PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد اتصال اتوماتیک مودم ADSL به اینترنت




    

Colton
29-12-2010, 17:20
سلام

برای اتصال اتوماتیک مودم ADSL به اینترنت، باید یوزرنیم و پسورد رو دستی به مودم وارد کرد؟ یا با ساختن کانکشن ویندوز، مودم اطلاعات رو به صورت اتوماتیک از کانکشن هم دریافت می کند؟ نوع مودم TP-Link TD-8811 هست.

ممنون

shitan
29-12-2010, 17:53
سلام

برای اتصال اتوماتیک مودم ADSL به اینترنت، باید یوزرنیم و پسورد رو دستی به مودم وارد کرد؟ یا با ساختن کانکشن ویندوز، مودم اطلاعات رو به صورت اتوماتیک از کانکشن هم دریافت می کند؟ نوع مودم TP-Link TD-8811 هست.

ممنون

اگه pppoe وصل شید باید یوزر را در مودم ذخیره کنید.و اگه bridge وصل شید یوزر و پس از ویندوز گرفته می شه مثل اتصال دایال اپ

Colton
29-12-2010, 18:18
اگه pppoe وصل شید باید یوزر را در مودم ذخیره کنید.و اگه bridge وصل شید یوزر و پس از ویندوز گرفته می شه مثل اتصال دایال اپ

ممنونم. لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. اگر Bridge باشه، مودم یوزنیم و پسورد رو از کانکشن ویندوز می گیره و نیازی به وصل کردن کانکشن ویندوز نیست؟

mohammad.t
29-12-2010, 18:39
ممنونم. لطفا کمی بیشتر توضیح بدید. اگر Bridge باشه، مودم یوزنیم و پسورد رو از کانکشن ویندوز می گیره و نیازی به وصل کردن کانکشن ویندوز نیست؟

2 حالت داره
1-حالت pppoe
كه در اين حالت توي تنظيمات مودم كه مي ري يوزر و پسورد هم وارد مي كني و خود مودم اتوماتيك به اينترنت وصل ميشه و نيازي به كانكشن در ويندوز نيست.
2-حالت bridge كه بايد يك كانكشن داخل ويندوز بسازيد و يوزر و پسورد رو مثل ديال آپ به كانكشن بديد و هر وقت خواستيد وصل بشيد كانكشن رو وصل كنيد.

Colton
29-12-2010, 19:15
2 حالت داره
1-حالت pppoe
كه در اين حالت توي تنظيمات مودم كه مي ري يوزر و پسورد هم وارد مي كني و خود مودم اتوماتيك به اينترنت وصل ميشه و نيازي به كانكشن در ويندوز نيست.
2-حالت bridge كه بايد يك كانكشن داخل ويندوز بسازيد و يوزر و پسورد رو مثل ديال آپ به كانكشن بديد و هر وقت خواستيد وصل بشيد كانكشن رو وصل كنيد.


ممنونم.
من مودم رو کانفیگ نکردم و یوزرنیم و پسوردم رو هم وارد نکردم. با این حال وقتی کانکشن ویندوز رو قطع می کنم باز هم به اینترنت وصلم. دلیل این امر چی می تونه باشه؟

shitan
29-12-2010, 19:30
ممنونم.
من مودم رو کانفیگ نکردم و یوزرنیم و پسوردم رو هم وارد نکردم. با این حال وقتی کانکشن ویندوز رو قطع می کنم باز هم به اینترنت وصلم. دلیل این امر چی می تونه باشه؟

اگه مودم یکسره باشه شما اصلا نمیتونید bridge کانکت بشید اگر هم با کانکشن وصل میشید بعد از قطع کانکشن اینترنت شما قطع می شه

Colton
29-12-2010, 21:04
اگه مودم یکسره باشه شما اصلا نمیتونید bridge کانکت بشید اگر هم با کانکشن وصل میشید بعد از قطع کانکشن اینترنت شما قطع می شه

دوست عزیز الان که دارم این پست رو ارسال می کنم کانکشن ویندوز رو دیسکانکت کرده ام. واقعا برام عجیبه. دلیل این امر چی می تونه باشه؟

shitan
29-12-2010, 21:47
دوست عزیز الان که دارم این پست رو ارسال می کنم کانکشن ویندوز رو دیسکانکت کرده ام. واقعا برام عجیبه. دلیل این امر چی می تونه باشه؟

شما احیانا از لپتاب استفاده نمیکنید ممکنه از اینترنت وایرلس کس دیگه ای استفاده کنید.
یه نگاهی با سایت شرکتی که ازش اینترنت می گیرید در قسمت کاربری بیاندازید .ورود وخروج را اونجا نشون میده ببینید قضیه چیه:18:

Colton
29-12-2010, 23:10
شما احیانا از لپتاب استفاده نمیکنید ممکنه از اینترنت وایرلس کس دیگه ای استفاده کنید.
یه نگاهی با سایت شرکتی که ازش اینترنت می گیرید در قسمت کاربری بیاندازید .ورود وخروج را اونجا نشون میده ببینید قضیه چیه:18:

نه دوست عزیز از لپ تاپ استفاده نمی کنم. مودم ADSL هم قابلیت وایرلس نداره.

متاسفانه شرکتی که ازش سرویس گرفتم هنوز امکان کنترل حساب نداده. آخه فقط چند روزه تو شهر ما شعبه زدن.

reb
29-12-2010, 23:24
این که در حالت pppoe نمیشه با کانکشن ساخته شده کانکت کرد بطور اصولی درسته ولی باید استثنا رو هم در نظر گرفت در بعضی از مودمها این امکان وجود داره و ایضا اگر شما از طریق وایرلس وصل باشید ولو مودم در حالت بردبند باشه باز میتونید با اکانت ساخته شده کار کنید منتها اینجا یک مشگل کوچکی هست اونهم این که این برادر مگه 2 تا اکانت داره که یکی توی مودم تعریف شده و یکی هم دستی؟ اگر خیر که همزمان از یک نام و رمز که نمیشه استفاده کرد بناءعلیهذا یجای کلر میلنگه.

sei_pm
29-12-2010, 23:25
نه دوست عزیز از لپ تاپ استفاده نمی کنم. مودم ADSL هم قابلیت وایرلس نداره.

متاسفانه شرکتی که ازش سرویس گرفتم هنوز امکان کنترل حساب نداده. آخه فقط چند روزه تو شهر ما شعبه زدن.

چه شرکتی؟ نماینده کدوم PAP هستش؟

Colton
30-12-2010, 00:19
این که در حالت pppoe نمیشه با کانکشن ساخته شده کانکت کرد بطور اصولی درسته ولی باید استثنا رو هم در نظر گرفت در بعضی از مودمها این امکان وجود داره و ایضا اگر شما از طریق وایرلس وصل باشید ولو مودم در حالت بردبند باشه باز میتونید با اکانت ساخته شده کار کنید منتها اینجا یک مشگل کوچکی هست اونهم این که این برادر مگه 2 تا اکانت داره که یکی توی مودم تعریف شده و یکی هم دستی؟ اگر خیر که همزمان از یک نام و رمز که نمیشه استفاده کرد بناءعلیهذا یجای کلر میلنگه.


نه دوست عزیز، دو تا اکانت ندارم. من مودم رو کانفیگ نکردم پس نمی تونه اتوماتیک وصل بشه. در عین حال با کانکشن ویندوز هم وصل نمی شم.


چه شرکتی؟ نماینده کدوم PAP هستش؟

مکس نت. فکر کنم نماینده آسیاتک باشه.

Colton
30-12-2010, 00:41
الان به نتایج جالب دیگری هم رسیدم. وقتی کانکشن رو وصل می کنم از یک رنج آی پی دیگر برای من آی پی اختصاص می ده و سرعت دانلود هم تقریبا دو برابر می شه.:13:

sei_pm
30-12-2010, 01:06
مکس نت. فکر کنم نماینده آسیاتک باشه.

از سایت زیر استفاده کنید به احتمال می تونید اطلاعات حسابتون رو ببینید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad.t
30-12-2010, 05:07
قضيه رو چرا جنايي كرديد!
مودمتون 8811 هست،اگه چراغ اينترنت روي مودم روشنه وقتي وصل هستيد يعني بريج وصليد و نيازي به كانكشن نيست.

Colton
30-12-2010, 09:53
قضيه رو چرا جنايي كرديد!
مودمتون 8811 هست،اگه چراغ اينترنت روي مودم روشنه وقتي وصل هستيد يعني بريج وصليد و نيازي به كانكشن نيست.

وقتی کانکشن ویندوز وصله چراغ اینترنت به صورت مداوم روشنه ولی وقتی کانکشن رو قطع می کنم چراغ چشمک می زنه. در هر دو حالت هم اینترنت وصله. راستی دلیل اتفاقات زیر چیه پس؟


الان به نتایج جالب دیگری هم رسیدم. وقتی کانکشن رو وصل می کنم از یک رنج آی پی دیگر برای من آی پی اختصاص می ده و سرعت دانلود هم تقریبا دو برابر می شه.

Soap MacTavish
30-12-2010, 10:30
سلام
تا اونجایی که اطلاع دارم نیاز به کانکشن ساختن و یوزر پسورد نیست. مودم رو از شرکت ارائه کننده خدمات میگیری که البته خودشون کانفیگش میکنن. بعد با یه کابل شبکه وصلش میکنی به کامپیوتر. اونوفت حالشو میبری!:31:

Colton
30-12-2010, 14:39
سلام
تا اونجایی که اطلاع دارم نیاز به کانکشن ساختن و یوزر پسورد نیست. مودم رو از شرکت ارائه کننده خدمات میگیری که البته خودشون کانفیگش میکنن. بعد با یه کابل شبکه وصلش میکنی به کامپیوتر. اونوفت حالشو میبری!:31:


مودم رو به صورت اکبند از جای دیگری خریدم. کانفیگ هم نکردم.

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------


از سایت زیر استفاده کنید به احتمال می تونید اطلاعات حسابتون رو ببینید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون. حسابم رو کنترل کردم. مواقعی که کانکشن رو قطع می کنم، واقعا قطع می شه.