PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

kkkaktoos
13-05-2012, 20:22
تفاوت ما که این فصل انچنان خوب نبودیم و سیتی که به نظرم تا بیخ مسلح بود فقط +8 تا تفاضل گل بود.
وگرنه نه شخصیت قهرمانی داشت و نه مال این حرفا بود.
qpr هم اگه بعد گل دوم کمی منطقی تر بازی میکرد شاید الان قضیه فرق میکرد.بعد گل بد جور وا دادند.
حدس میزدم اگه گل دوم زده بشه حداکثر 5 دقیقه بعدش گل سوم هم زده میشه. که خیلی زودتر از اینها این اتفاق افتاد.
بالاخره قسمت منچستر این بود.
به قول pcforlife ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز منچستر همیشه برای ما قهرمانه.

UNITED4EVER

Alireza.M67
13-05-2012, 23:32
عجب شب افتضاحی بود .:41:
تا دقیقه نود چسبیده بودم به تلویزیون و می دوییدم میومدم جلوی مانیتور که نتیجه بازی یونایتد رو ببینم .
آماده بودم برای اینکه بپرم هوا و جشن بگیرم .
این QPR وقتی فهمید نمی افته دیگه ول داد .
فکر می کردم قهرمان شدیم .
انصافا حقمون بود که قهرمان بشیم ، با یه لشکر مصدوم و بدون خرید آنچنانی و با تیم نه چندان قدرتمند ، اینطور خوب اومدیم و فقط به خاطر تفاضل گل قرمانی پرید :41:
ولی خب خیالی نیست ، جبران می کنیم .
فصل آینده از اون فصل هاییه که یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان میشه .

Alinho
14-05-2012, 00:30
ورزش۳: باشگاه منچستريونايتد از مدافع تيمش خواسته براي تمديد قراردادش دستمزد خود را کاهش دهد. قرارداد کنوني ريو فرديناند با منچستريونايتد تا پايان فصل آينده است. از آنجايي که الکس فرگوسن،‌ سرمربي يونايتد تمايل زيادي به ماندن اين مدافع کهنه‌کار در اولدترافورد دارد، قرار است قرارداد يک ساله‌اي به او پيشنهاد شود. خانواده گليزر که اکنون مالک منچستريونايتد است در صحبت‌هاي ابتدايي خود اعلام کرده‌اند اگر فرديناند بخواهد در اين تيم بماند، بايد دستمزد خود را به ميزان 50 هزار پوند کاهش دهد. او اکنون هر هفته 120 هزار پوند از اين تيم دستمزد مي‌گيرد. فرديناند از باشگاه‌هاي آمريکايي، روسي و چيني پيشنهادهايي دريافت کرده ولي ترجيح مي‌دهد در تيم کنوني خود بماند و علي‌رغم آسيب ديدگي‌هاي فراوان در چند فصل اخير،‌ ارزش خود را بار ديگر به سران اين تيم ثابت کند. او در اين فصل و در تمامي جام‌هايي که يونايتد در آن حضور داشته 37 بار براي اين تيم به ميدان رفته ولي بازي‌هاي زيادي را نيز به دليل مشکل کمر از دست داده است. الکس فرگوسن 2 ماه پيش در مورد فرديناند گفته بود: سن و سال او براي قرار گرفتن در پست مدافع مياني خوب است. حضور او در تيم بستگي به شرايط فيزيکي‌اش دارد. از نظر من هيچ مشکي براي ادامه حضور او در تيم وجود ندارد.

clau
14-05-2012, 03:25
فرگوسن: امروز، روز ما نبود

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند.
به نقل از سايت گل، سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، قهرماني رقيب همشهري در رقابت هاي ليگ برتر را تبريک گفت.

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند، اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند و عنوان قهرماني را به نام خود ثبت کند.

فرگوسن تاييد کرد که از اتفاقاتي که در ورزشگاه اتحاد رقم خورد، بسيار شگفت زده شد اما به مانچيني و تيمش به خاطر کسب اين قهرماني تبريک گفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمي کنم کسي انتظار چنين پاياني را داشت.

همه انتظار داشتند سيتي پيروز شود؛ آنها 30 دقيقه در مقابل يک تيم 10 نفره بازي مي کردند و 5 دقيقه هم وقت تلف شده داشتند. من به آنها به خاطر قهرماني شان تبريک مي گويم. آنها براي رسيدن به جام کار آساني نداشتند. هر تيمي به قهرماني مي رسيد، شايستگي اش را داشت."

او همچنين در مورد واکنش بازيکنان منچستريونايتد بعد از اطلاع از قهرماني سيتي گفت:" فکر نمي کنم بازيکنان مي دانستند که چه اتفاقي رخ داده است. آنها از واکنش هواداران متوجه شدند. آنها ناراحت هستند. در واقع بايد بگويم آنها خيلي خيلي خيلي ناراحت هستند و بايد هم باشند.

من از نمايش مان در اين فصل راضي هستم. در بسياري از فصول مي توانيد با 89 امتياز به قهرماني برسيد اما امروز، روز ما نبود."

او در پاسخ به اين سوال که آيا سيتي مي تواند با منچستريونايتد برابري کند، گفت:" يک قرن طول مي کشد تا آنها بتوانند به افتخارات منچستريونايتد دست پيدا کنند."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dogh
14-05-2012, 13:00
اسکولز به تيم ملي انگلستان دعوت مي‌شود

پل اسکولز احتمال بازگشت به تيم ملي فوتبال انگلستان را رد نکرد.

اسکولز 37 ساله در ماه ژانويه بازنشستگي را کنار گذاشت و براي منچستريونايتد به ميدان رفت و حتي چيزي نمانده بود که با اين تيم به عنوان قهرماني رقابت هاي اين فصل ليگ برتر برسد.

هافبک منچستريونايتد که 66 بازي ملي در کارنامه دارد آخرين بار هشت سال پيش براي تيم ملي کشورش بازي کرد اما از اينکه در جام جهاني گذشته شرکت نکرد، افسوس خورد.

روي هاجسون، مربي تيم ملي انگلستان، عصر چهارشنبه نام اين بازيکن را در فهرست 23 نفره تيم ملي قرار خواهد داد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D8%AA%D9%8A%D9%85_%D9%85%D9%84%D9%8A_%D8%A7 %D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AF% D8%B9%D9%88%D8%AA_%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%8 8%D8%AF_

^^ hiti ^^
14-05-2012, 15:55
اگه بازی رفت تو اولترافورد 2-1 میباختیم الان تفاضلمون یکی بود :دی
جالبه از دیشب خیلی ها میبینم که طرفدار السیتی شدن !!!!!!!!!!!!!
فک کنم این دوستان بیشتر از قهرمان نشدن یونایتد خوشحال هستن تا قهرمانی سیتی

خیلی ها میگن سیتی به حقش رسید ... چه حقی آخه ؟؟؟؟
تیمی که این همه خرج کرده از شانسش هم این فصل تیم های قوی جزیره افت کردن میخواد قهرمان نشه
تیمی که 2 تا بازیکنش رفتن نتایجش اونقدر عوض شد ... ازاون طرف یونایتد با یه لشگر مصدوم پا به پاش جنگید
تیمی که نتایج داخل خونش و خارج از خونش انقدر فرق داره ....

واقعا این تیم قابل دوست داشتن نیست : دی
از بازیکنایی مثل توز و بالوتلی و دی یانگ که توش بازی میکنن تا مربیش که بعد از گل دومی که خوردن اون رفتار کرد
تماشاگراش هم که شاهکارن موقعی که 2-1 عقب بودن داشتن پرچم تیم لگد میکردن بعد که قهرمان شدن همه ریختن تو زمین
به هر حال دست مالکش درد نکنه

rz21
14-05-2012, 20:02
حقمون نبود که حداقل اینطوری قهرمان نشیم.شانس با ما یار نبود.کیو پی آر بازی رو ول کرد و دیدن بولتون مساوی کرده گفتن بزاریم اینا بعد از 44 سال جام گیرشون بیاد!
ولی اینجا پول نبود که بر فوتبال غلبه کرد...اینجا فقط تفاضلمون بود که اون 6 گل لعنتی بازی رفت باعثش شد.
یک کلیپ غمگینی هم توی یوتیوب هست که چهره ی هر دو تیم رو نشون میده بعد از پایان بازی که پیشنهاد میکنم کسایی که دل نازکن نگاه نکنند!
We Are Red Devils

Alireza.M67
14-05-2012, 22:45
حقمون نبود که حداقل اینطوری قهرمان نشیم.شانس با ما یار نبود.کیو پی آر بازی رو ول کرد و دیدن بولتون مساوی کرده گفتن بزاریم اینا بعد از 44 سال جام گیرشون بیاد!
ولی اینجا پول نبود که بر فوتبال غلبه کرد...اینجا فقط تفاضلمون بود که اون 6 گل لعنتی بازی رفت باعثش شد.
یک کلیپ غمگینی هم توی یوتیوب هست که چهره ی هر دو تیم رو نشون میده بعد از پایان بازی که پیشنهاد میکنم کسایی که دل نازکن نگاه نکنند!
We Are Red Devils

میشه لینکشو بذاری ؟

Alinho
15-05-2012, 01:36
ورزش۳: ستاره انگليسي از شنيدن گلزني سيتي که آنها را به جام قهرماني رساند، سرشار از نااميدي شد! ريو فرديناند، مدافع باتجربه منچستريونايتد از «طبيعت ظالم» که مانع از دستيابي تيمش به جام قهرماني رقابتهاي اين فصل ليگ برتر شد، ابراز حسرت کرد. کوچکترين لغش سيتي کافي بود تا يونايتد قهرمان اين فصل ليگ برتر شود. آبي هاي منچسترتا دقيقه 90 بازي با کوئينزپارک رنجرز با نتيجه 1-2 از حريف عقب بودند ولي دو گل ديرهنگام ادين ژکو و سرخيو آگوئرو حکم به پيروزي و قهرماني سيتي داد و همين موضوع، سبب شد تا شياطين سرخ تنها به خاطر تفاضل گل کمتر نتوانند به عنوان قهرماني برسند. درپايان ديدار يکشنبه شب ،ريو فرديناند در صحبتهايي به اسکاي سپورتس گفت:« اين شيوه ظالمانه اي براي از دست دادن جام قهرماني بود. ولي بايد به تيم ديگر تبريک بگويي. هر تيمي که قهرمان ليگ برتر مي شود، با شايستگي اين جام را به دست مي آوردو سيتي در طول فصل خيلي خوب بازي کرده بود.ما بايد خستگي ها را از تن به در کرده و مطمئن باشيم که در فصل آينده به قهرماني خواهيم رسيد.» شاگران فرگوسن در ماه آوريل، با 8 امتياز برتري نسبت به سيتي در صدر جدول ليگ برتر بودند ولي شکست مقابل ويگان و تساوي خانگي مقابل اورتون و بعد باخت 0-1در داربي منچستر، باعث شد تا سيتي از يونايتد پيشي گيرد. فرديناند درادامه صحبتهايش گفت:«در جريان بازي فهميدم که سيتي به گل رسيده.بعد از آن بازي ما تمام شد و ما در سکوت فرو رفتيم و همه فقط منتظر بودند. بعد از آن صداي جشن و شادي هواداران خانگي ما را متوجه اين کرد که سيتي به گل رسيده و جام قهرماني مال آنهاست. نااميد کننده بود.» کاپيتان سابق تيم ملي انگليس درادامه صحبتهايش به اين نکته اشاره کرد که تيمش چطور با مصدوميت طولاني مدت نمانيا ويديچ و دارن فلچر کنار آمد:« امسال ما مي بايست از تيممان به صورت حداکثر قوا بهره مي برديم و اين درس خوبي براي ما در آينده بود. فکر نمي کنم که هيچ تيم ديگري بتواند اين طور که ما با اين شرايط کنار آمده ايم کنار بيايد. ولي اين بهانه اي نيست و بايد به تيم حريف تبريک بگوئيم. وقتي در ليگ به قهرماني ميرسي، شايستگي اش را داشته اي.»

rz21
15-05-2012, 14:54
والنسيا بهترين بازيکن ‌يونايتدها

ستاره اکوادوري تيم فوتبال منچستريونايتد به عنوان بهترين بازيکن شياطين سرخ در نظر هواداران و بازيکنان برگزيده شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنتونيو والنسيا که در سال 2009 در ازاي 16 ميليون پوند به تيم منچستريونايتد ملحق شد، همانند ساير هم‌تيمي هايش بسيار آرزو داشت عنوان قهرماني ليگ برتر را کسب کند، اما يکشنبه شب زماني که منچسترسيتي به طرز شگفت‌انگيز در پايان بازي با کوئينز‌پارک‌رنجرز عقب ماندگي 2 بر يک را با برد 3 ير 2 جبران کرد، دستانش از جام قهرماني دور ماند.

با اين حال او يک روز پس از انجام اين مصاف، صاحب يک جام کوچک شد. زيرا در راي‌گيري که توسط هواداران و بازيکنان يونايتد، انجام گرفت، وي صاحب بيشترين ميزان آراء شد و عنوان برترين ستاره سرخ‌پوشان اولدترافوردي را به خود اختصاص داد.

او با 37 درصد آرا عنوان برترين را به خود اختصاص داد و به همين منظور در مراسمي که به همت باشگاهش انجام شد، جايزه خود را از سر بابي چارلتون اسطوره انگليس و منچستر دريافت کرد.

فرگوسن: اسکولز، فصل بعد هم با ماست

مربي شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز فصل آينده هم پيراهن يونايتد را برتن خواهد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرالکس فرگوسن مربي باتجربه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرد پل اسکولز قراردادش را براي يک سال ديگر با اين تيم به امضا رساند و براي يک سال ديگر در خدمت شياطين سرخ خواهد بود.

اين بازيکن 37 ساله که اخيرا از دنياي فوتبال خداحافظي کرده بود، درماه ژانويه مجددا به ترکيب شياطين سرخ بازگشت و از آن موقع در 21 بازي براي اين تيم به ميدان رفت و يکشنبه شب شاهدناکامي تيمش در دستيابي به جام قهرماني، آن هم به خاطرتفاضل گل کمتر بود.

فرگوسن اکنون در مراسم اهداي جايزه برترين بازيکن سابق باشگاه که دوشنبه شب برگزار شد گفت:« کار انجام شد. او مي ماند و من از اين بابت واقعا خوشحالم. اسکولز مي دانست که اشتباه کرد و الان مي داند که اگر در فصل آينده هم 25 يا 30 بازي برگزار کند، واقعا کيفيتش را نشان داده. فکر مي کنم که اين فصل پيش رو، آخرين فصل اسکولز باشد.همه ما او را خوب مي شناسيم.از زماني که او يک پسربچه بود او را مي شناختيم و مي دانستيم که چطور بايد از او استفاده کنيم.»

مربي شياطين سرخ در ادامه اعلام کرد تصميم دارد تا خريدهاي جديدي راانجام دهد:« بله.ما مي خواهيم مهره هاي جديدي را به تيممان بيفزائيم.»

آزارد: من‌سيتي يا يونايتد را انتخاب ميکنم

ستاره بلژيکي تيم فوتبال ليل فرانسه قصد دارد از بين دو نماينده شهر منچستر يکي را براي بازي انتخاب کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادن آزارد از مدت‌ها قبل در فهرست بازيکنان مورد نظر منچسترسيتي و منچستريونايتد در ليگ برتر قرارداشته است. وي روز گذشته در مصاحبه‌‌اي کوتاه اعلام کرد فصل بعد در ليل نخواهد ماند و تيم بعدي‌اش را به زودي معرفي خواهد کرد. اين مهاجم 21 ساله اظهار داشت: فکر مي کنم زمان ترک ليل برايم فرارسيده است. دوست دارم بازي در ليگ برتر انگليس را تجربه کنم و با چيزهاي تازه‌ در فوتبال آشنا شوم.

وي افزود: از هر دو تيم شهر منچستر پيشنهاد دارم. البته در اين مورد هنوز هيچ تصميمي نگرفته‌ام. من هميشه گفته‌ام اگر از ليل بروم سعي مي کنم به يکي از اين دو تيم منچستري ملحق شوم. فکر مي کنم تا چندي ديگر پس از بررسي همه جوانب پيشنهادات بتوانم تصميم نهايي را اتخاذ کنم.

آزارد که در ليگ دسته اول فرانسه موسوم به لوشامپيونه 17 گل به ثمر رسانده و 15 پاس گل داده است، در 14 سالگي از تيم توبيز کشورش جدا شد و به ليل رفت.

عذرخواهي باشگاه منچسترسيتي از فرگوسن

مسئولان باشگاه منچسترسيتي به خاطر رفتار زننده مهاجم آرژانتيني‌اش از سرمربي همشهري‌هاي يونايتدي پوزش خواست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از آنکه روز گذشته مراسم جشن قهرماني من‌سيتي در ليگ برتر در خيابان‌هاي شهر منچستر با به حرکت درآمدن اتوبوس ويژه حامل بازيکنان انجام شد، تيم تازه قهرمان شده ليگ برتر از طريق سايت خود از منچستريونايتد و مربي اش، سرآلکس فرگوسن، به خاطر توهين کارلوس توز پوزش خواست.

اين اقدام در حالي انجام گرفت که مهاجم بحث انگيز و پرحاشيه "آبي‌هاي آسماني" براي دقايقي درحين مراسم پلاکاردي در دست گرفت که روي آن واژه «ناکامي و نابودي فرگي» حک شده بود. با اين اقدام او در عمل مربي پيشين خود را به خاطر از دست دادن بخت قهرماني، به تمسخر گرفت. اين رفتار زننده البته از ديد مديران من‌سيتي دور نماند و آنان را مجبور به واکنش به منظور پوزش از مربي 70 ساله و داراي افتخارات عديده من يونايتد کرد.

منچستريونايتد به دنبال ستاره لهستاني دورتموند

مدير برنامه هاي روبرت لواندوفسکي، ستاره لهستاني دورتموند، اعلام کرد که باشگاه منچستريونايتد به دنبال به خدمت گرفتن اين بازيکن است.

اين بازيکن که در بيشتر بازي هاي فصل گذشته دورتموند روي نيمکت ذخيره ها نشست، در رقابت هاي اين فصل درخشش خيره کننده اي داشت و در 47 بازي در بوندس ليگا و جام حذفي آلمان، 30 گل براي تيمش به ثمر رساند.

قرارداد فعلي لواندوفسکي با دورتموند تا سال 2014 اعتبار دارد و اين بازيکن به دنبال تمديد قراردادش است اما مدير برنامه هاي او اعلام کرد شرايط پيشنهاد اين باشگاه چندان جالب توجه نيست.

مايک بارتل در گفتگو با نشريه بيلد گفت:" پيشنهاد باشگاه دورتموند قابل قبول نيست. مي توانم تاييد کنم که منچستريونايتد به دنبال روبرت است."

سرالکس فرگوسن در ديدار فينال جام حذفي آلمان بين دورتموند و بايرن حضور پيدا کرد تا بازي شينجي کاگاوا را از نزديک ببيند اما به نظر مي رسد بازي خوب لواندوفسکي، توجه سرمربي اسکاتلندي را جلب کرد.

اين در حالي است که هانس يواخيم واتسکه در مورد فروش بازيکنان دورتموند گفت:" به جز کاگاوا، ساير بازيکنان را حتي در ازاي همه پول هاي دنيا نمي فروشيم."

,varzesh3.com

rz21
15-05-2012, 15:51
میشه لینکشو بذاری ؟
این کار احمقانه توز هست که گفته :نابودی فرگی!
این هم لینک ویدیو یوتیوبی که گفتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود با کیفیت 3gp:

با کیفیت avi

hoomi_gta
15-05-2012, 21:18
در مراسم انتخاب بهترین های لیگ در 20 سال گذشته
بهترین مربی سر فرگوسن
بهترین بازیکن گیگزی
بهترین گل گل رونی به سیتی
بهترین خوشحالی بعد از گل ، خوشحالی کینگ اریک مقابل ساندرلند
بهترین بازی بازی یونایتد 4-3 سیتی
7 بازیکن یونایتد در ترکیب بهترین های لیگ (اشمایکل، گیگزی، اسکولزی، رونالدو، نویل،کین و فردیناند)
منچستر یونایتد بهترین بوده و خواهد ماند
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED THE GREAT

pcforlife
15-05-2012, 21:48
چون درخت تاریخشون باری نداره، بی احترامی و ادب نداشتن شون چیز عجیبی نیست| نصری، آرسنال رو مورد تمسخر قرار میده و توز میاد به سر الکس توهین میکنه! بیخیال! این نیز بگذرد! شاعر خوب گفته:

مه فشاند نور و سگ عوعو کند/ هر کسی بر طینت خود خو کند

بگذریم...
چند تا خبر مخابره کنم:31:
تبریک به آقای اخمو (به قول میلاد)!:31: آنتونیو بهترین بازیکن فصل شد از دید هوادارا شد و جایزه سرمت بازبی رو گرفت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2FNews-And-Features%2FFootball-News%2F2012%2FMay%2Fantonio-valencia-wins-sir-matt-busby-manchester-united-fans-player-of-the-year-award.aspx)./

(البته مصطفی تو خبر ارسالیش هم گفت)

رده بندی سه نفر برتر هم به این صورت بود:
والنسیا 37 درصد
رونی 24 درصد
اسکولز 12 درصد

ضمن اینکه جایزه Players' Player of the Year رو هم به خودش اختصاص داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2FNews-And-Features%2FFootball-News%2F2012%2FMay%2Fantonio-valencia-wins-manchester-united-players-player-of-the-year-award.aspx):

مایکل کین هم که با تیم ذخیره ها قهرمان لیگ ذخیره های جزیره شده بود، با 60 درصد آرا تونست جایزه بهترین بازیکن ذخیره ها رو دریافت کنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2FNews-And-Features%2FFootball-News%2F2012%2FMay%2Fmichael-keane-wins-denzil-haroun-reserve-player-of-the-year-award.aspx). جس لینگارد با 24 درصد و لارنل کول با 16 درصد آرا نفرات دوم و سوم این لیست بودند. تبریک به مایکل.

و نهایتا متز دائهلی هافبک هفده ساله، هم جایزه جیمی مورفی که مربوط به بازیکن جوان سال باشد را دریافت کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2FNews-And-Features%2FFootball-News%2F2012%2FMay%2Fmats-daehli-wins-jimmy-murphy-young-player-of-the-year-award.aspx). تبریک به متز.

.
.
.
گل فصل هم، گل بی نظیر آنتونیو والنسیا به بلکبرن انتخاب شد:

که از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n%2FNews-And-Features%2FFootball-News%2F2012%2FMay%2FAntonio-Valencia-strike-wins-top-award-video.aspx) میتونید تماشاش کنید و از پیج پایین میتونید دانلودش کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سر الکس: منتظر واکنش منچستر یونایتد در فصل اینده باشید
سر الکس که هنوز تو شوک اتفاقات روز اخر لیگ و قهرمانی همشهری ها است پافشاری میکند که یونایتد فصل اینده واکنش نشان خواهد داد

سر الکس در گفت و گویی با MUTV گفت:"ما خبر داشتیم که کوئینز پارک از سیتی جلو افتاده است.من به مایک فیلان گفتم که اگر سیتی گل مساوی را بزند انگیزه میگیرد و احتمالا برنده می شود و دقیقا هم این اتفاق افتاد.من فکر میکنم که قبل از بازی همه انتظار داشتند که سیتی راحت بازی را برد ولی ان ها کار خود را سخت کردند.کوئینز بسیار خوب بازی کرد ولی زمانی که فهمیدند بولتون بازیش مساوی شده و ان ها در لیگ می مانند تمرکزشان را از دست دادند.این خیلی ناامید کننده است.

ما هم در بازی با ساندرلند خیلی خوب بودیم.دروازه بان ان ها چندین سیو بینظیر داشت.ما چند بار توپ را به تیرک زدیم و میتونستیم هشت تا گل بزنیم .حالا که کار به تفاضل گل کشید ما فقط باید خودمان را سرزنش کنیم.ما خیلی با حریفانمان سخاوتمندانه رفتار میکنیم.

من فکر میکنم که از اینکه اختلاف 8 امتیازی را از دست دادیم ناامید هستیم ولی من نسبت به هیچ یک از بازیکن هایم احساس پشیمانی ندارم.ان ها گروهی از بازیکنان قوی و با اراده ای هستند.ان ها تمام تلاش شان را کردند.بله ان ها اشتباهاتی داشتند اما بازیکنان جوان همه اشتباه میکنند ما روی این بازیکنان سرمایه گذاری کرده ایم.این کاری است که ما ان را خوب بلدیم.ما مثل بعضی باشگاه ها نیستیم فقط بلدند خرج کنند.ما روی بازیکنانی سرمایه گذاری میکنیم که برای مدت طولانی اینجا باقی بمانند.کسانی که کاراکتر این باشگاه را می سازند ،کسانی که باعث ایجاد هیجان برای طرفداران می شوند.ما از این بازیکنانی از این دست خیلی داریم.ما در این کار خوب هستیم و همین راه را دامه میدهیم.

جمله قدیمی است که میگوید:"اگر در کاری خوب هستید پس به آن بچسبید و ولش نکنید."

من مطمئنم که فصل اینده اخرین سال حضور گیگز و اسکولز است.البته در مورد رایان مطمئن نیستم او سن را دریبل میزند اما به احتمال زیاد فصل اینده اخرین سال پل است.ریو هم 33 ساله است.به غیر از این سه نفر ما هیچ مشکلی از نظر سن و پیر بودن نداریم.به هیچ وجه مسئله ای وجود ندارد.

بله ما میخواهیم که به ترکیب تیم مان افرادی را اضافه کنیم.کار ها در حال انجام شدن است.ما کسانی که میخواهیم را شناسایی کردیم.
ما میخواهیم مطمئن شویم که سیر تکامل منچستر یونایتد ادامه می یابد چون من 25 سال است که در این باشگاه حضور دارم و باید یک استاندارد مشخصی را حفظ کنم ما باید همیشه در حال رقابت برای کسب جام ها باشیم.

ما همیشه نمیبریم اما همیشه در کورس قرار داریم این ها به لطف تیم پزشکی ، تیم فنی مان _ رنه ،مایک و اریک استیل ان ها فوق العاده هستند _ و تمام افراد دیگری که در بخش انالیزوری ،استعدادیابی و علوم ورزشی ما را همراهی میکنند است.

ما هیچ مشکل مادی نداریم.جالبه امروز یکی از روزنامه ها نوشته بود که _ البته من خودم نخواندم یکی بهم گفت _ ما باید میلیون ها پوند خرج کنیم.مثل اینکه فراموش کردند ما 89 امتیاز گرفتیم !

ما میدانیم که سیتی به پرداخت مبالغ زیاد برای خرید بازیکن و دستمزد های احمقانه ادامه میدهد اما ما هیچ کاری در این مورد نمیتوانیم انجام دهیم.ما سعی میکنیم که بازیکنان را با دلایل درست جذب خودمان کنیم.البته که ما پول خوبی هم به بازیکنان میدهیم ما این قسمت از کار را فراموش نکردیم.
اما ما کاری که خوب بلدیم انجام دهیم را انجام میدهیم و به همین روش هم ادامه میدهیم."

لینک منبع خبر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نقل از:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیاعلی:11:

davy jones
15-05-2012, 22:08
سلام.

دوستان!
کسی خبر موثق و درست و درمونی از اینکه برای فصل بعد، اشنایدر رو فرگوسن میخره یا نه داره؟ بالاخره تکلیف اشنایدر چی شد؟ اگه نیاد منچستر، به احتمال زیاد باشگاه های دیگه رو هوا میزننش. چون خروجش از اینتر تقریبا قطعیه به نظرم. آث میلان هم دنبالش هست گویا.

کلا در مورد نقل و انتقالات احتمالی تا الان اگه کسی به طور کامل و جامع اطلاعاتی داره بذاره لطفا.

ممنون

pcforlife
15-05-2012, 22:47
سلام.

دوستان!
کسی خبر موثق و درست و درمونی از اینکه برای فصل بعد، اشنایدر رو فرگوسن میخره یا نه داره؟ بالاخره تکلیف اشنایدر چی شد؟ اگه نیاد منچستر، به احتمال زیاد باشگاه های دیگه رو هوا میزننش. چون خروجش از اینتر تقریبا قطعیه به نظرم. آث میلان هم دنبالش هست گویا.

کلا در مورد نقل و انتقالات احتمالی تا الان اگه کسی به طور کامل و جامع اطلاعاتی داره بذاره لطفا.

ممنون
سلام حمید... همه چیز در حد و حدود شایعه هست...بعید میدونم اسنایدر بیاد یونایتد... هر چند یادمه یه جا خوندم که میخواد بیاد...
در کل شایعات پیرامون فصل نقل انتقالات باشگاه تو ماه می رو میتونی از اینجا دنبال کنی:

+
میشه گفت حضور شینجی کاگاوا تو OT داره میره به سمت قطعی شدن... تا حالا من بازی هاش رو ندیدم، ولی گویا مهره موثر در دورتموند بوده... از طرفی تیم بدجور به یه هافبک نفوذی احتیاج داره که هم سرعتی باشه (چیزی که تو خون شرق اسیا و ژاپنی هاست) و هم سازنده و گلزن باشه...13 گل و 8 پاس گل برای هافبک هجومی جوان و آسیایی تو لیگی مثل بوندسلیگا واقعا عالیه...
+
راستی یه جا خوندم بربا رو بارسا میخواد...
.
.
در کل برای فصل نقل و انتقالات ما یه مدافع وسط خوب احتیاج داریم، چون الان:
ما ویدیچ، روی، اسمالینگ و اوانز رو به صورت تخصصی برای مدافع وسط داریم (اگه جونز رو مدافع کنار یا هافبک دفاعی فرض کنیم.
تو خط دفاع فقط مهره عالیمون ویدیچ هست که امیدوارم تا شروع فصل جدید آمادگی کاملش رو به دست بیاره. و یوروئی هم برای صربستان در کار نیست که نگران ویدیچ باشیم.
اما ریو و اوانز که پرکارترین نفرات تیم در خط دفاعی بودند، واقعا فصل فوق العاده ای رو نداشتند... فردیناند با افزایش سنش و اوانز با جوانی و بی تجربگیش تو خیلی از بازی ها بدجور تیم رو اذیت کردند.
نهایتا اسمالینگ هم مدافعی هست مثل جونز که در کناره ها کاربرد داره و هنوز تجربش کم هست. طبیعتا من فکر می کنم جذب یه مدافع وسط خوب و شاخص بتونه خیلی از مشکلات خط دفاعیمون رو حل کنه.
از نظر مدافعین کناری هم حضور رافائل، اورا، جونز و کمک اسمالینگ و حتی والنسیا فکر کنم برای تیم کفایت کنه... هر چند به نظرم تیم یواش یواش باید به فکر مدافع چپ باشه... واقعا پاتریس ذخیره ای به اون شکل نداره.
از نظر دربازه بان هم مشکلی ندارم... سه دربازه بان جوون و خوب داریم و رقابت بینشون موجب پیشرفتشون در آینده میشه.
تو خط هافبک ما از نظر وینگر واقعا مشکلی نداریم. آنتونیو، نانی و اشلی عالی بودن در این فصل. گیگز و حتی پارک رو هم میشه به نیکی ازشون یاد کرد.
اما از نظر هافبک میانی مشکلاتمون زیاده...تیم نیاز به بازیکنی داره با قدرت پخش توپ بالا. تنومند و قد بلند و با ویژگی های دفاعی... یه چیزی مثل یایا توره در سیتی. و در کنارش یک هافبک هجومی مثل همین کاگاوا که صحبتش هست.
چون هنوز بازگشت فلچ و حضور پل و رایان در حاله ای از ابهام هست، من فکر می کنم یونایتد حتی با وجود کریک و پارک و کلورلی هم باید حداقل دو هافبک میانی خرید کنه.
ضمن اینکه به نظرم اندرسون میتونه تو لیست خروجی باشگاه باشه... حتی با وجود خاطرات خوبی که ازش داریم.
تو مهاجمین هم به نظرم رفتن مایکل و دیمیتار عزیز و اومدن یک مهاجم جوون از تیم آکادمی و فرصت دادن بهش (مثل فرصتی که به ولبک داده شد و جواب هم داد) میتونه مفید باشه برای تیم.
در کل به نظرم حداقل سه خرید باید فصل آتی داشته باشیم. یک مدافع وسط و یک هافبک دفاعی و یک هافبک نفوذی.

