PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Need For Speed Shift 2:Unleashed



marmolak kocholo
29-03-2011, 01:44
مشکلات نصب و اجرا - Need For Speed Shift 2:Unleashed



سلام بچه ها امیدوارم تو این عید تا الان بهتون خوش گذشته باشه و لحظات خوبی رو با خانوادتون تجربه کرده باشید
بازی Shift2: Unleashed هم چند ساعت پیش لیک شد!
این تاپیک مثل تاپیک های قبلی بنده در مورد مشکلات نصب و اجرا + لینک های دانلود بازی، پچ ها و ... زده شده امیدوارم شما دوستان رعایت کنین و مزاحم تاپیک اصلی نشید...

سیستم مورد نیز برای اجرای بازی :


Minimum System Requirements:
System: Windows XP (SP3) / Vista (SP2) / 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 1964 2.4 GHz
Memory: 2 GB
Video Card: 512 MB ​​VRAM ATI HD 3XXX level or better / NVIDIA GeForce 8XXX or better
Sound Card: DirectX compatible
Hard Drive: 7 GB




بازی کرک شد...



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید





لینک دانلود بازی در پست دوم
-------------
این پست به مرور زمان آپدیت خواهد شد...

marmolak kocholo
29-03-2011, 01:53
Need For Speed Shift 2:Unleashed CLONE DVD - NO CRACk




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohamad skystar
29-03-2011, 02:07
امیدوارم فرمونش مثی شیفت قبلی نباشه

marmolak kocholo
29-03-2011, 12:04
بچه ها بازی کرک شد!!
پست اول اپدیت شد...

ELSIN
29-03-2011, 12:40
NEED 4 SPEED : Shift II Unleashed

دان با لینک مستقیم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hesam_g59
29-03-2011, 12:57
یعنی این واقعا خود بازیه؟؟؟ یا نسخه دزدی مثل کرایسس 2؟

Dav0od
29-03-2011, 13:03
یعنی این واقعا خود بازیه؟؟؟ یا نسخه دزدی مثل کرایسس 2؟
کرایسیز 2 فقط یه استثنا بود ! فکر نمی کنم دیگه همیچین اتفاقی رخ بده !!!
اگه بازی ای هم چند روز زود تر لیک میشه ! بمعنی این نیست که نسخه ی کامل بازی نباشه ! معمولا بعضی از بازی ها زودتر و بعضی دیرتر از تاریخ مورد ذکر شده توسط سازنده ها وارد بازار بازی های رایانه ای می شوند .

wordship
29-03-2011, 13:14
کرک بازی با لینک مستقیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه بازی هم ارجیناله:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

erfandj
29-03-2011, 13:17
آقا یک منبع رسمی گفته انتشار رسمی این بازی تازی در امریکا 2 روز پیش بوده است.
با خیال راحت برید بخرید و نگران نباشید چون هنوز مادر نزاییده کسی از ea بازی بدزده.
جدول تاریخ انتشار بازی ها برای کامپیوتر به شرح زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wordship
29-03-2011, 13:56
آقا یک منبع رسمی گفته انتشار رسمی این بازی تازی در امریکا 2 روز پیش بوده است.
با خیال راحت برید بخرید و نگران نباشید چون هنوز مادر نزاییده کسی از ea بازی بدزده.
جدول تاریخ انتشار بازی ها برای کامپیوتر به شرح زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک منبع رو هم میدادین:40:

ولی کرایسیس دو که دزدیده شده بود! حتما از پدر زاییده شده بوده طرف :دی

marmolak kocholo
29-03-2011, 14:10
این لینک منبع رو هم میدادین:40:

ولی کرایسیس دو که دزدیده شده بود! حتما از پدر زاییده شده بوده طرف :دی

منظورشون از منبع رسمی پردیس گیم هست (lOl) :31:

wordship
30-03-2011, 14:03
سلام
مولتی پلیرش مثله کرایسیس کرک نشده؟؟

vista7
01-04-2011, 22:19
بچه ها من وقتی از بازی میام بیرون وقتی دوباره وارد بازی میشم میگه که نمیتونه سیو های دفعه قبلی رو لود کنه و مجبورم از اول اول شروع کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو سه باره که میام تو بازی و دوباره میام بیرون هر دفعه همین ارور رو میده و تمام سیو ها پاک میشه
چی کار باید کنم؟

mehdy.z
03-04-2011, 00:21
بچه ها این بازی مشکل نداره یا طرفدار؟؟!!

