PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب و غریب با لپتاپ ایسر مدل 5742






    

POROMA2008
20-01-2011, 03:39
بلاخره بعد از کلی تحقیق و سوال و و 100 گشت در اینترنت مدل 5742G البته با این گانفیگ را خریداری کردم
البته هنوز هم باور نمی شه که ایسر این مدل را از کجا اورده




Acer Aspire 5742G

Intel Core i5 480M@2.66GHz (Turbo Boost 2.9), 3MB L3 Cache
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD



مشکل اینجاست که سایت اصلی ( البته تمامی کشور ها چک کردم ) اصلا همچنین کانفیگی وجود نداره
در بالاترین کانفیگ داره این مدل هست ( حالا اگه ایسر مثل سازگار اپدیت نکرده یک مسئله دیگه است )


Intel Core i5 460M@2.53GHz (Turbo Boost 2.8), 3MB L3 Cache
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD


و برای دانلود درایور و بایوس به مشکل اساسی خوردیدم :13:حسابی

مشکل من برای دانلود درایور کارت گرافیک
اصلا داریور ی برای مدل های 500 جیفورس سری موبایل یا نوت بوک وجود نداره نه در سایت geforce نه در سایت Nvidia حالا تکلیف ما چیه نمی دونم

lida
20-01-2011, 16:16
حالا مطمئن هستی که540 هست؟ مال 400 رو نصب کن کار میکنه

Elis
20-01-2011, 22:59
بله دوست عزیز
تو سایت جیفورس هنوز درایوری باسه سری 5000 نوت بوک ارائه نشده اونم بخاطر اینه که این سری جدید گرافیک هست
منم زیاد گشتم باسه آپدیت اما چیزی پیدا نکردم فکر میکنم تنها راهش اینه که صبر کنیم تا آپدیت جدید GT540M ریلیز بشه

در ضمن بایوس مشکلی نداره و تو خود سایت ایسر موجوده (چون خودم بایوس رو آپ کردم)

POROMA2008
20-01-2011, 23:35
یک مشکل جدید هم دارم اصلا کارت گرافیگ 540 کار نمی کنه و فقط کارت گرافیک اینتل هست
تمام تنظیمات را زیز کردم و هیچ تنظیمی جود نداره
البته توسط درایو ر همرا ه نوت بوک همچی نصب کردم اما گرافیک اصلی سیستم اینتل هست

Elis
20-01-2011, 23:39
خب دیگه باسه همین درایور هست که نیست که نصب کنیم

مثلا من بازی Call of duty Black OPS رو ریختم روش اما سرعتش کنده یعنی انگار صحنه آهسته هست
دلیلش هم همون درایور گرافیکه که موجود نیست
راهی نداره باید فقط صبر کنی

هر روز دارم اینجا رو چک میکنم اگه اومد یادم بود اینجا اعلام میکنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MVP77
21-01-2011, 19:47
آخه چطور میشه سخت افزار تولید بشه (همین گرافیک GT540m رو میگم) بعد درایورش نباشه ؟

کسی هست که تو ویندوز 7 -32 بیت تونسته باشه این درایور گرافیک رو نصب کنه ؟

خواهشا یکی در مورد این مشکل یه توضیح بده تاکی باید گرافیک بدون درایور باشه اینطوری که نمیشه بازی کرد :4:

shahrokhok
21-01-2011, 20:55
یک مشکل جدید هم دارم اصلا کارت گرافیگ 540 کار نمی کنه و فقط کارت گرافیک اینتل هست
تمام تنظیمات را زیز کردم و هیچ تنظیمی جود نداره
البته توسط درایو ر همرا ه نوت بوک همچی نصب کردم اما گرافیک اصلی سیستم اینتل هست


سلام دوست عزیز
میتونید از درایور غیر رسمی که سایت laptopvideo2go.com میزاره استفاده کنید
این آدرس آخرین نسخشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو لیستش ساپورت این کارتو آورده
[DEV_0DF4&SUBSYS_05051025] NVIDIA GeForce GT 540M
[DEV_0DF4&SUBSYS_05071025] NVIDIA GeForce GT 540M

برای نصبشم غیر از درایور یه فایل inf هست که اونو هم باید دانلود کنین و بعد از ریختن تو پوشه درایور، نصبش کنین

MVP77
21-01-2011, 21:30
سلام دوست عزیز
میتونید از درایور غیر رسمی که سایت laptopvideo2go.com میزاره استفاده کنید
این آدرس آخرین نسخشه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو لیستش ساپورت این کارتو آورده
[DEV_0DF4&SUBSYS_05051025] NVIDIA GeForce GT 540M
[DEV_0DF4&SUBSYS_05071025] NVIDIA GeForce GT 540M

برای نصبشم غیر از درایور یه فایل inf هست که اونو هم باید دانلود کنین و بعد از ریختن تو پوشه درایور، نصبش کنین
دوست عزیز شما خودت رو 5742G یا لپ تاپی با گرافیک GT540m نصب کردی و جواب گرفته باشی ؟

ممنون از شما :11:

POROMA2008
21-01-2011, 22:12
با تشکر تا امدن داریئ رسمی باید صبر
اصلا نصب درایور غیر رسمی پیشنهاد نمی شه

من خیلی راحت و بدون هیچ مشکلی بایوس اپدیت کردم ( خدا شکر مشکلی پیش نیومد)

shahrokhok
21-01-2011, 22:59
دوست عزیز شما خودت رو 5742G یا لپ تاپی با گرافیک GT540m نصب کردی و جواب گرفته باشی ؟

من خودم گرافیک 320m دارم و زمانی که همین مشکل پیدا کردن درایور و داشتم از این استفاده میکردم که بخوبی کار میکرد


با تشکر تا امدن داریئ رسمی باید صبر
اصلا نصب درایور غیر رسمی پیشنهاد نمی شه

کل فایل های درایور از طرف خود nvidia ست فقط اون فایل inf در پکیج تغییر ایجاد میکنه، در ضمن درایور تحت ویندوز نمیتونه مثل بایوس باعث مشکل و خرابی سخت افزار بشه، به هر حال به نظر من از کار کردن با گرافیک intel باید بهتر باشه :13:

roteal2007
22-01-2011, 08:13
آقايون منم ذاين لپ رو دارم و از توى سىدى ها خودش نصبش کردم توى تاپيکش هم اسکرين شات گذاشتم....hotpursuit رو نصب کردم افت فريم داشت يه پچ 20 مگى ريختم افت فريمم هم حل شد.

p30mehrad
22-01-2011, 13:59
salam doostan man ye acer 5742 kharidam ba gheymate 820000 khoob kharidam ya na ?

H@mid-Vista
22-01-2011, 16:40
salam doostan man ye acer 5742 kharidam ba gheymate 820000 khoob kharidam ya na ?

با چه كانفیگی؟
با گارانتی؟
نقدی یا قسطی؟
ویندوز اریجینال داره؟

ضمنا: من بعد فارسی تایپ بفرمایید چون پست اول شما بود پاك نكردم. اما فینگلیش ممنوعه:46:

Mah12
22-01-2011, 22:01
منم 5742 با 540 دارم و مشکلی هم از لحاظ گرافیکی مشکل ندارم
COD - Black ops رو با آخرین تنظیماتش بازی کردم فقط اولش یکم سنگینه بعد روون اجرا میشه
درایورشم با DVD خود ایسر بود که رو سیستم بود.

mf.designing
22-01-2011, 22:49
دوستان با این مشکلتون حل میشه :


Increases performance for GeForce 400 Series and 500 Series GPUs in several PC games vs. the latest Release 260 drivers.

GeForce GTX 580:
Up to 7% in Battlefield Bad Company 2 (1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 12% in Battleforge (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF Very High)
Up to 11% in Call of Duty: Modern Warfare 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 7% in Dirt 2 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 7% in Far Cry 2 (1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 5% in Just Cause 2 (1920x1200 4xAA/16xAF Dark Tower)
Up to 5% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (SLI – 1920x1200 4xAA/16xAF)
Up to 9% in Stone Giant (SLI 1920x1200, DOF on)
Up to 8% in Unigine Heaven v2.1 (SLI 1920x1200 4xAA/16xAF)
Improves performance in Final Fantasy XI on GeForce 400 Series and 500 Series GPUs

geforce 500 series:
gtx 570, gtx 580

geforce 400 series:
gt 430, gtx 480, gtx 460 se, gtx 460, gtx 470, gtx 465, gts 450

geforce 200 series:
gt 240, gtx 260, gtx 285, g210, gtx 280, 205, gts 250, gts 240, gt 230, gtx 275, gt 220, gtx 295, 210

geforce 100 series:
gt 120, gt 130, g 100, gt 140

geforce 9 series:
9300 ge, 9400, 9600 gt, 9800 gx2, 9500 gs, 9300, 9500 gt, 9800 gt, 9600 gso, 9400 gt, 9200, 9800 gtx/gtx+, 9300 gs, 9600 gs, 9100

geforce 8 series:
8800 gt, 8400, 8600 gt, 8300, 8500 gt, 8800 gts 512, 8800 gts, 8800 gs, 8200 / nforce 730a, 8600 gts, 8100 / nforce 720a, 8800 ultra, 8400 se, 8200, 8600 gs, 8300 gs, 8800 gtx, 8400 gs

geforce 7 series:
7900 gs, 7300 le, 7500 le, 7600 gt, 7800 gs, 7100 / nvidia nforce 630i, 7300 gs, 7800 sli, 7950 gx2, 7350 le, 7600 gs, 7100 / nvidia nforce 620i, 7650 gs, 7950 gt, 7800 gtx, 7600 le, 7900 gtx, 7150 / nvidia nforce 630i, 7300 se / 7200 gs, 7100 gs, 7025 / nvidia nforce 630a, 7300 gt, 7050 / nvidia nforce 630i, 7050 / nvidia nforce 610i, 7900 gt/gto, 7050 pv / nvidia nforce 630a, 7550 le

geforce 6 series:
6600, 6500, 6150le / quadro nvs 210s, 6100, 6200 a-le, 6800 gt, 6800 gs/xt, 6200se turbocache, 6800 ultra, 6100 nforce 405, 6800 xt, 6250, 6800 le, 6200, 6150, 6150se nforce 430, 6700 xl, 6600 le, 6100 nforce 400, 6200 turbocache, 6800 xe, 6800 gs, 6600 ve, 6600 gt, 6200 le, 6150 le, 6610 xl, 6100 nforce 420, 6800

ion series:
ion, ion le



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MVP77
23-01-2011, 00:40
بله با این درایور فعلا مشکل حل میشه تا خود انویدیا درایور اوریجینال بده بیرون

mf.designing
23-01-2011, 11:03
بله با این درایور فعلا مشکل حل میشه تا خود انویدیا درایور اوریجینال بده بیرون

دقیقا خود انویدیا ریلیز کرده این درایور رو ! :46: از اینجا گذاشتم چون ایران تحریم و اجازه دسترسی نداره و بعضی از دوستان ممکنه چیز پی ان نداشته باشن !:دی

siavashsony
23-01-2011, 14:50
دوستان منم همین مشکلو دارم. فقط از گرافیک intel تو بازی ها استفاده میکنه
منم اگه این درایور 266.58 رو بریزم درست میشه دیگه؟
دیگه مشکلی تو بازی نداره و از 540 گرافیک استفاده میکنه؟

roteal2007
23-01-2011, 18:42
دوستان منم همین مشکلو دارم. فقط از گرافیک intel تو بازی ها استفاده میکنه
منم اگه این درایور 266.58 رو بریزم درست میشه دیگه؟
دیگه مشکلی تو بازی نداره و از 540 گرافیک استفاده میکنه؟
برادرا دیگه زبونم مو در آورد بس که گفتم این لپ تاپ به صورت اتوماتیک و دستی میتونه بین دو کارت گرافیک سوییچ کنه
جالب اینجاست که من این نکته رو در فروم سایت سازگار خوندم

POROMA2008
24-01-2011, 01:18
برای من که نصب نمیشه و میگه GPU پیدا نکردم

roteal2007
25-01-2011, 12:54
برای من که نصب نمیشه و میگه GPU پیدا نکردم

شما توضیح بیشتر بده تا بشه رهنمودت کرد....بازی که نصب میکنی اینو میگه؟؟؟؟

چک کن که DEVICE MANAGER اینطوری هست یه نه:



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p30mehrad
30-01-2011, 22:18
با چه كانفیگی؟
با گارانتی؟
نقدی یا قسطی؟
ویندوز اریجینال داره؟

ضمنا: من بعد فارسی تایپ بفرمایید چون پست اول شما بود پاك نكردم. اما فینگلیش ممنوعه:46:


salam doostan man ye acer 5742 kharidam ba gheymate 820000 khoob kharidam ya na ?

بابت فینگلیش ببخشید .
مشخصاتش : acer 5742 core i5 460m
4G DDR3 ram
1g geforce 420m
640gig sata
15.6 led 1366*768
قیمت 820000 یک سال گارانتی سازگار

4451066
10-02-2011, 12:06
salam.bebakhshif finglish type mikonam
vali khob arzeshesho dare
man khodam5742 g kharidam .ba geraphice Gforcesh moshkel dashtam.
baraye ejraye baziha bayad tooye ghesmate control panel berid
sepas Nvidia control panel ro bezani baghish ro az rooye axha berid
tebghe akse 1 Add ro bezanid va barname ya bazi khod ra behesh ezafe konid.
1:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mwg
28-04-2011, 23:29
سلام دوستان
من لپ تاپ acer aspire 5750g با این کانفیگ:
سی پی یو: Intel Core i7 2630QM 2GH
رم: 6GB DDR3
گرافیک: Nvidia Geforce GT 540M 2GB
و گرافیک آنبرد : intel HD Graphics 3000 128MB
کاملا سیستم خوبیه ولی فکر میکنم مثل بقیه که گفتن گرافیک اصلیش فعال نمیشه ، چون وقتی برای مثال Assassins creed 2 رو بازی میکردم اوایلش خوب بود اما از اواسطش افت فریم داشت انگار که حرکت آهسته میشه .
لطفا راهنمایی کنید، خیلی ممنون.

ata.royalfalcon
29-04-2011, 11:12
سلام دوستان
من لپ تاپ acer aspire 5750g با این کانفیگ:
سی پی یو: Intel Core i7 2630QM 2GH
رم: 6GB DDR3
گرافیک: Nvidia Geforce GT 540M 2GB
و گرافیک آنبرد : intel HD Graphics 3000 128MB
کاملا سیستم خوبیه ولی فکر میکنم مثل بقیه که گفتن گرافیک اصلیش فعال نمیشه ، چون وقتی برای مثال Assassins creed 2 رو بازی میکردم اوایلش خوب بود اما از اواسطش افت فریم داشت انگار که حرکت آهسته میشه .
لطفا راهنمایی کنید، خیلی ممنون.

سلام
در پست زیر به طور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک دوم رو به صورت دستی فعال کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13bedar13
29-04-2011, 18:26
سلام دوستان
من لپ تاپ acer aspire 5750g با این کانفیگ:
سی پی یو: Intel Core i7 2630QM 2GH
رم: 6GB DDR3
گرافیک: Nvidia Geforce GT 540M 2GB
و گرافیک آنبرد : intel HD Graphics 3000 128MB
کاملا سیستم خوبیه ولی فکر میکنم مثل بقیه که گفتن گرافیک اصلیش فعال نمیشه ، چون وقتی برای مثال Assassins creed 2 رو بازی میکردم اوایلش خوب بود اما از اواسطش افت فریم داشت انگار که حرکت آهسته میشه .
لطفا راهنمایی کنید، خیلی ممنون.
]چند گرفتی یو اس بی تری هم داره سرعتش چی جوریهاست

mwg
29-04-2011, 19:32
سلام
در پست زیر به طور کامل توضیح دادم که چطوری میتوان گرافیک دوم رو به صورت دستی فعال کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من این کارو انجام دادم اما درست نشد:41:، مثلا توی بازی GTA IV میگه گرافیکت پایینه و کیفیت بازیو به پایینترین حد میاره.

mwg
29-04-2011, 19:41
]چند گرفتی یو اس بی تری هم داره سرعتش چی جوریهاست

حدود 1.150.000 تومن (از دبی)
یه دونه یو اس بی تری داره، بلوتوث 3 و سرعتش هم خیلی خوبه،

ata.royalfalcon
30-04-2011, 10:18
من این کارو انجام دادم اما درست نشد:41:، مثلا توی بازی GTA IV میگه گرافیکت پایینه و کیفیت بازیو به پایینترین حد میاره.

من تا به حال اين بازي رو نصب نكردم ولي احتمالا بايد چندتا فايل رو ADD كني !!! يعني علاوه بر فايل اصلي EXE خود بازي ، چند تا فايل EXE ديگه رو هم ADD كني

mwg
30-04-2011, 21:37
من تا به حال اين بازي رو نصب نكردم ولي احتمالا بايد چندتا فايل رو ADD كني !!! يعني علاوه بر فايل اصلي EXE خود بازي ، چند تا فايل EXE ديگه رو هم ADD كني

خیلی ممنون. از توی فولدر خود بازی چند تا فایل EXE بود که ADD کردم ولی نشد ، فایلای دیگه ای منظورتونه ؟
حالا چیکار کنم که درست بشه؟

mwg
02-05-2011, 01:38
خواهشا بگین من چکار کنم که گرافیکم فعال بشه .:19:

ata.royalfalcon
02-05-2011, 09:54
خواهشا بگین من چکار کنم که گرافیکم فعال بشه .:19:

يه پيشنهاد : power option رو فعلا بذار روي high performance ببين فايده اي داره !!!

mwg
02-05-2011, 13:35
يه پيشنهاد : power option رو فعلا بذار روي high performance ببين فايده اي داره !!!
این کارم کردم ولی درست نشد.
اگه روی آیکن برنامه راست کلیک کنیم ، میتونیم انتخاب کنیم که با کدوم گرافیک اجرا بشه ولی وقتی روی انویدیا میزنم و بازیو میاره میگه گرافیکت خیلی پایینه.

ata.royalfalcon
02-05-2011, 15:21
این کارم کردم ولی درست نشد.
اگه روی آیکن برنامه راست کلیک کنیم ، میتونیم انتخاب کنیم که با کدوم گرافیک اجرا بشه ولی وقتی روی انویدیا میزنم و بازیو میاره میگه گرافیکت خیلی پایینه.

اصلا من پيشنهادم اينه كه جديدترين ورژن درايور انويديا رو دانلود و نصب كنين . اون درايوري كه در داخل DVD لپتاپتون هست معمولا قديمي هست .

amin_pwa
03-05-2011, 00:15
این کارم کردم ولی درست نشد.
اگه روی آیکن برنامه راست کلیک کنیم ، میتونیم انتخاب کنیم که با کدوم گرافیک اجرا بشه ولی وقتی روی انویدیا میزنم و بازیو میاره میگه گرافیکت خیلی پایینه.

دوست عزیز به پیغام خصوصیت توجه کن . یه ملت تو تاپیک معرفی شده به هت نیاز دارن . نوت بوکت 5750 هست دیگه ؟

mwg
03-05-2011, 02:12
دوست عزیز به پیغام خصوصیت توجه کن . یه ملت تو تاپیک معرفی شده به هت نیاز دارن . نوت بوکت 5750 هست دیگه ؟
خیلی ببخشید اینترنتم مشکل داشت

ali2016
03-05-2011, 12:37
سلام آقایون بابا کلافه شدم منم از همین مدل گرفتم ولی کارت گرافیک جیفورس 540 رو شناسایی نمیکنه تو دی ویدی خودش هست ولی اصلا نصب نمیشه و انگار وجود نداره همچین چیزی یکی راهنمایی کنه خواهشا چوری میتونم از شر این اینتل خودش راحت شم؟
حتی ویندوز سون 64 بیتی هم نصب کردم ولی مشکل داره تو بوت نوشته 2 تا ورژن بایوس گرافیکی هست ورژن اولی اینتل و دومی جیفورس!

تو بازیها نمیشه گرافیکو بالا برد و میگه با گرافیک 128 نمیتونی از این غلطا! بکنی! تو gta iv و pes11 و خیلی چیزای دیگه

خواهشا یکی از اساتید دقیق توضیح بده چیکار کنم و تا به حال کسی تونسته گرافیک جیفورسشو فعال کنه؟
ممنون

mwg
16-05-2011, 23:21
اصلا من پيشنهادم اينه كه جديدترين ورژن درايور انويديا رو دانلود و نصب كنين . اون درايوري كه در داخل DVD لپتاپتون هست معمولا قديمي هست .
سلام ، خسته نباشید .
خیلی ممنون از راهنماییاتون.:10: بلاخره تونستم درایور گرافیکشو از سایت nvidia دانلود و نصب کنم .
الان دیگه خیلی راحت هر برنامه ای که بخوام میتونم با گرافیک اصلیش اجرا کنم.:31:

lifeless
23-05-2011, 12:43
سلام ، خسته نباشید .
خیلی ممنون از راهنماییاتون.:10: بلاخره تونستم درایور گرافیکشو از سایت nvidia دانلود و نصب کنم .
الان دیگه خیلی راحت هر برنامه ای که بخوام میتونم با گرافیک اصلیش اجرا کنم.:31:


سلام، من چجوری سوییچ کنم روی گرافیک Geforce؟؟
دیفالتش اینتله که اصلاً قوی نیست.

ata.royalfalcon
23-05-2011, 12:47
سلام، من چجوری سوییچ کنم روی گرافیک Geforce؟؟
دیفالتش اینتله که اصلاً قوی نیست.

سلام
اينجا توضيح دادم كه چطوري دستي سوييچ كنين

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا فقط در مواقع ضروري سوييج كنين روي گرافيك NVIDIA چون علاوه بر مصرف سريع باطري گرماي زيادي هم درست ميكنه

masood_kakavand
25-05-2011, 01:25
سلام دوستان . کارت گرافیک شما نصب شده است.زمانیکه شما در حال کار در محیط ویندوز هستید کارت گرافیک غیر فعال است.زمانیکه شما یک برنامه کرافیکی رو اجرا میکنید کارت گرافیکی فعال خواهدشد.
اگر نشد میتواند با راست کلیک وانتخاب گزینه nvidia contorol panel,manage 3d setting,program setting برنامه رو به صورت دستی اجرا کنید.در واقع گرافیک نصب شده.:11:

masood_kakavand
25-05-2011, 01:32
دوباره سلام ببخشید یادم رفت بگم منم مدل 5742دارم mafia2,call off duty6,چند تا از نرم افزارهای گرافیکی رو خیلی خوب اجرا میکنه.مشکلی هم نداره.