PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن فلش پلیر در 7






    

ila
26-12-2010, 20:01
من از ویندوز هفت استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا هر سایتی که برای نمایش فلش پلیر احتیاج داری وقتی از طریق خود سایت ادوب با وی پی ان میرم و دانلود هم میکنم و نصب هم میکنم و باز میگه باید از آخرین ورژن فلش پلیر استفاده کنید..مشکل چیه...چرا اینطوریه

join me
26-12-2010, 20:12
منم با یه نرم افزار بر خوردم با اینکه فلش پلیر نصب بود باز میگفت برای اینترنت اکسپلوررت فلش پلیر نصب کن تا نرم افزار کار کنه آخرش هم موفق نشدم قید اون نرم افزار رو زدم واقعا که ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!:13::5:

Dew Drop
26-12-2010, 20:28
سلام
یه بار با Flash player uninstall کامل حذفش کنید و بعد دوباره نصبش کنید.ببینید درست میشه.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir Varasteh
26-12-2010, 21:02
سلام.

ابتدا Flash Player ی که دارین رو Remove کنین.

سپس برای Firefox فایل زیر رو دانلود و نصب کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم برای IE:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.

ila
28-12-2010, 19:54
همه اینها رو کردم..ولی نتیجه در بر نداشت

ebicross
29-12-2010, 10:04
ممکنه ویندوز 7 شما 64 بیتی باشه و از مرورگر 64 بیتی IE استفاده میکنید.
ورژن 64 بیتی IE فلش پلیر روش نصب نمیشه.

آیا فلش پلیر نصب میشه یا نه آخرش یه اروری چیزی میده؟
در Addon های IE ببینید Flash غیرفعال نباشه.

ila
29-12-2010, 12:15
ویندوزم 32 بیتیه
نصب مشه کامل تا آخر بدون هیچ اروری
قسمت اخر رو از کجا باید چک کنم؟

ebicross
29-12-2010, 16:21
در تنظیمات Internet Explorer گزینه ی Manage Add-Ons رو انتخاب کنید.
در قسمت Show بزارید روی All Addons باشه و توی گزینه ها بینید Shockwave Flash Object هستش یا نه.
همچنین غیر از فلش پلیر شما Shockwave Player رو هم دانلود و نصب کنید.

ila
29-12-2010, 20:30
در تنظیمات Internet Explorer گزینه ی Manage Add-Ons رو انتخاب کنید.
در قسمت Show بزارید روی All Addons باشه و توی گزینه ها بینید Shockwave Flash Object هستش یا نه.
همچنین غیر از فلش پلیر شما Shockwave Player رو هم دانلود و نصب کنید.

چی روبزررام روی all adons?
shockwave flash هم نیست توش

ebicross
29-12-2010, 21:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اینو هم نصب کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ila
30-12-2010, 11:39
نیست همچین گزینه ای برای من

Amir Varasteh
30-12-2010, 14:52
نیست همچین گزینه ای برای من
از منوی Tools برو به Add-Ons و عکس زیر رو هم ببین :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون لینکی که ebicross دادن رو هم دانلود و نصب کن.

ila
30-12-2010, 21:10
مرسی..درست شد..ممنون ازهمه..از همین جا بود

hasver
11-03-2011, 09:29
آقا دمت گرم عالی بود

roz_girl
02-01-2014, 01:42
من فلش پلیر رو نصب میکنم.اما ارور میده.میگه ورزنی که انتخاب کردی موجود نیس.برا عوض کردن عکس تو بعضی سایتا و نرم افزارا فلش میخواد اما برا من نمیشه.مرورگرمشکل نداره اما نرم افزارا فلش رو باز نمیکنن.میشه راهنمایی کنین؟:n30::n28: