PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پژو 206 تیپ 6 یا 5 ؟

arashaga
01-02-2011, 15:53
سلام

به نظرتون کدوم یکی؟ آیا تیپ 6 ارزش 2.5 میلیون اضافه رو داره؟ من دنبال دردسر کمترم......

Ship Storm
01-02-2011, 17:21
مسلما تو شهر تهران که ترافیک زیاد داره کلاج گرفتن و نیم کلاج زیاد به کار میره که به نظر من ارزشش رو داره و واقعا راحتی اتوماتیک یه چیز دیگست

MoHaMaD ZaNd
01-02-2011, 17:24
دوست عزیز به انتظارات خودتون بستگی داره !
تیپ 5 و تیپ 6 تنها فرقشون دنده اتوماتیک بودن هستش ! ( و البته شتاب کمتر و همچنین مصرف سوخت بیشتر در تیپ 6 )

arashaga
01-02-2011, 18:45
آیا دنده اتوماتیکش قابل اعتماد هست؟ یا نه از لحظه خریدن دردسر شروع میشه؟ این قضیه تقه زدن صحت داره؟:13:

Ship Storm
01-02-2011, 20:41
بله چرا قابل اعتماد نباشه
شاید شما این ایراد رو تو یه ماشین دیده باشی ولی همه که اینطوری نیستن
اگر صفر بخوای بخری که خیالت راحت و مطمئن تره که گارانتی هم داره مشکلی باشه میبری درست میکنن

mohamad skystar
02-02-2011, 00:10
آیا دنده اتوماتیکش قابل اعتماد هست؟ یا نه از لحظه خریدن دردسر شروع میشه؟ این قضیه تقه زدن صحت داره؟:13:

اتوماتیک که خیلی بهتره.بخر راحت رانندگی کن.
با هر چیزی خوب کار کنی بهت کار میده

irinn65
02-02-2011, 01:46
اتوماتیک206که خیلی خوبه اما در 2سال اخیر کیفیت گیربکس اتوماتیکش افت کرده و میزان خرابیش بالا رفته!تو روزنامه که میخوندم اکثرا تیپ6ووی9گذاشتن برای فروش همیشه!تیپ5هم اونقدرام دنده عوض کردنش یا کلاچ گرفتنش ادمو خسته نمیکنه...بهرحال بستگی به خودت داره....

mohamad skystar
02-02-2011, 12:22
الان دیگه همه دارن متوجه میشن خودروی اتوماتیک راحت تره.
حیف که تو محصولات خودروسازان داخلی تنوع کم هست.
و بدتر اینکه با توجه به پست قبلی دوستمون خرابی گیربکس های 206 اخیرا زیاد شده.

arashaga
02-02-2011, 13:34
مشکلی که انتخاب رو مشکل میکنه اینه که یه عده از دوستان میگن خیلی عالیه و یه عده دیگه میگن افتضاحه!! حد واسطی هم در کار نیست! و این آدمو گیج میکنه..........

farshad bugatti
02-02-2011, 13:51
مشکلی که انتخاب رو مشکل میکنه اینه که یه عده از دوستان میگن خیلی عالیه و یه عده دیگه میگن افتضاحه!! حد واسطی هم در کار نیست! و این آدمو گیج میکنه..........

بله کاملا حق با شماست!
دلیلش اینه که یه عده همینجوری فقط از خودشون بلدن حرف بزنن بدون اینکه دلیلی داشته باشن تا ادم واقعا قانع بشه که حرفش صحت داره! گیربکس تیپ 6 هیچ افت کیفیتی نداشته! فقط مشکل ضربه زدن داره که اونم عدم سازگاری گیربکس با موتورشه!باز اینم جز ضربه زدن که بعضی وقتها اذیت میکنه هیچ مشکل دیگه ای نداره!
این دو ماشین (تیپ 5 و6 ) فقط تفاوتشون تو گیربکسشون هست که اونم باید خودت انتخاب کنی فکر نکنم تو این مورد از کسی نیازی باشه کمک بگیری چون ماشین رو خودت میرونی پس باید سلیقه خودت باشه که اتوماتیک باشه یا دنده ای!
تیپ 6 همین طور که دوستان گفتن چون اتوماتیک مصرفش کمی بالاست و شتابش هم از نمونه دنده ای کمتره!
خودت ببین با کدومش راحت تری اونو انتخاب کن.

آرشین
02-02-2011, 14:13
اگه ماشین باز باشی که تیپ 5 توصیه میشه چون لذت رانندگی به دنده عوض کردن هست
اگر هم به قول دوستان در مسیرهای پر ترافیک تردد میکنی و اهل شتاب گیری ناگهانی نیستی تیپ 6 گزینه مناسبی است و البته دنده اتومات هم دردسرها و مخارج خاص خودش رو داره
یک گیربکس اتومات ارزش 2.5 اضافه رو نداره ولی چاره چیه ؟

s-a-l-i-m
02-02-2011, 23:24
مصرف سوخت این 2 چقدر تفاوت داره ؟؟ اخه این هم خیلی مهم هست.

total_overdose
02-02-2011, 23:31
در عمل حدود 2 لیتر!!
البته نه همیشه!
بعضی موقع ها بین 1 تا2 لیتر!

