PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشان ندادن زیرنویس در ال سی دی سامسونگ


asiatech





    

hitmax
10-04-2011, 16:26
با عرض
سلام ادب و احترام خدمت همه
من وقتی میخوام یک فیلم رو که فرمتش دی وی دی یا همون vob هست از روی هارد و با یو اس بی پخش کنم
نمیتونم زیر نویسهای فارسی یا انگلیسیش رو بیارم
راهی برای نشون دادن زیر نویسش هست یا نه؟

t_tanhayam
10-04-2011, 16:40
با عرض
سلام ادب و احترام خدمت همه
من وقتی میخوام یک فیلم رو که فرمتش دی وی دی یا همون vob هست از روی هارد و با یو اس بی پخش کنم
نمیتونم زیر نویسهای فارسی یا انگلیسیش رو بیارم
راهی برای نشون دادن زیر نویسش هست یا نه؟

-در مورد زير نويس هم اگر فرمت Srt باشه اجرا ميكنه
-در مورد منوهاو زير نويس در vob فايل ها راهي من نديدم تا حالا
-مگر اينكه زير نويس رو به فيلم بچسبونيد

hitmax
10-04-2011, 21:53
-در مورد زير نويس هم اگر فرمت Srt باشه اجرا ميكنه
-در مورد منوهاو زير نويس در vob فايل ها راهي من نديدم تا حالا
-مگر اينكه زير نويس رو به فيلم بچسبونيد


ممنون از راهنماییتون چطور میشه زیرنویس رو بهش چسبوند؟

t_tanhayam
10-04-2011, 22:02
ممنون از راهنماییتون چطور میشه زیرنویس رو بهش چسبوند؟

-اگر يك گوگله كنيد ترد هاي زيادي مياد‌:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Seller-R
10-04-2011, 22:33
-اگر يك گوگله كنيد ترد هاي زيادي مياد‌:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سری c5000 srt رو ساپورت می کنه اما مربع مربع نشون میده فارسی رو حتی utf-8 هم کردم یکی کمک کنه لطفا.

t_tanhayam
10-04-2011, 22:40
سری c5000 srt رو ساپورت می کنه اما مربع مربع نشون میده فارسی رو حتی utf-8 هم کردم یکی کمک کنه لطفا.

-عزيز تمام سري هاي سامي بدون مشكل فارسي رو نشون ميدن
شما زمانيكه توي media player هستين كليد tools رو بزنيد برين به منوي كدينگ زبان رو روي عربي يا فارسي بگزارين
اصلا نيازي به utf-8 نيست بدون مشكل اجرا ميكنه

Seller-R
10-04-2011, 22:51
-عزيز تمام سري هاي سامي بدون مشكل فارسي رو نشون ميدن
شما زمانيكه توي media player هستين كليد tools رو بزنيد برين به منوي كدينگ زبان رو روي عربي يا فارسي بگزارين
اصلا نيازي به utf-8 نيست بدون مشكل اجرا ميكنه
به خدا روی عربی می زنم ساپورت نمی کنه فارسی که نداره اصلا.
UA46C5000 46" Series 5 LED
این مدل هست به خدا دیوانه شدم به هر دری زدم به روم بسته میشد.
مربع مربع نشون میده.

t_tanhayam
10-04-2011, 23:13
به خدا روی عربی می زنم ساپورت نمی کنه فارسی که نداره اصلا.
UA46C5000 46" Series 5 LED
این مدل هست به خدا دیوانه شدم به هر دری زدم به روم بسته میشد.
مربع مربع نشون میده.


-خوب ميتونيد فارسي رو فعال كنيد از منوي مخفي
-شما زبان فارسي داره منوي hdtv تون ؟

Seller-R
10-04-2011, 23:15
نمیدونم چجوری باید بفهمم؟

t_tanhayam
10-04-2011, 23:19
نمیدونم چجوری باید بفهمم؟

-زبان منوها رو ببيند مسير زير رو برين :

menu-set up-language menu language

hitmax
11-04-2011, 00:08
-زبان منوها رو ببيند مسير زير رو برين :

menu-set up-language menu language

ممنون از شما واقعا اطلاعات خوبی و جامعی دارین

من هارد 3 ترا بایت کتابی سیگیت رو با فرمت ان تی اف اس وصل کردم تلویزیون نشناخت ولی فرمتش به فت 32 کردم و هارد رو شناخت
ولی هارد 500 پاسپورت وسترن رو با ان تی اف اس میشناسه که این هارد جیبی و برق رو از یو اس بی میگیره
ایا این نشناختن ان تی اف اس فقط مخصوص هارد های کتابی هست ؟ چون فرمت فت رو فقط روی این هاردمیشناسه

t_tanhayam
11-04-2011, 00:17
ممنون از شما واقعا اطلاعات خوبی و جامعی دارین

من هارد 3 ترا بایت کتابی سیگیت رو با فرمت ان تی اف اس وصل کردم تلویزیون نشناخت ولی فرمتش به فت 32 کردم و هارد رو شناخت
ولی هارد 500 پاسپورت وسترن رو با ان تی اف اس میشناسه که این هارد جیبی و برق رو از یو اس بی میگیره
ایا این نشناختن ان تی اف اس فقط مخصوص هارد های کتابی هست ؟ چون فرمت فت رو فقط روی این هاردمیشناسه

لطف دارين
-ممكن اين طور باشه البته من هميشه فرمت ntfs زدم بخاطر فايل هاي حجيم بالاي 4 گيگي كه دارم نميتونم به fat فكر كنم
من 1 ترا پاسپورت رو بدون مشكل استفاده كردم با فرمت ntfs

morisan
03-07-2011, 23:59
سلام
من led c5000 دارم بعضی از کلمات را در زیر نویس فارسی جابجا مزنه
و در منوی tools زبان فارسی رو نداره ...
چی کار باید بکنم
لطفا توضیح کامل کامل کامل به من بدید ممنون

abooreihan
07-07-2011, 02:36
سلام,من 40c6960 دارم .مشکل بزرگی با پخش زیرنویس فارسی دارم! فایلهای sub . idx رو که پخش نمیکنه .فایلهای srt فارسی را هم مربع مربع پخش میکنه! موقع پخش فیلم هم وقتی tools رو میزنم قسمتی بنام coding نداره که زبانشو رو arabi تنظیم کنم!
تورو خدا یکی کمکم کنه که خیلی ناراحتم از این موضوع.پیشاپیش ممنونم

t_tanhayam
07-07-2011, 22:32
سلام
من led c5000 دارم بعضی از کلمات را در زیر نویس فارسی جابجا مزنه
و در منوی tools زبان فارسی رو نداره ...
چی کار باید بکنم
لطفا توضیح کامل کامل کامل به من بدید ممنون

دوست عزيز احتمالا اگر منوي فارسي يا عربي نداريد
از طريق منوي مخفي local set رو روي ايران بگزارين تا اين زبان اضافه بشه به منوها واز جمله در tools

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------


سلام,من 40c6960 دارم .مشکل بزرگی با پخش زیرنویس فارسی دارم! فایلهای sub . idx رو که پخش نمیکنه .فایلهای srt فارسی را هم مربع مربع پخش میکنه! موقع پخش فیلم هم وقتی tools رو میزنم قسمتی بنام coding نداره که زبانشو رو arabi تنظیم کنم!
تورو خدا یکی کمکم کنه که خیلی ناراحتم از این موضوع.پیشاپیش ممنونم

-زير نويس sub/idx قابل اجرا نيست روي اين tv ها
-اگرمنوي tools گزينه encoding نمياد مربوط به اين هست كه فايل زير نويستون همنام نيست با فايل تصويرتون
همنام كنيد اين اپشن اضافه ميشه

abooreihan
08-07-2011, 00:03
خیلی خیلی ممنونم.
مشکل حل شد.
خدا مشکلاتتون رو حل کنه :-)

lbv
10-07-2011, 10:37
دوستان مشکل من اینه که وقتی زیر نویس رو پخش میکنه به صورت حروف از هم جدا و از چپ به راست میاره .راه حلتون چیه ؟

taknavaz123
15-07-2011, 15:11
منم 46c6960 دارم.زيرنويس ها به صورت مربع مياد.همه راهنمايي هاي كه اينجا گفته شده رو انجام دادم.اما نتيجه نگرفتم.اصلا خيلي از گزينه هاي كه ميگيد رو نداره.
البته منوي مخفي رو انجام ندادم.چون تو تايپيك هاي مختلف خوندم كه رفتم به منوي مخفي ريسك زيادي داره و ممكنه كلا Tv رو باطل كنه

abbas2390
27-07-2011, 01:15
سلام دوستان من مدل6960دارم زیرنویس رو نشون نمیده

amindeazeh
11-02-2012, 10:57
دوستانی که 6960 دارند برای زیر نویس کردن فیلم اول باید زیر نویس هم نام خود فیلم باشه و بعد از آن فایل زیر نویس رو از طریق notepad باز کرده و با فرمت uncoding ذخیره میکنید حالا از زیر نویس لذت ببرید .

amir_t6262
11-02-2012, 22:52
دوستانی که 6960 دارند برای زیر نویس کردن فیلم اول باید زیر نویس هم نام خود فیلم باشه و بعد از آن فایل زیر نویس رو از طریق notepad باز کرده و با فرمت uncoding ذخیره میکنید حالا از زیر نویس لذت ببرید .

منظورتان از فرمت Uncoding چی بود؟


زیرنویس را با notepad باز کنید، بعد گزینه save as را بزنید و در قسمت پایین پنجره save گزینه Encoding را باید تغییر بدهید.
فکر میکنم اگر Unicode بگذارید ، مشکلتان حل میشود.

در ضمن از یکی از دوستان شنیدم که زیرنویس sub Idx را با برنامه Mkv Merge GUI به فیلم MKV چسبانده و در تلویزیون lcd سامسونگ بدون مشکل میبینه.
من با led سامسونگ امتحان کردم جواب نگرفتم.
شما امتحان کنید، شاید نشان داد.

amindeazeh
13-02-2012, 16:33
ممنونم امیر جان که اصلاح کردید اشتباه من رو دوست عزیز .
من هم هر کاری کردم زیر نویس sub Idx نشون نداد .