PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب همزمان ویندوز 7 و اکس پی در لپ تاپ (ساده شده)



mehran_286
17-02-2011, 16:58
سلام خدمت همه ی دوستان

اگر بخواهید ایکس پس و 7 را کنار هم نصب کنید گیر می کنید اون ارور صفحه آبی میاد

این فقط تو Intel اتفاق می افته

پس اول در تنظیمات بایوس اون قسمت رو که نمیدونم اسمش چیه روی AHCI می زارید

بعد ایکس پی رو نصب می کنید

بعد دوباره اون مود رو میزارید روی ATA و ویندوز 7 را نصب می کنید


به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:

teknosys
23-02-2011, 14:03
سلام خدمت همه ی دوستان

اگر بخواهید ایکس پس و 7 را کنار هم نصب کنید گیر می کنید اون ارور صفحه آبی میاد

این فقط تو Intel اتفاق می افته

پس اول در تنظیمات بایوس اون قسمت رو که نمیدونم اسمش چیه روی AHCI می زارید

بعد ایکس پی رو نصب می کنید

بعد دوباره اون مود رو میزارید روی ATA و ویندوز 7 را نصب می کنید


به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:

سلام

در رابطه با گزینه که گفتید اسمش هست ATA Mode Support که مود چیپست های Intel رو انتخاب می کنه.

ولی متاسفانه در خیلی از لپ تاپ ها چنین گزینه ای وجود نداره. بیشتر لپ تاپ های سونی این گزینه رو دارند و برخی از توشیبا ها! در لپ تاپ هایی که تب Advanced وجود نداره چنین انمکانی هم نیست. ارور صفحه آبی هم اگر شما ویندوز SATA2 نداشته باشین ظاهر میشه ولی اگه ویندوزی که میخواین نصب کنین SATA2 support باشه این ارور نمیاد و به راحتی میتونید ویندوز XP رو نصب کنید.

موفق باشین.

zeplenin
26-02-2011, 18:17
ozr mikham man xp va 7 nasb kardam to 7 yeki az parteshenam nist

amo_sedi
14-05-2011, 15:49
سلام
لب تاب من گزینه Advanced رو داره ولی همچین گزینه ایی ATA Mode Supportنداره
FW 590 GLB

pcsoft
12-08-2011, 09:37
سلام خدمت همه ی دوستان

اگر بخواهید ایکس پس و 7 را کنار هم نصب کنید گیر می کنید اون ارور صفحه آبی میاد

این فقط تو Intel اتفاق می افته

پس اول در تنظیمات بایوس اون قسمت رو که نمیدونم اسمش چیه روی AHCI می زارید

بعد ایکس پی رو نصب می کنید

بعد دوباره اون مود رو میزارید روی ATA و ویندوز 7 را نصب می کنید


به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:

سلام دوست عزیز.
فکر کنم برعکس گفتید.
AHCI برای ویندوز 7
IDE برای XP
در ضمن، اگر روی IDE بگذارین و اکس پی رو نصب هم بکنین توی نصب درایورها به مشکل بر می خورین.
باید ویندوز XP Student AHCI Drivers نصب کنید.
موفق باشید