PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد نتایج آزمایش TSH









elc_tabriz
21-04-2011, 20:07
یه پسر 49 روزه دارم که تو آزمایش TSH (غده تیروئید) میزان TSH 5.09 گزارش شده. یعنی از میزان نرمال کمی بیشتر میخواستم در مورد علایم و چگونگی پیشگیری این بیماری اطلاعاتی کسب کنم. اگه لطف کنین و اطلاعاتی در اختیار بنده بزارین خیلی خیلی ممنون میشم.

morsadr
22-04-2011, 10:19
یه پسر 49 روزه دارم که تو آزمایش TSH (غده تیروئید) میزان TSH 5.09 گزارش شده. یعنی از میزان نرمال کمی بیشتر میخواستم در مورد علایم و چگونگی پیشگیری این بیماری اطلاعاتی کسب کنم. اگه لطف کنین و اطلاعاتی در اختیار بنده بزارین خیلی خیلی ممنون میشم.

دوست عزیز . بالا بودن TSH میتونه نشانه کم کاری تیروئید باشه . البته با توجه به سن کودک باید دید که میزان نرمال آن با توجه به سن چقدر است . من میزان نرمال TSH را در این سن بدرستی به خاطر ندارم ولی فکر می کنم این میزان برای این سن طبیعی باشد
در هر صورت بیماری کم کاری تیروئید قابل پیشگیری نیست و در صورت لزوم باید تحت نظر پزشک متخصص درمان صورت بگیرد .
به نظر بنده ابتدا آزمایش را تکرار کرده و با توجه به جواب آزمایش مجدد و میزان رفرانس آزمایشگاه در سن ایشون تشخیص را به عهده پزشکتون بگذارید .

hooman123i
14-09-2011, 21:47
ببخشید من یک راهنمایی در مورد جواب ازمایش میخوام سن 53 جنسیت مونث
t4 RIA 178
t3 RUp RIA 38%
FTI 15
TSH 0.04
لطفا سریع جواب بدین ممنون میشم:20:

morsadr
16-09-2011, 13:00
ببخشید من یک راهنمایی در مورد جواب ازمایش میخوام سن 53 جنسیت مونث
t4 RIA 178
t3 RUp RIA 38%
FTI 15
TSH 0.04
لطفا سریع جواب بدین ممنون میشم:20:

دوست عزیز . این نتایج نشانگر یک پر کاری تیروئید می باشد . بهتره که با پزشک متخصص مشورت نمایید .

sharare jahromi
26-09-2011, 02:11
ممنون می شم اگه تفسیر این ازمایشو بهم بگین
TSH:21.8
T4 RIA:6.8
T3 RU 30%
Anti TPO:771.5

morsadr
26-09-2011, 15:07
ممنون می شم اگه تفسیر این ازمایشو بهم بگین
TSH:21.8
T4 RIA:6.8
T3 RU 30%
Anti TPO:771.5

با توجه به بالا بودن TSH ایشون احتمالا مبتلا به کم کاری تیروئید می باشند .
تفسیر و تشخیص نهایی به عهده پزشک متخصص می باشد .

NEGINRASHEDI
29-12-2012, 20:14
ممنون میشم اکه تفسیر این ازمایشو بگید
tsh 2.3
fsh 11.6
lh 10.4
prolactin 47.5
testosterone 2.2
DHEA-SO4 2.4

netlunatic
05-01-2013, 23:51
خواهشمند هستم تفسیر خودتان از آرمایش همسرم را بیان کنید
مونث، سن 34 سال
T4 11.94
T3 2.15
TSH 3.45
Anti TPO CLIA 62.49

saeidkalhor
06-01-2013, 00:00
سلام.علایم پرکاری تیروئید معمولا : تعرق ، پر اشتهایی ، لاغر شدن (علتش بالا رفتن سوخت و ساز در سلولهاست) ، بی قراری ، کم خوابی .
البته نمیدونم شاید در نوزادان کمی متفاوت باشه .ضمن اینکه (تفاوتهای کم با مقدار نرمال) پرکاری حساب نمیشه .
اگر تونستم اطلاعات بیشتری به دست بیارم تقدیم میکنم . برای شما و جگرگوشه تون آرزوی سلامتی دارم .

moatamediss
03-06-2013, 09:15
با سلام
جواب آزمایش تیرویید من به صورت زیر هست البته فکر می کنم همه نرمال باشه:
T4 7.5
T3 1.4
TSH 1.3
اگه موردی هست راهنمایی بفرمایید
با سپاس

z.amery68
22-07-2013, 08:58
با سلام میشه بهم کمک کنید.من عرقم زیاد بود ازمایش دادم حالا میشه شما تفسیرش کنید.
1.7= tsh
t4=6.5

4230426
02-09-2013, 12:31
با سلام.من 18 سال سن دارم و 5 ماهه که باردارم میخواستم بدونم آیا با توجه به نتایج آزمایش در چه وضعیتی قرار دارم.خواهشآ جواب بدید.باتشکر

T4=11.31 Refrence Rang(4.5-11.5)
T3=1.71 ( 0.8-2.15)
TSH=0.11* (0.3-5.1

almaspars
21-11-2013, 20:23
با سلام جواب آزمایش تیروییدمن بصورت زیره اگه کمکم کنیین ممنون میشم
سن23 جنسیت مونث
T4 7.8
T3 1.2
TSH 4.5
باتشکر

sahvar
21-12-2013, 12:47
سلام خانمي 30 ساله يك هفته قبل از پريود ازمايش تيروئيد و هورمون دادم اين ازمايشات رو براي موهاي زايد و چاقي دادم البته پريودم منظم است
ميخواستم لطف كرده و براي من تفسيرش كنيد
dhea so4 119
estradiol 207
t4 9.22
t3 132
tsh 3.46
free t4 0.895
fsh 6.48
lh 5.13
testostron 0.56
progesteron 12.1

hajoo
05-02-2014, 17:22
سلام خانمي 30 ساله يك هفته قبل از پريود ازمايش تيروئيد و هورمون دادم اين ازمايشات رو براي موهاي زايد و چاقي دادم البته پريودم منظم است
ميخواستم لطف كرده و براي من تفسيرش كنيد
dhea so4 119
estradiol 207
t4 9.22
t3 132
tsh 3.46
free t4 0.895
fsh 6.48
lh 5.13
testostron 0.56
progesteron 12.1
آزمایش تیروید شما طبیعی است.

--------------------------

دوستان اگه یه شرح حال مختصر + سن و جنس رو بگن بهتر میشه کمک کرد
لطفا به متخصص مراجعه کنید.

hajoo
05-02-2014, 17:23
با سلام جواب آزمایش تیروییدمن بصورت زیره اگه کمکم کنیین ممنون میشم
سن23 جنسیت مونث
T4 7.8
T3 1.2
TSH 4.5
باتشکر

آزمایشات شما در محدود نرمال هستن.
به متخصص مراجعه کنید

diana-90
02-03-2014, 17:30
سلام نتیجه آزمایش تیرویید من به شرح زیر :

T4 9.88µg/dL
T3up 28.21%
FTI 2.8Ratio
T3 1.23ng/ml
TSH 0.96µIu/ml

آیا پرکاری تیرویید دارم؟؟من علایم پرکاری تیرویید دارم،تپش قلب،تعریق شدید کف دست،بی خواب،لرزش دست
سن 24
ممنون میشم کمکم کنید

hajoo
03-03-2014, 00:10
آزمايشات شما در محدوده طبيعي هست.
به متخصص مراجعه كنيد...


Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

امیرعلی شاهرخ
08-05-2014, 16:39
سلام...ج ازمایش تیرویید من به صورت زیر است:
tsh:0.04
(tyroglobin:18.86(1.4_78
ایا پرکاری تیرویید دارم؟

hajoo
09-05-2014, 00:16
بله اين آزمايش نشان دهنده پركاري تيروييده.
به متخصص داخلي يا فوق تخصص غدد مراجعه كنيد


Sent from my iPhone using Tapatalk

DrH.motasami
09-05-2014, 20:57
سلام...ج ازمایش تیرویید من به صورت زیر است:
tsh:0.04
(tyroglobin:18.86(1.4_78
ایا پرکاری تیرویید دارم؟

سلام هیچ نگران نباشید
TSH در مرز مابین عملکرد نرمال و پرکاری میباشد.
Thyroglobulin غالبا به منظور ارزیابی تومور تیروئید میباشد که اونم نرماله.(البته متد رو در این باره اعلام نفرموده اید چون مقدار مرجع در متدهای مختلف متفاوته)

hajoo
09-05-2014, 21:29
TSH = .04 خیلی کمه !
رنج نرمالش بین .5 تا 5 (4.5) هست.

DrH.motasami
10-05-2014, 00:14
TSH = .04 خیلی کمه !
رنج نرمالش بین .5 تا 5 (4.5) هست.

تشکر بله بنده حواسم نبود و 4دهم خوندم-
0.4 تا 6.21 معمولا مرجع هست.
بابت توجه تان سپاسگزارم

باران1234
01-07-2014, 12:48
باسلام من 24 سال دارم
جواب آزمایش من بصورت زیر است :
t-4 7.9
t-3 1.0
tsh 0.3
آیا تیروییدم مشکل داره؟

elnaz3
03-07-2014, 12:26
سلام
لطفا آزمایش من را تفسیر کنید
tsh7.1
T4. 5.5
T3. 1.1:

hajoo
03-07-2014, 12:51
سلام
لطفا آزمایش من را تفسیر کنید
tsh7.1
T4. 5.5
T3. 1.1:
آزمایش شما کم کاری تیرویید (هیپوتیروییدیسم) رو نشون میده.
آزمایش شما باید در یک آزمایشگاه معتبر تکرر بشه ( در صورتی که معتبر بوده نیازی نیست)
و ازمایش های تکمیلی برای بررسی علت انجام بشه.
ضمن اینکه علت درخواست آزمایش و علایم و نشانه های بالینی هم مهم هست.

alireza-1991
18-07-2014, 09:58
با سلام
tsh= 5
T4= 9
T3= 1.4

23 ساله هستم

majid825
13-08-2014, 11:42
با سلام زنی حامله هستم وهفت ماهه جواب آزمایشات تیروئیدم به این شرح است t4 12و t3 1.35و tsh 2.91در حال حاضر شنبه تا پنج شنبه نصف و جمعه یک عدد قر ص می خورم خواستن ببینم همین روند رو ادانه بدم یا نه ؟ ضمنا 36 ساله هستن با تشکر از لطفتئن

hajoo
13-08-2014, 14:21
با سلام زنی حامله هستم وهفت ماهه جواب آزمایشات تیروئیدم به این شرح است t4 12و t3 1.35و tsh 2.91در حال حاضر شنبه تا پنج شنبه نصف و جمعه یک عدد قر ص می خورم خواستن ببینم همین روند رو ادانه بدم یا نه ؟ ضمنا 36 ساله هستن با تشکر از لطفتئن
در خانم های حامله به دلیل اثر هورمون های حاملگی تفسیر آزمایش با افراد عادی فرق میکنه و ممکنه آزمایش چیزی غیر از واقعیت رو نشون بده.
با توجه اهمیت هورمون تیرویید در رشد و تکامل فرزندتون توصیه میکنم به فوق تخصص غدد مراجعه کنید.

hajoo
13-08-2014, 14:24
با سلام
tsh= 5
T4= 9
T3= 1.4

23 ساله هستم
آزمایش کم کاری خفیفی رو نشون میده. برای درمان، دیگر آزمایشات و البته علایم بالینی مهم هستن

meinaz
09-10-2014, 23:10
سلام به همه
با تشکر از زحمت های دوستان
میخواستم برای جواب چنین آزمایشی من رو راهنمایی بفرمایید , من شهرستان هستم و متاسفانه دسترسی پزشکی ام خیلی کم هست
T4 8.1
TSH 2.8
FERRITIN 61.7
سپاس فراوان
سالم و شاد باشید

hajoo
09-10-2014, 23:27
سلام به همه
با تشکر از زحمت های دوستان
میخواستم برای جواب چنین آزمایشی من رو راهنمایی بفرمایید , من شهرستان هستم و متاسفانه دسترسی پزشکی ام خیلی کم هست
T4 8.1
TSH 2.8
FERRITIN 61.7
سپاس فراوان
سالم و شاد باشید
آزمایشات در محدوده طبیعی هستن.
دوست عزیز به هیچ عنوان پاسخ های اینترنتی رو ملاک قرار ندین و حتما به پزشکی آزمایش رو درخواست کرده آزمایش رو نشون بدین.

vahab00
15-02-2015, 12:42
سلام و عرض ادب
بزرگوار امکانش هست این جواب آزمایش منم تفسیر کنید
24 سالمه بسیار لاغر در حد 50 کیلو
قدبلند و علائم زیادی از جمله عصبانی . تپش قلب / کم حافظه بودن / وقتی عصابی میشم حس خفگی زیادی دارم و همینطور قده تیروئیدم بزرگ میشه و نشون میده و نسبت به گرما خیلی حساسم و مثل آب ازم عرق میره
فکر کنم کم خونی هم دارم . البته من تا کلاس سوم ابتدایی ک بودم چاق بودم و بعد به طور ناگهانی لاغر شده و همینطور این دوره ادامه پیدا کرد
الانم هرچقدر غذا ک میخورم باز دو دقیقه بعدش گشنم میشه
و امثال به طور ناگهانی متوجه شدم علائم تیروئیدی دارم
و رفتم آزمایش دادم ولی هنوز پیش دکتر نرفتم میشه جوابش رو شما برات تفسیر کنید :
T3=1.7 == 6.0-21
T4=9.3 == 4.7-12.5
TSH=1.5 == 0.32-5.5
پیشاپیش سپاسگذارم از پاسخگوییتون

M.R.S.
15-02-2015, 16:53
سلام و عرض ادب
بزرگوار امکانش هست این جواب آزمایش منم تفسیر کنید
24 سالمه بسیار لاغر در حد 50 کیلو
قدبلند و علائم زیادی از جمله عصبانی . تپش قلب / کم حافظه بودن / وقتی عصابی میشم حس خفگی زیادی دارم و همینطور قده تیروئیدم بزرگ میشه و نشون میده و نسبت به گرما خیلی حساسم و مثل آب ازم عرق میره
فکر کنم کم خونی هم دارم . البته من تا کلاس سوم ابتدایی ک بودم چاق بودم و بعد به طور ناگهانی لاغر شده و همینطور این دوره ادامه پیدا کرد
الانم هرچقدر غذا ک میخورم باز دو دقیقه بعدش گشنم میشه
و امثال به طور ناگهانی متوجه شدم علائم تیروئیدی دارم
و رفتم آزمایش دادم ولی هنوز پیش دکتر نرفتم میشه جوابش رو شما برات تفسیر کنید :
T3=1.7 == 6.0-21
T4=9.3 == 4.7-12.5
TSH=1.5 == 0.32-5.5
پیشاپیش سپاسگذارم از پاسخگوییتون
دوست عزیز نتیجه آزمایش شما طبیعی هست و نشانه ای از پرکاری تیروئید وجود نداره
اما برای‌مشکلاتتون به متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد مراجعه کنین

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

DeVelopEr2011
04-04-2015, 20:04
سلام ، بچه ها من دو روز دیگه میخوام برم دکتر ، اما تا اون موقع لطفا بهم میگید وضعیت من چیه ؟
برای پرکاری تیروئید آزمایش دادم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M.R.S.
04-04-2015, 20:38
سلام ، بچه ها من دو روز دیگه میخوام برم دکتر ، اما تا اون موقع لطفا بهم میگید وضعیت من چیه ؟
برای پرکاری تیروئید آزمایش دادم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آزمایش عملکرد طبیعی تیروئید رو نشون میده.
برای تفسیر نتیجه با توجه به مشکل و معاینات حتما به پزشکتان مراجعه کنین.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

sasan1359
25-04-2015, 21:25
سلام
ازمايش پاشنه نوزاد من رو بهداشت گم كرده.....امروز خودمون رفتيم ازمايش tsh داديم اومد 6.59
تو رو خدا كمكمون كنيد.... زياده يا كم...... امروز كه ازمايش داديم شد 63 روزه

M.R.S.
26-04-2015, 12:10
مقدار طبیعی TSH در اطفال یک تا 12 ماه 0.6-7.3 mU/L هست
اگه علامت خاصی در شیرخوار مشاهده میکتین به متخصص اطفال مراجعه کنین

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

pari159753
25-06-2015, 14:32
باسلام به دلیل فراموشی استرس افزایش ضربان قلب و ... به پزشک مراجعه کردم و آزمایش تیروئید دادم
نتیجه :
tsh:0.4
t4:7.7
t3:88
بود
میشه واسم تفسیر کنین که تیروئیدم مشکل داره یا نه ؟ و لطفا راهنماییم کنین چه رژیم غذایی رو باید رعایت کنم ؟

M.R.S.
25-06-2015, 14:53
باسلام به دلیل فراموشی استرس افزایش ضربان قلب و ... به پزشک مراجعه کردم و آزمایش تیروئید دادم
نتیجه :
tsh:0.4
t4:7.7
t3:88
بود
میشه واسم تفسیر کنین که تیروئیدم مشکل داره یا نه ؟ و لطفا راهنماییم کنین چه رژیم غذایی رو باید رعایت کنم ؟

دوست عزیز...آزمایش شما کمی مشکوک هست
TSH نباید کمتر از 0/5 باشه
با توجه به اینکه بقیه اعداد طبیعی هست و چون شما هم علامت دارید بیشتر ممکن هست یک پرکاری تیروئید تحت بالینی مطرح باشه(تقریبا میشه گفت فرم خفیف بیماری)
با توجه به مجموع گفته ها من مراجعه به متخصص داخلی/فوق تخصص غدد رو پیشنهاد میدم
احتمال داره بخوان آزمایش رو برای شما تکرار کنن
البته در حال حاضر دقت آزمایش تیروئید بسیار بالا هست

nickian
25-06-2015, 18:01
سلام من یه پسر سه ماهه دارم که رشدش زیاده الان حدوده هفت و سیصد وزن و 65قد و دور سر 42 که در بدو تولد سه کیلو و صد وزن 51قدو 35 دور سرش بود. دکتر براش تست تیرویید داده که نتایج اون بشرح زیر است
T3 ECL 228.2 ng/dl 105-245
T4 ECL 7.5 yq/dl 5.4-16
TSH ECL 7.71 mlU/ml 0.7-11
به نظر شما طبیعیه؟ در تست کف پا چهار روزگی TSH عدد 1.6 (یک و شش دهم ) و در 10 روزگی 0.6 (شش دهم) بود دکترش گفت تستهای مرکز بهداشت دقیق نیست برای همین آزمایش بالا رو بردم آزمایشگاه مسعود بهتره نوزادم و ببرم پیش متخصص اطفال یا غدد؟

M.R.S.
25-06-2015, 18:48
این آزمایش خوب هست
غیر از تیروئید مسایل دیگه ای هم میتونه برای اختلالات رشد مطرح باشه
برای هرگونه بررسی بهتر هست فرزندتون رو به متخصص اطفال ببرید
و در آینده هم برای هر گونه مشکل در ارتباط با فرزندتون مراجعه باید به متخصص اطفال و در صورت دسترسی و نیاز فوق تخصص های اطفال باشه (غیر مسائل مربوط به جراحی)

aliops
03-08-2015, 14:00
سلام خسته نباشید منم یه آزمایش دادم و نظرتون رو راجب بهش میخام
tsh 1.4
free t4 1.7
ممنون میشم جواب بدین

M.R.S.
04-08-2015, 12:03
سلام خسته نباشید منم یه آزمایش دادم و نظرتون رو راجب بهش میخام
tsh 1.4
free t4 1.7
ممنون میشم جواب بدین
شما شرایط خاص یا بیماری خاصی ندارید
این آزمایش ها در رنج طبیعی هستند
مگر اینکه رنج ذکر شده در برگه ازمایش برای free t4 چیز دیگه ای باشه

saharnazgood
22-08-2015, 13:48
سلام. من دختری 23 ساله هستم. حدود 5 ماهی هست روزی سه تا قرص لیتیم 300 میخورم.آزمایش هورمونی دادم جوابش این شده:
TSH: 34 mu/l
Free T4: 8.9 PmoI/l
تا دو هفته دیگه هم به دکترم دسترسی ندارم. آیا من سالم هستم؟