PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اموزش -- دایم psp 3000 . psp 2000v3 . psp go






majid322
21-04-2011, 19:47
سلام شاید با دیدن این قضیه شاخ در اورده باشید

خودمم خیلی تعجب کردم :18:

ولی الان پی اس پی خودمو با این روش کاملا کپی خور دایم کردم

و حتی باطریشم در اوردم ولی هکش نپرید

خوب اول باید دستگاتونو به فریمور 6.20 تغییر بدید

1.تبدیل فریمور به 6.20

این برای psp 3000 , 2000v3


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم برای psp go


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب برای اینکار فایلو بریزید توی پوشه ی psp/game /update اگه پوشه نبود ایجادش کنید پی اس پی رو از حالت کپی خور

در بیارید

پی اس پی رو روشن کنید و فایله update رو از پوشه game اجرا کنید بقیه مراحل ساده ست

اگه توضیح بیشتر خواستید بگید تا توضیح بدم

2.فایل زیر رو دانلود کنید

این فایل اجرا کننده cfw هست


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از فایل دانلود شده پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanen رو توی فولدر psp /game بریزید

حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید

بعد از اومدن برناه دکمه ضربدر رو بزنید بعد کمی صبر کنید و بعد از اون دایره رو بزنید

تبریک میگم پی اس پی تون کپی خور دایم شد حالا میتونید با خیال راحت باطریشو در بیارید

اینم بگم که این تستو من خودم شخصا انجام دادم روی psp 3000 و کاملا جواب میده

Alex Fera
22-04-2011, 11:37
برادر من لطفا توجه کنید که برای هر موضوع در تالار کنسول ها تاپیک جداگانه وجود داره و شما باید پستتون رو در این تاپیک میزدید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در این ضمن این آموزش قبلا برای ورژن فریمور 6.35 در همون تاپیک قرار گرفته بود......
لطفا قبل از زدن تاپیک با مدیریت تالار کنسولها هماهنگ کنید....

با آرزوی موفقیت،یا حق

majid322
22-04-2011, 12:13
1123456789

Alex Fera
22-04-2011, 12:38
منم نگفتم که شما کار خطایی انجام دادی که تاپیک رو زدی و گفتم که بهتر بود برای جلوگیری از شلوغ شدن تالار کنسول ها پستتون رو در تاپیک کپی خور کردن PSP میزدید..........
بنده مطلب رو هم خوندم اگرچه من دیروز با همین روش PSP خودم و چند نفر دیگرو آپدیت کردم......
در ضمن اگر بچه ها در تالار کنسولها مطلبی میذارن برای تشکر شدن ازشون نیست بلکه برای اینه که شاید بتونن مشکل چند نفر رو حل کنن......
منم خودمو در حد این نمیبینم که بخوام اینجا به کسی اخطار بدم و فقط یه تذکر کوچیک دادم........
در مورد جمله آخر هم اصلا موافق نیستم شما میتونید مطلب مفید رو روی سایت قرار بدید اما در جای مخصوص خودش....

موفق باشید،یا حق

majid322
22-04-2011, 13:19
من نگفتم که این مطلبو اینجا گذاشتم تا بقیه تشکر کنن

دلیل اینم گفتم که چرا تاپیک رو جداگونه ایجاد کردم

اگر شما مطلب رو خونده بودی نمی گفتی این مطلب تکراریه و کار ما رو بی ارزش نمیکردی

soha is the beSt
22-04-2011, 13:39
من یه پی اس پی 2000 با فریم ور m33 5دارم
این روش جواب میده؟

majid322
22-04-2011, 13:42
من تست نکردم ولی به احتمال زیاد بله جواب میده

خوب میتونی امتحان کنی مشکلی پیش نمیاد

باطری رو بردار اگه پشتش نوشته DATE CODE 8C یا بالاتر میتونی بدون مشکل اینکارو انجام بدی

soha is the beSt
22-04-2011, 13:47
من تست نکردم ولی به احتمال زیاد بله جواب میده

خوب میتونی امتحان کنی مشکلی پیش نمیاد
مطمعن؟ چیزی پیش نیاد :دی
امتحان میکنم اگه شد به بقیه هم میگم
یه سوال(اینجا جاش نیست ولی بپرسم دیگه :دی)
من قبلا یه رم 8 گیگ سونی داشتم همه بازی هارو میاورد و سرعت لود خوبی داشت اما یکی زد شکستش :دی
حالا یه sandiskخریده اما تا بحال 1 بازی رو بیشتر بالا نیاورده
همه ی sandiskها اینطورین؟
شما چه رمی دارید؟

majid322
22-04-2011, 13:52
باید ببینی اون رم قدیمیه ماله چند وقت پیشه چون تا 1 ساله پیش بازی ها روی 5.03 مشکلی نداشتند

ولی بازیهای جدید باید یه سری برنامه نصب کنی روی PSP و روی 5.03 نصب نمیشن بازیهای قدیمی رو اگهع امتحان کنی حتما نصب

میشن میشه گفت اصلا ربطی نداره به رم

در مورد رم هم یه رم 8 GIG سونی داشتم که گم شد

Maziar_69
24-04-2011, 11:47
مطمعن؟ چیزی پیش نیاد :دی
امتحان میکنم اگه شد به بقیه هم میگم
یه سوال(اینجا جاش نیست ولی بپرسم دیگه :دی)
من قبلا یه رم 8 گیگ سونی داشتم همه بازی هارو میاورد و سرعت لود خوبی داشت اما یکی زد شکستش :دی
حالا یه sandiskخریده اما تا بحال 1 بازی رو بیشتر بالا نیاورده
همه ی sandiskها اینطورین؟
شما چه رمی دارید؟

این قضیه رو من تایید میکنم. من هم SanDisk داشتم و این مشکلات بود.
ولی رم من اینجوری بود که یهو همه اطلاعاتش پاک میشد یا وسط یه بازی هنگ میکرد.
الان هم یه 8 گیگ سونی دارم.

SamGun
24-04-2011, 18:46
منم نگفتم که شما کار خطایی انجام دادی که تاپیک رو زدی و گفتم که بهتر بود برای جلوگیری از شلوغ شدن تالار کنسول ها پستتون رو در تاپیک کپی خور کردن PSP میزدید..........
بنده مطلب رو هم خوندم اگرچه من دیروز با همین روش PSP خودم و چند نفر دیگرو آپدیت کردم......
در ضمن اگر بچه ها در تالار کنسولها مطلبی میذارن برای تشکر شدن ازشون نیست بلکه برای اینه که شاید بتونن مشکل چند نفر رو حل کنن......
منم خودمو در حد این نمیبینم که بخوام اینجا به کسی اخطار بدم و فقط یه تذکر کوچیک دادم........
در مورد جمله آخر هم اصلا موافق نیستم شما میتونید مطلب مفید رو روی سایت قرار بدید اما در جای مخصوص خودش....

موفق باشید،یا حق

محمد جان ایشالا چند وقت دیگه اینجا تفکیک میشه و دیگه این مشکلات رو نخوایهم داشت.

Alex Fera
24-04-2011, 20:37
آره ما هم منتظریم که عین فروم های تخصصی گیم این یه تیکه کنسول ها هم تفکیک بشه.......
راستی سعید اون آموزشتو بده بچه ها روی سرور فروم آپ کنن دیگه،پاک میشه دوباره مجبور میشی آپ کنی ها..........

majid322
24-04-2011, 21:37
1123456789

CHEGUEVARA.
24-04-2011, 21:40
سلام
آقا من کنسولم رو طبق گفته های شما کپی خور کردم.......:20:
من تازه psp گرفتم بلد نیستم توش بازی بریزم میشه راهنماییم کنید....!!!
یه سوال دیگه : ازکجا بفهمم که فریمور رو درست نصب کردم...؟؟؟:13:

majid322
25-04-2011, 10:26
بازیها رو توی قسمت ISO داخل شاخه ی اصلی مموری بریزید اگه پوشه نبود باید ایجادش کنید

به قسمت SETTING/SYSTEM SETTING/SYSTEM INFORMATION برو اگه نوشته 6.20 یعنی تونستی به 6.20 ارتقا بدی

و اگه نوشته 6.20 PRO-B5 یعنی اینکه پی اس پی شما کپی خور دایم شده

موفق باشی اگه سوالی داشتی همینجا بگو

CHEGUEVARA.
25-04-2011, 10:58
درست شد....
دمت گرم ممنون....:20:
یه سوال دیگه همه بازی ها رو این فریمور اجرا میشن.....؟؟؟:13:
با تشکر از شما(ببخشین اسمتو نمیدونم) و داداش سعید جونه خودم.....!!:40:

majid322
25-04-2011, 12:05
اسمم مجیده

خوشحالم که تونستی درستش کنی

بله همه ی بازیها تا فریمور 6.38 یعنی اخرین فریمور رو اجرا میکنه که واقعا عالیه

Alex Fera
25-04-2011, 12:10
خیلی بده که ادم زبون مادریش فارسی رو بلد نباشه

داداش عربی صحبت نمیکنم باهاتون که نمیفهمید دلیلشو گفتم که چرا تاپیک جدا زدم

متاسفانه پی سی ورلد خیلی سوت و کور شده و چند تا ادمی که هیچی نمیدونن توش موندن

شرمنده،من نمیخواستم دیگه در جواب شما پست بدم اما دیگه مجبور شدم...........

بنده به غیر زبان فارسی که به صورت مادری بلدم به زبان انگلیسی به صورت کامل مسلطم و زبان های روسی و اسپانیش رو هم در حده مکالمه صحبت میکنم..........
عربی که تو دبیرستان زیاد خوندیم......

در ضمن صحبت من و سعید جان اصلا روی شما نبود و کلی بود که شما بد برداشت کردی دوست من......

و در آخر به نظرم عضوی که یه ساله تو P30 ورلده نمیتونه در مورد اعضای قدیمی یا تالار کنسول ها نظر بده.......
در ضمن من به شما توهین نکردم که.......

از تمام دوستان عذر میخوام،یا حق

majid322
25-04-2011, 12:16
اگه منظورتون با من نبوده لطفا همه ی پستهای خودتونو پاک کنید تا دیگه بیش تر از این کشدار نشه این قضیه

CHEGUEVARA.
01-05-2011, 17:08
یه سوال......؟؟؟
وقتی بازی هارو اجرا میکنم بعد از لوگوی خود کنسول صفحه قرمز میشه بعد بازی اجرا میشه.....!!!
مشکلی هست....؟؟؟:13:

aha2012
01-05-2011, 17:26
یه سوال......؟؟؟
وقتی بازی هارو اجرا میکنم بعد از لوگوی خود کنسول صفحه قرمز میشه بعد بازی اجرا میشه.....!!!
مشکلی هست....؟؟؟:13:
نه مشکلی نیست
برای منم بنفش میشه بعد میره تو بازی

Alex Fera
01-05-2011, 17:43
برای منم قهوه ای میشه:31:
میتونید با زدن دکمه Select توی XMB تنظیمش کنید.........

silabs
03-05-2011, 08:54
سلام شاید با دیدن این قضیه شاخ در اورده باشید

خودمم خیلی تعجب کردم :18:

ولی الان پی اس پی خودمو با این روش کاملا کپی خور دایم کردم

و حتی باطریشم در اوردم ولی هکش نپرید

خوب اول باید دستگاتونو به فریمور 6.20 تغییر بدید

1.تبدیل فریمور به 6.20

این برای psp 3000 , 2000v3


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برای psp go


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب برای اینکار فایلو بریزید توی پوشه ی psp/game /update اگه پوشه نبود ایجادش کنید پی اس پی رو از حالت کپی خور

در بیارید

پی اس پی رو روشن کنید و فایله update رو از پوشه game اجرا کنید بقیه مراحل ساده ست

اگه توضیح بیشتر خواستید بگید تا توضیح بدم

2.فایل زیر رو دانلود کنید

این فایل اجرا کننده cfw هست


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز فایل دانلود شده پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanen رو توی فولدر psp /game بریزید

حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید

بعد از اومدن برناه دکمه ضربدر رو بزنید بعد کمی صبر کنید و بعد از اون دایره رو بزنید

تبریک میگم پی اس پی تون کپی خور دایم شد حالا میتونید با خیال راحت باطریشو در بیارید

اینم بگم که این تستو من خودم شخصا انجام دادم روی psp 3000 و کاملا جواب میده


سلام من خیلی تازه کارم به نظرت میتونمبا این دستور العمل برم جلو؟یعنی کلا اولین psp هست که دارم از کجا بازی دانلود کنم؟ممنون میشم راهنمائی کلی کنی

majid322
03-05-2011, 21:12
اره خیلی سادست همینکارایی رو که گفتم انجام بده حله

فقط اول نوع پی اس پیتو به من بگو

اینم یه سایت برا دانلود بازی PSP


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

silabs
04-05-2011, 08:13
اره خیلی سادست همینکارایی رو که گفتم انجام بده حله

فقط اول نوع پی اس پیتو به من بگو

اینم یه سایت برا دانلود بازی PSP


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مرسی من psp3006 گرفتم از مالزی تازه اوردم,چه جوریاس به درد می خوره؟میشه کپی خورش کرد؟

majid322
04-05-2011, 13:24
اره مشکلی نداره همین راها رو برو حله

سوال داشتی بپرس

silabs
23-05-2011, 08:03
سلام سیستم PSP من 6.31 هست ارتقا پیدا نمیکنه با این دستور العمل شما که کپی خورش کنم چی کار کنم؟
راهنمایئ کنید لطفا

majid322
23-05-2011, 11:19
ببخشید که دیر جواب دادم شما باید اول فریمورتون رو به 6.35 تبدیل کنید

اینم لینکش از اینجا دانلود کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اینکی رو و طبق اموزش پیش بری


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی برای در اوردن پی اس پی از حالت کپی خور کافیه باطریشو در بیاری

موفق باشی

silabs
23-05-2011, 11:27
dیک سوال دیگه
بازی ها زو کجا باید بریزم؟
تو فولدر game همین ؟طریقه نصب داره؟

majid322
23-05-2011, 11:33
نه ببین دو نوع بازی داریم یه سری با فرمت CSO و ISO هستند که باید بریزی تو پوشه

ISO توی شاخه ی اصلی مموریت اگه نیستم باید خودت درست کنی

دسته ی دوم بازیهای EBOOT هستند که اونا رو باید بریزی تو شاخه ی GMAE که تعداد این بازیها هم کم هست

و معمولا بازیهای کم حجم هستند راستی برنامه های پی اس پی هم با همین فرمتن و شما باید بریزیدشون توی پوشه ی GAME

طریقه نصب هم نداره وقتی بازیها رو ریختی از تو پی اس پی اجراش کن

راستی اگه پی اس پیت کپی خور نباشه بازیها اجرا نمیشه میدونی که

موفق باشی

silabs
23-05-2011, 11:40
نه ببین دو نوع بازی داریم یه سری با فرمت CSO و ISO هستند که باید بریزی تو پوشه

ISO توی شاخه ی اصلی مموریت اگه نیستم باید خودت درست کنی

دسته ی دوم بازیهای EBOOT هستند که اونا رو باید بریزی تو شاخه ی GMAE که تعداد این بازیها هم کم هست

و معمولا بازیهای کم حجم هستند راستی برنامه های پی اس پی هم با همین فرمتن و شما باید بریزیدشون توی پوشه ی GAME

طریقه نصب هم نداره وقتی بازیها رو ریختی از تو پی اس پی اجراش کن

راستی اگه پی اس پیت کپی خور نباشه بازیها اجرا نمیشه میدونی که

موفق باشی
با اون دستور العمل بالا و فایلهای بالا کپی خور مگه نمیشه؟
من همون کارو کردم الان ورژن psp ارتقا پیدا کرد مگه کار دیگه ای هم هست که باید انجام داد؟

majid322
23-05-2011, 11:43
چرا دیگه اگه اون مراحل رو انجام بدی کپی خور میشه

خوب الان وقتی میری توی قسمت SYSTEM SETTING /SYSTEM INFORMATION چی نوشته بهم بگو تا بهت بگم کپی خور شده یا نه

soha is the beSt
23-05-2011, 11:58
مجید جون من این date codeرو روی پی اس پی 2000 پیدا نمیکنمممممممممممممم :( یه عکس میزاری از جای دیت کد؟

majid322
23-05-2011, 12:02
بفرما اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soha is the beSt
23-05-2011, 12:26
اخه مشکل اینحاست برا من همچین نوشته ای رو نداره پشتش :دی

majid322
23-05-2011, 12:28
یه عکس میزاری از همینجا

مگه میشه :18:

soha is the beSt
23-05-2011, 12:48
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکسه بزرگه لینکشو میزارم :دی

majid322
23-05-2011, 12:52
نمیدونم

حالا یه سرچی میکنم بهت خبر میدم فعلا نصب نکن

majid322
23-05-2011, 13:10
میتونی یه عکس از umd بزاری یا ببینی چی نوشته پشتش چون میگن از اونجا میشه

فهمید

choory
23-05-2011, 13:26
مجید جون من این date codeرو روی پی اس پی 2000 پیدا نمیکنمممممممممممممم :( یه عکس میزاری از جای دیت کد؟



من یه پی اس پی 2000 با فریم ور m33 5دارم
این روش جواب میده؟

سلام دوست عزیز.
فریمور دستگاه شما مگر 5.00m33 نیست؟
پس چرا میخواهی با این روش آپدیت کنی.

شما بهتره با آموزش زیر دستگاهتون را کپی خور کنید.


آموزش کپی خور کردن psp های 1000 و 2000 کپی خور دایم با فریمور 6.38ME2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

silabs
23-05-2011, 13:34
دوستان من آپدیت کردم بازی هم ریختم کار کرد اما الان رم رو از توش در آوردم بعد جا زدم دیگه بازی ها نبود
راهنمائی کنید لطفا

majid322
23-05-2011, 13:53
رم رو بزار توی کامپیوتر ببین بازیها توش هست یا نه

LiverBarca
11-06-2011, 21:55
سلام شاید با دیدن این قضیه شاخ در اورده باشید

خودمم خیلی تعجب کردم :18:

ولی الان پی اس پی خودمو با این روش کاملا کپی خور دایم کردم

و حتی باطریشم در اوردم ولی هکش نپرید

خوب اول باید دستگاتونو به فریمور 6.20 تغییر بدید

1.تبدیل فریمور به 6.20

این برای psp 3000 , 2000v3


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم برای psp go


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب برای اینکار فایلو بریزید توی پوشه ی psp/game /update اگه پوشه نبود ایجادش کنید پی اس پی رو از حالت کپی خور

در بیارید

پی اس پی رو روشن کنید و فایله update رو از پوشه game اجرا کنید بقیه مراحل ساده ست

اگه توضیح بیشتر خواستید بگید تا توضیح بدم

2.فایل زیر رو دانلود کنید

این فایل اجرا کننده cfw هست


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز فایل دانلود شده پوشه های PROUPDATE و 620PRO_Permanen رو توی فولدر psp /game بریزید

حالا اون برنامه ای که اسم نداره رو اجرا کنید

و ضربدر رو بزنید

3.برنامه pro-b permanent patch رو اجرا کنید

بعد از اومدن برناه دکمه ضربدر رو بزنید بعد کمی صبر کنید و بعد از اون دایره رو بزنید

تبریک میگم پی اس پی تون کپی خور دایم شد حالا میتونید با خیال راحت باطریشو در بیارید

اینم بگم که این تستو من خودم شخصا انجام دادم روی psp 3000 و کاملا جواب میده


مجید جون واقعآ ممنون،خیلی حال کردم...
همش میخواستم مموری رو فرمت کنم ولی میترسیدم(وقتی فریمورم5.3 بود) که الان(که به 6.20 اپدیت کردم)مموری رو هم فرمت کردم و هکش هم نپرید و دیگه با خیال راحت میتونم خاموش و روشن کنم دستگاهو،بازم ممنون...:11:

h.a.m.i.d
12-06-2011, 10:36
خوب برای اینکار فایلو بریزید توی پوشه ی psp/game /update اگه پوشه نبود ایجادش کنید پی اس پی رو از حالت کپی خور

در بیارید


مجید جان این فولدر رو باید روی مموری کارت درست کنم یا باید دستگاه رو با USB وصل کنم به کامپیوتر ؟ چون من USB ندارم .

