PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل وجود نویز در تلفن بی سیم ناشی از ADSL چیست؟



hsn157134
09-07-2011, 18:24
با سلام
دو تا پریز تلفن داریم که یکیش به اسپلیتر و مودم وصل هست و به کامپیوتر جهت استفاده از اینترنت وصل میشه
و پریز دوم هم به یک گوشی بیسیم که اون هم در سر راهش اسپلیتر گذاشتم.
مشکلم اینه که مودم رو که روشن می کنم صدای هوا توی گوشی بیسم میاد.
راه حل چیه؟

joe_satriani
09-07-2011, 19:34
با سلام
مودمتون وایرلس هست؟
اگه وایرلس هست اون امواج وایرلس مودم هست که روی گوشی بیسیم تاثیر میذاره

موفق باشید.

D o l f i n
10-07-2011, 15:48
اینو بخون تا بفهمی نویز داری یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hsn157134
15-07-2011, 14:36
با سلام
مودمتون وایرلس هست؟
اگه وایرلس هست اون امواج وایرلس مودم هست که روی گوشی بیسیم تاثیر میذاره

موفق باشید.
خیر، مودم وایرلس نیست.


اینو بخون تا بفهمی نویز داری یا نه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بررسی کردم و اینطور که پیداست نویز دارم.
میزان snr در داونلود 15.4 و در آپلود 15 بود.
میزان Attenuation هم در داونلود 23 و در آپلود 11 هست.
راه حل چیه؟
همونطور که گفتم پشت هر دو خط اسپلیتر دارم. باید چه کار کنم؟

Amin4All
15-07-2011, 15:10
من مودم رو که روشن میکنم اکثر اوقات وصل نمیشه به اینترنت.
چند بار که مودم رو روشن خاموش میکنم شاید بشه.درایورش رو غیر فعال میکنم.بازم نشه یه ریست یا LOGOFF میکنم اینترنت
وصل میشه.
این مشکلش از چیه؟
وایرلس نیست.

T_L_O_T_D
16-07-2011, 19:11
اون تلفن رو از اسپلیتر جدا کن باز تست کن.

hsn157134
19-07-2011, 12:16
اون تلفن رو از اسپلیتر جدا کن باز تست کن.

نه فرقی نداره. این مورد جدیدا ایجاد شده ولی یه مدتی از این زمان هم یه تلفن دیگه بود.

rozhin66
19-07-2011, 12:55
با سلام.منم این مشکل رو دارم به تلفن بی سیمه اسپلیتر وصله به اون یکی نه اونیکه اسپلیتر داره وقتی مودمم روشنه صدا میده .موقع صحبت کردن باهاش حتما باید مودم رو ازپریز بکشم تا صدای طرف رو بشنوم.اون یکی هم شماره طرف رو نمینویسه.مشکل نویز حل شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mx_2dar
19-07-2011, 13:07
شما ابتدای خط اسپیلتر بگذارید و ورودی مودم و ورودی خط منزل رو از خروجی اون اسپیلتر اول خط بگیرید باید مشکلتون برطرف شه

hsn157134
20-07-2011, 10:18
شما ابتدای خط اسپیلتر بگذارید و ورودی مودم و ورودی خط منزل رو از خروجی اون اسپیلتر اول خط بگیرید باید مشکلتون برطرف شه

اگه بخوام از ورودی خط یه کابل واسه مودم بکشم که خیلی طولانی میشه.
حالا اگر اول خط ورودی منزل اسپیلیتر بگذارم و بعد از اون خروجی تلفن که از اسپلیتر بیرون میاد وارد اسپیلیتر دوم بکنم و از اون واسه مودم و تلفن خروجی بگیرم مشکلی که نباید باشه.درسته؟(ببخشید کمی متن گیج کننده هست:31:)

File not found
20-07-2011, 10:44
دوست عزیز، برای مودم نیازی به استفاده از اسپلیتر نیست و هیچ تفاوتی نمیکند! اگر میبینید اسپلیتر خروجی مودم هم دارد واسه موقعی هستش که میخواین تلفن و مودم از یک پریز استفاده کنن، و تبدیل 1به دو هستش، من مشکل صدای اضافی توی تلفن داشتم که با عوض کردن اسپلیتر تلفن(مارک دیگر) عوض شد، شما هم امتحان کنید، شاید درست بشه!؟
در آخر از مخابرات محل و یا isp میتونید کمک بگیرید

ioglan
27-11-2012, 19:56
با سلام
من تمامی مطالب دوستان در خصوص نویز موجود در تلفن و مودم را مطالعه کردم و رعایت کردم ، تلفن منزل ما از نوع بیسیم بوده و مودم من از نوع ایسوس و وایرلس بوده و من برای هرکدام از آنها یک نویز گیر وصل کردم ، مشکل من در اینجاست که پس از دست کاری سیمهای تلفن ، یا به عبارتی اتصال سیمها در یک لحظه به یکدیگر باعث میشه برای مدتی نویز حذف شود ولی بعد از مدتی دوباره نویز شروع میشه و وقتی میخواهم با تلفن به جائی زنگ بزنم یا از بیرون با منزل تماس میگیرند ،ارتباط اینترنت قطع میشه و باید کمی منتظر بمانم تا دوباره اینترنت وصل شود ، واقعا کلافه شدم لطفا کمک کنید ( من تمام اتصالات چک کردم و حتی سیم حدفاصل بین سیم مخابرات و آپارتمان را عوض کردم)

joe_satriani
28-11-2012, 23:10
با سلام
من تمامی مطالب دوستان در خصوص نویز موجود در تلفن و مودم را مطالعه کردم و رعایت کردم ، تلفن منزل ما از نوع بیسیم بوده و مودم من از نوع ایسوس و وایرلس بوده و من برای هرکدام از آنها یک نویز گیر وصل کردم ، مشکل من در اینجاست که پس از دست کاری سیمهای تلفن ، یا به عبارتی اتصال سیمها در یک لحظه به یکدیگر باعث میشه برای مدتی نویز حذف شود ولی بعد از مدتی دوباره نویز شروع میشه و وقتی میخواهم با تلفن به جائی زنگ بزنم یا از بیرون با منزل تماس میگیرند ،ارتباط اینترنت قطع میشه و باید کمی منتظر بمانم تا دوباره اینترنت وصل شود ، واقعا کلافه شدم لطفا کمک کنید ( من تمام اتصالات چک کردم و حتی سیم حدفاصل بین سیم مخابرات و آپارتمان را عوض کردم)

با سلام
در مورد این قطعی هاتون میتونید از شرکت ارائه اینترنتتون میتونید کمک بگیرید و واستون برطرف کنن.

موفق باشید.

kurdtarfand
01-12-2012, 15:46
باید واسه اینترنت که دیگه نویز نداشته باشه اولین منطقه ای که بهش سیم متصل میشه سیمی باشه که شما به اینترنت وصل میشید.