PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Dragon Age II



marmolak kocholo
05-03-2011, 14:53
مشکلات نصب و اجرا - Dragon Age II



خوب دوستان انگاری پی سی هم داره کم کم راه میفته و مثل ایکس باکس یک هفته قبل انتشار داره بازی ها لیک میشه ( چه خـــــــوب!!! )

بله بازی Dragon Age II هم برای PC ریلیز شد و باز هم طبق معمول دوستان پی سی گیمر حتما یه سری مشکلات برای نصب و اجرای بازی خواهند داشت.
این تاپیک هم برای حل مشکلات نصب و اجرا زده شده تا دوستان پی سی باز اگه مشکلی داشتن تو همین تاپیک پست بدن و دیگه مزاحم تاپیک اصلی نشیم.

سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی :


Dragon Age 2 Minimum System Requirements

Operating System: Windows XP 32-bit with SP3, Windows Vista 32-bit with SP2, Windows 7 64-bit
Processor : Intel Core 2 Duo (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater, AMD Athlon 64 X2 (or equivalent) running at 1.8 GHz or greater
(Memory: 1 GB (1.5 GB Vista and Windows 7
Graphics Card: Radeon HD 2600 Pro 256 MB, NVIDIA GeForce 7900 GS 256 MB cards
Other Details: Disc Drive: DVD ROM drive required , Hard Drive: 7 GB , Sound: Direct X 9.0c Compatible Sound Card Windows

Dragon Age 2 Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz Processor or equivalent , AMD Phenom II X3 Triple core 2.8 GHz or equivalent
(Memory: 2GB (4 GB Vista and Windows 7
(Graphics Card: ATI 3850 512 MB or greater (To run Direct X 11 - ATI 5850 or greater) , NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater (To run Direct X 11 - NVidia 460 or greater


سریال برای نصب بازی :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک بازی توسط گروه TETHA :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچندتا لینک Mirror :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کرک بازی توسط Reloaded :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ بازی که برای فعال کردن گزینه ی Very High در تنظیمات هست ( اطلاات بیشتر در زیر ) :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اولین آپدیت بازی به همراه کرک THETA


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپج 1.2 به همراه کرک FLT


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود بازی در پست دوم

------------------
این پست به مرور زمان آپدیت خواهد شد...

marmolak kocholo
05-03-2011, 15:02
Dragon Age II - No CRACK




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Dragon Age II - Reloaded



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Single Link:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MobinS
05-03-2011, 15:52
پی سی بازی هم لیک شد؟ کرکش چیه؟

hosseincode2008
05-03-2011, 15:59
پی سی بازی هم لیک شد؟ کرکش چیه؟

دادا اول پست اولو بخون بعد
همون سطر دوم جوابتو داده تمساح عزیز :31:

بله بازی Dragon Age II هم برای PC لیک شد و باید منتظر جزئییات بیشتر در مورد کرک بازی بود.

marmolak kocholo
08-03-2011, 17:12
دوستان به خبر خوب!!!
بازی توسط گروه TETHA کرک شد.
اطلاعات بیشتر در مورد پچ بازی به هموراه کرک هم به پست اول اضافه شد

hamed30
08-03-2011, 19:42
دوستانی که بازی رو دانلود کردن (اگه کسی این کارو کرده ) یه زحمت بکشن بازی رو یه شبه تموم کنن ببینیم کرکش سالمه یا نه ؟:31:
به امید آن روزی که بازی های ubisoft هم به این سرعت -- شوند:4:

vahidgame
08-03-2011, 20:42
دوستانی که بازی رو دانلود کردن (اگه کسی این کارو کرده ) یه زحمت بکشن بازی رو یه شبه تموم کنن ببینیم کرکش سالمه یا نه ؟

چه کاریه آخه؟! :31:
یه روز کلا 24 ساعت از پای پی سی تکون نخوریم هم فکر نکنم تموم بشه! :31:
یکمی صبر می کنیم یه کرک معتبر مثل Skidrow بیاد دیگه مطمئن باشه

marmolak kocholo
08-03-2011, 21:01
دوستان عزیز، Reloaded هم بازی رو کرک کرد...
به پست اول اضافه شد!!
( بفرما اینم کرک معتبر از Reloaded با این که فعلا کسی از کرک قبلی مشکلی نداشه )

Amin_0913
09-03-2011, 00:11
کرکش که نیومده؟؟؟/

molaali
09-03-2011, 09:20
فکر کنم که تا شنبه همه بتونیم با خیال راحت بازیش کنیم.

marmolak kocholo
09-03-2011, 15:40
دوستان، بازی رو برای PC گرفتم یه چندتا نکته بگم در مورد نسخه ی پی سی
اگه کارت گرافیک قوی دارید حتما پک 1 گیگابایتی رو دانلود کنید چون واقعا تاثیر میزاره رو گرافیک بازی و کلا کیفیت تکسچرها میره بالا
بازی رو تنظیمات Very High به طور خیلی مسخره ای افت فریم داره و کلا مشکل داره، بعضی از جاها سیاه میشه و... به نظرم مشکل از خود بازی باید باشه !! در صورتی که تو تنظیمات High مثل چی فریم میده !!!
نمی دونم چرا ولی تو حالت High گرافیکش به نظرم بهتر از تریلرهاش میومد :31: ( ببین Very High دیگه چیه !! )
راستی بچه ها در مورد نحوه ی قرار گرفتن دوربین تو PC اشکال گرفته بودن، می خواستم بگم دوربین Zome in و Zome out داره و میشه زاویه دوربین هم راحت با موس تغییر داد!! من که مشکلی نداشتم.
چند دقیقه هست که دارم بازی می کنم، فعلا که داریم حال می کنیم، امیدوارم بازی داستانش روند خشکی نداشته باشه و آدمو درگیر کنه...

Gregar
09-03-2011, 16:08
دوستان، بازی رو برای PC گرفتم یه چندتا نکته بگم در مورد نسخه ی پی سی
اگه کارت گرافیک قوی دارید حتما پک 1 گیگابایتی رو دانلود کنید چون واقعا تاثیر میزاره رو گرافیک بازی و کلا کیفیت تکسچرها میره بالا
بازی رو تنظیمات Very High به طور خیلی مسخره ای افت فریم داره و کلا مشکل داره، بعضی از جاها سیاه میشه و... به نظرم مشکل از خود بازی باید باشه !! در صورتی که تو تنظیمات High مثل چی فریم میده !!!
نمی دونم چرا ولی تو حالت High گرافیکش به نظرم بهتر از تریلرهاش میومد :31: ( ببین Very High دیگه چیه !! )
راستی بچه ها در مورد نحوه ی قرار گرفتن دوربین تو PC اشکال گرفته بودن، می خواستم بگم دوربین Zome in و Zome out داره و میشه زاویه دوربین هم راحت با موس تغییر داد!! من که مشکلی نداشتم.
چند دقیقه هست که دارم بازی می کنم، فعلا که داریم حال می کنیم، امیدوارم بازی داستانش روند خشکی نداشته باشه و آدمو درگیر کنه...

خوبه کادو تولدت هم Dragon Age II گرفتی . البته واسه خودت
سریع بهم بگو کارت گرافیکت چیه ؟ میخوام ببینم روی high میتونم بازی کنم یا نه . بعد مگه اون پک گرافیکی فقط واسه Very High نیست ؟ یعنی روی بقیه درجات هم جواب میده ؟

در کل فکر کنم باید کارت گرافیکم رو از Stock در بیارم و O.C اش کنم با این گرافیک سنگینش :41:

marmolak kocholo
09-03-2011, 16:18
خوبه کادو تولدت هم Dragon Age II گرفتی . البته واسه خودت
سریع بهم بگو کارت گرافیکت چیه ؟ میخوام ببینم روی high میتونم بازی کنم یا نه . بعد مگه اون پک گرافیکی فقط واسه Very High نیست ؟ یعنی روی بقیه درجات هم جواب میده ؟

در کل فکر کنم باید کارت گرافیکم رو از Stock در بیارم و O.C اش کنم با این گرافیک سنگینش :41:

متشکرم ( کسی که به ما کادو نداد خودمون به خودمون باید بدیم...:31::19:)

کارت گرافیکم GTX 460 هستش.
ربطی نداره، این پکی که دادن بیرون یه گزینه تو بازی به اسم Hi-resolution textures میاره که با تیک زدنش کیفیت Texture ها میره بالا...
تو آخر توضیحات هم نوشته :

Note: In order to enable the "Very High" setting you will need a video card that supports DX11 and the latest drivers.

برای تنظیمات Very high شما باید کارت گرافیکی که DX11 رو پشتیبانی کنه به همراه آخرین درایور رو داشته باشید.

فکر نکنم اصلا OC کار خاصی بکنه، الان تست می کنم با OC جوابشو می دم که تاثیری داشت یانه...
ادیت: OC هم کردم، تاثیری نداشت، عکس هاش رو تو پست زیر گذاشتم.
( ما هم چند روز نیستیم یکم از بازی رو رفتیم، بدجور می مونیم تو خماری :41:)

marmolak kocholo
09-03-2011, 16:26
نگاه کنید تو تنظیمات Very High خراب میشه کلا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا ربطی به کارت گرافیک نداره، هرچی هم کارت گرافیک ضعیف باشه باید افت فریم داشته باشه نه این شکلی ....

Amin_0913
09-03-2011, 17:17
اگه کرکش اومد یه ندایی هم به ما بدید

Gregar
09-03-2011, 17:39
نگاه کنید تو تنظیمات Very High خراب میشه کلا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اصلا ربطی به کارت گرافیک نداره، هرچی هم کارت گرافیک ضعیف باشه باید افت فریم داشته باشه نه این شکلی ....

اونو که میدونم . تو خود فروم Bioware میگن هنوز کارت گرافیکی نتونسته روی Very High به خوبی بیاره

من بیشتر واسه حالت High میگم . چون توی دمو افت فریم داشتم . واسه همین میگم شاید بشه با OC روی High به خوبی بازی کرد .
DX11 دارم ولی حیف که توی این بازی کم میاره . تا حالا تو هیچ بازی افت فریم نداشتم حالا این یکی شورشو در اورده .

turokpooria
09-03-2011, 21:49
سلام من نصبش کردم حالا موقع اجرا(ویندوز 7) close the program رو میده راهی داره ویندوز عوض نکنم؟

vahidgame
10-03-2011, 18:00
این گرافیک بازی هم مسئله ای شده ها!
کلا چون برای ساخت بازی خیلی وقت نبوده شاید اینجوری شده اگه یکی دو سال دیگه میومد همچین مشکلاتی پیش نیومد
امیدوارم دوباره بایوور پچ برای این بده تا مشکل همه حل بشه

راستی یه سوال داشتم
این کرک TETHA صد در صد امتحان شده ست دیگه؟
چون اولای بازیم می خوام اگه مطمئن نیست اون یکی رو بگیرم

molaali
10-03-2011, 19:31
یکی از دوستان لطف کنه کد نصب بازی(کد 20 رقمی )رو بذاره.تو محل نصب بازی هر چی گشتم پیداش نکردم.
اگه لطف کنید سریع بذارید بینهایت ممنون میشم.

vahidgame
10-03-2011, 19:36
یکی از دوستان لطف کنه کد نصب بازی(کد 20 رقمی )رو بذاره.تو محل نصب بازی هر چی گشتم پیداش نکردم.
اگه لطف کنید سریع بذارید بینهایت ممنون میشم.
اینارو ببین کار می کنه:

25K3-3NO7-L39A-YFN1-320D
5FJA-QG3V-65FG-36XK-D1W7
DG6N-KP3G-2RNS-QD23-4SDF

molaali
10-03-2011, 19:48
اینارو ببین کار می کنه:

25K3-3NO7-L39A-YFN1-320D
5FJA-QG3V-65FG-36XK-D1W7
DG6N-KP3G-2RNS-QD23-4SDF

وقتی اینا رو میزنم صفحه پاک میشه و هیچ عکس العملی نمیکنه.در صورتی که وقتی خطا میزنم میگه اشتباهه دوباره وارد کنید.
راستی وقتی روش دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و مجبورم run as رو بزنم تا دوباره بیاد.چی شده؟ مشکل از کجاست؟

vahidgame
10-03-2011, 19:56
وقتی اینا رو میزنم صفحه پاک میشه و هیچ عکس العملی نمیکنه.در صورتی که وقتی خطا میزنم میگه اشتباهه دوباره وارد کنید.
راستی وقتی روش دبل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته و مجبورم run as رو بزنم تا دوباره بیاد.چی شده؟ مشکل از کجاست؟
عجیبه پس این سریال ها باید درست باشه!
والا برای من که کلا سریال نخواست و این سریال رو هم دیدم که توی پوشه بازیه
یه عکس بنداز شاید بشه کمکی کرد
راستی با این هم امتحان کن:

1KFP-TQ14-1111-J111-1111

hamed30
12-03-2011, 18:41
این کرک هایی تا الان منتشر شده مشکل داره یا نه ؟اگه داره که خب هیچی اگه نداره چرا بازی نمیاد تو بازار ؟

vahidgame
12-03-2011, 22:33
این کرک هایی تا الان منتشر شده مشکل داره یا نه ؟اگه داره که خب هیچی اگه نداره چرا بازی نمیاد تو بازار ؟
کرک ها سالمن
بازی هم حداقل دو سه روزه که همه جا اومده!

hamed30
13-03-2011, 14:17
کرک ها سالمن
بازی هم حداقل دو سه روزه که همه جا اومده!
ممنون بابت جوابتون
تو مشهد که تا دو سه روز پیش خبری ازش نبود احتمالا تا امروز اومده .رفتم که بخرم :thumbsup:

anti-military
14-03-2011, 01:10
به نظر من بازی نسبت به نسخه اولش خیلی افت کرده . درسته که از نظر گرافیکی بهتر شده و از نظر سیستم مبارزه هم بهتر شده اما بازم به پای نسخه اول نمیرسه . البته اینم خوبه ولی از نظر آزادی عمل و امکانات نسخه قبلی خیلی سرتر بود ...

کلی نکته جذاب و خوب نسخه اول رو کلا حذف کردن !

kingmohsen
14-03-2011, 12:06
سلام من بازی رو گرفتم
تنها مشکلم اینه که بازی سیو نمیشه
ویندوز لایو رو نصب کردم هر چیزی که لازم داشت رو نصب کردم اما فایده نداره
توی بازی از لحظه شروع بازی تا پایان مرحلش کنار صفحه سمت راست آیکن بازی با یه فلش که دورش میچرخه میاد که فکر کنم علامت سیو کردن باشه اما وقتی اسکیپ میزنی که سیو کنی هم سیو هم لود خاموشه
نمیدونم چیکار کنم
یه راهنمایی بکنید

hamed30
14-03-2011, 13:06
سلام من بازی رو گرفتم
تنها مشکلم اینه که بازی سیو نمیشه
ویندوز لایو رو نصب کردم هر چیزی که لازم داشت رو نصب کردم اما فایده نداره
توی بازی از لحظه شروع بازی تا پایان مرحلش کنار صفحه سمت راست آیکن بازی با یه فلش که دورش میچرخه میاد که فکر کنم علامت سیو کردن باشه اما وقتی اسکیپ میزنی که سیو کنی هم سیو هم لود خاموشه
نمیدونم چیکار کنم
یه راهنمایی بکنید

فکر نکنم نیازی به نصب windows live باشه چون من نصبش نکردم ، بازی رو دیشب گرفتم نصب کردم ،بدون هیچ مشکلی بازی کردم وسیو هم شد .(نسخه نیلوفر آبی)

saeedblack
14-03-2011, 13:09
دوستان عزیز واقعا این Anti-alisaing به چه دردی میخوره من وقتی زیادش بازی خیلی آهسته میشه و در کل هر چی مقایسه میکنم چه وقتی که خاموشش میکنم چه وقتی که روشنش میکنم هیچ تاثیر خاصی روی گرافیک بازی نداره لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.

Ramos1367
14-03-2011, 13:42
دوستان اگه میشه یکی لینک directx 11 رو بذاره.....

marmolak kocholo
14-03-2011, 13:51
دوستان عزیز واقعا این Anti-alisaing به چه دردی میخوره من وقتی زیادش بازی خیلی آهسته میشه و در کل هر چی مقایسه میکنم چه وقتی که خاموشش میکنم چه وقتی که روشنش میکنم هیچ تاثیر خاصی روی گرافیک بازی نداره لطفا منو راهنمایی کنید ممنون.

آنتی الایزینگ به نظر من یه تکنیک ماثر رو کیفیت گرافیک بازی هستش.
این تکنیک میاد لبه های اجسام رو طوری تار نشون میده که از دور به نظر صاف میان و این باعث میشه گرافیک بهتر به نظر برسه...
به این چندتا عکس نگاه کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Angel Of Darkness
14-03-2011, 16:39
دوستان اگه میشه یکی لینک directx 11 رو بذاره.....

لینک نداره فقط باید 7 نصب کنی حتی با vista هم تا dx10 بیشتر نمیتونی بالا بری

The Rover
16-03-2011, 14:12
دوستان عزیز
مدتی پچ high resolution textures ریختم
dx11 هم فعاله اما حتی یه ذره هم افت فریم نداره.اون مشکلات گرافیکی که بقیه اشاره میکردن هم نیس.
اما تغییر زیادی هم احساس نکردم.
به نظرتون مشکل چیه؟چرا غیر عادی به نظر میرسه؟

marmolak kocholo
16-03-2011, 17:57
دوستان عزیز
مدتی پچ high resolution textures ریختم
dx11 هم فعاله اما حتی یه ذره هم افت فریم نداره.اون مشکلات گرافیکی که بقیه اشاره میکردن هم نیس.
اما تغییر زیادی هم احساس نکردم.
به نظرتون مشکل چیه؟چرا غیر عادی به نظر میرسه؟

عزیز دایرکس 11 که از اول فعال هست، وقتی این پچ رو بریزید یه گزینه تو آپشن میاد به اسم Hi-resolution textures
که باید تیکشو بزنی تا کیفیت بره بالا، مشکلات دوستان هم تو حالت گرافیکی Very High هستش که کلی افت فریم داره و کلا مشکل داره( خود بایووار هم تایید کرده، چندتا راه حل هم فعلا داده تا اومدن یه پچ...)

The Rover
16-03-2011, 18:59
عزیز دایرکس 11 که از اول فعال هست، وقتی این پچ رو بریزید یه گزینه تو آپشن میاد به اسم Hi-resolution textures
که باید تیکشو بزنی تا کیفیت بره بالا، مشکلات دوستان هم تو حالت گرافیکی Very High هستش که کلی افت فریم داره و کلا مشکل داره( خود بایووار هم تایید کرده، چندتا راه حل هم فعلا داده تا اومدن یه پچ...)
گفتم dx11 چون گفتن ویژگیای اصلی با اون فعال میشه دیگه.
واسه جلوگیری از سوءتفاهم های احتمالی موضوع رو روشن تر مطرح میکنم:
بازی رو از اول با very high و dx11 شروع کردم.بعد از چند روز پچ رو ریختم.
گزینه Hi-resolution textures هم تو بازی اومد و تیکشو زدم.الان هم very high و dx11ـه.
اما به طرز مشکوکی تو بازی اصلا خبری از افت فریم یا مشکلات گرافیکی نیس.
میخواستم بدونم مشکل از کجاس؟ مگه همه افت فریم بی مورد و سیاه شدن بافت و این چیزا رو ندارن؟

marmolak kocholo
16-03-2011, 19:18
گفتم dx11 چون گفتن ویژگیای اصلی با اون فعال میشه دیگه.
واسه جلوگیری از سوءتفاهم های احتمالی موضوع رو روشن تر مطرح میکنم:
بازی رو از اول با very high و dx11 شروع کردم.بعد از چند روز پچ رو ریختم.
گزینه Hi-resolution textures هم تو بازی اومد و تیکشو زدم.الان هم very high و dx11ـه.
اما به طرز مشکوکی تو بازی اصلا خبری از افت فریم یا مشکلات گرافیکی نیس.
میخواستم بدونم مشکل از کجاس؟ مگه همه افت فریم بی مورد و سیاه شدن بافت و این چیزا رو ندارن؟
سیستمتون رو میشه بگید ؟
تنظیمات دیگرو هم ذکر کنید مثل AA ، AF و Resolution و ... چون تاثیر داره

The Rover
16-03-2011, 22:17
سیستمتون رو میشه بگید ؟
تنظیمات دیگرو هم ذکر کنید مثل AA ، AF و Resolution و ... چون تاثیر داره
منظورم این بود که سیستمای قوی تر مشکل دارن چطور واسه من نیس.یعنی امکان داره پچ اعمال نشده باشه؟
گرافم 5850ـه.core i7 و 6 گیگ رم.
روی Resolution 1920x1080 و AA 8 و AF 16 امتحان کردم از 28-30 پایین تر نیومد
شخصا تغییر زیادی تو بافتا احساس نکردم.شما چطور؟

marmolak kocholo
16-03-2011, 22:25
منظورم این بود که سیستمای قوی تر مشکل دارن چطور واسه من نیس.یعنی امکان داره پچ اعمال نشده باشه؟
گرافم 5850ـه.core i7 و 6 گیگ رم.
روی Resolution 1920x1080 و AA 8 و AF 16 امتحان کردم از 28-30 پایین تر نیومد
شخصا تغییر زیادی تو بافتا احساس نکردم.شما چطور؟

