PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد وایلس مدم linksys 120 n



abtin1
31-05-2011, 17:46
با سلام
دم من linksys 120n هست برای اینترنت رفتن باید تو کامپیوتر کلک کنم بعد وصل می شه می خوام از وایلس هم استفاده کنم چطور می تونم استفاده کنم ؟ چون رفتم قسمت تنظیمات اسم و کد گزاشتم باز هم وصل نمی شه ؟

a6l3i
31-05-2011, 18:24
سلام دوست عزیز

1- هیمشه تو تاپیک های جامع سوال و پاسخ های زیادی هست که مشکل گشاست! اگر نبود ، سوال هاتون در تاپیک های جامع بهتر و سریع تر پاسخ داده میشه : :46:
راه اندازی ADSL - خريد، نصب و رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- تو تاپیک بالا دقیقا همین سوال رو یکی از دوستان مطرح کرده بود که من براتون کپی میکنم:


برای کانکت شدن مودم دو روش وجود داره Bridge و PPPoE که اولی یه کانکشن میسازه (مثل حالتی که تاحالا داشتین) و در حالت دوم با روشن شدن مودم خودش وصل میشه (حتی بدون کامپیوتر).

شما باید وارد تنظیمات مودم شید و مودم رو روی PPPoE تنظیم کنید. همچنین در تاپیک بالا برای تنظیم PPPoE یه یکی از دوستان مراحل رو گفتم که برای مودم شما هم (با تفاوت های جزئی) صادقه. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر مشکلی بود ، امیدوارم تو همون تاپیک پاسخ تون رو دریافت کنین . ..

موفق باشید . ..

vipnn
31-05-2011, 20:54
برای تنظیم مودم های Linksys بهترین کار استفاده از سی دی ای هست که همراه مودمه

abtin1
31-05-2011, 22:43
نمی شه از همین روش کانکشن استفاده کرد و از وایلس هم استفاده کرد؟

a6l3i
31-05-2011, 23:18
سلام دوباره
نه متاسفانه درحالت Bridge فقط پورت های LAN فعال هستن و Wireless با این که شبکه رو برقرار میکنه ولی اینترنت رو Share نمیکنه!!
برای استفاده اینترنت بصورت Wireless باید از حالت PPPoE استفاده کرد.

abtin1
01-06-2011, 22:50
ببخشید که اینقدر سوال می کنم اخه من تا الان کانکشن که می ساختم تنظیمات رو دستی انجام می دادم الان که می خوام pppoe بزارم وارد نیشتم چند سوال دارم
قسمت تنظیمات چند گزینه داره rfc 2516 pppoe و rfc 2364 ppoa و چند گزینه دیگه روی کدام بزارم
بد چه تنظیماتی باید انجام بدم