PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش نحوه اتصال خودکار مودم adsl در شبکه




    

djjamal
15-01-2011, 18:29
با سلام خدمت دوستان گل و گلاب شبکه ای پی سی ورلد:20:دوستان من میخوام که شبکه بین 3 تا کامپیوتر خودم و دوستانم رو برای اتصال به ای دی اس ال از سرور بی نیاز کنم.:21:
چون تو یک کافی نت دیدم که سرور خاموش بود و اینترنت وصل بود از صاحب کافی نت پرسیدم جریان چیه گفت که یک خدمات آی اس پی یوزرنیم و پسورد ای دی اس الش رو روی خود مودم کانفیگ کرده و به محض روشن شدن مودم اینترنت کل سیستم ها از طریق هاب شبکه وصل میشد. منم هرچی به مغزم فشار آوردم و تو اینترنت سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.مودم رو که TP-Link TD-8811 هست ریست کردم و رفتم تو تنظیمات مودم که با آی پی 192.168.1.1 بالا میاد.اونجام هرچی سر و کله زدم چیزی پیدا نکردم. مودم اون کافی نت هم دقیقا همین مدل بود و همون هاب.:31:
حالا خواهش میکنم دوستان راهنمایی کنن که من چطور میتونم یه همچین کاری بکنم که دیگه به ساخت کانکشن ای دی اس ال و روشن بودن سرور و ... احتیاج نباشه و به محض روشن شدن مودم اینترنت وصل بشه.:19:
قربون نفستون نا امیدم نکنین ها!:10:

anahita2002_anahita2002
15-01-2011, 20:24
سلام
مودم من من همين طوري است؟؟ جاي تهجب نداره

كانكشن اتصال من به شبكه كه از طرف سرويس دهنده تنظيم شده است بصورت ppoe است . در اين حالت كلمه عبور و نام كاربريتون روي مودم بصورت خودكار ذخيره و كافي مودم رو روشن كنيد تا به اينترنت متصل گرديد.
اما در حالت bridage ا ين امكان نيست

Amir Varasteh
15-01-2011, 20:47
سلام.

نیازی به روشن بودن سیستم خاصی نیست. اولا مودم رو به حالت PPPoE تنظیم کنید.

دوما شکل شبکه ی شما باید به حالت زیر باشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی باید مودم به یکی از پورتهای سوییچ وصل شه.

سپس اون سیستمهایی که میخوایم به اینترنت دسترسی داشته باشن، توی تنظیمات کارت شبکشون Default Gateway رو برابر IP مودم قرار بدین.

همین. موفق باشید.

djjamal
16-01-2011, 12:01
آقا دستتون درد نکنه ولی اولاً شما اصل کاری رو نگفتید که چطور مودم رو به حالت PPPoe تنظیم کنیم؟
چجوری آخه؟؟ من اینترنتم رو از مخابرات گرفتم.ترخدا دقیق توضیح بدین چیکار باید بکنم؟
دوماً دیفالت گیت وی مودم رو از کجا باید فهمید؟؟ تو اطلاعات مودم که خالی زده :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنظیمات مودم رو هم وقتی میخوام تنظیم کنم مثل شکل زیر قرار میدم و خودش 192.168.1.1 و 4.2.2.4 و همه رو تنظیم میکنه :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان خواهشا کمکم کنید. ممنون.

Amir Varasteh
16-01-2011, 12:10
اولا برای تنظیم مودم به صورت PPPoE از همون منوی سمت راست Quick Setup رو بزن و سپس Next بزن. حالا نوشته چند مدل ATM داره، PPPoE داره ، Bridge هم داره ... حالا تو PPPoE رو انتخاب کن و Next بزن و سپس Username و Password رو وارد کن و تموم.

دوما برای Gateway درست نخوندی من چی نوشتم! گفتم هر سیستم ،توی تنظیمات کارت شبکه اش،Defalt Gateway رو بربر IP مودم قرار بده.عکس زیر رو ببین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا تنظیمات کارت شبکه اس. حالا تمام سیستم ها که میخوای به اینترنت دسترسی داشته باشن، برو و این قسمت رو برار IP مودم بزار که IP مودم شما 192.168.1.1 هست.

سوال داشتی بپرس.موفق باشی.

djjamal
16-01-2011, 18:08
اولا برای تنظیم مودم به صورت PPPoE از همون منوی سمت راست Quick Setup رو بزن و سپس Next بزن. حالا نوشته چند مدل ATM داره، PPPoE داره ، Bridge هم داره ... حالا تو PPPoE رو انتخاب کن و Next بزن و سپس Username و Password رو وارد کن و تموم.

دوما برای Gateway درست نخوندی من چی نوشتم! گفتم هر سیستم ،توی تنظیمات کارت شبکه اش،Defalt Gateway رو بربر IP مودم قرار بده.عکس زیر رو ببین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا تنظیمات کارت شبکه اس. حالا تمام سیستم ها که میخوای به اینترنت دسترسی داشته باشن، برو و این قسمت رو برار IP مودم بزار که IP مودم شما 192.168.1.1 هست.

سوال داشتی بپرس.موفق باشی.

داداش سلام این عکست هم که خرابه اینترنت هم سرچ زدم قبل از پست شما همه این کارها رو کردم. شکل زیر رو ببین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دومی که 0 و 35 هست اون PPPOE هست که من ساختم. یوزرو و پس رو هم دادم و مودم هم رستارت شد ولی بازم وصل نشد که نشد. اون چراغ مودم هم که روش نوشته اینترنت روشن میشه ولی اینترنت نیست تا با کانکشن ای دی اس ال وصل بشی.حالا من تنظیمات مودم رو ریست میکنم و کاری که شما گفتی رو انجام میدم ولی شما بی زحمت بگو من این شکل زیر رو چطوری پر کنم؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir Varasteh
16-01-2011, 19:27
توی این این عکس شما:

IP Address رو برای سیستم اول بزار 192.168.1.100 . سیستم دوم بزار 192.168.1.101 و الی آخر.

Subnet Mask رو برای همه بزار 255.255.255.0.

Default Gateway هم برای همه بزار 192.168.1.1 که IP مودمت هست.

djjamal
18-01-2011, 11:35
توی این این عکس شما:

IP Address رو برای سیستم اول بزار 192.168.1.100 . سیستم دوم بزار 192.168.1.101 و الی آخر.

Subnet Mask رو برای همه بزار 255.255.255.0.

Default Gateway هم برای همه بزار 192.168.1.1 که IP مودمت هست.

سلام دوست عزیز آقا قربون مرامت ولی مشکل از جای دیگه ای بود.بعد از کلی جستجو تو اینترنت به این نتیجه رسیدم که برای حل این مشکل باید اول مودم رو ریست کنید. بعد از این کار باید بعد از ورود به کنترل پنل مودم (وارد کردن 192.168.1.1 در آدرس بار مرورگرتون و دادن یوزر و پسورد admin) به قسمت advanced setup فته و از زیر مجموعه هاش WAN رو انتخاب کنید. حالا تو این صفحه 4 تا کانفیگ به صورت خودکار وجود داره که شما باید تیک هر 4 تاش رو بزنید و همه رو Remove کنید و سپس save/reboot رو بزنی و پنجره مرورگر رو ببندید تا مودمتون ریست بشه و بعد از 2 دقیقه بالا بیاد. حالا باز دوباره وارد کنترل پنل مودمتون میشید و طبق گفته داش امیر گل برای اتصال خودکار مودم این کارو انجام میدید : :20:

برای تنظیم مودم به صورت PPPoE از همون منوی سمت راست Quick Setup رو بزن و سپس Next بزن. حالا نوشته چند مدل ATM داره، PPPoE داره ، Bridge هم داره ... حالا تو PPPoE رو انتخاب کن و Next بزن و سپس Username و Password رو وارد کن و تموم
بعد از اینکه مودمتون دوباره ریست شد کار دیگه تمومه و چراغ اینترنت مودم هم روشن هم روشن میشه و از این به بعد میتونید فقط با روشن خاموش کردن مودمتون از اینترنت لذت ببرید.:10:
فقط 2 نکته هست که یکیش اینه که برای ای دی اس ال مخابرات باید VPI = 0 و VCI = 35 تنظیم بشه.(که خودش اتومات تنظیم هست)
دومین نکته هم مربوط به Inactivity Timeout minutes هست یعنی زمانی که اگر مودم شما ارسال و دریافت نداشت اتصال به صورت خودکار تا وقتی که باز از اینترنت استفاده کنید قطع بشه که اون هم بصورت خودکار رو 15 دقیقه تنظیم شده.
کلا شما به غیر از یوزر نیم و پسوردی که وارد میکنید هیچ کاری به بقیه چیزها ندارید. و بعد باید تنظیمات شبکتون رو به صورت خودکار بزارین تا خودش تنظیم شه یعنی دقیقا مثل شکل زیر و لازم نیست هیچ عدد و آی پی وارد کنید :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب امیدوارم که اگر زمانی دوستانی مثل من مشکل پیدا کردن با این توضیحات بتونن مشکلشون رو حل کنن.

خوب تا اینجا که برای حل مشکل دوستان بود ولی حالا داش امیر و رفقا اگه بازم کمک کنن من رو شرمنده خودشون کردنمشکل اینجاست که از وقتی اینترنت خودکار درست شده و مودم شده سرور دیگه شبکه ای بین کامپیوتر ها وجود نداره و هرکدوم از سیستم ها فقط خودشون رو میشناسن.:13:
جریان چیه . مشکل از کجاست چون وقتی آی پی ها رو طبق گفته داش امیر تنظیم میکنم شبکه هست ولی اینترنت ندارم و وقتی روی تنظیم خودکار میزارم اینترنت دارم و شبکه یخدی:19:
حالا چه خاکی تو سرم بریزم.:41:

Amir Varasteh
18-01-2011, 13:20
بازم سلام.

تو میگی که وقتی تنظیمات رو از روی اتومات برمیداری اینترتت قطع میشه؟

Default Gateway میزاری حتما ؟!

به نظر من تو موقع IP دادن به سیستمها ، براشون Default Gateway نمیزاری! برای همین اینترنت نداری.

اینو دوباره بخون:


IP Address رو برای سیستم اول بزار 192.168.1.100 . سیستم دوم بزار 192.168.1.101 و الی آخر.

Subnet Mask رو برای همه بزار 255.255.255.0.

Default Gateway هم برای همه بزار 192.168.1.1 که IP مودمت هست.

djjamal
20-01-2011, 12:35
بازم سلام.

تو میگی که وقتی تنظیمات رو از روی اتومات برمیداری اینترتت قطع میشه؟

Default Gateway میزاری حتما ؟!

به نظر من تو موقع IP دادن به سیستمها ، براشون Default Gateway نمیزاری! برای همین اینترنت نداری.

اینو دوباره بخون:

سلام دادا دقیقا همین جوری که تو میگی میزارم. یه ویندوز هم عوض کردم با 100 جور آی پی دیگه هم تست کردم ولی نشد که نشد. اصلا دیگه کلا شبکه هیچ جور درست نمیشه. هر سیستم فقط خودش رو تو شبکه میشناسه. دادا ترخدا به دادم برس کمکم کن. مشکل از کجاست آخه؟!!:41:

Amir Varasteh
20-01-2011, 12:53
تو مودم رو همونطوری که گفتم به سوییج زدی ؟ دزسته ؟

IP ها هم همه باید توی یک رنج باشه! این خیلی خیلی خیلی مهمه! دقت کن که IP هایی که میدی توی یک رنج باشن!

IP مودمت رو هم بگو به من.

starpars
20-01-2011, 13:08
وقتي اينترنت وصله ولي شبكه قطعه توي cmd‌ از ساير ip ها ping ميگيري چي ميگه؟ :
ping 192.168.1.102

djjamal
20-01-2011, 17:07
داش امیر همونجوری که شما گفتی کابل ها رو وصل کردم. بعدا یه عکس از کابل ها هم میگیرم و میزارم. فرقی نمیکنه به کدوم سوراخ وصل کنی دیگه؟! آی پی ها هم همه تو یک رنجن ولی همونطور که گفتم هر سیستم فقط خودشون به عنوان شبکه میشناسه، اینم عکساش :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم پینگ آی پی سایر سیستم ها :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

starpars
20-01-2011, 22:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dns رو چرا ip مودم گذاشتي بزار 217.218.155.104 يا dns هاي ديگه :
218.218.155.105
217.218.127.104
4.2.2.4
تا وقتي اون 192.168.1.1 رو به عنوان dns گذاشتي اينترنت كه سايتي رو بالا نمياره واسه همه سيستم ها بايد يه dns خوب بزاري شما شبكه رو طوري تنظيم كن كه مشكل شبكهت حل ميشه (توي صفحه قبل گفتي) بعد واسه اينترنت احتمالا مشكلت همين dns هست .

اگه ميخواي dns خود مخابرات رو بدوني موقعي كه سيستم به طور اتوماتيك به اينترنت وصله توي قسمت details كانكشن اينترنت نوشته شده :
كه الان توي عكس سمت راست چون 192.168.1.1 رو ست كرده بودي همينو نوشته :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir Varasteh
20-01-2011, 23:01
ببین جوابایی که میدم و خوب نمیخونی:20:

من که نگفتم DNS بزار.

اولا همونطور که دوستمون گفتن DNS رو برش دار.

دوما اگه حل نشد، Subnet Mask رو برای همه بزار 255.255.0.0 .

djjamal
21-01-2011, 10:13
سلام دوستان بابا من هزار حالت امتحان کردم از یکیش عکس گرفتم.:31: قبلا دی ان اس رو از رو تنظیمات مودم 217.218.127.104 گذاشته بودم. هزار جور امتحان کردم این دفعه آخرم خود آی پی مودم رو دادم و عکس گرفتم که با آی پی خود مودم هم اینترنت وصل هست و مشکلی نداره. نمیدونم چرا میگید وصل نمیشه اینجوری.
دوستان این WINS رو چی بزارم؟ چه هیچی نزارم چه 4.2.2.4 بزارم اینترنت بازم وصله:18:


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا جالب اینجاست که امروز صبح یه دیسک بوت Acronis True Image انداختم بالا دیدم تو اکرونیس شبکه رو میشناسه. دیگه چشمام پرید بالای سرم.:18: آخه چرا اینجوریه ای هوار؟

djjamal
22-01-2011, 10:35
سلام دوستان شکر خدا مشکل حل شد. البته بعد از عوض کردن دو تا ویندوز نا قابل که از اینترنت دانلود کردم و بعد با nLite آخرین آپدیت رو روشون گذاشتم و شبکه و اینترنت و پرینتر و همه چی ردیف شد.
از زحمات دوستان ممنونم. فکر کنم مشکلب از ویندوز ها بود که شکر خدا حل شد.
موفق و پایدار باشید.:10:

Amir Varasteh
22-01-2011, 11:02
خب خدا رو شکر.

تنظیمات و IP ها رو چطور قرار دادی ؟ یه توضیح بده که اگه کس دیگه این تاپیک رو دید براش مفید باشه.

موفق باشی.

djjamal
22-01-2011, 17:52
خب خدا رو شکر.

تنظیمات و IP ها رو چطور قرار دادی ؟ یه توضیح بده که اگه کس دیگه این تاپیک رو دید براش مفید باشه.

موفق باشی.

چشم دادا، دقیقا عین شکل زیر عمل کنید :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیر کردن پرینتر :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم یه فیلم واسه فهم بهتر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ali.Gemsoft
27-11-2013, 22:32
ببخشید این تاپیک رو بالا میارم...
اما من دقیقا همین مودم رو دارم و شبکه هم کردم و میخوام بدون سرور بودن مودم متصل بشه
مشکلم اینه مودم رو ریست کردم اما توی پنلش که : 192.168.1.1 هست نمیره
توی هر مرورگری هم تست کردم نمیره...
لطفا راهنمایی کنید...:n27:

Armin.Computer
27-11-2013, 23:40
ببخشید این تاپیک رو بالا میارم...
اما من دقیقا همین مودم رو دارم و شبکه هم کردم و میخوام بدون سرور بودن مودم متصل بشه
مشکلم اینه مودم رو ریست کردم اما توی پنلش که : 192.168.1.1 هست نمیره
توی هر مرورگری هم تست کردم نمیره...
لطفا راهنمایی کنید...:n27:

مودم رو پینگ می کنه؟

Ali.Gemsoft
28-11-2013, 09:12
مودم رو پینگ می کنه؟

بله مودم رو پینگ میکنه اما نمیره...
من با دو تا مودم هم تست کردم نمیره...

HUAWEI SmartAX 882a
TP-LINK TD-8811

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

Armin.Computer
28-11-2013, 13:30
بله مودم رو پینگ میکنه اما نمیره...
من با دو تا مودم هم تست کردم نمیره...

HUAWEI SmartAX 882a
TP-LINK TD-8811

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

شما داری میگی که هیچ مودمی رو نمی تونم وارد بشم؟
درسته؟
شاید مشکل از کامپیوتر باشه
با سیستم دیگه امتحان کردی؟

FerineFast
28-11-2013, 20:17
ممکن هست proxy باز باشه چک کنید در مرورگری مثل فایرفاکس مشکل هست یا نه؟