PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کمک: کار نکردن تاچ لبتاب hp g62






    

alenkita
20-02-2011, 06:52
با سلام
من چند روز پیش یه لب تاب hp g62 گرفتم پس از نصب ویندوز سون روی اون دیدم که وقتی با انگشت روی صفحه تاچ اون حرکت میکنم آیکون موس روی صفحه حرکت میکنه ولی وقتی میخوام کلیک کنم با دو بار انگشت زدن کلیک نمکنه و حتما باید از دکمه های پایینی اون برای کلیک چپ و راست کردن استفاده کنم.
در ضمن ویندوز رو نیز یکی دوبار عوض کردم ولی بازم درست نشد:41::41:.
میشه یکی راهنماییم کنه بگه مشکل از کجاست

teknosys
20-02-2011, 07:02
با سلام
من چند روز پیش یه لب تاب hp g62 گرفتم پس از نصب ویندوز سون روی اون دیدم که وقتی با انگشت روی صفحه تاچ اون حرکت میکنم آیکون موس روی صفحه حرکت میکنه ولی وقتی میخوام کلیک کنم با دو بار انگشت زدن کلیک نمکنه و حتما باید از دکمه های پایینی اون برای کلیک چپ و راست کردن استفاده کنم.
در ضمن ویندوز رو نیز یکی دوبار عوض کردم ولی بازم درست نشد:41::41:.
میشه یکی راهنماییم کنه بگه مشکل از کجاست

سلام
احتمالن با نصب درایور آپدیت که توی سایت دانلود میشه مشکلتون حل خواهد شد.

موفق باشین.

alenkita
20-02-2011, 09:28
سلام
احتمالن با نصب درایور آپدیت که توی سایت دانلود میشه مشکلتون حل خواهد شد.

موفق باشین.
با تشکر
میشه بگید درایورش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟

roteal2007
20-02-2011, 09:38
با سلام
من چند روز پیش یه لب تاب hp g62 گرفتم پس از نصب ویندوز سون روی اون دیدم که وقتی با انگشت روی صفحه تاچ اون حرکت میکنم آیکون موس روی صفحه حرکت میکنه ولی وقتی میخوام کلیک کنم با دو بار انگشت زدن کلیک نمکنه و حتما باید از دکمه های پایینی اون برای کلیک چپ و راست کردن استفاده کنم.
در ضمن ویندوز رو نیز یکی دوبار عوض کردم ولی بازم درست نشد:41::41:.
میشه یکی راهنماییم کنه بگه مشکل از کجاست

توی تسک بار روی آیکون تاچ پدتون راست کلیک کنید و مطمدن بشید که tap to click تیک خورده باشه.

alenkita
20-02-2011, 15:31
توی تسک بار روی آیکون تاچ پدتون راست کلیک کنید و مطمدن بشید که tap to click تیک خورده باشه.
آیکونش مگه کدومه؟

rezayas
21-02-2011, 19:07
با سلام
یک مشکل هم من دارم تاچ صدا و بلندگو و وایرلس لب تاب اچ پی منهم خود بخود از کار افتاده ریکاوری ویندوز هم از نو نصب کردم افاقه نکرد دوستان نمیدانید چگونه درست میشود

alenkita
21-02-2011, 19:51
اینکا هم کردم ولی نشد
در ضمن وقتیکه میخوام ویندوز نصب کنم و میخوام درایو رو انتخاب کنم نیز این مشکل هسش

elvin_1987
22-02-2011, 11:06
دوست عزیز همه لپتاپ ها رو ویندوز عوض می کنی درایور تاچ پد هم هست اونم نصب باید بکنی اون موقع یک ایکون در پایین کنار ساعت میاد روش راست کلیک کن این گذینه رو tap to click تیک بزن تا با پد بتونی راست کلیک کنی.من ایسوس داشتم اینطوری بود تا برنامه رو نصب نکنی نمی تونی دبیل کیاک کنی فقط با دگمه پایین میشه اما با نصب برنامه و زدن تیک درست میشه.
ایکونشم شبیه یک مانیتور هست که وسطش نقطه هست البته این ایکون در ایسوس هست فکر کنم مال شما هم اینطور باشه .موفق باشید

alenkita
22-02-2011, 22:23
آقا من همچین آیکونی رو نمیبینم
میشه بگید از تو کنترل پانل تو چه قسمتی باید برم؟

elvin_1987
23-02-2011, 22:34
دوست عزیز تو استارت ال پروگرمس برو اونجاست اگه درایو تاچپد رو نصب کرده باشی حتما هست یکم بگرد