Dav0od
03-04-2011, 10:11
بچه ها این بازی مشکل نداره یا طرفدار؟؟!!
هر جفتش ... !!! :27:

hamed30
03-04-2011, 17:43
هر کس یه سلیقه ای داره من یکی که طرفدارشم نسخه یکش خیلی حال داد حالا یه جاهاییش مشکل داشت ولی خوب بود. در کل من از سبک شبیه سازی بیشتر خوشم میاد تا اون سبکای دیگه . به نظر من اون HP خیلی مزخرف بود.

مهدی صمصامی
03-04-2011, 22:20
دوستان قطعات کامپیوتر من اینه :

CPU : Intel Pentium 4 - 3.4GHZ
RAM : 3Gig
VGA : GeForce 8400GS 512MB

میتونم این بازی رو روون اجرا کنم؟؟؟

Layken
03-04-2011, 23:23
دوستان قطعات کامپیوتر من اینه :

CPU : Intel Pentium 4 - 3.4GHZ
RAM : 3Gig
VGA : GeForce 8400GS 512MB

میتونم این بازی رو روون اجرا کنم؟؟؟
کارت گرافیکت خیلی پایینه نمیتونی روون بازی کنی...
ولی بازی رو باز میکنه...

مهدی صمصامی
04-04-2011, 07:19
کارت گرافیکت خیلی پایینه نمیتونی روون بازی کنی...
ولی بازی رو باز میکنه...

خوب اونوقت مثل PES، تنظیماتی واسه Hige، Medium و Low کردن گرافیکش نداره که واسه من خوب جواب بده؟؟؟

Dav0od
04-04-2011, 13:09
خوب اونوقت مثل PES، تنظیماتی واسه Hige، Medium و Low کردن گرافیکش نداره که واسه من خوب جواب بده؟؟؟
چرا دوست عزیز داره ... به احتمال زیاد رو Medium بتونید اجرا کنید ... :11:

METZELDER
06-04-2011, 12:00
مشكل رفع شد

پشيمون شدم بازي وحشتناك افتضاحه

گرافيك صفر

دست فرمون صفر

و...

matrix_3s
06-04-2011, 13:03
دوستان به اعصاب خودتون فشار نیارید ...................واز ترینر استفاده کنید
+5
Trainer Options:
INSERT > ENABLE TRAINER
NUMPAD1 > UNLIMITED MONEY
NUMPAD2 > BUY CARS TO 1 $
NUMPAD3 > SELL CARS TO 999.999.999 $$$
NUMPAD4 > ALWAYS FIRST
NUMPAD5 > UNLIMITED NITRO
HOME – DISABLE ALL



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

meha
06-04-2011, 13:16
برای چی فشار؟!

ترینر هم مزه بازی رو کم میکنه....

matrix_3s
06-04-2011, 13:49
برای چی فشار؟!

ترینر هم مزه بازی رو کم میکنه....

کدوم مزه..........................
من بازی هایی که برن رو اعصابم از ترینر استفاده میکنم ......البته این هنوز نرفته.......

Steps-Rap
08-04-2011, 12:16
سلام.آقا من میرم تو بازی اصلا فیلم هارو نشون نمیده.ینی صدا میاد صفحه سیاهه.
بعد وقتی لود میشه بره تو مسابقه از بازی هم میادد بیرون
چه باید بکنم؟

kkkaktoos
08-04-2011, 14:57
من مشکلم نصف دوست بالاییه . فیلم ها میاد ولی موقع رفتن تو مسابقه میپره بیرون .البته بگم از این لینکها استفاده نکردم از deltafoxy گرفتم . مشکل از کجاست ؟

mohamad skystar
08-04-2011, 20:06
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام اجرا کنم ERORR میده واسه این فایل:
XINPUT1_3.dll
یعنی چه؟ چیکار کنم؟

mehdy.z
09-04-2011, 00:35
سلام.
دوستان من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام اجرا کنم ERORR میده واسه این فایل:
XINPUT1_3.dll
یعنی چه؟ چیکار کنم؟
بیا این رو دانلود وتوی پوشه ای که گفته بنداز ببین مشکلت حل میشه:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

wanted_boy_2010
12-04-2011, 08:57
سلام به همگی.من بازی رو نصب کردم موقع اجرای بازی می گفت physxloader.dll رو نداری.دانلودش کردم. حالا که میرم داخل بازی میپره بیرون. چیکار کنم؟ کارت گرافیکم ATI هستش.

mehdy.z
12-04-2011, 11:01
سلام به همگی.من بازی رو نصب کردم موقع اجرای بازی می گفت physxloader.dll رو نداری.دانلودش کردم. حالا که میرم داخل بازی میپره بیرون. چیکار کنم؟ کارت گرافیکم ATI هستش.
شما برای حل این اخطار میبایست برنامه phsyx رو(ترجیحا آخرین نسخه یا حداقل اونی که احتمالا توی DVD بازی هست!) رو نصب میکردی نه اون فایل رو....

Amir 3d
16-04-2011, 16:45
سلام
من نصبش کردم ولی فریم فریمه و با 15-17 فریم میاد
قطعات کامپیوتر هم
Cpu 2.2 Core2 duo E4500
Ram 3062
Graphic Gforce 8600GT 512mg
هم وین سون تستیدم هم تو XP فرقی نداره هم با رزولیشن پایین و ......(تمام جزییات)رو خاموش میکنم همین فریمه هم بالا میبرم همین فریمه مشکل چیه
لازم به ذکره نسخه اولش هم همینطوری منو تو کف گذاشت(تیک دار بود)
در ضمن کراسیس با رزولیشن 800*600 گیمر با فریم 28-36 بازی کردم مشکلی نداشت
Deadspace 2 هم با 1024 با تمام جزیات 30فریم بود حتی از دموها فیلم میگرفتم فریمم 15-20 بود حالا این بازی بی گرافیک چرا تیک داره:41:
ممنون میشم جواب بدید:11:

habel1
03-05-2011, 21:50
دوستان من بازي رو نصب كردم كركشم زدم ولي موقعه رفتن تو بازي ازم activation code ميخواد
از دوستان كسي اين مشكل رو داشته..............مرسي

ehsan-inventor
07-05-2011, 19:28
واای شیفت 2 اومده و من خبر نداشتم !!!
مشخصات سیستمم اینه:
cpu core 2 due 2.4
ram 2Gb
گرافیکم 2 گیگه...شیفت 1 رو می تونستم اجرا کنم...اینم میشه دیگه؟؟
برم سفارش خرید بدم !

SA.JJ.AD
07-05-2011, 23:55
واای شیفت 2 اومده و من خبر نداشتم !!!
مشخصات سیستمم اینه:
cpu core 2 due 2.4
ram 2Gb
گرافیکم 2 گیگه...شیفت 1 رو می تونستم اجرا کنم...اینم میشه دیگه؟؟
برم سفارش خرید بدم !


:18:
یعنی چی گرافیکت دو گیگه عزیز :27: شما مدلشو باید بگی :mellow:
+
با سی پی یو و رمتون و احتمالا حدس مییزنم گرافیکتون تو همین رنج هستش !! میتونید با تنظیمات متوسط و رزولیشن کمی پایین تر از استاندارد مانیتورتون گمونم بتونید بین 25 تا 40 فریم بگیرید :20:البته بحث شما اجرا شدن یا نشدنه که 100 درصد اجرا میشه :20:

u-cant30me
09-05-2011, 11:54
من مشکلم نصف دوست بالاییه . فیلم ها میاد ولی موقع رفتن تو مسابقه میپره بیرون .البته بگم از این لینکها استفاده نکردم از deltafoxy گرفتم . مشکل از کجاست ؟
منم همین مشکل رو دارم:13:

IranApadana
10-05-2011, 11:03
چطوری میشه با دسته بازی کرد؟
من هرکاری کردم دسته بازی رو نشناخت

ehsan-inventor
14-05-2011, 18:51
سلام... من سریالشو ندارم...
ویرایش:
سریال لازم نیست ! با کنسل کردن اون بخش نصب ادامه پیدا می کنه ...ممنون از راهنماییتون !

حامدمایا
15-05-2011, 08:55
با سلام
من بازیو تا 54% رفتم. levelam هم 19 هستش . الان که بازیو اجرا می کنم levelam همون 19 مونده 54% رو هم نشون میده ، اما تمام مرحله ها رو قفل کرده و فقط مرحله اول بازه .
تمام قسمتها بازه ، رینگ ها ، vinly ها ، upgred ها و ... اما تمام ماشین هایی رو که خودش داده بود ازم گرفته .

کسی راه حلی داره ؟

mehdy.z
16-05-2011, 19:27
چطوری میشه با دسته بازی کرد؟
من هرکاری کردم دسته بازی رو نشناخت
شما توی قسمت control باید هنگامی که میخواین برای یک عمل کلیدی تعریف کنید باید کلیدهای دسته رو فشار بدین.

با سلام
من بازیو تا 54% رفتم. levelam هم 19 هستش . الان که بازیو اجرا می کنم levelam همون 19 مونده 54% رو هم نشون میده ، اما تمام مرحله ها رو قفل کرده و فقط مرحله اول بازه .
تمام قسمتها بازه ، رینگ ها ، vinly ها ، upgred ها و ... اما تمام ماشین هایی رو که خودش داده بود ازم گرفته .

کسی راه حلی داره ؟
نمیدونم شاید نوعی باگه...البته من هنوز خودم توی 47 درصد هستم ولی دقیقا همین بلا سر crysis 2 من وقتی یکبار توی بازی به صورت سخت افزاری ریست کردم اومد!...البته برای من همه چیز توی بازی قفل شد و از شانسم فقط چک پوینت آخرم رو میشناخت که تونستم بازی روادامه بدم!
در مورد شما هم اگه واقعا یهو همه چیز قفل شده ممکنه نوعی باگ باشه که برای برطرف کردنش تنها راه حل اینه که از ترینر یا save 100 استفاده کنید و به کمک اون ریسهایی رو که قبلا نرفتید یه بار دیگه برید...
البته یادتون باشه برای باز شدن خیلی از مراحل باید بعضی از race_های خاص رو بین اول تا سوم بشین که البته برای هر کدوم از اونها شرایط باز شدنش رو جلوش نوشته...

player13
19-05-2011, 10:13
سلام دوستان
می خواستم بپرسم واسه این بازی پچی نیومده که بازی رو به نسخه Limited تبدیل کنه مثل شیف قبلی؟

prong
10-06-2011, 12:57
سلام.من قبلا رو سيستمم ويندوز هفت 32 بيت داشتم الان كه 64 بيت ريختم ديگه نميتونم شيفت 2 رو اجرا كنم....ميره تو بازي اما تا مياد لود كنه از بازي ميپره بيرون...درايور گرافيك هم مشكلي نداره...ميشه راهنمايي كنيد؟؟...كرك نداره اين بازي؟چون تو سي ديش چيزي نبود...

mehdy.z
10-06-2011, 14:01
سلام.من قبلا رو سيستمم ويندوز هفت 32 بيت داشتم الان كه 64 بيت ريختم ديگه نميتونم شيفت 2 رو اجرا كنم....ميره تو بازي اما تا مياد لود كنه از بازي ميپره بيرون...درايور گرافيك هم مشكلي نداره...ميشه راهنمايي كنيد؟؟...كرك نداره اين بازي؟چون تو سي ديش چيزي نبود...
اگه بازی رو از ویندوز قبلی میخواین اجرا کنید احتمالا جواب نمیده باید از نو نصبش کنید...
ولی اگه با نصب دوباره هم جواب نگرفتی درایور گرافیکت رو با توجه به نوع ویندوزت به روز کن ببین جواب میده....

prong
10-06-2011, 14:33
اگه بازی رو از ویندوز قبلی میخواین اجرا کنید احتمالا جواب نمیده باید از نو نصبش کنید...
ولی اگه با نصب دوباره هم جواب نگرفتی درایور گرافیکت رو با توجه به نوع ویندوزت به روز کن ببین جواب میده....

بازي رو از نو نصب كردم...درايور 64 بيتي نسخه 11.2 هم نصبه ....كارت گرافيك هم 5770 هستش...كرايسيس رو بدون مشكل اجرا ميكنه با آخرين گرافيك....ولي تو اين بازي همين كه ميره واسه لود مرحله از بازي ميپره بيرون....كرك 64 بيتي نداره؟؟

mehdy.z
10-06-2011, 19:27
بازي رو از نو نصب كردم...درايور 64 بيتي نسخه 11.2 هم نصبه ....كارت گرافيك هم 5770 هستش...كرايسيس رو بدون مشكل اجرا ميكنه با آخرين گرافيك....ولي تو اين بازي همين كه ميره واسه لود مرحله از بازي ميپره بيرون....كرك 64 بيتي نداره؟؟
نه عزیز نداره!
ولی بازی با نسخه_ی 64 بیتی هم نباید مشکل داشته باشه!
از طریق گزینه compatibility بوسیله_ی ویندوزهای مجازی یه تستی بزن ببین جواب میده...

farid_frd
21-06-2011, 15:37
سلام دوستان
من وقتی که کل بازی رو نصب میکنم و بعد هم کرک رو کپی میکنم بعد از اجرای بازی این ارور رو میده
چی کار باید کنم؟
با دوباره نصب کردن هم مشکل حل نشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

night lord
21-06-2011, 18:31
اقا نمیدونم چرا وقتی میرم تو بازی و یه مسابقه که میدم و میام تو منو تا برم مسابقه دوم . بازی شروع میکنه به لگ زدن خیلی شدید . به صورتی که اصلا دیگه نمیتونم ادامه بدم و باید بیام بیرون و دوباره بازیو ران کنم .
اول اینجوری نبود بعد از یه مدت یه دفعه شد . ویندوزم عوض کردم ولی درست نشد

Immunology
09-07-2011, 13:42
دوستان من این بازی رو روی یه دیسک 9گیگی خریدم.لب تابم از این 9گیگی ها نمیخونه.مجبور کلشو ریختم روی هارد اکسترنال و رفتم برای نصب وسطاش یه پیغام میده و retry که میزنم قبول نمیکنه و قطع میشه.یه پیغام courrupted میده.خواستم بدونم مشکل از اینه که ریختم رو هارد یا کلا بازی مشکل داره؟؟؟متاسفانه سیستم دیگه ای دم دست نیست ببینم از طریق DVD rom نصب میشه یا نه.

shahab_f
10-07-2011, 00:02
دوستان من این بازی رو روی یه دیسک 9گیگی خریدم.لب تابم از این 9گیگی ها نمیخونه.مجبور کلشو ریختم روی هارد اکسترنال و رفتم برای نصب وسطاش یه پیغام میده و retry که میزنم قبول نمیکنه و قطع میشه.یه پیغام courrupted میده.خواستم بدونم مشکل از اینه که ریختم رو هارد یا کلا بازی مشکل داره؟؟؟متاسفانه سیستم دیگه ای دم دست نیست ببینم از طریق DVD rom نصب میشه یا نه.
فکر کنم فایل currupted هست، پس احتمالا اگه با دی وی دی هم میریختید همین ارور رو میداد، مگر اینکه در حین پروسه ی ریختن دی وی دی روی هارد خراب شده باشه. در مجموع این روش نصب جواب میده، منم بعضا دی وی دی رو میریزم روی فلشم با فلش نصب میکنم

Immunology
10-07-2011, 11:46
فکر کنم فایل currupted هست، پس احتمالا اگه با دی وی دی هم میریختید همین ارور رو میداد، مگر اینکه در حین پروسه ی ریختن دی وی دی روی هارد خراب شده باشه. در مجموع این روش نصب جواب میده، منم بعضا دی وی دی رو میریزم روی فلشم با فلش نصب میکنم

دادم دوستم از رو دی وی دی نصب کرد.ظاهرا حین انتقال از دی وی دی روی هارد فایل خراب شده و نصب نمیشه:(

moas
15-07-2011, 10:52
من یه مشکلی پیدا کردم تا حالا 30% بازی رو تمام کردم وسط یکی از مسابقه ها بازی هنگ کرد دوباره که برگشتم 3تا مرحله پشت سر هم بهم داد و بعدش همه مراحل قفل شده چه کنم؟:41:

bina22
29-07-2011, 12:34
سلام دوستان خسته نباشید
حقیقتش من یه لپتاپ گرفتم کارت گرافیکش 5470 ati هست.الان میخوام nfs shift 2 رو نصب کنم میگه باید physx نصب کنم که اونم نصب نمیشه.واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.

mehdy.z
29-07-2011, 20:08
سلام دوستان خسته نباشید
حقیقتش من یه لپتاپ گرفتم کارت گرافیکش 5470 ati هست.الان میخوام nfs shift 2 رو نصب کنم میگه باید physx نصب کنم که اونم نصب نمیشه.واقعا ممنون میشم راهنماییم کنید.
اولا رفیق هم رفقای قدیم حداقل یه احوالی از دوستان قدیمیشون میگرفتند:angry:!!!...همون قازقولنگ حقته:31:
بعدم دقیقا چی میگه آخر یه اخطاری چیزی میده که....ثانیا گفته باشم گرافیکت هم همچین تعریفی نداره و در رده low-medium قرار مگیره و حتی با رفع مشکلت هم ممکنه به این راحتی ها فریم درست و حسابی نگیری!!
+
مشخصات بقیه سیستم رو هم بگذار تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد؟

bina22
29-07-2011, 20:24
بعدم دقیقا چی میگه آخر یه اخطاری چیزی میده که....ثانیا گفته باشم گرافیکت هم همچین تعریفی نداره و در رده low-medium قرار مگیره و حتی با رفع مشکلت هم ممکنه به این راحتی ها فریم درست و حسابی نگیری!!

داش مهدی یه لپ تاپ گرفتیم واسه دورانه دانشجویی! واسه بازی که نگرفتم فقط میخواستم تستش کنم.دی:
والا میگه سیستم شما physx رو پشتیبانی نمیکنه( آخه Ati هست ) راهی هست نصب شه ؟
البته رو PC نصب کردم.

mehdy.z
29-07-2011, 20:53
داش مهدی یه لپ تاپ گرفتیم واسه دورانه دانشجویی! واسه بازی که نگرفتم فقط میخواستم تستش کنم.دی:
والا میگه سیستم شما physx رو پشتیبانی نمیکنه( آخه Ati هست ) راهی هست نصب شه ؟
البته رو PC نصب کردم.
اصلا نباید چنین اخطاری بده...باید نصب بشه فقط اجرا نکنه!!
بهت پیشنهاد میکنم درایور گرافیکت رو به روز کنی احتمال داره جواب بده چون در برخی موارد مشاهده شده که بعضی از درایورهای amd چنین مشکلاتی داشتند!!
البته یه روش برای نصب درایورهای nvidia توی آرشیو فروم پیدا کردم اینم تست بزنی ضرر نداره:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- Saman -
04-08-2011, 15:23
با سلام

ار دوستان كسي كي مي تونه لطف كنه لينكهاي سالم دانلود بازي Need For Speed Shift2 Unleashed نسخه Reloaded رو براي من بزاره‌ ؟ ممنون ميشم

ترجيحا مستقيم :)

alamdar91
05-08-2011, 17:05
سلام دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم ولی با دسته نمی تونم بازی کنم هر کاری می کنم نمیشه کسی هست منو کمک کنه ؟

moas
08-08-2011, 16:30
دوستان به اعصاب خودتون فشار نیارید ...................واز ترینر استفاده کنید
+5
Trainer Options:
INSERT > ENABLE TRAINER
NUMPAD1 > UNLIMITED MONEY
NUMPAD2 > BUY CARS TO 1 $
NUMPAD3 > SELL CARS TO 999.999.999 $$$
NUMPAD4 > ALWAYS FIRST
NUMPAD5 > UNLIMITED NITRO
HOME – DISABLE ALL



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من بازیخور نیستم ممکنه بگین کار ترینر چیه؟

- Saman -
08-08-2011, 16:47
من بازیخور نیستم ممکنه بگین کار ترینر چیه؟

خيلي ساده بگم . Cheat ! يعني تقلب كردن .

شما با استفاده از تراينر در بازي مورد نظرتون مي تونيد مثلا با فشار يه دكمه جون و يا تير بي نهايت داشته باشيد . و يا هر چيز ديگه ...

m.s.f
12-08-2011, 15:01
من اصلا نمیتونم نصب کنمش ؟ رووی Setub که میزنم میگه : ... is not a valid win32 application
ویندوزم 64 بیتی سون هست.یعنی روو 64 بیت نصب نمیشه !!!