Alireza.M67
15-05-2012, 23:53
کاگاوا یه جورایی دیگه داره میاد ، دیشبم که با وکیلش رفتن منچستر و صحبت کردن .
دفاع هم که صحبتهایی در مورد بینز ، آلابا و کلاین شده که دوتای اولی دفاع چپ هستن و سومی هم چپ بازی می کنه هم وسط . (البته اینا همش شایعست)
اگه کاگاوا بیاد یکی مثل هازارد یا مودریچ یا اسنایدر یا همسیک هم بیاد خیلی خوب میشه .
البته من یه جورایی منتظر یه بمب خبری هستم که همه رو غافلگیر کنه .
مثلا چی میشه اگه اعلام کنن اینیستا به منچستر میاد ؟ :20:

این هم لینک ویدیو یوتیوبی که گفتم:

اینم لینک دانلود با کیفیت 3gp:

با کیفیت avi

چه آهنگی هم روش گذاشتن نامردا . :41:

rz21
17-05-2012, 14:45
این هم شایعات ماه از نگاه سایت منچستر:
This month's rumours

Arriving
Mohamed Diame (Wigan)
Mats Hummels (Bor.Dortmund)
Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
Moussa Dembele (Fulham)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Robin van Persie (Arsenal)
Jan Vertonghen (Ajax)
Leighton Baines (Everton)
Luuk de Jong (FC Twente)
Nick Powell (Crewe)
Nicolas Gaitan (Benfica)
Eden Hazard (Lille)
James Rodriguez (Porto)
Gerard Pique (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)

Leaving
Paul Pogba (Juventus)
Michael Owen (Shanghai Shenhua)
Will Keane (Middlesbrough, Palace - loan)
Fabio (Benfica - loan)
Dimitar Berbatov (Lazio)
Ritchie De Laet (Leicester)
Matty James (Leicester)

این بشر حالش در کل خوب نیست!
یک شایعه این هست که فن پرسی بخواد به یونایتد بیاد و نانی بره بیرون فقط در حد شایعه هست!
منبع:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخبری تقریبا در حد قطعی این هست که اوون هم یونایتد رو ترک میکنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینک دانلود انتخاب انتونیو والنسیا به عنوان بهترین بازیکن امسال تیم از دیدگاه کاربران!من که به اسکولزی رای دادم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدته وز حاضر به عذرخواهي از فرگوسن نيست

گرچه سران باشگاه سيتي بلافاصله بعد ازاقدام ته وز، به صورت رسمي عذرخواهي کردند ولي گويا اين مهاجم آرژانتيني قصد معذرت خواهي ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارلوس ته وز، مهاجم آرژانتيني باشگاه منچسترسيتي در صحبتهايي اعلام کرده که بعداز در دست داشتن پلاکاردي جنجالي در جشن قهرماني سيتي در ليگ برتر که روي آن نوشته شده بود «روحت شاد فرگي»، از سرالکس فرگوسن، مربي يونايتد به صورت شخصي عذرخواهي نخواهد کرد.

روز دوشنبه و درحالي که کاروان باشگاه سيتي برروي اتوبوسي سرباز در جشن قهرماني شرکت داشت و ازميان هواداران عبور مي کرد، کارلوس ته وز با پلاکاردي که رويش نوشته شده بود:«روحت شاد فرگي» ديده مي شد.اين اقدام ته وز در حقيقت واکنشي به صحبتهاي اخير مربي يونايتد بود که گفته بود که در طول زماني که او زنده است، سيتي به قهرماني ليگ برتر نخواهد رسيد .

بلافاصله بعد از انتشار تصاوير ته وز با اين پلاکارد بود که مسئولان باشگاه سيتي با انتشار بيانيه اي ازفرگوسن و باشگاه يونايتد عذرخواهي کرده و اعلام کردند که ته وز اشتباه بزرگي در قضاوت درمورد حرف فرگوسن انجام داده است.

ته وز شايد به طور کلي به خاطر رفتارش عذرخواهي کند ولي اعلام کرده که از شخص فرگوسن معذرت نمي خواهد.

ته وز درزمان ورود به فرودگاه اسيه ساي بوئنوس ايرس گفت:« اين طور به نظر مي رسد که انگار فرگوسن، نخست وزير انگليس است. چون هر زماني که او درمورد يک بازيکن بد صحبت مي کند و يا صحبتهاي بيخودي راجع به من برزبان مي آورد، هيچ وقت کسي نمي گفت که او بايد عذرخواهي کند ولي وقتي تو کاري انجام مي دهي، بايد معذرت بخواهي. ولي من عذرخواهي نمي کنم.»

اين ستاره آرژانتيني که در ماه سپتامبر درپي اختلافاتي که با مانچيني مربي تيمش داشت، براي مدتي طولاني در آرژانتين به سر مي برد و بعد از شش ماه اخيرا به انگليس بازگشت و در بازيهاي پاياني ليگ براي سيتي به ميدان رفت.

ورزش3

Pessimist
17-05-2012, 19:34
یه سوال از طرفدارهای منچستر

بازی آخر این فصل منچستر که با ساندلند بود رو که احتمالا همه دیدن حالا من شنیدم بعد از بازی وقتی طرفدارهای ساندرلند فهمیدن تیم رقیب یعنی منچستر سیتی قهرمان شده شروع کردن به خوشحالی که همین باعث عصبانیت فرگوسن شده و گفته میخواد انتقام بگیره حالا کسی میتونه یه مقدار توضیح بده منظور فرگوسن از انتقام دقیقا چی بوده؟ کلیپی عکسی چیزی ندارین؟

pcforlife
17-05-2012, 19:39
یه سوال از طرفدارهای منچستر

بازی آخر این فصل منچستر که با ساندلند بود رو که احتمالا همه دیدن حالا من شنیدم بعد از بازی وقتی طرفدارهای ساندرلند فهمیدن تیم رقیب یعنی منچستر سیتی قهرمان شده شروع کردن به خوشحالی که همین باعث عصبانیت فرگوسن شده و گفته میخواد انتقام بگیره حالا کسی میتونه یه مقدار توضیح بده منظور فرگوسن از انتقام دقیقا چی بوده؟ کلیپی عکسی چیزی ندارین؟
حسین جان، این موضوع انتقام رو کجا خوندید؟ چون تا الان نشنیده بودمش...
+
کار ساندرلندی ها عجیب نبود... اونا باخته بودن و خوشحال بودن تیمی که بردتشون، به هدفش نرسیده!

Pessimist
17-05-2012, 19:52
حسین جان، این موضوع انتقام رو کجا خوندید؟ چون تا الان نشنیده بودمش...
+
کار ساندرلندی ها عجیب نبود... اونا باخته بودن و خوشحال بودن تیمی که بردتشون، به هدفش نرسیده!

راستش تو کلوپ هواداران آرسنال یکی یه همچین حرفی زد تازه گفته بود تلویزیون هم یه چیزهایی در موردش نشون داده حالا قرار شده کلیپش رو آپلود کنه که فعلا هیچ خبری نشده.

منم وقتی شنیدم تعجب کردم چون یه مقدار بعیده فرگوسن از کوره در بره و یه همچین حرفی بزنه!

ویرایش:اینم لینک منبع

پست شماره 1461 رو بخونید.

rz21
17-05-2012, 20:19
راستش تو کلوپ هواداران آرسنال یکی یه همچین حرفی زد تازه گفته بود تلویزیون هم یه چیزهایی در موردش نشون داده حالا قرار شده کلیپش رو آپلود کنه که فعلا هیچ خبری نشده.

منم وقتی شنیدم تعجب کردم چون یه مقدار بعیده فرگوسن از کوره در بره و یه همچین حرفی بزنه!

ویرایش:اینم لینک منبع

پست شماره 1461 رو بخونید.

صحبت قهرمانی فرگی بعد از این مسابقه این بوده که منتظر تیم ما در فصل بعد باشین،این رو هم خطاب به سیتی گفته!منبعش هم سایت خود منچستر هست.ولی نگفته میخواهیم انتقام بگیریم!

Hamid Hamid
17-05-2012, 21:21
This month's rumours

Arriving
Mohamed Diame (Wigan)
Mats Hummels (Bor.Dortmund)
Robert Lewandowski (Bor.Dortmund)
Moussa Dembele (Fulham)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Robin van Persie (Arsenal)
Jan Vertonghen (Ajax)
Leighton Baines (Everton)
Luuk de Jong (FC Twente)
Nick Powell (Crewe)
Nicolas Gaitan (Benfica)
Eden Hazard (Lille)
James Rodriguez (Porto)
Gerard Pique (Barcelona)
Fernando Llorente (Athletic Bilbao)
Shinji Kagawa (Bor.Dortmund)

سلام ...

ممنون بخاطر اين اسامي ...

من اين چند مورد رو خيلي دوست دارم :

از اونجايي كه اومدن Pique به منچستر به نظر بعيد ميادش ... در نتيجه نبايد بهش فكر كرد و توي دفاع من از بين 2 گزينه ي Jan Vertonghen و Mats Hummels اگه فرض كنيم يكي از اين 2 نفر بخواد بياد به منچستر من بدون شك Jan Vertonghen رو ترجيح ميدم چون نسبت به بازيكن دورتموند سرعت بالاتري داره و بيشتر به درد رقابت هاي ليگ برتر ميخوره ... يه دفاعي هم هستش كه خيلي جلو زن و پا به توپ هستش.

از بين مهاجمايي كه اينجا تو ليست هستن هم من بازي Luuk de Jong رو نسبت به بقيه ترجيح ميدم ... لوك از اون مهاجمايي هستش كه هرچند قد خيلي بلندي داره (‌حدود 188 ) اما هم سرعت خوبي داره و هم كنترل توپ و دريبل هاي خيلي خوبي داره ... ديگه از ضربات آخر دقيق و ضربات سر خيلي خوبش هم كه نميشه گذشت. خيلي دوست دارم حالا كه بعد از سال ها خلا يك بازيكن هلندي رو ميبينيم اين هلندي با كيفيت به تيم بياد و به پيشرفت منچستر كمك كنه. خيل يهم جوون و آينده دار هستش و اصلا هم لوك رو با يه بازيكن كم كيفيتي مثل هانتلار مقايسه نكنيد ... هانتلار در برابر لوك اصلا تكنيك و خلاقيت نداره. لوك حتي هافبك هجومي هم ميتونه بازي كنه يعني پشت سر مهاجم ها.

اما برسيم به محمد ديامه ... Mohamed Diame

اين بازيكن يه بازيكن خيلي فيزيكي و جنگنده هستش ... ديامه كسي هستش كه ميتونه توي چند تا پست بازي كنه ... هافبك وسط / هافبك دفاعي و حتي مدافع راست ... به نظرم خريد ديامه خيلي متيونه ايده ي خوبي باشه ضمن اينكه ايشون سرعت خوبي هم داره به نسبت و اصلا كم سرعت و كند هم نيستش. در اين شرايط من خريد يه هافبك خوش اندام فيزيكي مثل ديامه با 185 سانتي متر قد رو خريد بدي نميدونم. ضمن اينكه به نظرم كريك هم ديگه اون بازيكن خوب نيستش ( هرچند هيچ وقت از بازي كريك خوشم نيومده !‌)

Kwadwo Asamoah

فكر ميكنم بشه با مبلغ نسبتا پاييني به نسبت خيل يهاي ديگه توي اين ليست اين بازيكن رو خريد ... 2-3 تا بازي ازش ديدم ... هافبك كنار و وينگر ميتونه بازي كنه و از اونايي هستش كه استقامت بالايي داره. و اگه بشه با قيمت پايين خريدش پس چرا كه نه؟

Fernando Llorente

فكر نميكنم وفاداري خودش به بيلبائو رو كنار بزاره و به تيم ديگه اي بره ... اما در كل به درد ليگ برتر نميخوره ... خيلي كند هستش. هميشه گزينه هاي بهتري هم وجود داره ... رجوع كنيد به توضيحاتم در مورد Luuk De Jong

Leighton Baines

حالا كه ديگه اورا كم كم داره پا به سن ميگذاره و ديگه خيلي نميشه براي آينده روي اورا حساب باز كرد ضمن اينكه فابيو و رافادل 2 مدافع كنار آينده دار و جوون تيم هم راست پا هستند و خيلي استفاده ازشون در دفاع چپ به نظرم جالب نيست پس ميشه رو يه بازيكن جووني مثل Baines حساب باز كرد.

از لحاظ فيزيكي شايد خيلي شبيه به فيليپ لام باشه ... منتها فقط نسخه ي چپ پا : دی

با خريدش ميشه 5-4 فصل راحت سمت چپ تيم رو بيمه كردش ... ضمن اينكه يادمون نره Baines سابقه ي خوبي در ليگ برتر داره از لحاظ تعداد بازي و قطعا آشناييش با فضاي ليگ برتر ميتونه كمك بزرگي به تيم باشه. به نظرم ميتونه خريد خوبي باشه ... هم توي دفاع خيلي خوبه و هم توي حمله.

Eden Hazard

از لحاظ كيفيت فني كه هيچ شكي در بازي ادين نيستش ... حتي تمام خصوصيات فنيش از لحاظ اينكه بازيكن با استقامتي هستش و سرعن خيلي خوبي هم داره خيلي به ليگ برتر ميخوره . اما من فكر نميكنم تيم فرانسوي حاضر بشه ادين رو با مبلغي كمتر از 35 ميليون به فروش برسونه و اين به اين معني هستش كه اگه منچستر اين بازيكن رو بخواد بايد روي چند خريد ديگه قلم بگيره چون همه ميدونيم مثل سيتي اونقدر ديگه بودجه براي خريد نداره. ولي من به شخصه اگه بدوم ادين رو نميخريدم چون فعلا 2-3 بازيكن خوب در جناحين داريم مثل ناني / والنسيا و يانگ ... باز اگه يكي از اين ها به فروش ميرسيد و با پولش ادين رو ميخريدن خيلي طرح خوبي ميشد. ادين از اون بازيكن هاي گوشي هستش كه قدرت تمام كنندگي خيلي خوبي هم داره برعكس خيلي هاي ديگه كه خيلي وقت ها گل نزن هستن !

Shinji Kagawa

نميشه ايرادي به بازي اين هافبك نفوذي و هافبك كنار گرفتش ... يعني از لحاظ فني خيلي خوبه. ولي به نظر من از اون هايي خواهد بود كه توان بازي هاي سنگين ليگ برتر رو نخواهد داشت و از لحاظ استقامت به مشكل ميخوره.

فكر ميكنم براي خريد اين بازيكن كم كم 20 ميليون بايد كنار گذاشته باشه.

خب دوستان اين نظرات شخصي من درباره ي اين شايعات و خريد هاي احتمالي بودش ... شايد هم در مواردي اشتباه كنم. اما نظر من اين ها بودن.

ممنون

Stream
17-05-2012, 21:34
Eden Hazard

از لحاظ كيفيت فني كه هيچ شكي در بازي ادين نيستش ... حتي تمام خصوصيات فنيش از لحاظ اينكه بازيكن با استقامتي هستش و سرعن خيلي خوبي هم داره خيلي به ليگ برتر ميخوره . اما من فكر نميكنم تيم فرانسوي حاضر بشه ادين رو با مبلغي كمتر از 35 ميليون به فروش برسونه و اين به اين معني هستش كه اگه منچستر اين بازيكن رو بخواد بايد روي چند خريد ديگه قلم بگيره چون همه ميدونيم مثل سيتي اونقدر ديگه بودجه براي خريد نداره. ولي من به شخصه اگه بدوم ادين رو نميخريدم چون فعلا 2-3 بازيكن خوب در جناحين داريم مثل ناني / والنسيا و يانگ ... باز اگه يكي از اين ها به فروش ميرسيد و با پولش ادين رو ميخريدن خيلي طرح خوبي ميشد. ادين از اون بازيكن هاي گوشي هستش كه قدرت تمام كنندگي خيلي خوبي هم داره برعكس خيلي هاي ديگه كه خيلي وقت ها گل نزن هستن !

این هازارد رو هر کس بگیره یه برد بسیار عالی کرده. من 6-7 تا از بازیهاش رو دیدم و به نظرم نزدیک ترین بازیکن دنیا فعلا به مسی همین هازارده و یه جورایی نسخه ضعیف شده مسی راست پاست. کاملا ارزش 35 میلیون رو داره البته اگه سیتی براش دندون تیز کرده باشه تیم دیگه ای خیلی شانس نداره. :31:

کلا بازیکنیه که قدرت متحول کردن هر تیمی رو داره و خیلی بیشتر از یه وینگر یا هافبک تهاجمیه.

rz21
18-05-2012, 13:07
یکم شایعه ی حضور پیکه داره پر رنگ تر میشه،ولی من بعید میدونم که پیکه برگرده:

فابیو هم احتمالا از برادر دو قلوی خودش جدا میشه.

Pessimist
18-05-2012, 13:42
لیست تمامی نقل و انتقالات باشگاه منچستر تو 20 سال اخیر تو این آدرس هست و میتونید تمامی اطلاعات رو ببینید واقعا هر چقدر جلوتر میریم منچستر از نظر خرید بازیکن روز به روز ضعیف تر میشه و همین وسواس فرگوسن تو خریدن بازیکن شده بلای جان منچستر دیگه وقتشه یه خونه تکونی اساسی انجام بدن و بازیکن های مسن مثل گیگز و اسکولز رو بذارن کنار دسته که این دوتا بازیکن همچنان خوب بازی میکنن اما بهتره قبل از اینکه کارد به استخوان برسه یه کاری انجام بدن.

بهترین خریدهای منچستر تو این چند فصل اخیر به نظر من مربوط میشه به سالهای 2007 و 2005 که بازیکن هایی مثل نانی،پاتریس اورا و ون در سار و ویدیچ و برادران داسیلوا و هارگریوس و کارلوس ته وز و به خدمت گرفتن!

rz21
21-05-2012, 18:48
چند تا خبر بگم بعد از این چند روز:
برباتوف هم میخواد بره!اوون هم که رفتنیه!پس مطمئنا مهاجم دورتموند مد نظر فرگی هست.ولی باز هم شایعه شایعه شایعه!
هازارد هم گفته یا به یونایتد میاد یا سیتی یا چلسی!ولی گفته بیشتر وسوسه میشم برم چلسی<بنده خدا حالا جو گیره بعدا پشیمون میشه!
فکر میکنم کاگاوا هم پول زیادتری از سران باشگاه میخواد..میشه گفت باشگاه هم نمیخواد زیادی پول خرج کنه!
سولشار عزیز هم ممکنه بشه سرمربی استون ویلا...
منبع»

Alireza.M67
21-05-2012, 18:54
منچستر خرید تابستانه خود را با به خدمت گرفتن یک هافبک جوان آغاز کرد

دیلی میل امشب گزارش داد که منچستر با خرید Nick Powell هافبک جوان تیم Crewe Alexandra F.C خرید تابستانه خود را آغاز کرده است.این جوان 18 ساله در این فصل 15 گل رو برای تیمش به ثمر رسونده و ازش به عنوان یکی از بهترین استعدادهای رشد کرده این باشگاه یاد میشه.
دیلی میل قیمت این انتقال رو حدود 4 میلیون پوند ذکر کرده

منبع : کانون هواداران

اینم یک ویدیوی کوتاه از این بازیکن جوان که یک گلشو نشون میده :
نیک پاول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rz21
23-05-2012, 16:08
خبری جدید اینه که فرگی به جای دنبال هافبک بودن داره دنبال جانشین اورا میگرده،با رفتن فابیو این بازیکن جانشیت خوبیه.دفاع چپ اورتون که جز بهترین دفاع چپ سال هم شده:

اینم یک ویدیو جالب از بهترین سیو های لیندگار و دی خیا در امسال:

همچنین لیندگارد به تیم ملی دانمارک هم دعوت شده و باید دید در یورو چی کار میکنه!

clau
24-05-2012, 17:23
پيشنهاد 17 ميليون يورويي منچستر به کاگاوا
اشگاه منچستريونايتد براي خريد شينجي کاگاوا، ستاره ژاپني دورتموند، پيشنهادي 17 ميليون يورويي ارائه داد.

در چند هفته اخير شايعات زيادي در مورد پيوستن اين ستاره جوان به شياطين سرخ منتشر شد و سرانجام بعد از اينکه اخباري در مورد علاقه مندي باشگاه آرسنال به اين بازيکن منتشر شد، يونايتدها اولين پيشنهادشان را ارائه دادند.

گفته مي شود مديران منچستريونايتد اميدوارند اين انتقال هرچه زودتر انجام شود اما از آنجا که آرسنالي ها نيز براي خريد کاگاوا کاملا مصمم هستند، ممکن است اين مسئله دورتموند را دچار ترديد کند.

تنها يک فصل از قرارداد کاگاوا با دورتموند باقي مانده و مديران اين باشگاه به تازگي اعلام کردند قصد ندارند مانع انتقال اين ملي پوش ژاپني به باشگاهي ديگر شوند.

ميشائيل زورک، مدير ورزشي دورتموند، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من ملاقاتي با شينجي کاگاوا و مدير برنامه هايش داشتم و او اعلام کرد که مطمئنا قراردادش را تمديد نخواهد کرد. ما اکنون منتظر دريافت پيشنهاد هستيم و سپس در مورد آن تصميم گيري مي کنيم."

سر الکس فرگوسن و دستيارش، مايک فيلان، براي ديدن بازي کاگاوا در ديدار فينال جام حذفي آلمان حضور پيدا کردند، ديداري که با پيروزي 5-2 دورتموند مقابل بايرن مونيخ به پايان رسيد و در آن کاگاوا گل اول بازي را به ثمر رساند.

ونگر هم هميشه از بازي اين ستاره ژاپني به نيکي ياد کرده؛ بازيکني که در تابستان 2010 با انتقالي 350 هزار يورويي از سرزو اوزاکا به دورتموند پيوست.

کاگاوا در 30 بازي ملي، 10 بار موفقيت به گلزني شد و در 71 بازي براي دورتموند نيز، 29 گل به ثمر رساند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

borderlessboy
25-05-2012, 00:09
دوستان تو اخبار خوندم یه منبع از BBC اعلام کرده Eden Hazard با 32 میلیون یورو با منچستر قرارداد بسته.

shutdown
25-05-2012, 11:16
اخبار ترانسفر

اورا به هازارد توصیه کرده که به یونایتد بپیوندد تا مقام قهرمانی کسب کند ، این بازیکن لیل فرانسه که توسط سه باشگاه انگلیسی مورد نظر است ، تا چند روز آینده تصمیم نهایی خود را اعلام خواهد کرد . با این حال اورا گفته است : " من جای پدر او نیستم ، اما پیشنهاد میکنم اگر تمایل به بردن عناوین قهرمانی دارد به منچستر بپیوندد ، ان هم نه تیم آبی ! بلکه یونایتد .

ترابیال گزارش کرده است که یونایتد نیز در کنار بارسلونا خواهان جذب آلابا است ، مدافع بایرن به عنوان جانشینی بلند مدت برای پاتریس اورا محسوب میشود .

بپه ماروتا با دفاع از مذاکرات و وضعیت انتقال پوگبا به یوونتوس اعلام کرده است که هنوز منتظر پاسخ نهایی از سوی وی هستند .

به نظر میرسد یونایتد در این تابستان به پیشنهادات رسیده برای اندرسون توجه کند و آنها را بررسی نماید ، در این بین احتمال بازگشت وی به پورتو نیز وجود دارد .

باشگاه آبردین به دنبال انتقال قرضی چندین بازیکن یونایتد است ، آنها از این موضوع اطلاع دارند که فرگوسن قصد دارد تیم برنده جام حذفی در سال 2011 ، را برای کسب تجربه بیشتر و میدان های بزرگتر ، به تیم های دیگر قرض دهد و در این بین کریگ براون به دنبال این انتقال برای آبردین است .

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یونایتد هنوز با هیچکس قرارداد نبسته....یه سایتی هست به اسم rnutd.com که خبرهای دروغ از طرف باشگاه منچستر و سایت رسمی باشگاه پخش میکنه...چون r و n که کنار هم قرار میگیرند از فاصله m خونده میشند و تو نگاه اول اینطور به نظر میاد که خبر رو manutd.com پخش کرده اما اینطور نیست....هنوز با کسی قراردادی بسته نشده....هازارد هم همونطور که بچه ها خبرش رو گذاشتند هنوز تصمیم نگرفته....انگار باشگاه های دیگه منتظر هستند ببینند که فرگوسن دنبال کی هست اونها هم با قیمت بالاتر برن دنبال اون!!!!
من امیدی به اومدن هازارد ندارم...اما کاگاوا رو 80% اومدنی میدونم چون سال قبل از علاقش به یونایتد گفته بود.....

rz21
25-05-2012, 14:27
خیلی جالبه.هازارد گفته علاوه بر پول شماره 10 تیم اینده هم باید برای من بشه!ین یعنی رونی باید شمارش عوض بشه!!!!همچین چیزی غیر ممکنه.
گفته بعد از بازی تیم ملی کشورش با انگلستان تکلیفشو مشخص میکنه.

ببخشید یادم رفت اینم منبعش:

shutdown
25-05-2012, 17:29
بازیکنی که هنوز نیومده داره حاشیه تراشی میکنه و پیراهن ستاره لیگ انگلیس یعنی وین رونی رو میخواد از تنش در بیاره نیاد بهتره!
فرگوسن ابش با این تو یه جوب نمیره!
هنوز نیومده این همه ادا داره!
کی هست مگه!
برن سراغ بقیه گزینه ها!

rz21
25-05-2012, 19:14
بازیکنی که هنوز نیومده داره حاشیه تراشی میکنه و پیراهن ستاره لیگ انگلیس یعنی وین رونی رو میخواد از تنش در بیاره نیاد بهتره!
فرگوسن ابش با این تو یه جوب نمیره!
هنوز نیومده این همه ادا داره!
کی هست مگه!
برن سراغ بقیه گزینه ها!

منم با جرف شما موافقم.این همه بازیکن خوب که میتونن راحت به منچستر بیان لازم نیست التماس کنیم.باید التماس بکنه!!!!
این هم خورشید کاگاوا که میخواد توی منچستر طلوع کنه....

rz21
25-05-2012, 19:23
خدا بد نده!
فرگوسن فصل آينده بازنشسته مي شود
رييس باشگاه ويگان که ازدوستان نزديک سرمربي منچستريونايتد است ، گفت: سر الکس فرگوسن به دليل برخي مشکلات جسمي فصل آينده بازنشسته خواهد شد.

ديو ولان به ساکرنت گفت: سر الکس اين نکته را در پس از پايان فصل آينده اعلام خواهد کرد.فشارها نقش تعيين کننده دراين تصميم داشته اند. هرچه سن شما بالاتر مي رود سخت تر مي توانيد از عهده اين همه فشار برآييد و سرانجام از آن ها تاثير مي پذيريد.

وي گفت: سر الکس غيرقابل انعطاف و مرتجع است. مي دانم که مي خواهد آنقدر به کارش ادامه دهد تا از پا بيفتد. البته من به همه دستاوردهايي که او تاکنون داشته احترام مي گذارم.

جمعه گذشته فرگوسن به دليل آن که خونريزي بيني اش بند نمي آمد به بيمارستان گلاسکو رفت و پس از چند ساعت مداوا شد.

ولان افزود: مطمئن هستم که تصميم او ماندن درنيمکت مربيگري براي دو يا سه سال يا حتي بيشتر است اما مشکل خونريزي بيني در هفته گذشته او را کمي ترساند و به فکر واداشت. او مي داند که نمي تواند تا پنج سال ديگر به اين کار ادامه دهد.

varzesh3

shutdown
26-05-2012, 15:07
اخبار ترانسفر

اورا به هازارد توصیه کرده که به یونایتد بپیوندد تا مقام قهرمانی کسب کند ، این بازیکن لیل فرانسه که توسط سه باشگاه انگلیسی مورد نظر است ، تا چند روز آینده تصمیم نهایی خود را اعلام خواهد کرد . با این حال اورا گفته است : " من جای پدر او نیستم ، اما پیشنهاد میکنم اگر تمایل به بردن عناوین قهرمانی دارد به منچستر بپیوندد ، ان هم نه تیم آبی ! بلکه یونایتد .

ترابیال گزارش کرده است که یونایتد نیز در کنار بارسلونا خواهان جذب آلابا است ، مدافع بایرن به عنوان جانشینی بلند مدت برای پاتریس اورا محسوب میشود .

بپه ماروتا با دفاع از مذاکرات و وضعیت انتقال پوگبا به یوونتوس اعلام کرده است که هنوز منتظر پاسخ نهایی از سوی وی هستند .

به نظر میرسد یونایتد در این تابستان به پیشنهادات رسیده برای اندرسون توجه کند و آنها را بررسی نماید ، در این بین احتمال بازگشت وی به پورتو نیز وجود دارد .

باشگاه آبردین به دنبال انتقال قرضی چندین بازیکن یونایتد است ، آنها از این موضوع اطلاع دارند که فرگوسن قصد دارد تیم برنده جام حذفی در سال 2011 ، را برای کسب تجربه بیشتر و میدان های بزرگتر ، به تیم های دیگر قرض دهد و در این بین کریگ براون به دنبال این انتقال برای آبردین است .

yuseph
26-05-2012, 18:17
این هم خورشید کاگاوا که میخواد توی منچستر طلوع کنه....

غروب کرداین آفتاب تابان.
باشگاه دورتموند اعلام کرده بود پیشنهاد کمتراز16میلیون یورو رو بررسی نمیکنه..اما منچستر یه پیشنهاد13میلیونی دادن!
پیشنهاد منچستر رد شد!!!
پ ن:دمش گرم مايكل زورگ ...!

Ezel
26-05-2012, 22:54
باشگاه دورتموند اعلام کرده بود پیشنهاد کمتراز16میلیون یورو رو بررسی نمیکنه..اما منچستر یه پیشنهاد13میلیونی دادن!

خب مساله اینه که سر الکس به هر بازیکنی به اندازه ی ارزشش پیشنهاد میده ، اگر احساس کنه کاگاوا بیشتر از این نیارزه مطمئنا دست به جیب میشه والا دورتموند راه نیاد فرگی راه ستاره کشیدن از جوجه هاشو خوب بلده :46:

نمونش هم تبس که فرگوسن حاضر نشد 25 میلیون بده بابتش و صراحتا گفت که تبس بازیکن خوبیه ولی با این قیمت نمی ارزه !

shutdown
26-05-2012, 23:40
صراحتا گفت که تبس بازیکن خوبیه ولی با این قیمت نمی ارزه !

حالا نظرت چیه؟؟؟
الان توز به نظرت کمتر از 25تا می ارزه؟؟؟؟!!
همین الان کلی قیمت توز از 25میلیون بالاتر هست!
نظر شخصیم اینه که در حد رونی بازی میکنه...انصافا خیلی بازیکن قوی و خوبیه!
رعایت جیب کی رو میکنه فرگی؟؟؟
بده یه 4 میلیون بالاتر بگیره بازیکن رو!
الان سیتی یا چلسی میپرن میخرن این رو میشه سمیر نصری یا داوید سیلوا و شاید هم هازارد!
میان جلوی خودمون شاخ میشن!

pcforlife
27-05-2012, 00:42
امثال سیتی یا چلسی یا رئال قیمت یه بازیکن رو می برن بالا... و الا در قیاس با هموطنش آگوئرو که 38 میلیون پوند خریداری شد، توز به مراتب قیمتش پایین تره و تو همون زمان که سیتی اومد 47 میلیون پوند بابتش داد، اونو گرون خرید! هرچند مالک عرب گروه ارزون سرش نمیشه! نهایتا همین شد که این فصل بعد n ماه که دست مانچو رو گذاشته بود تو پوست گردو برگشت!
+
کلا اروپایی ها جوری هستند که شدیدا علاقه دارن بازیکنان قاره آمریکای جنوبی رو گرون بخرن! الان بربا و توز فص قبل آقای گل شدن، بعد هر دو این فصل ناکام بودن. ولی بیای بحث قیمت گذاری رو مطرح کنی، واسه برباتوف خیلی باشه هفت هشت میلیون پوند قیمت میزارن، واسه توز حداقل سی میلون پوند! این اختلاف واقعا باید اینقد فاحش باشه؟ در واقع باید بپرسم عجیب نیست این اختلاف فاحش؟
البته قیمت کاگاوا خیلی بد نیست، ولی برای یه بازیکن آسیایی یه نمونه زیاد هست.
+
به نظر من هازارد عقل داشته باشه سیتی رو انتخاب نمی کنه که بره سیتی و n تا رقیب به نامه هم تیمی! داشته باشه!!

Ezel
27-05-2012, 10:23
حالا نظرت چیه؟؟؟
الان توز به نظرت کمتر از 25تا می ارزه؟؟؟؟!!
همین الان کلی قیمت توز از 25میلیون بالاتر هست!
نظر شخصیم اینه که در حد رونی بازی میکنه...انصافا خیلی بازیکن قوی و خوبیه!
رعایت جیب کی رو میکنه فرگی؟؟؟
بده یه 4 میلیون بالاتر بگیره بازیکن رو!
الان سیتی یا چلسی میپرن میخرن این رو میشه سمیر نصری یا داوید سیلوا و شاید هم هازارد!
میان جلوی خودمون شاخ میشن!

من فکر میکنم تبس اون موقع با اون قیمت ارزشش رو داشت چون در یونایتد فوق العاده بود ( البته در کنار رونالدو و رونی ) ؛ اینکه پشت پرده چه اتفاقاتی افتاد و کیا جورابچیان ( همیشه پای یک ایرانی در میان است ! :دی ) چه فعالیتهایی انجام داد هم شایعاتی بود درباره اش

اما خب میشه بخش مهمی از این خساست ها رو هم به پای گلیزرها نوشت ...

rz21
27-05-2012, 20:05
ردشايعه بازنشستگي فرگوسن در پايان فصل بعد
باشگاه منچستريونايتد،شايعه بازنشستگي سر الکس فرگوسن در پايان فصل آينده را رد کرد و آن‌ را تنها نظر شخصي ديو ويلان دانست.

ديو ويلان، مدير باشگاه ويگان اتلتيک و دوست صميمي سر الکس فرگوسن، معتقد است که فرگوسن به علت فشار و استرس ناشي از بازي‌هاي فصل گذشته‏‌، در پايان فصل 2012/13 از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد:” در پايان فصل آينده‏‌، الکس کناره‌گيري خواهد کرد چرا که اکنون فشار بر روي او بسيار زياد شده است.“

اما سخنگوي باشگاه منچستريونايتدگفت:” ما در مورد اظهارات ديو ويلان در خصوص بازنشستگي فرگوسن در فصل آينده‏، نظري نداريم.“

” به هر حال‏‌، سر الکس در شروع فصل گذشته تاکيد کرد براي سه فصل آينده در صورتي که به سلامتي وي لطمه‌اي وارد نشود‏‏‌، هدايت منچستريونايتد را برعهده خواهد داشت.“

varzesh3

rz21
28-05-2012, 12:54
دوست عزیزی که خبر اومدن نیک پاول رو گذاشته بود هنوز این بازیکن به منچستر نیومده و هیچی معلوم نیست.این بازیکن توی لیگ دسته دو فکر کنم بازی میکنه و فکر نکنم بتونه جایی رو توی تیم داشته باشه.این بازیکن توی پلی اف لیگ دسته دو درخشیده و همین باعث علاقه مندی سران باشگاه شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29)یک چیز عجیبی توی سایت باشگاه دیدم که قراره 5 اگوست برن به نروژ.مگه میشه؟میشه نزدیک های شهریور...مگه لیگ اون موقع شروع نشده؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mmer%20tour%20match%20in%20norway.aspx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29)

این قالب جدید هم ادم نمیتونه باهاش کار کنه.الان نوشته من چش شده؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d+-+Football+-+Sport+-+Manchester+Evening+News+-+RSS+Feed%29)

dogh
28-05-2012, 20:19
هازارد مثل اینکه پیشنهاد چلسی رو قبول کرده
پس فرگوسن دنبال یک بازیساز دیگه باید بگرده

وین رونی
29-05-2012, 08:19
مبارکه فرگی جان باشه مثل اینکه هازارد با چلسی به توافق رسید!خوب بازیکن دیگه ای نیست که مد نظرمون باشه و بره با چلسی یا من سیتی توافق کنه؟
وقت زیاده حالا اون ته مه ها یکی تو قد و قواره پارک پیدا میشه یا نه نیازی نیست گیگزی هست!!

clau
29-05-2012, 15:35
منچستر يونايتد به کاگاوا نزديک‌تر شد
به نقل از ساکرنت، نام شينجي کاگاوا 23 ساله مدت‌ها است که در ارتباط با منچستريونايتد شنيده شده و اکنون به نظر مي‌رسد گفت‌وگوي دو باشگاه در حال نهايي شدن است. البته مايکل زورک،‌ مدير ورزشي دورتموند اعلام کرده بر سر جزئيات اين قرارداد هنوز توافق‌هاي نهايي صورت نگرفته است.

نشريه آلماني کيکر گزارش داده که 2 باشگاه بر سر مبلغ 15 ميليون يورو در حال توافق هستند که ممکن است با پاداش‌ها به 22 ميليون يورو برسد.

کاگاوا چندي پيش تاييد کرد با سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد ديدار کرده است. اگر چه باشگاه‌هاي ديگري نيز براي به خدمت گرفتن اين بازيکن ژاپني اقدام کرده‌اند ولي به نظر مي‌رسد مقصد نهايي کاگاوا، اولدترافورد باشد.

بازيکن پيشين سرزو اوزاکا ژاپن در سال 2010 به دورتموند آلمان پيوست و در 2 قهرماني پياپي اين تيم در بودندسليگا و جام حذفي سال جاري نقش ويژه‌اي داشت.
ورزش3

shutdown
29-05-2012, 16:43
اخبار ترانسفر

خب بعد از اتفاقات شب گذشته و صحبت های زیادی که در مورد آینده هازارد مطرح بود ، اواخر دیشب بود که عملا هازارد از انتقالش به چلسی صحبت کرد و گفت که به این تیم لندنی خواهد پیوست ، و امروز نیز اکثر روزنامه های انگلیسی این خبر رو در اصلی ترین تیترهای خودشون گنجانده بودند و بدین ترتیب یونایتد در این ترانسفر شکست خورد .

دیلی استار گزارش داده است که سرآلکس فرگوسن اکنون به دنبال جذب نیک پاول جوان 18 ساله کرو با مبلغ 3 میلیون پوند است ، این انتقال در 2 هفته اخیر شایعات زیادی را به خود دیده است ، باید دید در نهایت چه رخ خواهد داد !؟

نشریه کیکر آلمان نیز امروز در خبری از قطعی شدن قرارداد کاگاوا به زودی خبر داد ، این نشریه آلمانی قرارداد این بازیکن ژاپنی را با یونایتد در حال نهایی شدن اعلام کرده است و به نظر تنها جزئیات کمی در خاتمه آن قرارداد . ارزش قرارداد نیز 15 میلیون یورو اعلام شده است که تا 22 میلیون یورو قابلیت افزایش داد .

خب هازارد هم که گفت میره چلسی و تبریک میگم به دیوید گیل و مسئولین محترم!
بریم کاگاوا رو بگیریم که اینم مطمئنا افت اولیه داره و اون چیزی که ما ازش انتظار داریم نمیشه!
نمیدونم دیگه کدوم بازیکن مد نظرشون هست....
اریکسن؟ یا لوکاس؟؟
خبری از هیچکدوم نیست...
هوملس هم که تکلیفش معلوم نشد!
این فصل هم مثل فصل قبل 2 تا فنچ میگیرن که تا بیان فوتبال بفهمن چیه و لیگ انگلیس چه جوریه ما هم از چمپیونز لیگ تو همون مرجله گروهی حذف میشیم هم لیگ کاپ هم FA کاپ و هم لیگ برتر رو از دست میدیم!
چیزی نمیشه که!

shutdown
29-05-2012, 19:25
‎[منچستر يونايتد به کاگاوا نزديک‌تر شد]

به نقل از ساکرنت، نام شينجي کاگاوا 23 ساله مدت‌ها است که در ارتباط با منچستريونايتد شنيده شده و اکنون به نظر مي‌رسد گفت‌وگوي دو باشگاه در حال نهايي شدن است. البته مايکل زورک،‌ مدير ورزشي دورتموند اعلام کرده بر سر جزئيات اين قرارداد هنوز توافق‌هاي نهايي صورت نگرفته است.

نشريه آلماني کيکر گزارش داده که 2 باشگاه بر سر مبلغ 15 ميليون يورو در حال توافق هستند که ممکن است با پاداش‌ها به 22 ميليون يورو برسد.

کاگاوا چندي پيش تاييد کرد با سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد ديدار کرده است. اگر چه باشگاه‌هاي ديگري نيز براي به خدمت گرفتن اين بازيکن ژاپني اقدام کرده‌اند ولي به نظر مي‌رسد مقصد نهايي کاگاوا، اولدترافورد باشد.

بازيکن پيشين سرزو اوزاکا ژاپن در سال 2010 به دورتموند آلمان پيوست و در 2 قهرماني پياپي اين تيم در بودندسليگا و جام حذفي سال جاري نقش ويژه‌اي داشت.

منبع:
فن پیج منچستر یونایتد در فیسبوک

shutdown
29-05-2012, 23:55
طبق اخرین بررسی قهرمان 19 دوره لیگ انگلیس حدود 659 میلیون نفر هوادار در سراسر دنیا دارد .این تعداد دو برابر طرفداران این تیم در سال 2007 است .
این بررسی که توسط شرکت Kantar انجام شده است نشان میدهد که یونایتد 71 میلیون در امریکا ،90 میلیون در اروپا ،173 میلیون در خاورمیانه ، افریقا و 325 میلیون در اسیا هوادار دارد .این در حالیست که فوربس اخیرا منچستر یونایتد را با 2.24 میلیارد دلار باارزش ترین باشگاه فوتبال دنیا معرفی کرده است .ان ها همچنین ارزش برند منچستر یونایتد را 293 میلیون دلار ارزش گذاری کرده اند .
ریچارلد ارنولد مدیر بازرگانی منچستر یونایتد میگوید :"یونایتد براساس یک سنت بازیکنان ،تیم و افتخارات ناب ساخته شده است .بکهام ،بازبی و قهرمانی سال 99 اروپا
الان بازی های ما برای 1.15 میلیارد خانواده پخش میشود یعنی جمعیتی بیشتر از 4 میلیارد نفر در هر سال .این شور ، علاقه و حمایت هواداران است که باعث میشود تمام افراد حاضر در این باشگاه کاری که برایشان مهم است را سال به سال ادامه دهند و ان ارائه فوتبال هجومی و مبارزه برای کسب جام است .
از رشد دو میلیارد نفری بینندگان تلویزیونی ما نسبت به سال گذشته تا صحنه گل برگردان رونی که بارها در سایت های اجتماعی دیده شد و راجع بهش صحبت شد ما میفهمیم که ارتباطات هواداران با ما به سررعت در حال رشد است .خیابانی در دنیا وجود ندارد که شما پیراهن های Aon و Aig ما را نبینید .
این بررسی نشان میدهد که خانواده یونایتد دائما در حال بزرگتر و قدرتمند تر شدن است ."

rz21
30-05-2012, 14:32
باز هم رقابتی دیگر بین همشهری ها!!!
دنبال هافبک نیوکاسل به اسم سیسه هستند.
امارش عالی بوده.14 تا بازی 13 تا گل!حالا من مطمئن نیستم که هافبک هست.نیوکاسل این بازیکن رو 10 میلیون زمستون امسال خرید.!حالا اگه منچستر بخواد بخرتش باید خیلی بیشتر پول بده که بعید هم هست!

rz21
30-05-2012, 18:14
اسکولزی هم یک سال بست!

pcforlife
30-05-2012, 23:10
نمیدونم چقدر صحت داره، ولی گویا دو ساله با ریکلمه به توافق رسیدیم. فعلا خبر در حد ویکیپدیاست (دیدمش کپ کردم!:18:)، در کل هنوز قطعی نیست... ولی حتی با وجود سن بالای ریکلمه (34 سال) فکر نکم خرید خیلی بدی باشه. البته شکی نیست بهتره دنبال گزینه های جوون تر باشیم...

حالا در صورت صحت این قضیه، انتقال کاگاوا چطور میشه؟!
+
ادیت:

باز هم رقابتی دیگر بین همشهری ها!!!
دنبال هافبک نیوکاسل به اسم سیسه هستند.
امارش عالی بوده.14 تا بازی 13 تا گل!حالا من مطمئن نیستم که هافبک هست.نیوکاسل این بازیکن رو 10 میلیون زمستون امسال خرید.!حالا اگه منچستر بخواد بخرتش باید خیلی بیشتر پول بده که بعید هم هست!

با این سوپر گل هایی که این فصل زد، معلومه که باید همه بیفتن دنبالش... به عنوان مهاجم جایگزین برباتوف و اوون، گزینه ایده آلی هست. همونطور اون یکی مهاجمشون دمبا با. ولی کاش گرانت هولت شیش هفت سال جوونتر بود، اون موقع از اون هم میشد به عنوان آلترناتیو نام برد + واقعا هاجسون میتونست دعوتش کنه به تیم ملی، خداییش که از اندی کارول بهتره!!