LiverBarca
12-06-2011, 10:45
مجید جان این فولدر رو باید روی مموری کارت درست کنم یا باید دستگاه رو با USB وصل کنم به کامپیوتر ؟ چون من USB ندارم .
اگه خود مموری رو با رم ریدر به pc وصل کنی موردی نداره...
در واقع وصل کردن خود مموری با رم ریدر با وصل کردن دستگاه از طریق usb فرقی نداره...
چون وقتی دستگاه رو هم وصل کنی باز مموری رو میاره...(تا اونجا که من میدونم)

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

اون فولدر رو هم بله باید داخل مموری درست کنی...

h.a.m.i.d
12-06-2011, 10:46
اگه همین مراحل رو برای 6.35 انجام بدم چی ؟ کسی اون رو تست کرده ؟

majid322
12-06-2011, 10:50
شما باید اول فریمورتون رو به 6.35 تبدیل کنید

اینم لینکش از اینجا دانلود کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اینکی رو و طبق اموزش پیش بری


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



موفق باشی

h.a.m.i.d
12-06-2011, 10:58
شما باید اول فریمورتون رو به 6.35 تبدیل کنید

اینم لینکش از اینجا دانلود کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد اینکی رو و طبق اموزش پیش بری


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



موفق باشی

ممنون مجید جان . اونوقت این هم دائمه ؟ چون تو توضیحات این صفحه 2078 نوشته


Permanent Bootloader Support (on 6.20 version)


به شک افتادم .

majid322
12-06-2011, 11:39
اره دائمه خیالت راحت

h.a.m.i.d
12-06-2011, 12:48
اره دائمه خیالت راحت

ممنون مجید جان . خیلی راحت آپدیت شد ، مرسی .
متاسفانه 6.35 دائمی نیست و باطری رو در اوردم ، کرکش پرید . تو فایل 635PRO_B6.rar هم که دانلود کردم فولدر Permanent وجود نداره بر خلاف 620PRO_B6.rar .
بازم با اینحال مشکلی نیست کرک کردنش ۳۰ ثانیه طول میکشه .

majid322
12-06-2011, 12:56
پیشنهادم اینه که اینو پاک کنی و همون 6.20 رو نصب کنی

چون فرق چندانی نمیکنن و 6.20 هم همه بازی ها رو اجرا میکنه

اینجوری راحت میشی بازم خودت میدونی

خواهش میکنم کاری نکردم

Alex Fera
12-06-2011, 14:24
پیشنهادم اینه که اینو پاک کنی و همون 6.20 رو نصب کنی



شرمنده مجید جون،فکر نکنم از فریمور های بالاتر بشه به 6.20 اومد،ولی اگه شما راهی برای داگرید داری بگو..........

majid322
12-06-2011, 15:52
درسته نمیشه ولی یه نفر دیگه قبلا تو همین تاپیک 6.35 رو کپی دایم کرده بود

با همین روش اسمشو پیدا کنم میزارم

من رو اون حساب گفتم

h.a.m.i.d
12-06-2011, 15:54
پیشنهادم اینه که اینو پاک کنی و همون 6.20 رو نصب کنی


شرمنده مجید جون،فکر نکنم از فریمور های بالاتر بشه به 6.20 اومد،ولی اگه شما راهی برای داگرید داری بگو..........

بله متأسفانه مثل اینکه شدنی نیست و باید از یه برنامه دیگه‌ای کمک گرفت .

نوشته که


Note: 6.35 PRO-A downgrade to 6.20 is not supported, if necessary, downgrade using Davee’s 6.35 Downgrader.


تو این صفحه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایرادی نداره آقا ، من میتونم با دائمی نبودنش کنار بیام ولی اگه باقی دوستان براشون مهمه این مسئله بهتره فعلاً از همین 6.20 استفاده کنن که فرق چندانی هم با 6.35 نداره .

majid322
12-06-2011, 16:02
خوب با همون برنامه ای که نوشته دانگریدش کن مشکلش چیه

choory
12-06-2011, 18:34
دوستان عزیر بهتر نیست مسائل مربوط به کپی خور کردن psp را در تاپیک اصلی یعنی تاپیک زیر پیگیری کنید؟

[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چون همه سوال ها وجواب ها آموزش ها به صورت یک آرشیو کامل داخل یک تاپیک جمع آوری میشه.

لطفا از این به بعد در تاپیک بالا بحث ها را ادامه دهید.

با تشکر.

بسته شد.