PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمونه کدهای انریل اسکریپت(( UDK ))



silsin
10-03-2011, 13:52
سلام
دقیقا می دونم این کار گسترش فرهنگ ببخشید((مفت خوریه)) ولی شاید بعضی از دوستان به اون احتیاج پیدا کنند.
در ضمن فقط کدهای جالب و به قولی باحال رو اینجا میزارم.

-----------------------------------------------------------------------------------------
عنوان: کدهای شبیه سازی سیستم کاور در udk
توضیحات: کدهای کاور ساخته شده توسط تیم withMode .با قابیت شبیه سازی سیستم کاور همانند Gears Of Ware
نحوه استفاده: در هنگام چسپیدن به دیوار دکمه q را فشار داده کارکتر کاور می گیرد
تصویر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عنوان:زوم کردن دوربین با استفاده از کلید راست ماوس
توضیحات: ساختار زوم دوربین و کنترل Fov ((عمق دید)) با استفاده از کلید راست ماوس
نحوه استفاده:این کد را به قسمت UDKInput.ini اضافه می کنید:
Bindings=(Name="RightMouseButton",Command="zoomIn | OnRelease zoomBackOut")
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------------------
عنوان:کنترل انیمیشن با ساختار KeyBind
توضیحات:این کد برای اختصاص دادن انجام یک عمل با یکی از کلید های سیستم به کار می رود .
نحوه استفاده:
در این کد ATAnimNodeBlendList وظیفه ایجاد یک نود جدید را در Animtree به عهده دارد که تمامی انیمیشن ها باید به ان نود وصل شوند. و برای استفاده باید در ATPlayerController تابع جدیدی برای exec function تعریف شود.
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
11-03-2011, 16:59
سلام
عالیه. دستت درد نکنه !
فقط میشه بیشتر توضیح بدی کدها رو کجا کپی کنیم ؟؟

saeed_cpu_full
11-03-2011, 20:29
سلام
عالیه. دستت درد نکنه !
فقط میشه بیشتر توضیح بدی کدها رو کجا کپی کنیم ؟؟


سلام
به نظر من شما الان از این کد ها استفاده نکن ... اول مرحله های آموزش آنریل اسکریپت رو بگذرون ( حداقل دو مرحله ی اول ) بعدش که با کلیاتش آشنا شدی این کد هارو بررسی کن :46:

AMIR REZAs
11-03-2011, 21:16
سلام


سلام
به نظر من شما الان از این کد ها استفاده نکن ... اول مرحله های آموزش آنریل اسکریپت رو بگذرون ( حداقل دو مرحله ی اول ) بعدش که با کلیاتش آشنا شدی این کد هارو بررسی کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بیشتر آموزش های eat3d رو دیدم !

فقط پرسیدم کجا بریزمشون؟!

silsin
11-03-2011, 21:30
اینم یه سری دیگه:

-------------------------------------------------------------------------------------------
دوربین ها


عنوان:شبیه ساز دوربین سوم شخص
تصویر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
عنوان:شبیه ساز دوربین بازی های استراتژیک
تصویر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
عنوان:شبیه ساز دوربین ایسومتری((مثل بازی Gears of Ware))
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

--------------------------------------------------------------------------------------
عنوان:شبیه ساز دوربین بازی های دو بعدی
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
عنوان:نوع دیگری از دوربین دو بعدی (( مثل دوربین بازی که الان دارم میسازم))
امکانات:قابلیت تغییر زاویه کارکتر با حرکت دادن ماوس
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saeed_cpu_full
11-03-2011, 21:39
سلام


من بیشتر آموزش های eat3d رو دیدم !

فقط پرسیدم کجا بریزمشون؟!

توی فولدر کلاس ها ... اگه خودش دسته بندی کرده کد هارو توی همون فولدی که هست کد هارو پیست کن

2lombe
20-11-2011, 17:23
ببخشید چون خیلی خوب بود گفتم که ادامه بدید اگر کسی توسنت به جای silsin ادامه بده

alicc
27-12-2011, 12:59
دانلود نمیشه کمک کنید تورو خدا .

alicc
28-12-2011, 18:19
چطوری ازش استفاده کنیم ؟

NINJA0098
28-12-2011, 18:53
چطوری ازش استفاده کنیم ؟

اینو بخون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از کامپایل کلاست بسته به کلاسی که نوشتی یا استفاده میکنی فرق میکنه استفادش ... اگه یکی از کلاسای دوربینو وارد کردی برو تو منوی view>>world properties >> game type و توی منوی کشویی default game type و game type for PIE اسم کلاسی که وارد کردی رو میبینی و انتخاب کن ....

alicc
28-12-2011, 19:12
یهنی اگه فایل هارو بریزم تو اون فایل بازیکن کاور می گیره ؟

alicc
28-12-2011, 19:33
می تونی دقیق بگی سوالم اینه که اگه این کارو رو کردم می تونم کاور بگیرم اخه می دونید این فایل دو تا پوشه داه ؟ یکی classes و اون یکی config در حالی که ما تو اون پوشه فقط یه دونه پوشه ساختیم به نام کلاس ولی کانفیگ نساختیم .

2lombe
31-01-2012, 19:02
تو پست اولي يك كد به نام power بود هر كار كردم نشد كه نشد اون مقاله اقاي نينجا گزاشته بودم خوندم من كد ها را وارد مي كنم در هنگام ورود هم كد كلاس من را مي نويسه ولي كجاي اديتور برم تا فعال بشه تورو خدا كمك كنيد.

NINJA0098
01-02-2012, 10:24
تو پست اولي يك كد به نام power بود هر كار كردم نشد كه نشد اون مقاله اقاي نينجا گزاشته بودم خوندم من كد ها را وارد مي كنم در هنگام ورود هم كد كلاس من را مي نويسه ولي كجاي اديتور برم تا فعال بشه تورو خدا كمك كنيد.

کد چی هست؟ من کدی به اسم پاور نمیبینم ...

2lombe
01-02-2012, 18:15
کد cover ببخشید .

NINJA0098
02-02-2012, 17:06
خب این که کاری نداره ...
اول برو development\src و توی اون یه وشه به اسم Power بساز و توی این پوشه یه پوشه به اسم Classes بساز ...
حالا تمام کدایی که مربوط به کاور هست و دانلود کردی رو بریز توی این پوشه ...(یعنی الان کد هات باس توی آدرس development\src\Power\Classes باشن) ...
حالا باید فایلای ini که دانلود کردی رو بریزی تو پوشه ی udkGame\Config ... وقتی پیام داد move and replace رو انتخاب کن تا این فایلا با فایلای اصلی جایگزین بشن .
حالا انجین رو باز کن و کدا رو کامپایل کن و توی انجین تو قسمت game type for PIE اسم powergame یه یه همچین چیزی رو میبینی ... اونو انتخاب کن و رسیدی به یه مانع دکمه ی Q رو بزن تا کاور بگیره ...
خودم همین الان دوباره تستش کردم کار میکنه ...

---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------

راستی توی پوشه power باید فایلای .uc باشن و فایلای ini باید توی پوشه ی config ریخته بشن ...

xmontazer
15-03-2012, 02:08
سلام
لطفا ادامه ی کدها و کلاس ها رو بذار خیلی خوب بود

hiccupp
15-07-2012, 23:47
ببخشید پس چرا لینک دانلود شما خرابه ؟:41::37:
تو رو خدا درستش کنید:42: به اید کد ها نیاز دارم . مرسی :10: