View Full Version : مجوز از کجا بگیرم؟
bandary
05-30-2006, 12:55 PM
شاید این مطلب ربطی به این بخش نداشته باشه ولی نمیدونستم کجا بزارمش
من دانشجوی الکترونیک سال 3 هستم و:
حتما همتون شوک های رو که پلیس چهارشنبه اخر سال استفاده میکنه دید
من یه نمونه از همون ها رو درست کردن در مقاسی خیلی کوچک با ولتاژ بالا درست اندازه ریموت کنترل دزدگر ماشین فقط یه 5/0 سانت بزرگتر و ولتاژی داره حدود 1400 ولت با امپر کنترل شده خیلی پایین در حد میکرو و دارای پورت شارژ هم هست و با 2.4 ولت تغذیه میشه و حتما هم میدونید که حملش جرم داره من براش میتونم از کجا مجوز حمل بگیرم
کل طراحی و ساخت این کار بر عهده خودم بود و تستش هم نتیجه داره قرمزی پوست در حد کم و بی حسی تا 30 دقیقه البته میشه کنترلش کرد
Mirzaie
06-03-2006, 12:16 AM
تبریک عرض می کنم. لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که آیا شوکر شما توانایی بیهوش کردن هم دارد یا نه ؟
در ضمن شما فقط در صورتی که بسیجی فعال و یا مامور سازمان اطلاعات باشید می توانید برای چنین وسیله ای مجوز اجذ نمایید. در غیر این صورت شوکر رو داخل جیب گذاشته و در صورت لزوم از اون استفاده کنید!
shahabmusic
06-03-2006, 12:27 AM
بندی جان لطف کن پیغام خصوصی رو چک کن.
مرسی.
MaFia
06-03-2006, 01:56 AM
بندی جان لطف کن پیغام خصوصی رو چک کن.
مرسی.
http://qsmile.com/qsimages/292.gif
نكنه سفارش خريد دادي
=--=
شما به جا مجوز سعي كن بري ثبت كني كه شايد توليد انبوه برسه
Mirzaie
06-04-2006, 12:40 PM
ساخت شوکر اصلا سخت نیست. خودم چند نمونه از اونو در کتابهای سری 300 دیدم. البته کیتش هم موجوده ... سری به نیوکیت در کوچه آلیک بزنید.
baba barghi
06-04-2006, 03:01 PM
http://qsmile.com/qsimages/292.gif
نكنه سفارش خريد دادي
=--=
شما به جا مجوز سعي كن بري ثبت كني كه شايد توليد انبوه برسه
سلام مافيا جان
مگه سفارش دادن عيب هست؟؟؟خب ازش يه درصدي بگيريد كه به شما بده به عنوان تبليغات براي من كه نزاشتي اين كار رو بكنم ولي بزار ايشون اين كار رو بكنه راستش من هم سفارش رو مي خوام بدم :blush: (شوخي مي خوام مدارش رو ازش بگيرم)
در مورد توليد انبوه هم بايد بگم وقتي صبح بلند مي شم مي ريم تو خيابون ديگه بايد رفتگر ها به جاي زباله بايد جنازه جمع كنند مگر توليد انبوه براي پليس كه خودشون دارند به هر حال اين دوستمون كار جالبي كردن من كه ازش مي خرم اگر ناراحت نمي شيد البته اين چيز تازه اي نيست مثلا آدامس هست كه مي كشيش برق مي گيرتت يا رژلب كه برق مي گيرتت و خودكار و خلاصه خيلي اينطوري هست ولي اينكه از راه دور شك بده يا مثلا چوبي باشه خيلي عاليه
ممنون
باي
shahram ag
11-21-2006, 11:44 AM
سلام لطفا طرز ساخت شوكر رو بزار خيلي فوري ممنون ميشم يا برام ارسال كن ;)
shahram ag
11-21-2006, 11:50 AM
شاید این مطلب ربطی به این بخش نداشته باشه ولی نمیدونستم کجا بزارمش
من دانشجوی الکترونیک سال 3 هستم و:
حتما همتون شوک های رو که پلیس چهارشنبه اخر سال استفاده میکنه دید
من یه نمونه از همون ها رو درست کردن در مقاسی خیلی کوچک با ولتاژ بالا درست اندازه ریموت کنترل دزدگر ماشین فقط یه 5/0 سانت بزرگتر و ولتاژی داره حدود 1400 ولت با امپر کنترل شده خیلی پایین در حد میکرو و دارای پورت شارژ هم هست و با 2.4 ولت تغذیه میشه و حتما هم میدونید که حملش جرم داره من براش میتونم از کجا مجوز حمل بگیرم
کل طراحی و ساخت این کار بر عهده خودم بود و تستش هم نتیجه داره قرمزی پوست در حد کم و بی حسی تا 30 دقیقه البته میشه کنترلش کرد
خوب عزيزم طرز ساختش رو بزار همه استفاده كنند يا حد عقل براي من بفرست من استفاده كنم شما رو دعاكنم ممنون ميشم اگه اين كار رو برام انجام بدي
SAAD FOAD
12-26-2006, 04:48 PM
سلام
از عزيزان اگه كسي طرز ساخت اين مدار روداره لطف كنه مارو بي نصيب نذاره
از دعاي ما نيز بينصيب نمي ماند
Jaafar
12-26-2006, 10:10 PM
فکر کنم با این راهنمایی هایی که کردین دوستمون فهمید کجا باید بره مجوز بگیره
درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=58316
در خواستتاتون رو این جا مطرح کنین را سفارشم پیام خصوصی رو گذاشتن
می قفلونیم hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/shades[1].gif
ممنون موفق باشین hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/smoke[1].gif
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.