PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Red Faction: Armageddon



marmolak kocholo
05-06-2011, 12:28
بازی برای PC هم لیک شد...
هنوز کرک نشده!

Hojjat07
08-06-2011, 00:22
Red.Faction.Armageddon.STEAM.CRACKED-P2P Crack.Only

]

Rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileSonic

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدwUpload

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileServe

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pedram_sad
11-06-2011, 16:03
اینم 2 تا عکس از محیط بازی روی PC

با بالاترین تنظیمات و 1080P

حجم عکس ها رو کمتر کردم که سریعتر Load بشن

اولیش مربوط به همون انفجار ها و تخریب فوق العاده بازی هست که لبته تو عکس اصلا نمیشه نشون داد ولی جدا زیبا کار شده


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

marmolak kocholo
11-06-2011, 16:06
پدرام جان شما با DX11 بازی رو اجرا کردید؟

نه فعلا dx9
روD 7 هم تست میکنم
تو همین dx9 هم گزینه ambient occlusion رو داشت که اولین بار تو یک بازی تو XP میدیدم که هست تو منو ها
ولی فقط Off و low داشت و گزینه بعدی رو زده بود برای DX10
من شنیدم با DX11 مشکل داره، برای همین می خواستم یه تست کنی ببینی چه طوره!

pedram_sad
11-06-2011, 16:12
پدرام جان شما با DX11 بازی رو اجرا کردید؟

نه
گوشه عکس هایی که گذاشتم هم زده D3D9

روی 7 هم برای D3D11 تست میکنم امشب

تو همین dx9 هم گزینه ambient occlusion رو داشت
که اولین بار تو یک بازی تو XP میدیدم که هست تو منو های خود بازی
ولی فقط Off و low داشت و گزینه بعدی رو زده بود برای DX10

pedram_sad
12-06-2011, 18:00
خوب بازی رو الان تو windows 7 هم تست گرفتم با DX 11
وقتی launcher رو بزنمی یک منو میاد برای انتخاب dx 9 یا dx 11


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس هم گرفتم
گزینه خاصی تو تنطیمات بازی اضافه نشد
فقط اون ambient occlusion که گفته بودم گزینه High بهش اضافه شد
عکس ها رو resize نکردم اما quality رو اوردم پایین چون 1.7mb حجم هر کدوم بود که الان شدن 170kb


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


خودم یک مرحله رفتم جلو تفاوتی انچنانی و خاص و بکش و مخ ترکون و اینایی ندیدم با DX9
شاید یک مقدار خیلی کمی انفجار ها شفاف تر شده بود و نور پردازی بهتر
گه اونم باید همه حواس رو میدادی به محیط و با dx9 مقایسه میکردید

عکس اولی که گذاشتم میتونید با عکس پست قبلیم مقایسه کنید

ولی هر چیزی بود اونقدر به چشم نمی اومد که به خاطرش 60 فریمم رو از دست بدم و دوروبره 40 بگیرم
در کل dx11 تا الان تو بازی ها چیزی بوده که نیاز به بررسی بافت به بافت داره تا یک چیز بزرگ در نگاه کلی

خود بازی رو هم اومدم مرحله بعدی که سوار ربات میشه و میره تو معدن
خیلی باحال شده

قابلیت repair کردن همون محیطی که به زیبایی تخریب میشه خیلی جالبه
نورپردازی های بازی هم عالی کار شدن

siamak_mu
12-06-2011, 20:24
چرا هیچ کدوم از گروه های معروف این بازی رو هنوز کرک نکردن؟ گروهی داره روش کار میکنه یا خبری نیست؟ کرک صفحه قبل تو خود nfo فایلش نوشته U may have problems with this release

gta6767
12-06-2011, 20:50
سلام اصلا این غذیه ی dx11 and dx9 واینا چیه و آیا dx11 قابل دانلود هست؟

pedram_sad
12-06-2011, 21:06
چرا هیچ کدوم از گروه های معروف این بازی رو هنوز کرک نکردن؟ گروهی داره روش کار میکنه یا خبری نیست؟ کرک صفحه قبل تو خود nfo فایلش نوشته U may have problems with this release
نسخه ای که من گرفتم 2 تا DVD بود کرک نداشت

سلام اصلا این غذیه ی dx11 and dx9 واینا چیه و آیا dx11 قابل دانلود هست؟
DX9 برای XP هست
DX 11 برای سون هست

البته به شرطی این که یک کارت با پشتیبانی DX 11 داشته باشی و 100 البته از پس پردازش در ازای FPS مطلبو بر بیاد

با DX 11 چیز هایی مثل Tesselation و lighting و effect های بهتر و واقعی تر اضافه میشه به بازی که البته هنوز انچنانی نیست

و در قبلاش fps بازی کاهش پیدا میکنه

tranceyou
12-06-2011, 22:30
خوب بازی رو الان تو windows 7 هم تست گرفتم با DX 11
وقتی launcher رو بزنمی یک منو میاد برای انتخاب dx 9 یا dx 11


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس هم گرفتم
گزینه خاصی تو تنطیمات بازی اضافه نشد
فقط اون ambient occlusion که گفته بودم گزینه High بهش اضافه شد
عکس ها رو resize نکردم اما quality رو اوردم پایین چون 1.7mb حجم هر کدوم بود که الان شدن 170kb


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


خودم یک مرحله رفتم جلو تفاوتی انچنانی و خاص و بکش و مخ ترکون و اینایی ندیدم با DX9
شاید یک مقدار خیلی کمی انفجار ها شفاف تر شده بود و نور پردازی بهتر
گه اونم باید همه حواس رو میدادی به محیط و با dx9 مقایسه میکردید

عکس اولی که گذاشتم میتونید با عکس پست قبلیم مقایسه کنید

ولی هر چیزی بود اونقدر به چشم نمی اومد که به خاطرش 60 فریمم رو از دست بدم و دوروبره 40 بگیرم
در کل dx11 تا الان تو بازی ها چیزی بوده که نیاز به بررسی بافت به بافت داره تا یک چیز بزرگ در نگاه کلی

خود بازی رو هم اومدم مرحله بعدی که سوار ربات میشه و میره تو معدن
خیلی باحال شده

قابلیت repair کردن همون محیطی که به زیبایی تخریب میشه خیلی جالبه
نورپردازی های بازی هم عالی کار شدن




مال من این میاد اول اینکه موقع نصبش زبون عجیبی داشت بعد اینکه وقتی روی 9 کلیک می کنم اروور میده و ویندوز
میگه برنامه رو ببند.!!!!!!!!!!!

tranceyou
15-06-2011, 18:43
آقا ما تو اجرای این بازی مشکل دارین روی لپ تاپ dell xps همچنین ویندوز 7 64 بیت همه کار کردم ولی موقع بازی اروور میده!!!!!

rezam
19-06-2011, 16:05
دوستان یک کرک بدون مشکل برای این بازی معرفی میکنید ما هم بازی کنیم ؟

ممنون

kata_mata
20-06-2011, 17:29
رفقا شرمنده میگم کسی تونسته نسخه pc رو بدون مشکل بازی کنه؟
من نسخه Red Faction Armageddon PC-CLONEDVD دانلود کردم حجمش 7.63 گیگه وقتی unpack میکنم میشه 4.6 گیگ !!!
درضمن تمام منوها رو وارد میشم ولی وقتی میزنم new game بازی یه چیزی شبیه کره زمین یا یه چیزی گرد یه لحظه میاد و سریع برمیگرده به منو اصلی بازی
:10:
از (صاحب تاپیک) pedram_sad خواهش میکنم دقیق بفرمایند چه نسخه ای یا برایه چه شرکتی رو تهیه کرده که تونسته بدون کرک بازی کنه ممنون میشم

tranceyou
24-06-2011, 11:06
اقا من هنوز تو اجرای بازی مشکل دارم و اصلا بازی برام بالا نمیاد با لپ تاپ بازی میکنم dell xps همش اررور می ده

نمیدونم چشه موقع نصب هم زبونش عجیب غریبه!!!!!!!!

mojtaba57
27-06-2011, 11:34
دوستان کیفیت صدا برای من خیلی پایینه. چه کار کنم؟ برای شما هم همینطوره؟

saeedblack
28-06-2011, 22:16
دوستان کیفیت صدا برای من خیلی پایینه. چه کار کنم؟ برای شما هم همینطوره؟
دوست عزیز نسخه بازی که داری کدومه؟skidrow یاclone

exipser
01-07-2011, 22:54
tranceyou :
اقا من هنوز تو اجرای بازی مشکل دارم و اصلا بازی برام بالا نمیاد با لپ تاپ بازی میکنم dell xps همش اررور می ده

نمیدونم چشه موقع نصب هم زبونش عجیب غریبه!!!!!!!!

--------------------
ببین باید رو لانچر ؛ راست کلیک کنین و رو Run As Administrator کلیک کنین ، بعد با directx 9 یا اونیکی باز کنین ،که توصیه من directx 9 است ،چون 11 گیر می کنه؛ یواش میره و در نهایت گیم رو می بنده.

Khan gholi
02-07-2011, 15:09
این بازی دمو های خیلی خفنی داره؟چون الان یک سایتی دیدم نسخه ریپک رو گذاشتع با حجم1.9 گیگ فکر کنم؟
فکر نکنم دمو ها حذف کرده باشه ولی کیفیتش رو اورده پایین

lost.hesam
06-07-2011, 12:33
سلام.می بخشید این سوال رو اینجا می پرسم.ولی جایه دیگه ای پیدا نکردم.گرافیک من مشکل داره با بعضی بازیا.مثلا" همین بازی Red faction رو بصورت رنگ های اصلی نشون میده.کارت گرافیک من َATI radeon HD سری 4600 هست.این مشکل تو یکی دو تا بازی های دیگه مثل Hunted هم بود که به صورت سه رنگ اصلی نشون میده.به نظر شما مشکل سخت افزاری هست یا ویندوزم مشکل داره؟(ویندوز من 7 هست 32 بیت)

Layken
06-07-2011, 14:13
سلام.می بخشید این سوال رو اینجا می پرسم.ولی جایه دیگه ای پیدا نکردم.گرافیک من مشکل داره با بعضی بازیا.مثلا" همین بازی Red faction رو بصورت رنگ های اصلی نشون میده.کارت گرافیک من َATI radeon HD سری 4600 هست.این مشکل تو یکی دو تا بازی های دیگه مثل Hunted هم بود که به صورت سه رنگ اصلی نشون میده.به نظر شما مشکل سخت افزاری هست یا ویندوزم مشکل داره؟(ویندوز من 7 هست 32 بیت)

تست هاي زيادي ميتوني بكني..
روي چند تا بازي امتحان بكني...
ممكن باشه يه ويندوز جديد بزن حتي الامكان Xp باشه
اگر باز ديدي اين مشكل رو داري يك كارت گرافيك حالا در هر رنجي پيدا كن براي تست يه امتحاني بكن اون موقع كلا معلوم ميشه داستان از چه قراره...
اگه مشكلت سخت افزاري شد اون موقع بايد مراجعه كني به قسمت سخت افزار

lost.hesam
06-07-2011, 14:25
سلام ممنون از پاسخ شما.من تا حالا فقط تو این دوتا بازی و 1 بازیه دیگه سه رنگ شده.امشب قراره ویندوز عوض کنم اگه درست نشه باید همون طور که شما گفتین باید با یه کارت گرافیک دیگه امتحان کنم.ممنون از پاسخ شما

Oracle_Eldorado
07-07-2011, 13:11
با سلام خدمت دوستان .
من بازی Red Faction Armageddon رو از دانلود کردم .
وقتی که ایمیج رو مونت کردم Steam رو نصب کرد .
بعدش با اکانتم تو Steam لاگین کردم و وارد شدم .
الان میگه Product Key وارد کن .
خواستم ببینم کار خاصی باید انجام بدم ؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند .

Oracle_Eldorado
08-07-2011, 17:25
با سلام خدمت دوستان .
من بازی Red Faction Armageddon رو از دانلود کردم .
وقتی که ایمیج رو مونت کردم Steam رو نصب کرد .
بعدش با اکانتم تو Steam لاگین کردم و وارد شدم .
الان میگه Product Key وارد کن .
خواستم ببینم کار خاصی باید انجام بدم ؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند .

کسی نیست کمک کنه ؟
7گیگ دانلود کردم ...

stcsoft
08-07-2011, 19:37
سلام
دوستان من این بازی را از همین سایت دانلود کردم
مشکل من اینه که با DirectX 9 اجرا نمیشه و با 11 اجرا میشه که فکر کنم چون ویندوزم 7 هست به این صورته
ولی مشکل اصلی اینجاست که وقتی وارد بازی میشه بعد از نمایش فیلم اول بازی ، وارد که میشه فقط صدا میاد و صفحه کاملا سیاهه
یعنی از کرکه ؟ یا مشکل جای دیگست ؟
لازم به ذکره که من Dell XPS L502 دارم

ممنون میشم کمک کنید

Khan gholi
09-07-2011, 19:45
سلام
دوستان من این بازی را از همین سایت دانلود کردم
مشکل من اینه که با DirectX 9 اجرا نمیشه و با 11 اجرا میشه که فکر کنم چون ویندوزم 7 هست به این صورته
ولی مشکل اصلی اینجاست که وقتی وارد بازی میشه بعد از نمایش فیلم اول بازی ، وارد که میشه فقط صدا میاد و صفحه کاملا سیاهه
یعنی از کرکه ؟ یا مشکل جای دیگست ؟
لازم به ذکره که من Dell XPS L502 دارم

ممنون میشم کمک کنید

تنظیمات گرافیکی رو بیار حداقل ببین مشکلت حل نمیشه

stcsoft
09-07-2011, 23:29
تنظیمات گرافیکی رو بیار حداقل ببین مشکلت حل نمیشه
دستت درد نکنه داداش ، بابا یعنی XPS L502 دارم
گرافیک 2 گیگابایت داره

قبلا این مشکل را توی Call Of Duty : Black Ops داشتم که با عوض کردن کرک درست شد.
نمی دونم کسی این مشکلو توی این بازی هم داشته یا نه ولی 8 گیگ دانلود کردم به دردم نخورده

payambar41
10-07-2011, 03:38
سلام بر دوستان گل :11:

کسی هست کرک DX 11 ای بازی رو بزاره :19: هر چی میگردم پیدا نمیکنم :41:

gigi_alex
11-07-2011, 10:08
سلام دوستان
من موقع اجرا بازی اون صفحه که واسه انتخاب DX 11-10 و DX9 هست میاد ولی رو ه کدوم کلیک میکنم اتفاقی نمیوفته .
در ضمن توی دی وی دی هم کرک موجود نبود

این کرکهای صفحه ی اول هم که همشون پاک شدن

لطفا راهنمایی کنید


------------
ویرایش

مشکل حل شد


یه مشکل دیگه هست که کلید Esc تو بازی کار نمیکنه :41:

shabnam1986
12-07-2011, 20:08
دوستان این بازی برای من چرا تیکه تیکه اجرا میشه؟

Rooh1368
13-07-2011, 13:07
سلام من این بازی گرفتم بازی راحت اجرا میشه ولی بعد پنج دقیقه بازی کردن ویندوز ارور میده و یگه برنامه رو باید ببندید در ویندوز XP و 7 هر دو تاش امتحان کردم همین مشکل داشت

mehdy.z
14-07-2011, 00:07
سلام من این بازی گرفتم بازی راحت اجرا میشه ولی بعد پنج دقیقه بازی کردن ویندوز ارور میده و یگه برنامه رو باید ببندید در ویندوز XP و 7 هر دو تاش امتحان کردم همین مشکل داشت
کرک رو عوض کن ببین درست میشه...

Rooh1368
15-07-2011, 11:31
کرک عوض کردم باز هم این مشکل وجود داره

Phoenix
16-07-2011, 14:42
سلام
آقا من این بازیو دانلود کردم ، این نسخرو :
Red.Faction.Armageddon.PC-CLONEDVD

بعد از اجرا یه برنامه به اسم steam نصب شد که رفتم و یه اکانتم توش درست کردم.حالا که دوباره اتوران بازیو اجرا میکنم تا خود بازیو بنصبم ازم اکتیویشن کد میخواد باید چیکار کنم ؟

civilian90
18-07-2011, 12:57
منم مشکل فونیکسو دارم!!! دوست بالایی!!
بعدشم من با نرم افزار phoenix v1.4 بازیو استخراج کردمو نصب کردم! روی لانچر که کلیک میکنم(چه با ادمینستراتور چه معمولی) وقتی اون صفحه ی DirectX 9 و DirectX 11 میاد هرچی روشون کلیک میکنم جلوتر نمیره!!! موندم بخدا!! کمک کنید توروخدا خیلی تو کف بازیم!! DirectX سیستمم هم آپدیته! درایور گرافیکمم همینطور! پلیز اف 1 ایمرجنسی!!!!:sad::sad::sad::37::37::44:

shabnam1986
03-08-2011, 00:08
برای من اولش دو تا گزینه داره دایرکس 9 و دایرکس 11
وینم سون هست
کودوم گزینه رونتر اجراش میکنه؟

D3vil_A
06-08-2011, 00:53
سلام دوستان.

من بازی رو تهیه کردم ( 2 تا DVD ) روی ویندوز 7 هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره.
فقط یک سوال فنی...!
شما یا DX9 رو اینتخاب میکنید یا DX10 or 11 ...! حالا از کجا بفهمیم که بازی داره با DX10 اجراء میشه یا DX11 ؟! کسی هست بتونه راهی پیدا کنه؟
د ضمن گرافیک DX11 پشتیبانی میکنه + آخرین درایور WHQL هم نصبه...!

پ.ن:
بازی من اصلا کرک نداشت و بدون کرک اجراء شد...!

ممنونم.

mehdy.z
07-08-2011, 07:39
سلام دوستان.

من بازی رو تهیه کردم ( 2 تا DVD ) روی ویندوز 7 هم کار میکنه و هیچ مشکلی نداره.
فقط یک سوال فنی...!
شما یا DX9 رو اینتخاب میکنید یا DX10 or 11 ...! حالا از کجا بفهمیم که بازی داره با DX10 اجراء میشه یا DX11 ؟! کسی هست بتونه راهی پیدا کنه؟
د ضمن گرافیک DX11 پشتیبانی میکنه + آخرین درایور WHQL هم نصبه...!

پ.ن:
بازی من اصلا کرک نداشت و بدون کرک اجراء شد...!

ممنونم.
قانونا بین DX11 و DX10 تفاوتی وجود نداره ولی اگه شما میخوای حتما بفهمی که بازی توی کدوم حالت اجرا میشه میتونی از نرم افزار EVGA Precision استفاده کنی:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید