PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Zip Code كشورهاي مختلف






    

Mehdi_Full
05-06-2006, 22:48
يكي لطف كنه در مورد زيپ كد يه شرح مختصري بده كه معمولا وقتي ميخواهيم ايميلي بسازيم يا اينكه يه فرمي تو اينترنت پر كنيم زيپ كد كشور يا ايالتي كه انتخاب ميكنيم رو ميخواد در ضمن از كجا ميتونيم زيپ كد كل كشورها و ايالت ها رو داشته باشيم ؟ خيلي ممنون

Numb
05-06-2006, 23:05
14001 canada

Satrikon
06-06-2006, 01:39
دوستان من ميخواستم يك تاپيك در همين رابطه ايجاد كنم حالا با اجازه از آقا مهدي گل منم 1 سوال بپرسم
در موقع ثبت نام ايميل در ياهو زيپ كد ميخواد+كشور كه اگه كد واقعي رو بديم+كشور ياهو آسيا سرويس ايملل رو ميده و هر وقت چكميل ميكوني
بايد شكل زشت ترين آسيايي ها يعني چيني ها رو ببيني
حالا سوالم اينه كه اگه كد امريكا بديم وكشور را نيز امريكا انتخاب كنيم در آينده مشكلي پيش نمي ياد چون من نه ------ استفاده ميكنم و نه فييلتر شكن
ممنون

sa3er
06-06-2006, 14:07
دوستان من ميخواستم يك تاپيك در همين رابطه ايجاد كنم حالا با اجازه از آقا مهدي گل منم 1 سوال بپرسم
در موقع ثبت نام ايميل در ياهو زيپ كد ميخواد+كشور كه اگه كد واقعي رو بديم+كشور ياهو آسيا سرويس ايملل رو ميده و هر وقت چكميل ميكوني
بايد شكل زشت ترين آسيايي ها يعني چيني ها رو ببيني
حالا سوالم اينه كه اگه كد امريكا بديم وكشور را نيز امريكا انتخاب كنيم در آينده مشكلي پيش نمي ياد چون من نه ------ استفاده ميكنم و نه فييلتر شكن
ممنون
اون کد اینقدر حساسیت فکر نمی کنم داشته باشه. من که تا حالا هر چی زدم الکی بوده و با یه تعدا رقم خاص. اصلا ربطی به اون نداره شما موقع ثبت نام اینجا (یعنی در عکس زیر) مشخص می کنید که کدوم نوع سرویس ملیتی یا محدوده ای رو می خواهید:

Satrikon
07-06-2006, 05:21
با تشكر از شما
يعني اگه كشور رو ايران انتخاب كنيم و كد ايران(يا مشهد) رو بديم و اونجا امريكا رو انتخاب كنيم بازم سرويس امريكاست؟
و بعدآ امكان نداره ياهر منو راه نده :blink: چون با آِي پي مشهد اومدم ولي اونجا امدريكا رو انتخاب كردم!
آخه ايت ايميل ايميل اصلي منه(اسم و فاميل)
مرسي :)

sa3er
07-06-2006, 09:41
هیچ مشکلی نداره. به Ip شما کاری نداره.

Satrikon
08-06-2006, 02:39
مرسي الان ميرم ايميلمو باز ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

eastern
09-06-2006, 19:28
ياهو گرفتار تر از اونه كه به اين مسايل اهميت بده !

ولي كد پستي هر منطقه رو مي دونه دقيقا كه چند رقمه و چه جوريه .. مثلا آمريكا رو انتخاب كني نمي توني كد مشهد رو بزني ..

من كه اينطوري ديدم ..

zendegi
09-06-2006, 19:32
حالا اگه كسي داره لطفا بذاره ..............ممنون..................

mkoleiny
12-06-2006, 17:57
شما میتونید ایالت va با زیپ کد 22116 رو انتخاب کنید.

Sagad_a_n
17-06-2006, 02:41
اگه الکی بزنیم چیزی نمی شه قبول می کنه حتما باید درست بزنیم

Sagad_a_n
17-06-2006, 02:42
زیپ کد ایران چنده

ARASH608
17-12-2006, 12:52
يه نفر لطف كنه به من بگه چطور ميتونم Zip Cod كشورها رو بدست بيارم. ممنون ميشم. ايميل من:aria_arash2535@yahoo.com