Simin Secret
07-11-2011, 23:23
سلام دوستان میدونم قدیمیه اما من تو بازی شیفت 2 وقتی حالت کریر رو انتخاب میکنم تو لودینگ بازی کرش میکنه راهی نداره؟حتی آپدیت خود بازی رو از سایتش گرفتم ولی درست نشد

Simin Secret
08-11-2011, 11:09
ای بابا کسی نبود به ما کمک کنه؟!!!

mehdy.z
08-11-2011, 18:34
سلام دوستان میدونم قدیمیه اما من تو بازی شیفت 2 وقتی حالت کریر رو انتخاب میکنم تو لودینگ بازی کرش میکنه راهی نداره؟حتی آپدیت خود بازی رو از سایتش گرفتم ولی درست نشد
احتمال دقیق نمیشه داد ولی شما یک quick race رو تا ته برو بعد برو سراغ حالت career ببین بازم گیر میکنه یا نه چون ممکنه یک مشکل نرم افزاری ساده باشه که با این روش ردش کنه ولی اگه بازم گیر کرد ایندفعه کلا کرک رو عوض کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jr07
08-11-2011, 18:51
سلام دوستان
براي من بازي وقتي مي خواد لود بشه ميپره بيرون
مثل اينکه خيلي ها اين مشکلو دارن
چي کار بايد بکنم؟

Simin Secret
09-11-2011, 11:45
احتمال دقیق نمیشه داد ولی شما یک quick race رو تا ته برو بعد برو سراغ حالت career ببین بازم گیر میکنه یا نه چون ممکنه یک مشکل نرم افزاری ساده باشه که با این روش ردش کنه ولی اگه بازم گیر کرد ایندفعه کلا کرک رو عوض کن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



سلام دادا من به جز کریر و تنظیمات گزینه دیگه ای ندارم!!!

پنج تا هم کرک عوض کردم بازم نشد

Simin Secret
09-11-2011, 13:33
دادا این کرکی که دادی ریختم هنوز روش دوتا کلیک میکنی ارور میده کرش میکنه مینویسه Close Programm

:41:

jr07
09-11-2011, 19:36
تا حالا مشکلی برای بیرون پریدن بازی هنگام شروع پیدا نشده؟خیلی ها این مشکل رو دارن
خواهشا کمکم کنید چند وقته یه بازی اتومبیلرانی درست و حسابی امتحان نکردم

Simin Secret
09-11-2011, 22:17
ای بابا لذت بازی کردن شیفت به دل ما موند کاش همون روز به جاش Dirt 3 رو میخریدم:13:

brothers000
10-11-2011, 23:05
سلام دوستان
براي من بازي وقتي مي خواد لود بشه ميپره بيرون
مثل اينکه خيلي ها اين مشکلو دارن
چي کار بايد بکنم؟


سلام دادا من به جز کریر و تنظیمات گزینه دیگه ای ندارم!!!

پنج تا هم کرک عوض کردم بازم نشد


تا حالا مشکلی برای بیرون پریدن بازی هنگام شروع پیدا نشده؟خیلی ها این مشکل رو دارن
خواهشا کمکم کنید چند وقته یه بازی اتومبیلرانی درست و حسابی امتحان نکردم

منم مثل سایر دوستان که در بالا گفتن همین مشکل رو دارم
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم
این یارو برنامه physX هم (آخرین ورژنش) هر کاری کردم نسخه 32 بیتی رو پیدا نکردم
خداییش کاملا بچه هایی که این مشکل رو دارن درک میکنم
خیلی اعصاب خورد کنه

Simin Secret
11-11-2011, 16:46
یعنی تو انجمن به این بزرگی کسی نیست مشکل ما سه نفر رو حل کنه؟

daeehamid
13-11-2011, 00:21
سلام
منم همین مشکلو دارم تا میخوام بازی زو شروع کنم پیغام خروج میده
گرافیک geforce 2 gig
ram 8 gig
cpu corei7
جون مادرتون یکی جواب بده بد تو کفشم

mehdy.z
13-11-2011, 15:15
دوستان قبلا گفتم و بازم میگم!!:
هیج راه حل قطعی در مورد رفع مشکلات وجود نداره و تموم راه حلهایی که ارائه میشه در اکثر مواقع مبنی بر روش آزمون و خطاست چون گاهی اوقات مشکل اجرایی یک بازی از جایی ناشی میشه که عقل هیچ بنی بشری بهش نمیرسه(تداخل نرم افزاری دو برنامه,بد نرم افزارها یا نوع خاصی از ویروس های که ممکنه در سیستم عامل باشه و......)در این مورد هم با توجه به عمومی بودن مشکل(و با توجه با تحقیقاتی که من توی نت کردم که هیچ کدوم راه حل قطعی ارائه ندادند) تنها راه حلی که میتونم پیشنهاد کنم اینه که تموم نرم افزارهای مورد نیاز اجرای این بازی از قبیل ++ phsyx,DX,VC رو اجرا کنید ممکنه در رفع مشکل کمک کنه....

brothers000
16-11-2011, 17:21
من خودم با گشت و گذاری طولانی در نت تونستم بالاخره بازی رو تا بعد از لودینگ هم ببینم
تو یه جا نوشته بود برنامه ی PhysX 9.10.0513 رو باید نصب کرد
حجم این برنامه هم زدن 31.7 مگابایت
(که متاسفانه تو خود دی وی دی های بازی این ورژن از برنامه موجود نیست)
منم از اونجایی که خیلی دوست داشتم بازی رو بتونم رو سیستم تست کنم این برنامه رو با هزار بدبختی پیدا کردم و نصب کردم
که البته متاسفانه سیستمم تو خود بازی زیاد قابلیت از خودش نشون نمیده که اون دیگه برمیگرده به سخت افزارم
برای دوستان لینک این برنامه رو میذارم تا اونا هم تست کنن و بیبنن بازی بعد از لودینگ میپره بیرون بازم یا نه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi/s
08-12-2011, 23:58
ســـلام....
یکی از دوستان میخواد با دسته بازی کنه میشه راهنمایی کنید که بره کدوم قسمت از تنظیمات تا بجای کیبرد بتونه با دسته بازی کنه......گفته چراغ دسته هم روشن میشه اما نمیتونه با اون بازی کنه.....ممنون میشم راهنمایی کنید....
ببخشید من تاپیک رو نخوندم اگه سوالم تکراری بود ببخشید...

saeed_2007r
15-12-2011, 00:26
ســـلام....
یکی از دوستان میخواد با دسته بازی کنه میشه راهنمایی کنید که بره کدوم قسمت از تنظیمات تا بجای کیبرد بتونه با دسته بازی کنه......گفته چراغ دسته هم روشن میشه اما نمیتونه با اون بازی کنه.....ممنون میشم راهنمایی کنید....
ببخشید من تاپیک رو نخوندم اگه سوالم تکراری بود ببخشید...
دوست عزیز خودش اتوماتیک با بازی جور میشه...
ولی یاید دسته را قبل از نصب بازی نصب کرد...

Mahdi/s
15-12-2011, 10:21
دوست عزیز خودش اتوماتیک با بازی جور میشه...
ولی یاید دسته را قبل از نصب بازی نصب کرد...
] میگه چراغ دسته روشن میشه...اما با بازی جور نیست روی کیبورد هست...ممنون میشم راهنمایی کنید

BBNHFAK
08-03-2012, 21:50
سلام
من یه مشکل با این بازی دارم
قبلا ریخته بودم و بدون هیچ مشکلی اجرا میشد
اما الان که دوباره ریخنمش توی اولین لود کرش میکنه

jesi28
19-03-2012, 19:52
سلام
من هم مشکل شماها رو دارم وقتی وارد career میشم از بازی میا بیرون چند تا کرک هم از سایتای مختلف دانلود کردم اما مشکل من حل نشد تورو یکی پیدا شه مشکلمونو حل کنه این عید و زهر مارمون نکنه

nima655
13-09-2012, 14:49
سلام دوستان
من ویندوزم لپ تاپم 7 64 bie
RAM 4
CPU core7
HDD: 1 GB
ولی وفتی شیفتو نصب می کنم وقتی باز میکنم بازیرو دمورو رد می کنه وقتی به LOADING بازی میرسه تا میخواد وارد مسابقه بشه میاد بیرون و ایت ارورو میده :( :((
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرافیک بازیم تا آخر آوردم پایین ولی بازم همینجوری میشه :(( تورو خدا کمکم کنید :((

parishangard
12-10-2012, 17:23
سلام
من در استفاده از جویستیک و در تنطیمات تعریف کلید های معادل مشکل دارم جویستیکم ETEORO هستش و تونستم تو بازی ازش استفاده کنم ولی همه کلید هارو نتونستم اختصاص بدم ؛ اینه که دقیقا کدام کلید هارو باید به کدام عملگر اختصاص بدم رو نمیدونم کی تونسته کامل این کارو انجام بده
یا راه بهتری واسه استفاده جویستیک تو این بازی ارائه بده