PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قطع شدت اینترنت بعد از 30 دقیقه



masoud1881
26-04-2011, 14:34
با سلام
من با استفاده از لپ تاپ و مودم وایرلس به ADSL وصل میشم
از وقتی وایرلس لپ تاپ رو روشن میکنم هر 30 دقیقه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه !
کسی میدونه چرا اینجوری میشه و چجوری میشه این مشکلو حل کرد !؟
با تشکر :11:

masoud1881
04-05-2011, 23:48
کسی نمیدونه مشکل از کجاست !؟

adrenaline
05-05-2011, 00:04
در تنظیمات روتر اگر بخشی به نام Re-Authentication Timer دارید، زمانش رو بر اساس ثانیه تغییر بدید و ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر. مقدار پیش فرض این بخش معمولا روی 1800 تنظیم شده که معادل 30 دقیقه است.

اما اگر با این روش مشکلتون رفع نشد، موقتا سرویس Wireless Zero رو متوقف کنید و نتیجه رو بررسی کنید. برای این کار به بخش Services در Administrative Tools رفته و سرویس مذبور رو با فشردن دکمه Stop غیرفعال کنید.

در پایان، هر چند این مورد بدلیل فاصله زمانی دقیقی که گفتید کمتر احتمالش میره ولی بعضی از کارتهای شبکه در لپ تاپ ها قابلیتی به نام Power-Saving دارند که بطور پیش فرض فعال هست و مشکلاتی در پایداری ارتباط وایرلس بوجود میاره. در Device Manager، تنظیمات کارت شبکه رو باز کرده و در تب Advanced، گزینه Power-Saving رو معادل Off قرار بدید.

masoud1881
05-05-2011, 16:04
در تنظیمات روتر اگر بخشی به نام Re-Authentication Timer دارید، زمانش رو بر اساس ثانیه تغییر بدید و ببینید تغییری حاصل میشه یا خیر. مقدار پیش فرض این بخش معمولا روی 1800 تنظیم شده که معادل 30 دقیقه است.

اما اگر با این روش مشکلتون رفع نشد، موقتا سرویس Wireless Zero رو متوقف کنید و نتیجه رو بررسی کنید. برای این کار به رفته و سرویس مذبور رو با فشردن دکمه Stop غیرفعال کنید.

در پایان، هر چند این مورد بدلیل فاصله زمانی دقیقی که گفتید کمتر احتمالش میره ولی بعضی از کارتهای شبکه در لپ تاپ ها قابلیتی به نام Power-Saving دارند که بطور پیش فرض فعال هست و مشکلاتی در پایداری ارتباط وایرلس بوجود میاره. در Device Manager، تنظیمات کارت شبکه رو باز کرده و در تب Advanced، گزینه Power-Saving رو معادل Off قرار بدید.
خیلی ممنون از جوابتون
قسمت تنظیمات روتر رو پیدا نکردم
بخش Services در Administrative Tools هم این پیغام رو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در تب Advanced هم گزینه Power-Saving وجود نداشت

adrenaline
05-05-2011, 16:56
برای دستیابی به تنظیمات روتر، در ادرس بار مرورگرتون، یکی از آدرسهای 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 رو وارد کنید. اگر پیغامی برای نام کاربری و پسورد دریافت کردید، احتمالا با وارد کردن واژه admin در هر دو فیلد، وارد بخش تنظیمات خواهید شد؛ در غیر اینصورت با کسی که روتر رو برای شما کانفیگ کرده تماس بگیرید و اطلاعات کاربری روتر رو ازش بگیرید.

و اما برای پیغام خطایی که دریافت کردید، در پنجره Run ویندوز، عبارت regedit رو اجرا کرده و به آدرس زیر برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی متغیر 1200 دابل-کلیک کرده و مقدارش رو معادل 0 قرار بدید.

اگر با این روش هم مشکلتون رفع نشد و از برنامه Microsoft Project استفاده میکنید، قابلیت Project Guide رو غیرفعال کنید و دوباره امتحان کنید.

masoud1881
05-05-2011, 22:27
برای دستیابی به تنظیمات روتر، در ادرس بار مرورگرتون، یکی از آدرسهای 192.168.0.1 یا 192.168.1.1 رو وارد کنید. اگر پیغامی برای نام کاربری و پسورد دریافت کردید، احتمالا با وارد کردن واژه admin در هر دو فیلد، وارد بخش تنظیمات خواهید شد؛ در غیر اینصورت با کسی که روتر رو برای شما کانفیگ کرده تماس بگیرید و اطلاعات کاربری روتر رو ازش بگیرید.

و اما برای پیغام خطایی که دریافت کردید، در پنجره Run ویندوز، عبارت regedit رو اجرا کرده و به آدرس زیر برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروی متغیر 1200 دابل-کلیک کرده و مقدارش رو معادل 0 قرار بدید.

اگر با این روش هم مشکلتون رفع نشد و از برنامه Microsoft Project استفاده میکنید، قابلیت Project Guide رو غیرفعال کنید و دوباره امتحان کنید.

بازم خیلی ممنون
زمان Re-Authentication Timer رو عوض کردم درست شد ولی تا 9999 ثانیه بیشتر نداره !
مقدار متغیر 1200 هم 0 بود !!
از برنامه Microsoft Project هم استفاده نمیکنم.

adrenaline
05-05-2011, 22:58
بازم خیلی ممنون
زمان Re-Authentication Timer رو عوض کردم درست شد ولی تا 9999 ثانیه بیشتر نداره !
مقدار متغیر 1200 هم 0 بود !!
از برنامه Microsoft Project هم استفاده نمیکنم.

در تنظیمات همین بخش ببینید گزینه ای مثل Authentication Periodic هست یا خیر. با غیرفعال کردن این گزینه، مشکل شما رفع خواهد شد و نیازی به تغییر تایمر نیست.

اما در خصوص مشکلتون در دسترسی به بخش Services، ببینید در همون مسیر رجیستری و زیرمجموعه Zones غیر از اعداد 0 تا 4 گزینه دیگه ای میبینید یا خیر. اگر فولدری با عنوانی غیر معمول بود، فولدر رو پاک کنید. اگر هم شک داشتید، نام فولدر رو بنویسید تا بررسی بشه.

در مرحله بعد، فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و در صورتیکه باز هم مشکلتون رفع نشد، در پنجره Run ویندوز عبارت sfc /scannow رو اجرا کنید.

masoud1881
06-05-2011, 13:22
در تنظیمات همین بخش ببینید گزینه ای مثل Authentication Periodic هست یا خیر. با غیرفعال کردن این گزینه، مشکل شما رفع خواهد شد و نیازی به تغییر تایمر نیست.

اما در خصوص مشکلتون در دسترسی به بخش Services، ببینید در همون مسیر رجیستری و زیرمجموعه Zones غیر از اعداد 0 تا 4 گزینه دیگه ای میبینید یا خیر. اگر فولدری با عنوانی غیر معمول بود، فولدر رو پاک کنید. اگر هم شک داشتید، نام فولدر رو بنویسید تا بررسی بشه.

در مرحله بعد، فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو در صورتیکه باز هم مشکلتون رفع نشد، در پنجره Run ویندوز عبارت sfc /scannow رو اجرا کنید.

فایل رو دانلود و اجرا کردم،sfc /scannow رو هم اجرا کردم ولی هنوز طبق زمانی که توی Re-Authentication Timer تنظیم شده قطع میشه !

گزینه ای مثل Authentication Periodic هم نداره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس مسیر رجیستری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adrenaline
06-05-2011, 14:26
مقدار Idle Timer رو هم مثل Re-Authentication Timer معادل 9999 قرار بدید. اگر باز هم مشکل رفع نشد، زمان 0 رو به این متغیرها تخصیص بدید. اگر باز هم مشکل داشتید، به احتمال زیاد تنها راه استفاده از WEP هست.

و در مورد مشکل Services همونطور که مشخصه، فولدری که هایلایت کردید و عنوانی شبیه به L داره رو بطور کامل پاک کنید. این فولدر مربوط به یک باگ در فلش پلیر هست که باعث بروز چنین مشکلاتی میشه.

masoud1881
07-05-2011, 00:33
مقدار Idle Timer رو هم مثل Re-Authentication Timer معادل 9999 قرار بدید. اگر باز هم مشکل رفع نشد، زمان 0 رو به این متغیرها تخصیص بدید. اگر باز هم مشکل داشتید، به احتمال زیاد تنها راه استفاده از WEP هست.

و در مورد مشکل Services همونطور که مشخصه، فولدری که هایلایت کردید و عنوانی شبیه به L داره رو بطور کامل پاک کنید. این فولدر مربوط به یک باگ در فلش پلیر هست که باعث بروز چنین مشکلاتی میشه.

مقدار Idle Timer رو هم 9999 گذاشتم باز قطع شد!
کمتر از 10 ثانیه هم نمیشه گذاشت!
فولدر اضافه رو پاک کردم ولی توی Services چیزی به اسم Wireless Zero نبود!

adrenaline
07-05-2011, 09:16
مقدار Idle Timer رو هم 9999 گذاشتم باز قطع شد!
کمتر از 10 ثانیه هم نمیشه گذاشت!
فولدر اضافه رو پاک کردم ولی توی Services چیزی به اسم Wireless Zero نبود!
با توجه به اینکه روتر شما از Re-Authentication Timer استفاده میکنه، نیازی به مدیریت سرویس ها ندارید و قصدمون رفع اشکال بود تا در آینده دیگه با مشکل عدم دسترسی به Services روبرو نشید. اما ظاهرا این مشکل رو بعضی از مدل های Zyxel دارند و فرمویرهای جدیدی نیز توسط این شرکت ارائه شده که تا حدی این مشکل رو بهبود میبخشه. اما موقتا از WEP بجای WPA2 استفاده کنید و ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر.

در همون صفحه ای که عکسش رو قرار دادید، Security Mode رو به WEP تغییر بدید و پسورد مورد نظر رو وارد کنید. پس از فشردن دکمه Apply، روتر رو ریست کنید و در لپ تاپ مجددا شبکه های در دسترس رو سرچ کنید و دوباره کانکت بشید.

masoud1881
07-05-2011, 16:25
با توجه به اینکه روتر شما از Re-Authentication Timer استفاده میکنه، نیازی به مدیریت سرویس ها ندارید و قصدمون رفع اشکال بود تا در آینده دیگه با مشکل عدم دسترسی به Services روبرو نشید. اما ظاهرا این مشکل رو بعضی از مدل های Zyxel دارند و فرمویرهای جدیدی نیز توسط این شرکت ارائه شده که تا حدی این مشکل رو بهبود میبخشه. اما موقتا از WEP بجای WPA2 استفاده کنید و ببینید مشکلتون رفع میشه یا خیر.

در همون صفحه ای که عکسش رو قرار دادید، Security Mode رو به WEP تغییر بدید و پسورد مورد نظر رو وارد کنید. پس از فشردن دکمه Apply، روتر رو ریست کنید و در لپ تاپ مجددا شبکه های در دسترس رو سرچ کنید و دوباره کانکت بشید.
خیلی ممنون
ولی تغییر دادن Security Mode به WEP مشکلی رو پیش نمیاره !؟
آخه با سه ساعت یه بار قطع و وصل شدن زیاد مشکلی ندارم

adrenaline
07-05-2011, 16:58
خیلی ممنون
ولی تغییر دادن Security Mode به WEP مشکلی رو پیش نمیاره !؟
آخه با سه ساعت یه بار قطع و وصل شدن زیاد مشکلی ندارم
امنیت WPA2 به مراتب بیشتر از WEP هست ولی این بدین معنی نیست که WEP هیچ امنیتی رو برای شبکه ارائه نمیکنه. اگر این موضوع اذیتتون میکنه و بخصوص هنگام دانلود با مشکلاتی روبرو میشید، روشی که گفتم مشکلتون رو رفع خواهد کرد در غیر اینصورت، میتونید همچنان از همین رمزگذاری استفاده کنید.

simpleuser2
14-06-2011, 15:04
سلام
من یه مشکلی دارم
وقتی که مودمم رو روی WPA یا WPA2 تنظیم می کنم وایرلس قطع می شه ، فقط با WEP کار می کنه . مودمم linksys هست
مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟

lili_joon
19-12-2011, 19:24
سلام من به تازگی به مشکلی مشابه برخوردم وایرلس لپ تاپم حدود 2-3 ساله که بدون عیب کار میکنه ولی یه مدتیه که وصل میشه به اینترنت ولی بعد از 2-3 دقیقه دیگه send و receive نمیکنه ولی همینطور وصله ظاهرا. دوباره باید ریپیرش کنم. در ضمن هم روترم (Tp-link) با بقیه لپ تاپها و موبایل جواب میده هم لپ تاپم با بقیه روتر ها کار میکنه. کسی هست که بدونه مشکل از چیه؟ و چی کارش باید بکنم؟ من channel وایرلسم رو هم عوض کردم بدلیل اینکه در آپارتمان 3 وایرلس دیگه وجود داره.