ادیت 2:
همونطور که توقعش می رفت، جریان ریکلمه فیک بود. از پیج ویکیپدیا هم حذف شد./

rz21
31-05-2012, 12:39
روني: کاملا آماده هستم
ستاره منچستريونايتد از همراهي تيمش در دوبازي ابتدايي رقابتهاي يورو2012 محروم است ولي به اين نکته اشاره کرده که آماده است تا به دستور هاجسون در خدمت تيم باشد.

وين روني مهاجم انگليسي باشگاه منچستريونايتد در صحبتهايي اعلام کرده که آماده است تا بعد از سپري کردن دو جلسه محروميتش در دو ديدار ابتدايي انگليس در رقابتهاي يورو، در خدمت روي هاجسون و تيمش باشد.

اين ستاره 26 ساله به اردوي سه شيرها ملحق شده و با هم تيمي هايش براي ديدار دوستانه شنبه شب مقابل بلژيک به تمرين مي پردازد؛ هرچند که بعيد به نظر مي رسد که اودراين بازي به ميدان برود.

دراين ميان فوروارد باتجربه شياطين سرخ در صحبتهايي اعلام کرده که به سخت ترين شيوه ممکن به تمرين مي پردازد تا بعد از پشت سرگذاشتن محروميت هايش در خدمت تيم باشد.

روني در صحبتهايي گفت:« من استراحت کردم و قطعا به اين استراحت نياز داشتم. حضور در اردوي تيم حس خوبي است. چند هفته اي است که بازي نکرده ام. پس دوست دارم به خوبي تمرين کنم تا هرزماني که به وجود من نياز بود، آماده باشم.»

روني درادامه گفت:« نمي داني که آيا در برنامه هاي يک مربي جديد جاي داري يا نه ولي اين حس خوبي بود که فهميدم که هاجسون روي من حساب باز کرده. مهم اين است که درحال حاضر به خوبي تمرين کنم. مدتهاست که در مورد غيبت در دو بازي اول تيمم فکر مي کردم. اين نااميد کننده است ولي چيزي است که بايد با آن کنار بيايم و الان درانتظار آن هستم تا درکنار دوستانم اولين بازي را برگزار کنم.»

روني با استيون جرارد موافق است و درمورد گروه تيمش در رقابتهاي مرحله گروهي يورو گفت:« ما در گروه سختي هستيم. پس بايد در تک تک بازيها تمرکز کنيم و به هر بازي ، قبل از آغاز آن فکر کنيم. ما بازيکنان جوان زيادي داريم و اين خيلي خوب است چون تيم ما شاداب و مملو از انرژي خواهد بود.»

اسکولز تا 2013 در اولدترافورد ماندگار شد
تمديد قرارداد "پل اسکولز" و شياطين سرخ قطعي شد تا اين بازيکن کهنه‌کار همچنان براي يونايتدها به ميدان برود.

اسکولز که در ژانويه گذشته از بازنشستگي دست برداشته و به جمع بازيکنان "سر آلکس فرگوسن" بازگشته بود، چهارشنبه شب قرارداد تازه‌اي را با منچستريونايتد امضا کرد که بر اساس آن تا سال 2013 با پيراهن اين تيم در رقابت‌ها به ميدان خواهد رفت. او فوتبالش را از سال 1991 و زير نظر پيرمرد اسکاتلندي آغاز کرد.

فرگوسن درباره هافبک 37 ساله خود گفت:‌‌ "بسيار خوشحال هستم ولي شايد اين آخرين فصل حضور او در کنار ما باشد." وي دو هفته پيش از تمديد قرارداد کهنه سربازش خبر داده بود.

اسکولز در پايان فصل 2011 – 2010 کفش هايش را آويخته و براي هميشه از فوتبال کناره گرفته بود.

اخطار براي باشگاه هاي ليگ برتر انگليس
باشگاه هاي فوتبال ليگ برتر انگليس به دليل بالاتر رفتن دستمزد بازيکنانشان نسبت به رشد سود باشگاه ها، اخطار گرفتند.

شرکت حسابرسي دلويت (Deloitte) اعلام کرده است، دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس در فصل 2010/11 با افزايشي 201 ميليون پوندي به حدود 1.6 ميليارد پوند رسيده است که اين مبلغ 14 درصد افزايش را نشان مي دهد.

اين در حاليست که مجموع سود باشگاه ها با 12 درصد افزايش به 2.27 ميليارد پوند رسيده است.

اين آمار نشان مي دهد دستمزد بازيکنان ليگ برتر با توجه به پرداخت هاي گزاف 20 باشگاه برتر اين ليگ براي رسيدن به موفقيت، در مجموع 70 درصد از سود باشگاه ها را شامل مي شود.

در همين راستا ''آلن شويتزر'' مدير گروه تجاري ورزشي شرکت دلويت به مالکان اين باشگاه ها در مورد ضرورت اعمال نظارت بر روي دستمزد بازيکنان به خصوص به دليل اجراي قوانين جديد مالي اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) اخطار داده است.

وي گفت: به نظر ما دستمزد بازيکنان ليگ برتر انگليس بسيار بالا و هر يک درصد آن معادل 20 تا 25 ميليون پوند است.

البته افزايش دستمزدها در برخي از باشگاه هاي بزرگتر مثل منچستريونايتد، ليورپول و منچسترسيتي با رشد قابل توجه درآمد آنها از تبليغات تجاري همراه بوده است.

آمارهاي فوق مربوط به فصل 2010/11 و آخرين آماري است که قبل از اجرايي شدن قوانين مالي يوفا منتشر شده است. با اجراي قوانين جديد يوفا، برخي از باشگاه هاي اروپا در خطر جريمه يا حتي محروميت از شرکت در مسابقات قرار خواهند گرفت.

به گفته شويتزر، باشگاه منچسترسيتي قهرمان ليگ برتر انگليس به مالکيت ''شيخ منصور'' و باشگاه چلسي قهرمان ليگ قهرمانان اروپا به مالکيت ''رومن آبراموويچ''، با چالش هاي بزرگي در اين زمينه روبرو هستند چراکه اين دو باشگاه رکورد بيشترين ضرر و زيان را داشته اند بنابراين بايد بيشترين کار را هم انجام بدهند.

varzesh3

rz21
31-05-2012, 12:47
یونایتد هم به عنوان بیشترین تیمی که از نظر مصدومیت ضرر کرده شناخته شده!!!

dogh
31-05-2012, 15:24
یونایتد هم به عنوان بیشترین تیمی که از نظر مصدومیت ضرر کرده شناخته شده!!!

چه آمار جالبی بهترین تیت تو مصدومیتها با بدترین تیم هم امتیاز شدن :7:

shutdown
01-06-2012, 13:10
دیلی استار امروز جمعه خبر داده است که یونایتد قرارداد کاگاوا را در هفته آینده نهایی و تکمیل خواهد کرد . این قرارداد 5 ساله خواهد بود .

دیلی اکسپرس نوشته است که لورکوزن خواهان بازگشت برباتوف به این تیم است البته آنها میخواهند این انتقال را با مبلغی پایین انجام دهند .

به گزارش ترابیال فوتبال ، برایان اویدو مدافع 22 ساله و کاستاریکایی تیم کپنهاگن دانمارک مورد توجه یونایتد قرار گرفته است و خود این مدافع نیز در اظهارنظری گفته است ، که یونایتد برای او یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و انتخاب اولش منچستر خواهد بود .

سان گزارش داده است که گویا اشمایکل در حال بازگشت به یونایتد و بدست گرفتن سمت جدیدی در این تیم است . اگرچه هنوز این سمت مشخص نشده است اما سان گمانه زنی این پست را این چنین اعلام کرده است : most likely as an ambassador for the Red Devils

دیلی میل نیز در گزارشی اعلام کرده است که چلسی به دنبال انتقال ربایی و شکست یونایتد در خرید نیک پاول است .

یک نشریه ایتالیایی در خبری اعلام کرده است که یونایتد علاقمند به جذب کلودیو مارکیزیو از باشگاه یوونتوس است و در راه این انتقال گویا نانی بخشی از این انتقال را تشکیل خواهد داد.

shutdown
01-06-2012, 17:33
رونالدینیو از فلامینگو جدا شده اگه بتونن برای 1 فصل بیارنش الترافورد هم ارزش تبلیغاتی بالایی داره هم اینکه میتونه به تیم کمک کنه...من فکر میکنم ارزش اقتصادی اوردن رونالدینیو خیلی بالا باشه

rz21
02-06-2012, 11:37
کوژاک هم به عنوان بازیکن ازاد رفتنی شد...

shutdown
02-06-2012, 12:47
پیغام ویدیویی جسورانه سر آلکس فرگوسن

سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی جسورانه برای صاحبان بلیط فصلی تصدیق کرد که تیم منچستر یونایتد تمایل دارد در فصل آینده مجدداً جام لیگ برتر انگلستان را به دست آورد.

سر آلکس فرگوسن در پیغام ویدیویی 2 دقیقه ای در این باره تصریح ساخت: هنگامی که شما به فصل گذشته نگاه میکنید، آن به شما داستان تیم منچستر یونایتد را میگوید. باشگاهی در جهان وجود ندارد که بتواند نمایشی اجراء کند که ما در فصل گذشته اجراء کردیم. بسیار خب، روش ما در این زمان کارساز نبود، اما وقتی شما به سالهای گذشته باز میگردید و تعداد دفعاتی که ما در دقایق آخر گلزنی کردیم، این به هیجان و نمایش تیم منچستر یونایتد اضافه میکند. این همیشه در اینجا وجود خواهد داشت، چراکه این نوع و گونه باشگاه ماست.

هنگامی که شما در حال خریدن بلیط فصل آینده خود هستید، شما ضمانتهایی دارید:

1 ) امکان حمله قلبی وجود دارد.

2 ) هیجان فوق العاده در آخرین دقایق مسابقات.

3 ) امیدواریم که قهرمانی گذشته را فتح کنیم.

rz21
02-06-2012, 18:19
این امار کریک هست در مقایسه با هافبک های دیگر تیم ها.واقعا باید بهش افرین گفت!

rz21
03-06-2012, 11:38
برد انگليس به کمک ستاره هاي جوان منچستر

انگليس ديدارهاي دوستانه آمادگي براي يورو 2012 را با پيروزي به پايان رساند. آنها در آخرين ديدار دوستانه خود در ويمبلي بلژيک را يک بر صفر بردند. البته نمايش انگليسي‌ها متقاعدکننده نبود.

دني ولبک که در غياب وين روني محروم احتمالا در 11 ژوئن در خط حمله انگليس قرار مي‌گيرد تنها گل بازي را در دقيقه 36 زد. او پاسي خوب را از اشلي يانگ گرفت و با ضربه‌اي دقيق توپ را از بالاي سر سيمون مينيوله به گل تبديل کرد. اين در حالي بود که زاويه هم براي او تنگ شده بود.

اين اولين بازي روي هاجسون در خانه بود.

بلژيک با وجود اين نتيجه در بخش زيادي از بازي کنترل توپ و ميدان را در دست داشت و انگليس ضعف‌هاي هميشگي را نشان داد.

clau
03-06-2012, 14:26
ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم
بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.اني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.

ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.

ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»

وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود‌: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»
ورزش 3

rz21
03-06-2012, 14:42
وضع خرابه..رونی ممکنه بره که بعیده.ولی نانی خیلی مصممه(؟} که بره.نکنه میخوان کاگاوا رو جایگزینش کنند؟

ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم
بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.

ناني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.

ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.

ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»

وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود‌: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»

پيشنهاد پاري سن ژرمن براي خريد روني
باشگاه فوتبال پاري سن ژرمن در اقدامي غيرمنتظره براي خريد گلزن تيم فوتبال منچستريونايتد پيشنهاد ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، روزنامه اسپرت چاپ کاتالان نوشت، مسئولان باشگاه پاريسي اعلام کردند حاضرند در صورت انتقال وين روني به پارک دو پرنس ، 150 ميليون يورو به منچستريونايتد پرداخت کنند.

اين روزنامه نوشت يکي از مسئولان باشگاه فرانسوي نيز با روني 26 ساله ملاقات حضوري داشته است.

اسپرت همچنين فاش کرد مسئولان پاري سن ژرمن خواهان مذاکره با ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا بوده اند اما مسي حتي حاضر به شنيدن پيشنهاد هم نشده است.

ورزش3

shutdown
03-06-2012, 17:35
بازیکنی که انگلیسی هست و تمام خانوادش و زندگیش و دوستاش توی انگلیس هستند از تیم انگلیسی جدا نخواهد شد این رو من قول میدم!
مخصوصا وین رونی که مصمم شده که برترین گل زن تاریخ باشگاه منچستر بشه!
رونی اگه هم میخواست بره پارسال به رئال میرفت و 5ساله با منچستر تمدید نمیکرد!
این شایعات رو اصلا نخونید چه برسه به اینکه تو تاپیک هم منتقل کنید!
در مورد نانی هم رفتنش بعید نیست....با توجه به حضور والنسیا...اما فکر نکنم فرگوسن حاضر به فروختنش بشه چون تو وینگر ها فقط نانی والنسیا و یانگ رو داریم و حتی هیچ گزینه ی جوونی برای جایگزینیش نیست!
به هر حال همیشه اطراف سوپراستارها شایعات هست....
اما بعید میدونم کسی از تیم اصلی یونایتد این فصل بخواد جدا بشه....

rz21
05-06-2012, 14:31
پس از توافق بر سر مبلغ قرارداد
کاگاوا به شياطين سرخ پيوست
سرانجام قرارداد هافبک ژاپني بورسيا دورتموند با شياطين سرخ نهايي شد.

به نقل از گاردين، باشگاه منچستريونايتد از توافق بر سر جذب شينجي کاگاوا با باشگاه آلماني دورتموند خبر داد.

در بيانيه‌اي که در سايت باشگاه منتشر شده آمده است: باشگاه منچستريونايتد اعلام مي‌کند که هم با بورسيا دورتموند و هم با شينجي کاگاوا بر سر انتقال به اين تيم توافق کرده است. کاگاوا پس از شرکت در آزمايش پزشکي باشگاه و دريافت مجوز کار در انگليس مي‌تواند براي اين باشگاه به ميدان برود. پيش بيني مي‌شود تمام اين کارها تا پايان ماه جاري ميلادي انجام شده و او به شکل رسمي معرفي شود. جزئيات اين قرارداد در آينده اعلام خواهد شد.

گفت‌وگو بر سر بستن قرارداد با کاگاوا در چندين هفته انجام شد. در حالي که پيش بيني مي‌شد انتقال اين بازيکن ژاپني 12 ميليون پوند انجام شود، گفته‌ مي‌شود در نهايت با 18 ميليون پوند نهايي شده است.

,varzesh3.com

Alireza.M67
05-06-2012, 15:21

خوش اومدی پسر

shutdown
08-06-2012, 11:23
مودریچ در راه منچستر !
سایت tribbal football به نقل از Sun گزارش داده که توافقات بین دو باشگاه برای انتقال مودریچ انجام شده !
مبلغ قرارداد 25 میلیون پوند که با توجه به موفقیت مودریچ در تیم تا 30 میلیون افزایش پیدا میکنه و دستمزد هفتگی 125 هزار پوند !
بقیه کارا هم قرار بعد از یورو انجام بشه!به نقل از فن پیج فیسبوک یونایتد

rz21
08-06-2012, 16:54
سرمربي لهستان: لواندوفسکي به يونايتد مي رود
فرانسيشک اسمودا، سرمربي لهستان، اعلام کرد روبرت لواندوفسکي، مهاجم دورتموند، در اين تابستان راهي منچستريونايتد خواهد شد.

در صورتي که اين اتفاق رخ دهد، اين دومين بازيکن دورتموند است که در اين تابستان راهي اولدترافورد مي شود. پيش از اين شينجي کاگاوا با انتقالي 15 ميليون يورويي راهي منچستريونايتد شد و اسمودا معتقد است پيوستن لواندوفسکي به منچستريونايتد، انتقال خوبي خواهد بود. او همچنين اعلام کرد لوکاش پيشچک و جاکوب بلاژکوفسکي، ديگر ستاره هاي لهستاني دورتموند نيز به باشگاه هاي جديدي خواهند رفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لواندوفسکي به منچستريونايتد خواهد رفت، بلاژکوفسکي به انگليس مي رود و پيشچک هم احتمالا راهي رئال مادريد مي شود.

آنها هدف دارند و مي خواهند پيشرفت کنند. من تيم را براساس آنها شکل مي دهم."

لواندوفسکي فصل خوبي را با دورتموند سپري کرد و با به ثمر رساندن 22 گل، يکي از عوامل اصلي قهرماني تيمش بود.

varzesh3

shutdown
08-06-2012, 17:34
اخبار ترانسفر

دیلی میرر و دیلی میل اعلام کردند که یونایتد برای عقد قرارداد با آنخلو هنریکوئز مهاجم جوان باشگاه یونیورسیداد به توافق 3 میلیون پوندی رسیده است .

سان نیز گزارش کرده است که یونایتد در نزدیکی عقد قرارداد با لوکا مودریچ قرار دارد ، به نظر میرسد این قرارداد در حال نهایی شدن است و ارزش اولیه حدود 25 میلیون پوند را نیز داراست.

فلشفوت گزارش داد که دو باشگاه شهر منچستر به دنبال عقد قرارداد با جوان 17 ساله تیم لازیو ایتالیا ، دانیلو کاتالدی هستند .

باشگاه منچستر یونایتد بر سر خرید 3 میلیون پوندی آنجلو هرینکوئز ( Angelo Henriquez )، مهاجم 18 ساله شیلیایی به توافق رسید.

آنجلو هرینکوئز بیش از 1 سال در رادار باشگاه منچستر یونایتد بوده، او در کشور خود در 2 گروه سنی ستاره است و برای تیم اول یونیورسیاد دی شیلی ( Universidad de Chile ) بازی میکند، او در 10 دیدار 8 گل به ثمر رسانده است. باشگاه منچستر یونایتد امیدوار به اخذ مجوز کار برای این بازیکن است و باید استعداد ویژه بین المللی او نشان داده شود.

آنجلو هرینکوئز در 13 سالگی و در سال 2007 به بازی فوتبال روی آورد، پس از رها کردن امید خود برای تبدیل شدن به یک ستاره تنیس. پس از آشکار شدن او در تیمهای ملی زیر 15 سال و زیر 17 سال شیلی، در حال حاضر برای قدرت و مهارتش بر روی توپ شهرت چشمگیری در آمریکای جنوبی به دست آورده است.

همچنین گفته میشود در صورت عدم موفقیت در اخذ مجوز کار برای این بازیکن، پس از جذب وب از سوی باشگاه منچستر یونایتد به عنوان بازیکن قرضی به یکی از کشورهای اروپایی منتقل خواهد شد.

پی نوشت 1: به گفته دانشنامه آزاد ویکی پدیا، 2 باشگاه منچستر یونایتد و یونیورسیاد دی شیلی، در سال 2009 بر سر خرید 4 میلیون یورویی این بازیکن توافق کرده بودند.

پی نوشت 2: بی تردید هنوز قرارداد رسمی به امضاء نرسیده است.

shutdown
13-06-2012, 12:09

یونایتد برای خرید پاول به توافق رسید

سایت باشگاه
باشگاه منچستریونایتد مفتخر است که اعلام کند توافقات با باشگاه کرو الکساندرا برای انتقال نیک پاول با مبلغی محرمانه انجام شده است. این ملی پوش هجده سالۀ تیم زیر هجده ساله های انگلیس آزمایشات پزشکی را گذرانده است و قراردادی چهارساله را پذیرفته است که از اول ژولای 2012 (دهم تیر) آغاز می شود. سرالکس از استخدام این نیروی جوان تازه خوشحال است و به ManUtd.com گفته است: "ما ماههاست که نیک را زیر نظر داشته ایم. او استعدادی درخشان است و تا به اینجا نیز به خوبی در کرو تربیت شده است." "من خوشحالم که او انتخاب کرده است که به یونایتد بیاید. او پیشنهادات زیادی داشت و ما به آینده کاریمان با او خوشبینیم." خود پاول نیز پس از قطعی شدن انتقالش به اولدترافورد (از خوشحالی) در آسمانها سیر می کند و به ما گفت: "جدا این انتقال به منچستریونایتد مانند تحقق یک رؤیا بود. من زمانی بسیار خوش در کرو گذراندم و لازم است از تمامی کسانی که به پیشرفت من در 13 سال گذشته کمک کرده اند تشکر کنم." "من از این که ادامۀ مسیر پیشرفتم را زیر نظر سرالکس و کنار بازیکنانی با کلاس جهانی انجام خواهم داد هیجان زده ام. فکر اینکه فصل بعد می توانم در لیگ برتر بازی کنم بسیار عالی است. من برای شروع لحظه شماری می کنم."

دوران بازی نیک پاول تا به امروز

سایت باشگاه

کمتر نوجوانانی توانسته اند به اندازۀ نیک پاول توجهات را به خود جلب کنند. اما این هافبک هجومی 18 ساله، سالهاست که جلوتر از هم سن و سالان خودش گام برمی دارد. در مسیرش از پیشرفت از آکادمی کرو الکساندرا، او اولین بازیش برای تیم زیر 18 ساله ها را در حالی که تنها 15 سال داشت انجام داد! و نیز تنها 16 سال داشت وقتی که برای اولین بار در ترکیب تیم بزرگسالان باشگاهش در خانۀ چلتنهام تاون به میدان رفت. در حالی که در ترکیب آکادمی و تیم ذخیره های باشگاهش می درخشید، به صورت تصادفی نیز گاه و بی گاه در فصل 201۰-2011 در ترکیب بزرگسالان باشگاه قرار می گرفت: یک شروع از ابتدا و 18 ورود به عنوان یار تعویضی. اولین فصل کامل رقابتی او، فصل 2011/12 محسوب می شود، جایی که او نقشی کلیدی در صعود مردان راه آهن (لقب کرو) به دسته سه League one ایفا کرد: که در میان آنها می توان به گل خارق العاده ای که همین ماه می در دیدار پلی آف صعود به دسته سه برابر چنتلهام تاون به ثمر رساند اشاره کرد. او در این فصل در 45 حضور برای کرو، 16 گل به ثمر رساند. با بازیهای او برای تیم ملی انگلیس در رده های زیر 16 سال، زیر 17 سال و زیر 18 سال، گزارشات بیشتر و بیشتری برای احتمال پیوستن او به تیمهای لیگهای بالاتر به گوش می رسید. که در بین آنها تعداد قابل توجهی تیم لیگ برتری نیز در ماههای اخیر ظاهر شدند.
سرالکس فرگوسن و مایک فیلان در ماه می شخصا برای تماشای بازی این جوان 18 ساله رفتند، و بازی او را برار آلدرشات تاون Aldershot Town تماشا کردند، و تصمیمی فوری مبنی بر جذب این جوان آینده دار را اتخاذ کردند.

مبارک همۀ یونایتدیها!

این هم توئیتر نیک پاول که حسابی حال هازارد رو توش گرفته:

نیک پاول در توئیتر: انتخاب من، مقصد من، دلایل من، آیندۀ من!!

نیک پاول ده دقیقه بعد مجددا در توئیتر: وااااای! من منظورم اصلا تو این موارد دربارۀ زندگی فوتبالی نبود... من اصلا نمی خوام که شبیه اون یارو هازارد بشم....

Nick Powell ‏@NPowell25
My choice my decision my reasons #myfuture

10 minutes after:

Nick Powell ‏@NPowell25
Oh wow, I wasn't even on about football ... I don't wanna sound like that hazard guy. #awkward

manchester-united.ir

shutdown
14-06-2012, 10:16
خب...2خرید خوب داشتیم....نیک پاول و کاگاوا....
کاگاوا رو که همه میشناسیم اما در مورد پاول....خیلی ازش تعریف شنیدیم....هافبک حجومی که 2پا هست و علاقه ی زیادی به دریبل زدن داره و اصلا هم عادت نداره که وارد 6 قدم بشه و معمولا با یه ضربه از پشت محوطه کار رو تموم میکنه!
مثل اینکه فرگوسن تز رونالدو رو داره روی نیک پیاده میکنه!
امیدوارم بتونه سریع با شرایط تیم یکی بشه و بتونه تو ترکیب اصلی باشه...
گفته میشه تیم های زیادی برای قرض گرفتن پاول اقدام کردند اما فرگوسن ترجیح داده که از همین فصل بهش بازی بده....
و اما خرید سوم که فکر کنم خرید اخرمون هست....لوانفسکی یا مودریچ؟ شایدم لوکاس مورا یا کریستین اریکسن....
کاش منچستر لوکاس مورا رو بخره!
فوق العادس! در حد رونالدینیو هست!

rz21
16-06-2012, 14:28
خوب رافائل هم تا 2016 موندنی شد و بردادرش هم به احتمال خیلی زیاد میره به کیو پی ار به صورت قرضی تا دوقلو ها در سال های اینده دفاع مستکمی تشکیل بدن!

rz21
18-06-2012, 17:33
قرعه کشی به نظر خوب میاد!!!!
Man United 2012-13 Premier League Fixtures
August
18 Everton (A)
25 Fulham (H)
September
1 Southampton (A)
15 Wigan (H)
22 Liverpool (A)
29 Tottenham (H)
October
6 Newcastle (A)
20 Stoke (H)
27 Chelsea (A)
November
3 Arsenal (H)
10 Aston Villa (A)
17 Norwich (A)
24 QPR (H)
27 West Ham (H)
December
1 Reading (A)
8 Man City (A)
15 Sunderland (H)
22 Swansea (A)
26 Newcastle (H)
29 West Brom (H)
January
1 Wigan (A)
12 Liverpool (H)
19 Tottenham (A)
29 Southampton (H)
February
2 Fulham (A)
9 Everton (H)
23 QPR (A)
March
2 Norwich (H)
9 West Ham (A)
16 Reading (H)
30 Sunderland (A)
April
6 Man City (H)
13 Stoke (A)
20 Aston Villa (H)
27 Arsenal (A)
May
4 Chelsea (H)
12 Swansea (H)
19 West Brom (A)

منبع:

Alireza.M67
19-06-2012, 11:02
نمیدونم دیشب بازی کرواسی و اسپانیا رو دیدید یا نه ...
ولی باید بگم مودریچ دقیقا همون بازیکنیه که یونایتد احتیاج داره .
فقط حیف که تیمی مثل رئالم دنبالشه و با این پولهایی که تیمهایی مثل رئال خرج می کنن من شانس اومدنشو کم می بینیم .

kkkaktoos
19-06-2012, 13:43
فصل پیش هم بازی حساس پشت سر هم داشتیم. الانم داریم. البته فصل پیش 3 تا پست سرهم بود. الان شده 2 تا

October
27 Chelsea (A)
November
3 Arsenal (H)

و

April
6 Man City (H)
...
27 Arsenal (A)
May
4 Chelsea (H)

AMIR-AIRGUNNER
24-06-2012, 09:12
دوستان منچستری یادتون هست که چند سال پیش یه صحنه گلی بود که رونی از نیمه خودی به نانی پاس میده و با سرعت تا محوطه جریمه میره (فکر کنم 70 متری دویده بود )و بعد پاس نانی رو خودش گل میکنه .

این گل مقابل کدوم تیم بود و کدوم فصل بود ؟

pcforlife
24-06-2012, 09:47
دوستان منچستری یادتون هست که چند سال پیش یه صحنه گلی بود که رونی از نیمه خودی به نانی پاس میده و با سرعت تا محوطه جریمه میره (فکر کنم 70 متری دویده بود )و بعد پاس نانی رو خودش گل میکنه .

این گل مقابل کدوم تیم بود و کدوم فصل بود ؟
جلو آرسنال بود تو امارات، فکر کنم سه فصل پیش (10-2009)... بی نظیر بود استارت وین!
پ.ن: یادم رفت اشاره کنم که به عنوان گل فصل 10-2009 باشگاه منچستریونایتد نیز! انتخاب شده بود.

rz21
24-06-2012, 15:55
کاگاوا هم شماره 7 رو برداشت!
خوش اومدی:
منبع:

rz21
25-06-2012, 10:59
بابی چارلتون و المپیک::40:

شینجی کاگاوا و منچستر یونایتد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7095834&mw=500

منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shutdown
25-06-2012, 21:58
کاگاوا هم شماره 7 رو برداشت!

نه شماره 7 رو نمیپوشه...هنوز شمارش معلوم نیست...اگه اندرسون بره یا 8 میپوشه یا 29 شایدم 23...تو سایت باشگاه خوندم من....اما مطمئن هستم 7 نمیپوشه....

rz21
27-06-2012, 12:24
خوب بعد از یک سال مثل این که نمیانجا ویدیچ هم خودشو داره برای تمرینات قبل از فصل اماده میکنه و حالش هم خوبه!

pcforlife
29-06-2012, 19:22
مثل تور آمریکا در سال گذشته، امسال در تور سوئد، چهارشنبه 8 اگوست (18 مرداد) با بارسلونا در شهر گوتنبرگ بازی دوستانه خوهیم داشته که قطعا بازی تدارکاتی عالی برای تیم هست و بین بازی های دوستانه، از اهمیت بالایی برخوردار هستش.

منبع:

pcforlife
02-07-2012, 21:42
چند خط خبر:
- بالاخره فابیو انتقال قرضیش صورت گرفت و به QPR ملحق شد. اونجور که از صحبت هاش نشون میده، رضایت داره از این انتقال و امیدواره تا میتونه تو کوئینز پارک بازی کنه. سر الکس هم اظهار امیدواری کرده که دوری فابیو برای یک سال، میتونه کمک کن بهش که به بازیکن برجسته ای تبدیل بشه.
منبع:

- برادر دو قلوی فابیو یعنی رافئل داسیلوا هم با تمدید قراردادش، تا انتهای فصل 16-2015 در OT خواهد بود.
منبع:

گیگز و کلورلی هم به عنوان دو یونایتدی تیم فوتبال بریتانیا کبیر (GB) حاضر خواهند بود در رقابت های المپیک لندن.
منبع:

Alireza.M67
03-07-2012, 14:18
گیگز و کلورلی هم به عنوان دو یونایتدی تیم فوتبال بریتانیا کبیر (GB) حاضر خواهند بود در رقابت های المپیک لندن.
منبع:

فیل جونز و دنی ولبک نیستن ؟

shakerifar
04-07-2012, 11:44
از این فصل والنسیا شماره 7 افسانه ای یونایتد رو به تن خواهد کرد
pogba هم به یوونتوس رفت و به نظر میاد برباتوف هم این فصل موندنیه
تو بعضی سایتا هم گفته شده یونایتد با پیشنهاد 25 میلیون یورویی قصد به خدمت گرفتن Moutinho رو از پورتو داره تا ببینیم چی می شه.

Alireza.M67
04-07-2012, 14:15
اخبار کوتاه :

- والنسیا شماره 7 منچستر یونایتد را می پوشد
- سر الکس فرگوسن از خروج پوگبا و پیوستن او به یوونتوس نا امید است
- گالاتایرای به دنبال جذب برباتوف
- فرگوسن احتمالا دو خرید دیگر در این فصل دارد که به نظر می رسد بینز و موتینیو باشند .

Mohammad King
05-07-2012, 00:43
سلام

با اینکه یکی از طرفدارای سر سخت منچستر هستم ....اما کلن دیگه خبری که میتونه خیلی خوشحالم کنه رفتن فرگوسن از این تیمه

rz21
05-07-2012, 13:57
با اینکه یکی از طرفدارای سر سخت منچستر هستم ....اما کلن دیگه خبری که میتونه خیلی خوشحالم کنه رفتن فرگوسن از این تیمه

شما فکر میکنید رفتن فرگی چه کمکی میتونه بکنه؟هر کسی بیاد جاش حداقل چند سال طول میکشه تا جای فرگی رو بگیره.مطمئن باشید با رفتن فرگی مشکلات شروع میشه.

pcforlife
05-07-2012, 18:26
شما فکر میکنید رفتن فرگی چه کمکی میتونه بکنه؟هر کسی بیاد جاش حداقل چند سال طول میکشه تا جای فرگی رو بگیره.مطمئن باشید با رفتن فرگی مشکلات شروع میشه.
در تکمیل حرف مصطفی، اغراق نیست که بگم بازنشسته شدن ساف نه تنها به یونایتد، بلکه به فوتبال فعلی جهان هم آسیب میزنه که دیگه نمیتونه مربی ای با این معلومات بالا در زمینه های متعدد و گوناگون داشته باشه. حتی اگه سر الکس در سن هفتاد سالگی باشه.

Stream
05-07-2012, 18:56
اوضاع مالی منچستر به نظر می رسه خیلی بد شده.. شروع کردن به فروختن سهام ها برای دادن قرض ها. مثل اینکه این مالک های آمریکایی وقتی باشگاه رو خریدن وام گرفته بودن و الان باشگاه باید پول وام رو پس بده. بدهی ها حدود 430 میلیون پوند هست.

CRIS Joon CR7
07-07-2012, 19:01
با اینکه یه ذره بچه بیشتر نبودم و از فوتبال هیچی حالیم نبود (الانم نیست :دی ) ولی خداییش جادو میکردی...

یه فیلم دیروز ازش دیدم خیلی با اباهت و زیبا بازی کرده بود ایشالله تو تاپیک فیلم ها پست شو میزنم.

این پست رو هم دادم یادش زنده بشه:40:

همیشه سلطان خواهی ماند:11:

THE KING
ERIC

vahidgame
08-07-2012, 16:43
گیگز، کاپیتان تیم المپیک بریتانیا
این ستاره ولزی در کنار کرگ بلیمی و میکا ریچاردز سه بازیکن بالای 23 سال تیم المپیک بریتانیا هستند و امیدوار است که بتواند با این تیم به مدال طلای المپیک دست پیدا کند.

سایت گل- رایان گیگز، هافبک باتجربه منچستریونایتد، به عنوان کاپیتان تیم المپیک بریتانیا انتخاب شد.

این ستاره ولزی در کنار کرگ بلیمی و میکا ریچاردز سه بازیکن بالای 23 سال تیم المپیک بریتانیا هستند و امیدوار است که بتواند با این تیم به مدال طلای المپیک دست پیدا کند.

گیگز که از سال 1991 برای منچستریونایتد بازی می کند، تاکنون 12 قهرمانی در لیگ برتر، چهار قهرمانی در جام حذفی و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با این باشگاه به دست آورده است.

با این وجود، او هرگز با ولز در یک تورنمنت بزرگ مانند جام جهانی یا یورو حضور نداشت و این اولین حضور او در یک تورنمنت معتبر در رده ملی است.

گیگز به سایت اتحادیه فوتبال انگلیس گفت:" واضح است که من باتجربه هستم. امیدوارم به عنوان کاپیتان بتوانم این تجربه را به بازیکنان جوان تر منتقل کنم."

تیم المپیک بریتانیا در مرحله گروهی با تیم های سنگال، اروگوئه و امارات هم گروه است و دیدارهایش را در الدترافورد، ومبلی و ورزشگاه ملینیوم کاردیف برگزار می کند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن: به نظر من گیگز مناسبترین کاپیتان ممکن برای تیم المپیک بریتانیا ست
فقط حیف که گرت بیل مصدوم شده و از تیم المپیک بریتانیا کنار رفتش و به خاطر همین این دو بازیکن دو نسل مختلف فوتبال ولز نمی تونن در کنار هم برای تیم المپیک بریتانیا بازی کنن...

dogh
09-07-2012, 13:11
فرگوسن:

خوشحالم که دروگبا در چلسي بازي نمي کند

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از اينکه ديگر شاهد حضور مهاجم گلزن ساحل عاجي در تيم چلسي نخواهد بود ابراز خوشحالي کرد.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، الکس فرگوسن در مصاحبه با هفته نامه پيپل گفت :« رفتن ديديه دروگبا از چلسي بهترين خبري بود که اين اواخر شنيده ام. او بازيکن بزرگي است و با گل هاي خود تيم چلسي را قهرمان ليگ قهرمانان اروپا کرد.»

فرگوسن افزود بعيد مي داند در نبود دروگباي 34 ساله، تيم چلسي بتواند بار ديگر در ميان مدعيان فوتبال انگليس و اروپا چهره کند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوشحالم_که_دروگبا_در_چلس ي_بازي_نمي_کند____

والنسيا وارث کانتونا، بست و بکام

در صورتي که آنتونيو والنسيا پيراهن شماره 7 منچستريونايتد را بر تن کند، مي‌تواند جانشين بازيکنان بزرگ اين باشگاه شود.

با جدايي مايکل اوون از منچستريونايتد، پيراهن شماره 7 و معروف شياطين سرخ هنوز به هيچ بازيکني واگذار نشده است.

اسطوره‌هاي پيشين اين باشگاه يعني بازيکناني مانند جورج بست، اريک کانتونا، ديويد بکام و کريستيانو رونالدو در سال‌هاي گذشته اين پيراهن را بر تن مي‌کردند.

پس از آنکه در پايان فصل گذشته مايکل اوون به عنوان بازيکن آزاد منچستريونايتد را ترک کرد، آنتونيو والنسيا از سر الکس فرگوسن خواست پيراهن شماره 7 را بر تن کند.

گري نويل کاپيتان پيشين منچستريونايتد در اين مورد گفت: والنسيا يکي از بازيکنان بسيار خوبي است که يونايتد در سال‌هاي اخير به خدمت گرفته است. او بدون شک شايسته بر تن کردن پيراهن معروف شماره 7 است. يک يا 2 سال با او هم‌‌بازي بودم و مي‌توانم ادعا کنم او بازيکن بسيار خوبي است. نمايش او به عنوان بال راست بسيار عالي است. والنسيا همواره در بهترين زمان بهترين کارها را انجام مي‌دهد، در کارهاي دفاعي نيز شرکت مي‌کند و زماني که بازي گره مي‌خورد با ارسال پاس‌هاي بلند تيم را از سر در گمي بيرون مي‌آورد.

والنسيا سال 2009 با مبلغ 16 ميليون پوند از ويگان اتلتيک به جمع شياطين سرخ اضافه شد. او از آن زمان تاکنون خود را به عنوان يک بازيکن ثابت در ترکيب اين تيم معرفي کرده و در فصل گذشته نيز به عنوان بهترين بازيکن فصل از ديدگاه هواداران يونايتد معرفي شد.

اگر فرگوسن پيراهن شماره 7 را به والنسيا بدهد، اين بازيکن مي‌تواند وارث بازيکناني مانند جورج بست، اريک کانتونا، ديويد بکام و کريستيانو رونالدو شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]والنسيا_وارث_کانتونا،_ب ت_و_بکام

kkkaktoos
09-07-2012, 22:59
امروز تولد 22 سالگی رافائل و فابیو بود.
تولدشون مبارک

Alireza.M67
10-07-2012, 23:40
اخبار کوتاه :

گیگز : دو سال دیگر فوتبال بازی میکنم
پارک با قرار دادی 2 ساله به QPR پیوست
سائو پائولو آماده فروش Lucas Moura و پیشنهاد 30 میلیون پوندی منچستر یونایتد .
یونایتد آماده برای پرداخت 16 میلیون پوند جهت جذب Baines مدافع اورتون .
مذاکرات باشگاه با نانی برای تمدید قرار داد آغاز شده.

منابع :
manutdfanzone
tribalfootball

dogh
16-07-2012, 17:23
نام کاگاوا در کاروان پيش فصل منچستريونايتد

شينجي کاگاوا خريد تابستاني منچستريونايتد، يکي از اعضاي کاروان يونايتد براي سفر تابستاني به منظور برگزاري اردوي پيش فصل در آفريقاي جنوبي خواهد بود.

ستاره سابق بوروسيا دورتموند درکنار نيک پاوول ديگر خريد تابستاني منچستر در کنار بزرگاني مثل پل اسکولز، ريو فرديناند، مايکل کريک، چيچاريتو و آنتونيو والنسيا به تور تابستاني خواهند رفت.

البته در اين اردو، نامي از ملي پوشان انگليسي ديده نمي شود؛ وين روني، فيل جونز و اشلي يانگ هم بعد از حضور در رقابتهاي يورو، در اين اردو حضور نخواهند داشت و کريس اسمالينگ که درحال پشت سرگذاشتن روزهاي مصدوميت است، از ميادين ورزشي به دور است.

رايان گيگز و تام کلورلي به دليل حضور در اردوي تيم المپيک بريتانيا، و المپيک لندن در اين سفر حضور نخواهند داشت. جالب اينجاست که ديميتار برباتوف که انتظار مي رود تا در تابستان ازمنچستر جدا شود، دراين اردو حضور خواهد داشت و به به که فصل قبل را به صورت قرضي در بشيکتاش سپري کرده بود هم با شياطين سرخ به آفريقاي جنوبي سفر خواهد کرد.

شاگردان فرگوسن دراين کشور با آمازولو و تيم آژاکس کيپ تاون روبرو خواهد شد و بعد از آن به چين سفر خواهد کرد تا با تيم ديديه دروگبا مصاف کند.

فهرست يونايتد براي اردوي پيش فصل آفريقاي جنوبي: آندرس ليندگارد، بن آموس، سام جانستون، ريو فرديناند، فدريک وسلي، مارنيک ورميل، اسکات وتون، تيلر بلکت، آنتونيو والنسيا، اندرسون، ميشکل کريک، پل اسکولز، نيک پاول ،شينجي کاگاوا، به به ، ريان تونيکليف ، خسه لينگارد، رابي بردي، داويد پتروچي، ديميتار برباتوف ، چيچاريتو، فدريکو ماکدا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%88% D8%A7%D9%86_%D9%BE%D9%8A%D8%B4_%D9%81%D8%B5%D9%84_ %D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D 9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF

rz21
17-07-2012, 12:21
پرواز شیاطین سرخ به افریقای جنوبی:

منبع:گل

clau
17-07-2012, 18:51
سرمربي منچستر يونايتد به آينده تيمش خوشبين و معتقد است، تيمش دوباره مي‌تواند قهرماني ليگ برتر را به دست آورد.سرالکس فرگوسن در مصاحبه‌اي با وب‌سايت رسمي باشگاه منچستر يونايتد درباره ناکامي‌هاي فصل گذشته تيمش گفت: اگر به گذشته و دوره‌هاي مختلف نگاه کنيد، متوجه مي‌شويد که ما همواره بازگشته‌ايم. وقتي آرسنال در سال 1998 جام قهرماني را از چنگ ما خارج کرد، سال بعد بازگشتيم و سه جام را کسب کرديم. آن چالش را پذيرفته و با آن کنار آمديم. پس از آن، نوبت به چلسي رسيد و در دو سال نخست در ليگ با قدرت زيادي ظاهر شد. برنامه‌هاي پيش‌فصل خود را کمي تغيير داديم که باعث شد دوباره به دوران اوج خود برگرديم.

فرگوسن ادامه داد: در 14، 15 سال اخير، اين اتفاق سه بار تکرار شده است. بازگشت به دوران اوج اهميت زيادي دارد و در فصل جاري هم اين موضوع صدق مي‌کند. هيچ تفاوتي وجود ندارد. اين موضوع خاص خواهد بود اما خاص‌تر از سال‌هاي گذشته‌ نيست. قصد داريم جام قهرماني را پس بگيريم. اين موضوع اولويت شماره يک ماست.
ورزش3

hoomi_gta
17-07-2012, 21:11
مردیم از بی یونایتدی. دلم تنگ شد برای دیدن بازی های تیم. خیلی حیف شد که پارک رفت ، هرچند سنش بالا رفته بود ولی بازیکن خوبی بود و خستگی نا پذیر. یجورایی تیم نشون داد پارک و برای حفظ بازار آسیا نگه داشته بود و با اومدن کاگاوا فروختنش.

rz21
18-07-2012, 14:12
همین امروز بازی زیر میخواد برگذار بشه که میتونید انلاین نگاه کنید:فکر کنم بشه ساعت 10.30 به وقت تهران
AmaZulu FC vs United
در سال 2008 با همین تیم بازی کردیم که با نتیجه 4-0 پیروز شدیم!!
جلد دوم تاپیک رو کی میزنه؟خیلی دوست دارم خودم بزنم!

rz21
18-07-2012, 22:14
فعلا منچستر با گل ماکدا جلو هست....
فن‌پرسي:يووه و منچستر گزينه هاي اصلي من
رابين فن پرسي کاپيتان آرسنال ، بار ديگر با تاکيد عدم تمايلش براي تمديد قرارداد با اين باشگاه، يوونتوس را به عنوان گزينه اولش معرفي کرد.

به گزارش سايت طرفداري، فن پرسي که فصل گذشته توانست در تمامي رقابت‌ها در 48 بازي 37 گل به ثمر برساند و 15 پاس گل بدهد، قصد دارد در اين تابستان راهي باشگاه ديگري شود؛ هرچند گفته شده که مديران آرسنال حتي در صورت عدم تمديد قرارداد، او را در اميرتس حفظ خواهند کرد.

او در گفتگو کوتاهي با خبرنگاران گفت : '''''''' يوونتوس انتخاب اول من خواهد بود و اگر من در انگلستان بمانم منچستريونايتد را به هر تيمي ترجيح ميدهم.''''''''

گفتني است ديميتار برباتوف مهاجم خوش تکنيک منچستر يونايتد که خواستار جدايي از اين تيم به دليلي بازي نرسيدن به وي شده است,ميتواند گزينه اي خوب براي معاوضه با رابين فن پرسي با اضافه مبلغي قابل توجه پول باشد ولي بايد ديد آيا برباتوف,علاقه دارد براي تيم ديگري در انگلستان بازي کند و آيا سران آرسنال اجازه فروش رابين فن پرسي را به منچستر يونايتد ميدهند يا خير.

فرگوسن چندي پيش در مراسمي در ورزشگاه آرسنال,امارات شرکت کرد و گمانه زني‌ها مبني بر علاقمندي فرگوسن به رابين فن پرسي نيز با اين صحبت اخير رابين فن پرسي زيادتر شده است.

گرچه خبر‌هاي ضد و نقيض در اين باره به گوش ميرسد که سران آرسنال به هيچ وجه,اجازه خروج او را به هيچ باشگاهي نخواهند داد.

rz21
19-07-2012, 14:05
ادامه ی بحث رو میتونید در جلد دوم تاپیک پیگیری کنید.

kasra_khan2003
19-07-2012, 14:32
تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])