arashaga
03-02-2011, 11:13

وقتی راحتی در کار باشه، 1-2 لیتر زیاد مهم نیست! من اگه از کیفیت تیپ 6 مطمئن بشم، فکر می کنم بهتر از تیپ 5 باشه واسه تهران....

farshad bugatti
03-02-2011, 15:37
وقتی راحتی در کار باشه، 1-2 لیتر زیاد مهم نیست! من اگه از کیفیت تیپ 6 مطمئن بشم، فکر می کنم بهتر از تیپ 5 باشه واسه تهران....
یفیتش رو که همین طور که گفتم همون تیپ 5 هست و فقط گیربکسش فرق داره که اونم الان تو این چندین سال ازمایش خودشو دیگه پس داده!
اگه واقعا میخوای بخری شک نکن در کیفیت 206.

آرشین
03-02-2011, 21:32
نکته دیگه ای که وجود داره
گیربکس اتومات تعمیر کار وارد نداره
حتی در تهران هم به سختی پیدا میشه
اگر هم باز بشه دیگه گیر بکس قبلی نمیشه
و این هم تجریه یکی از دوستان در مورد خرید تیپ 5 یا 6
محاسن گیربکس اتوماتیک:
•راحتی در رانندگی خصوصا در ترافیک
•به علت هوشمند بودن گیربکس اصولا صدمه دیدن موتور کمتر است( برای راننده های آماتور)
•یه خورده کلاس داره(البته این رو نمیشه حسن محسوب کرد چون بستگی بشخص داره من براساس گفته ها ذکر کردم)
•یه جورایی کسایی که با دنده دستی دیگه نمی خوان کار کنند این تیپ براشون گزینه خوبی است
این 4مورد بالا رو که ذکر کردم چکیده محاسن گیربکس اتوماتیک بودکه توی 92 صفحه این بحث من دیدم(البته اگر نکته ای به نظرتون جا مونده شرمنده)که خودم فقط و فقط می خوام برای نکته چهارم یعنی از دنده دستی خسته شدم می خوام با اتو کار کنم....
معایب گیربکس اتوماتیک(مهم: از دید مصرف کننده)
•طقه خوردن ماشین در تعویض دنده(1و 2 اصولا) پس از طی مسافت های زیاد(بالا 100 کیلومتر)=که علتش رو گرم شدم گیربکس ذکر کردند
•متفاوت بودن زمان Update گیربکس (اصولا 10 ثانیه است) در مورد های مختلف .به گونه ای که پس از طی کردن مسافت 100 به بالا در جاده و ورود به شهر گیربکس بعضی از مواقع مدت زیادی طول می کشد (بیش از 10 ثانیه گاها تا 30 دقیقه هم گزارش شده است)که به حالت جدید Update بشود=که علتش مشکل از ECU بیان شده
•عدم هماهنگی تعویض دنده ها (بهتر بگیم کیفیت تعویض دنده رو نسبت به سرعت پائین تر ندارد)بعد افزایش سرعت به بالا 130 کیلومتر در ساعت=که علتش رو دقیق از بحث بیان شده متوجه نشدم اما شاید خاصیت این مدل باشه
•عدم شتاب گیری مناسب نسبت به نوع دستی خودش(تیپ 5)=که علتی نداره این واقعا خاصیت این نوع گیربکس است
البته مواردی دیگر هم بیان شده که فکر کنم اونها به علت بدشانسی طرف بوده تا مشکل عمومی و فنی که ذکر کردن اونها رو زیاد جالب ندیدم.
نکته:البته باید یه یادآوری کنم که تکنولوژی این گیربکس بسیار پیشرفته است در واقع همانطور که در صفحات قبل هم دیدم سازنده این گیربکس کارخانه پورشه است و روی ماشینهای زیادی نسب شده ماشینهایی چون 407 207 زانتیا و...
حالا یک سوال:
با توجه به اینکه این گیربکس رو یک کارخانه و شرکت معظم می سازد و حتی روی ماشینهای مختلف تست شده چرا روی تیپ 6 با مشکلات بالا روبرو است؟
آیا این مربوط به استفاده ناصحیح مصرف کننده می شود؟
آیا منتاژ کننده ایرانی مشکل دارد؟
....
واقعا الان من بین تیپ 5 و 6 موندم ... من می خوام ماشینی بگیرم که تا 3 و 4 سال راحت باشم نمی خوام جوش گیربکس و نمی دونم گرمی و سردی هوا رو بزنم ....
اگر فکر می کنید که مشکل از مصرف کننده بوده و خیلی هم هستند که دارن بدون هیچ مشکلی استفاده می کنن که می رم می گیرم ولی اگر فکر می کنید که اصولا داد این گیربکس پس از مدتی در میاد که قیدش رو بزنم...
دوستان مواردی که بالا از معایب و محاسن گفتم همان چیکیده ارسالهای کاربران عزیز توی این تاپیک بوده است و بنده هیچ دخل و یا نظر شخصی در اونها اعمال نکرده ام.
موفق باشید

mohamad skystar
03-02-2011, 23:43

برا تهران که اتوماتیک رو عشق است به خدا.
خداییش ترافیک تهران رو با اتوماتیک یک بار امتحان کردم و فهمیدم اتوماتیک یه نعمته:8: