PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پینگ دارم اما سایت باز نمیکنه



SONY1983
12-03-2011, 12:15
با درود واحترام

مشکل این که پینگ دارم اما اینترنت ندارم مال چیه؟

borzeh
19-03-2011, 12:30
دامنه مشکلی که شما گفتین خیلی وسیعه

من چند تا شو می گم تست کنید ، شاید حل شه
1) نرم افزار های خانواده Norton ( Symantec) + Zoon Alarm می تونن این مشکلو ایجاد کنن ، اگه دارید Uninstall کنید و یک ری استارت ، شاید حل بشه

2) تو Browser شما پروکشی !! که تنظیم نکردید؟
برای اطمینان از tools > internet options
connections > LAN settings
مطمئن بشید گزینه use a pr****y server بدون تیک هست


3) با یک براوزر دیگه هم تست کردید؟

4) ویروسی به نام unwise.exe همین مشکل رو ایجاد می کنه

5) از Cisco *** که استفاده نمی کنید؟

6) overclocking که با تنظیمات بایاس انجام ندادید؟
اگه دادید به تنظیمات بایاس برید و Restore to factory کنید.

اگر همه موارد بالا جواب نداد 2 راه دیگه هم هست

1+ ) منوی استارت ، داخل Run تایپ کنید cmd
در صفحه پرامت تایپ کنید ipconfig /flushdns

2+ )
hosts.ini را ادیت کرده و فقط یک خط
127.0.0.1
را داخل آن وارد کنید

در آخر باز تکرار می کنم ، این مشکل شما طیف وسیعی داره و شاید از جای دیگه ای باشه

موفق و پیروز و سربلند باشید

SONY1983
30-03-2011, 13:36
دامنه مشکلی که شما گفتین خیلی وسیعه

من چند تا شو می گم تست کنید ، شاید حل شه
1) نرم افزار های خانواده Norton ( Symantec) + Zoon Alarm می تونن این مشکلو ایجاد کنن ، اگه دارید Uninstall کنید و یک ری استارت ، شاید حل بشه

2) تو Browser شما پروکشی !! که تنظیم نکردید؟ خیر
برای اطمینان از tools > internet options
connections > LAN settings
مطمئن بشید گزینه use a pr****y server بدون تیک هست


3) با یک براوزر دیگه هم تست کردید؟ بله

4) ویروسی به نام unwise.exe همین مشکل رو ایجاد می کنه

5) از Cisco *** که استفاده نمی کنید؟ خیر

6) overclocking که با تنظیمات بایاس انجام ندادید؟خیر
اگه دادید به تنظیمات بایاس برید و Restore to factory کنید.

اگر همه موارد بالا جواب نداد 2 راه دیگه هم هست

1+ ) منوی استارت ، داخل Run تایپ کنید cmd
در صفحه پرامت تایپ کنید ipconfig /flushdns
اینو که میزنم یه صفحه میاد و سریع بسته میشه
2+ )
hosts.ini را ادیت کرده و فقط یک خط
127.0.0.1
را داخل آن وارد کنید
اینو از کجا پیدا کنم
در آخر باز تکرار می کنم ، این مشکل شما طیف وسیعی داره و شاید از جای دیگه ای باشه

موفق و پیروز و سربلند باشید


ممنونم از راهنماییتون دوست گلم:40::40::40::40::40::40::40:

IIXFXII
03-04-2011, 12:50
دوست عزیزم جناب borzeh درست میگن این مشکل شما میتونه چندین دلیل داشته باشه.
اول ایکه شما چه ip ی رو پینگ میکنید؟
و اینکه ارتباط شما با اینترنت adsl هستش یا dial-up ؟
و در نهایت اینکه این مشکل رو با isp که ازش اشتراک میگیرید در میان بذارید و بعد اینجا مطرح کنید .

nikaien
03-04-2011, 15:49
DNS رو عوض كن درست ميشه