سیستمتون که خوبه!
تو تنظیمات بالایی هم بازی می کنید...
من شخصا تغییر رو احساس کردم...
( نمی دونم مشکل از کجاست!! )

دوستان عزیز اولین آپدیت بازی هم اومد.
لینک آپدیت + کرک THETA به پست اول اضافه...
قابل ذکر است این آپدیت به صورت بتا عرضه شذه!! ( اوهوک!! )

Angel Of Darkness
18-03-2011, 11:27
skidrow crack

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDragonAge2-1.01-Beta1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcrack torrent

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hes25
21-03-2011, 17:18
سلام بچه ها.یه مشکلی دارم تو win7 صدای شمشیرا میاد صدای کاراکترها نیست چرا؟ ایراد از کجاست ویندوزمم جدیده مدت زیادی هم نیست که نصب کردم.با بقیه بازیها مشکلی هم ندارم.ممنون.

Angel Of Darkness
21-03-2011, 19:47
سلام بچه ها.یه مشکلی دارم تو win7 صدای شمشیرا میاد صدای کاراکترها نیست چرا؟ ایراد از کجاست ویندوزمم جدیده مدت زیادی هم نیست که نصب کردم.با بقیه بازیها مشکلی هم ندارم.ممنون.

احتمالا ولوم صدای کاراکترت بستست تو sound setting برو همشونو تا آخر بکش

صداهای بازی وحشتناک کمن منم کلی باید ولوم بدم اسپیکرو تا صداش در بیاد با هدستم به زور میشنوم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDragon Age II Patch 1.01 is now available for the PC and Mac systems

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Viren
23-03-2011, 04:02
سلام

همون اول بازی وقتی با Templar ها روبرو مشیم(Avelin) از بازی میپره بیرون Don't send میده!

چیکار کنم؟

nathanid
24-03-2011, 18:50
من از وقتی پچ بازی رو نصب کردم، بعد از چند دقیقه که بازی می‌کنم بازی گیر می‌کنه ولی بعد از چند ثانیه درست می‌شه؛ همین طور هی گیر می‌کنه هی درست می‌شه! مشکل از چیه؟؟؟؟

Angel Of Darkness
24-03-2011, 19:45
بالاخره بازی نسخه1.01 کرک شد : 100% تست شده
Dragon Age 2 v1.01 update-THETA+crack


fileserve:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

megaupload:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rapidshare:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hotfile:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


منبع :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidgame
28-03-2011, 13:34
یه مشکلی عجیب برای من پیش میاد
وسط بازی یه دفعه موس یکمی قاطی می کنه یعنی مثلا اونو روی دشمن می بری باید به صوت حمله در بیاد ولی اونجوری نمیشه و باید هی کارکتر ها رو عوض کنم و از این کارا تا درست بشه! یا مثلا آیتم ها رو نمیشه برداشت!
کرک اون هم TETHA هستش و آپدیت جدید بازی با کرک TETHA رو هم گرفتم
قبل از این که آپدیت رو بگیرم هم این مشکل بود ولی احساس می کنم از وقتی اونو گرفتم بیشتر شده!
کسی این مشکل رو داشته و کلا راه حلی برای اون وجود داره؟

Angel Of Darkness
28-03-2011, 15:32
یه مشکلی عجیب برای من پیش میاد
وسط بازی یه دفعه موس یکمی قاطی می کنه یعنی مثلا اونو روی دشمن می بری باید به صوت حمله در بیاد ولی اونجوری نمیشه و باید هی کارکتر ها رو عوض کنم و از این کارا تا درست بشه! یا مثلا آیتم ها رو نمیشه برداشت!
کرک اون هم TETHA هستش و آپدیت جدید بازی با کرک TETHA رو هم گرفتم
قبل از این که آپدیت رو بگیرم هم این مشکل بود ولی احساس می کنم از وقتی اونو گرفتم بیشتر شده!
کسی این مشکل رو داشته و کلا راه حلی برای اون وجود داره؟

من قبل آپدیت بتا این مشکل برام پیش میومد یه چند باری ولی بعدش خوب شد
یعنی نمیتونستم حمله کنم باید یه دور آدم عوض میکردم ولی بعدش خوب شد
این بازی پردازشکر قوی میخواد شاید cpu شما ضعیفه

Dididerss
07-04-2011, 12:41
سلام
دوستان وقتی میخوام برم تو بازی این ارور رو میده میشه بگین چجوری برطرف میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezano
10-04-2011, 04:50
سلام
نسخه ای که من نصب کردم روسیه!
چطور enش کنم؟؟؟؟ :40:

راحت
11-04-2011, 12:59
سلام
دوستان وقتی میخوام برم تو بازی این ارور رو میده میشه بگین چجوری برطرف میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید آخرین ورژن DirectX را نصب کنی

Angel Of Darkness
13-04-2011, 22:33
ورژن 1.02 + dlc نصب اتوماتیک تورنت :
Included a wrong folder in a first torrent, so "Black Emporium" couldn't be authorized, and there were bits of unofficial mod left. All fixed now.

I'm sorry for the mistake, I hope you realize it's very hard for me to find the time for all this lately.




This DLCs pack AUTOMATICALLY installs patch and crack 1.02
----------------------------------------------------------

Crack has been modified to provide access to bonus items.


New installer is built on a much more complicated script to provide a proper automatic installation. I've tested it many times, but just in case - report any problems if you'll encounter any.





Readme copied from previous torrent:

------------------------------------


Ok, this is a repack of all existing Dragon Age 2 DLCs. It contains:


- Black Emporium
- Pre-Order Bonus Items
- Signature Edition Items
- The Exiled Prince

(Isaac's armor from Dead Space 2 is obviously included too).



IMPORTANT NOTES (yes, important, so read):


* Everything is cracked for you, you only need to press "Install";

* Depending which Act you are playing, you may need to access "Special Deliveries" chest once or twice to get all the bonus items. Which means you may need to exit the house, and return again.

* In order to have the Mabari war hound in your party, you need to open the character's ability tree, and drag the Summon Mabari icon to your on-screen ability quick-access list;

* Installing a new patch or a different crack WILL disable DLC bonus items, because accessing them requires hacking "DragonAge2.exe" file, and as you know, patches and cracks replace this file.


-------------------------------------

Feel free to share this everywhere you can and want.

*******

The usual warning: Comodo, ClamAV, and probably Avira may detect any and all my installers as viruses. I don't know why, and I don't care. There are no
viruses, and have never been any.


***

I do not include Patch 1.02 changelog - it is a long list. Google it.

Ring of Whispers is still not included - there is no reliable crack for it yet. You'll have to do without.



-illiria


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



اینم برای دوستانی که مشکل شیلتر دارن {سید دادن فراموش نشه نامرد بازی درنیارینا }


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kermeje13
14-04-2011, 19:55
ا سلام به همه دوستان.
من وقتي ميخوام برم تو بازي با اررور
this application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
مواجه ميشم.البته تو سيدي من هيچ dirext وجود نداره.
ميشه راهنماييم کنيد؟

Angel Of Darkness
15-04-2011, 20:43
ا سلام به همه دوستان.
من وقتي ميخوام برم تو بازي با اررور
this application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
مواجه ميشم.البته تو سيدي من هيچ dirext وجود نداره.
ميشه راهنماييم کنيد؟

سلام
دو تا کار میتونی بکنی
1 بری از سایت مایکروسافت آخرین ورژن دایرکت ایکسو بگیری
2 بهتره بری از یه بازی که جدید گرفتی بری از سیدیش دایرکت ایکسو نصب کنی

mf.designing
16-04-2011, 22:40
دوستان اگه میشه یه لینک سالم از آخرین پچ + کرک بزارن ، خیلی ممنون

marmolak kocholo
16-04-2011, 23:04
دوستان اگه میشه یه لینک سالم از آخرین پچ + کرک بزارن ، خیلی ممنون
دوست عزیز شما پست اول رو یه نگاه بنداز!

kermeje13
17-04-2011, 21:33
بچه ها ممنون مشکلم حل شد.بازيه زياد جالبي نبود.بازم ممنون.

mf.designing
17-04-2011, 21:53
دوست عزیز شما پست اول رو یه نگاه بنداز!
ممنون اما لینکها اکثرا یا قیلترن یا پاک شدن از سرور !

marmolak kocholo
17-04-2011, 22:07
ممنون اما لینکها اکثرا یا قیلترن یا پاک شدن از سرور !
هیچکدوم از لینک ها مشکل ندارن! فقط هیلترن!
شما از لینک زیر دانلود کن که هیلتر نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasy20
19-04-2011, 12:39
سلام
من این آپدیت رو دان کردم ولی توش چنتا فایله فقط.
فایل نصبی نداره
چیکار کنم؟

Ali Smart
01-05-2011, 16:32
سلام دوستان.
من بازی رو نصب میکنم ولی همون اول بعدنشون دادن کمپانیش( بعداز نشون دادن BIOWARS ) بازی خارج میشه.
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنین ممنون

Angel Of Darkness
03-05-2011, 21:03
اینم برای دوستان عزیز dlc جدید که لباس و اسلحست :
15 مگ از سرور تورنت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود فایل از 4share با توضیح نصب اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasy20
03-05-2011, 23:28
سلام
اگه میشه یکی dlc های بازی رو بزاره
اگه میشه بنویسه چی اضافه میکنه

Ali Smart
04-05-2011, 11:32
کسی نیست یه کمکی به ماکنه:41:

sasy20
07-05-2011, 15:29
کسی نبود همه ی dlc های بازی رو که اومده بزاره؟

Ali Smart
08-05-2011, 13:29
گشتم نبود نگرد که نیست

*IN*
30-05-2011, 15:14
سلام
وقتی میخوام نصب کنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کارش باید کرد؟؟؟

Angel Of Darkness
22-06-2011, 16:38
patch 1.3 + crack


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

or


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

or


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم لینک مستقیم ولی معلوم نیست تا کی کار کنه :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kave74
02-08-2011, 22:58
سلام دوستان
من پچ drgon age 2 v1.03 را نصب کردم اما وقتی وارد بازی می شم نوار stamina و health نشون داده نمی شه :41:
ممنون می شم اگه بگید مشکل از چیه؟ کرک هم skirdow هست

KINGHMA
03-08-2011, 14:06
با سلام
بعد از نصب بازی DRAGON AGE2و باز کردن بازی صفحه باز میشه که قسمت های مختلفی داره.یکیش PLAY هست که وقتی روش کلید صفحه اکتیو یور گیم میاد و ایمیل و پسورد میخاد....حالا باید چه کار کنم.در ضمن من یک حساب هم درست کردم که اونجا از من رمز خواست که هر کدوم از رمز های کرک رو وارد میکنم عمکل نمی کنه.

kave74
03-08-2011, 20:08
به دلیل این هست که بازی رو کرک نکردی - لینک های کرک در صفحه اول قرار داده شده
این هم یک لینک کرک skirdow از سایت 4shared

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

msi674
19-08-2011, 13:18
با سلام
بعد از نصب بازی dragon age 2 یه صفحه میاد release date check که منو وصل میکنه به اینترنت بعدشم باید ایمیل بدم و مکافات ...
چی کارش کنم ؟؟

msi674
20-08-2011, 05:17
با سلام
بعد از نصب بازی dragon age 2 یه صفحه میاد release date check که منو وصل میکنه به اینترنت بعدشم باید ایمیل بدم و مکافات ...
چی کارش کنم ؟؟

msi674
20-08-2011, 05:47
خوب ظاهرا مشکلم داره حل میشه / با تشکر

mahdi_royaltower
12-07-2012, 18:05
سلام دوستان.من در نصب بازي Dragon Age II مشكل دارم وقتي ميخوام بازي رو شروع كنم به اينترنت وصل ميشه و PRODUCT KEY ميخواد هر كاري ميكنم PRODUCT KEY ‌را قبول نميكنه و ميگه اشتباه است.چكار كنم؟

zibabana
20-08-2012, 15:18
ممنون واقعا به درد بخور بود

Mr.MRGH
06-01-2013, 00:46
سلام پتچ 1.4 چیزی به داستان بازی اضافه می کنه؟
اگه ممکنه یکی لینکشا بذاره ممنون میشم.

sasy20
01-09-2013, 17:56
ببخشید من دوباره اومدم بازی رو نصب کنم ولی دیدم تا میخوام HD PACK رو نصب کنم عررور میده و یادم اومد بازیم ستاپ اصلی نیست. کسی هست فایل رجیستریشو داشته باشه؟ اگر کسی داره ممنون میشم برام بزاره.