PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی هارد SATA




    

molaeiabbas
06-12-2010, 13:29
سلام، من یک مادربورد ASROCK مدل 775v88 دارم که دارای دو پورت کانکتور SATA هست اما بعد از اتصال هارد به آن ها سیستم هیچ هاردی را نمیشناسد ضمن اینکه در بایوس نیز گزینه ای برای تنظیمات SATA وجود ندارد. البته در راهنمای مادربورد توضحاتی برای نصب هارد ساتا داده شده (که شامل ساخت دیسکت RAID هست که کارساز نبود)، اما نمیخواهم ار مبدا هی دی ای به ساتا استفاده کنم. متشکرم می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.:11:

helloclick
07-12-2010, 21:34
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام عزیز
از سوالات مورد علاقه من پرسیدی منم جوابتو میدم ان شا الله...
1- پشت هارد یه چیز کوچک داره به نام جامپر(jamper) که مشخص کننده اولویت بوت شدن است که از روی کدوم هارد بالا بیاد.
2- تظیمات بایوس رو کنترل کن
3- وقتی داره بوت میشه کلید F8 یا F12 یا ... رو(بستگی به مادر بورد داره) بزن و از روی اون هاردی رو که میخواهی سیستم از روی اون بالا بیاد رو انتخاب کن

ess_1362
08-12-2010, 13:16
سلام، من یک مادربورد ASROCK مدل 775v88 دارم که دارای دو پورت کانکتور SATA هست اما بعد از اتصال هارد به آن ها سیستم هیچ هاردی را نمیشناسد ضمن اینکه در بایوس نیز گزینه ای برای تنظیمات SATA وجود ندارد. البته در راهنمای مادربورد توضحاتی برای نصب هارد ساتا داده شده (که شامل ساخت دیسکت RAID هست که کارساز نبود)، اما نمیخواهم ار مبدا هی دی ای به ساتا استفاده کنم. متشکرم می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.


سلام
شما در بایاس تبی دارید به نام boot
وارد این تب بشید
فکر کنم سومین یا چارمین گزینه در این تب زیر مجموعه ای داره که یکی از گزینه هاش تنظیمات هاردهای ساتا هست
این گزینه را روی raid بذارید
بعدش هر دو هارد را می شناسه
ولی توجه کنید که موقع نصب ویندوز xp باید حتما هارد را با فلاپی موقع نصب ویندوز براش تعریف کنید وگرنه ارور bs میده

موفق باشید



1- پشت هارد یه چیز کوچک داره به نام جامپر(jamper) که مشخص کننده اولویت بوت شدن است که از روی کدوم هارد بالا بیاد.


دوست عزیز در هاردهای ساتا اصلا جامپری به نام اولویت یا همون primery و secondary وجود نداره چون برخلاف pata اصلا هاردها موازی بسته نمیشند و هر هارد می تونه مجزا فعالیت کنه



3- وقتی داره بوت میشه کلید F8 یا F12 یا ... رو(بستگی به مادر بورد داره) بزن و از روی اون هاردی رو که میخواهی سیستم از روی اون بالا بیاد رو انتخاب کن


کنترلر اسمارت بوت در مادربرد های اسراک کلید f11 هست
این کنترلر خیلی قوی هست و می تونه خودش boot.ini را برای پارتیشن تعریف کنه
با تستی که من انجام دادم اگر شما boot sector و فایلهای سیستمی مربوطه را از روی درایو سیستم عامل پاک کنید بصورت عادی سیستم عامل دیگه بوت نمیشه ولی با استفاده از کلید اسمارت بوت به راحتی سیستم عامل بالا میاد

reza1559
13-04-2011, 15:00
وین ایکس پی نصب نمیشه روی سیستم بدلیل raid! میخوام دیسکت بوت raid درست کنم لطفا در مورد ساخت این دیسکت و تنظیمات بایاس و لحظه بوت با سی دی ایکس پی راهنمائی کنید.
در ضمن رید رو هم توی ستاپ انتخاب کردم
با سپاس

EXTREME
13-04-2011, 15:25
سلام، من یک مادربورد ASROCK مدل 775v88 دارم که دارای دو پورت کانکتور SATA هست اما بعد از اتصال هارد به آن ها سیستم هیچ هاردی را نمیشناسد ضمن اینکه در بایوس نیز گزینه ای برای تنظیمات SATA وجود ندارد. البته در راهنمای مادربورد توضحاتی برای نصب هارد ساتا داده شده (که شامل ساخت دیسکت RAID هست که کارساز نبود)، اما نمیخواهم ار مبدا هی دی ای به ساتا استفاده کنم. متشکرم می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.:11:
کابل ستات رو چک کنید از برق مستقیم به جای تبدیل برق استفاده کنید بهتره
با یه تبدیل برق ساتا ی دیگه امتحان کنید
جای پورت ساتا رو عوض کنید
اگه دیسکت رید جواب نداد
برید تو ستاپ تو قسمت integrated peripherals و برید تو تنظیمات هارد و حالت هارد رو بزارید رو pata&sata
یا serial port رو بگذارید رو حالت auto
بایوس مین رو آپدیت کنید
لازم نیست که از تبدیل ide به ساتا استفاده کنید کارت pci هست که خروجی ساتا میده
برید تو ستاپ و حالت raid رو هم حتما غیر فعال کنید و بزارید رو حالت ata
این موارد رو چک کنید

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------


وین ایکس پی نصب نمیشه روی سیستم بدلیل raid! میخوام دیسکت بوت raid درست کنم لطفا در مورد ساخت این دیسکت و تنظیمات بایاس و لحظه بوت با سی دی ایکس پی راهنمائی کنید.
در ضمن رید رو هم توی ستاپ انتخاب کردم
با سپاس
دو راه دارید برای ساخت دیسکت رید
یا برید سی دی مادربوردتون رو بزارید داخل درایو معمولا تو فولدر ide فولدر raid بعد یه فولدر هست نوشته floppy image محتویاتشو بریزید داخل فلاپی و تمومه
یا باید برید سایت مینتون و درایور رید رو از اونجا دانلود کنید و بریزید رو فلاپی

ess_1362
13-04-2011, 20:08
وین ایکس پی نصب نمیشه روی سیستم بدلیل raid! میخوام دیسکت بوت raid درست کنم لطفا در مورد ساخت این دیسکت و تنظیمات بایاس و لحظه بوت با سی دی ایکس پی راهنمائی کنید.


سی دی مادربرد را درون درایو بذارید و سیستم را ریست کنید
موقع بوت کلید f11 یا همون اسمارت بوت را بزنید
یک نکته : اگر مادربرد شما هارد را شناخته باشه در این صفحه نام هارد نام سی دی درایو و نام فاپی درایو و کلا تمام درایو های فیزیکی نمایش داده میشه
از سی دی دریو بوت کنید
یک فلاپی درون درایو بذارید و طبق دستورالعملی که نمایش میده عمل کنید
موقع نصب وین xp هم در همون ابتدا کلید f6 را بزنید و رید را تعریف کنید

موفق باشید

m.j.m.a
19-09-2012, 22:17
سلام
من اومدم گذاشتم روی ata ولی یه دونه ساتا بیشتر ساپورت نمیکنه! وقتی یه ساتا ی دیگه وصل میکنم ارور میده و مینویسه که یه ساتا بیشتر ساپورت نمیشه !
لطفا راهنماییم کنید!:42: