working on to fix this, you should expect a patch soon.
با کیبورد وایرلس مشکل داره.
به این ترتیب فکر کنم وصل کردن دسته هم جواب نده.دنبال پچ میگردم الآن شاید با کرکش یافت شد.

hamidrezaj
19-07-2011, 13:53
سلام

دوستان من این بازی رو با حجم تقریبا 3.5 گیگ دانلود کردم و بعد از اکسترکت چند فایل , یه فایل تکی rar بدست

اومد که اونهم برای بازکردن پسورد میخواد ولی پسورد اول رو قبول نمیکنه و یه فایل read me داره که

گفته این مراحل رو برید تا به پسورد برسید که من رفتم ولی نتونستم , فایل رو اینجا میذارم از دوستان برن , پسورد رو

بدست بیارن واقعا ممنون میشم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

devil_eblise
19-07-2011, 18:50
سلام آقا ما خیلی اذیتت کردیما :31:
قربون دستت دم شما گرم:10:

hamidrezaj
20-07-2011, 15:53
سلام

دوستان من این بازی رو با حجم تقریبا 3.5 گیگ دانلود کردم و بعد از اکسترکت چند فایل , یه فایل تکی rar بدست

اومد که اونهم برای بازکردن پسورد میخواد ولی پسورد اول رو قبول نمیکنه و یه فایل read me داره که

گفته این مراحل رو برید تا به پسورد برسید که من رفتم ولی نتونستم , فایل رو اینجا میذارم از دوستان برن , پسورد رو

بدست بیارن واقعا ممنون میشم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


از دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

arash-k7
23-07-2011, 00:30
سلام
توی سایت سیب دانلود یه آپدیت هست حدود 134 مگ مشکلو کاملا" حل میکنه.

abbas_p
28-07-2011, 16:12
سلام
توی سایت سیب دانلود یه آپدیت هست حدود 134 مگ مشکلو کاملا" حل میکنه.

بله درست میگید مشکل من هم حل شد با این پج..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TR4NC3
08-08-2011, 13:24
دوستان من بازی دانلود کردم ولی یه مشکلی هست ...
زبان بازی روسیه ! لطفا کمک کنید .

masoudrajabi
17-08-2011, 13:15
سلام
من تازه عضو شدم.
من این بازی را خریده ام اول نه دسته ها و نه صفحه کلید ، هیچ کدوم کار نمی کردند اما با دانلود یکی از این برنامه ها که مخصوص دسته ها است ، تازه صفحه کار می کنه اما دسته ها هیچ کدوم کار نمی کنند .
آیا روشی یا برنامه ای برای رفع این مشک وجود دارد .

linekhat
05-09-2011, 21:03
وقتی وارد بازی میشم نه کیبورد کار میکنه نه دسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راه حلی داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ghalame_man
13-02-2013, 12:07
واسه من که داشت.حالا از یه سرچ تو گوگل تو سایتای خارجی اینو پیدا کردم.کار خیلیا رو راه انداخته:
اینو دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو جایی که بازی نصبه بریزید.همون فایله z360kb.ini رو مثل بالا ادیت کنید.

+

کسی از روش اول که گفتم کارش راه افتاد؟؟؟یا نسخه ی من استثناییه؟؟؟؟:31:

.


از بابت قرار دادن این لینک و توضیحاتتون ممنونم من فایل رو در مسیر E:\Program Files (x86)Super Street Fighter IV کپی کردم و فایل x360kb را ادیت کردم به ترتیب زیر
[Options]
UseInitBeep=1
Log=0
BackgroundMode=1
PadCount=2


[PAD1]
A=Z
B=X
X=A
Y=S
Left Shoulder=L Shift
Left Trigger=Ctrl
Right Shoulder=D
Right Trigger=C
D-Pad Up=Jump
D-Pad Down=Down
D-Pad Left=Left
D-Pad Right=Right
Back=P
Start=O


[PAD2]
D-Pad Up=R
D-Pad Down=F
D-Pad Left=D
D-Pad Right=G
A=W
B=E
X=A
Y=S
Left Shoulder=6
Left Trigger=Right Bracket
Right Shoulder=Q
Right Trigger=Left Bracket
Back=4
Start=2


ولی کار نکرد، لطفاً اگر میتونید راهنمایی کنید. ممنون

oilo
16-10-2014, 14:53
سلام خسته نباشید
من بازی مرد عنکبوتی شگفت انگیز را نصب کردم تو . کامپیوترم وقتی که یه چند دقیقه بازی میکنم از بازی میاد بیرون لطفا اگه میشه کمکم کنید.پ
سیستم کامپیونرم :
گرافیک:nvidia geforce210
رم: 2
ویندوز:7