فرق برنامه های اورجینال با کرک شده چیه؟ [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : فرق برنامه های اورجینال با کرک شده چیه؟

divoonejoon
05-14-2006, 01:16 AM
آقا اينهمه اين شركت ها تبليغ مي كنن برنامه هاي امنيتي original بخرين با اينايي كه ما كرك شدشو استفاده مي كنيم چيه؟

saviss
05-14-2006, 01:25 AM
آقا اينهمه اين شركت ها تبليغ مي كنن برنامه هاي امنيتي original بخرين با اينايي كه ما كرك شدشو استفاده مي كنيم چيه؟
من خودم از اوریژنال استفاده میکنم
سخت هم بهش اعتقاد دارم چون نحوه کرک کردن رو نمیدونم(راستش نیازی هم نداشتم که بدونم چون کارم با کامپیوتر چیز دیگه ای هست و نمیتونم وقتمو بذارم براش)ولی خب با وجود انجمن کرک فکر نمیکنم دیگرون مشکلی داشته باشنhttp://qsmile.com/qsimages/288.gif
توی این چند ساله هم که از نسخه های اوریژنال استفاده کردم همیشه از پشتیبانی کامل نمایندگی(نرم افزاری میخرم که تو ایران نمایندگی داشته باشه)برخورداربودم....درواقع بعضی وقت ها اشکالاتی که ارتباطی به اونا نداشته هم ازشون سوال کردم http://qsmile.com/qsimages/243.gifوجوابمو دادنhttp://qsmile.com/qsimages/102.gif

divoonejoon
05-14-2006, 03:32 AM
اخه قيمتاشون زياد نيست 1 خورده؟ ( البته 2 خورده )

Cracki
05-14-2006, 04:29 AM
دوست عزیز بحث شما مربوط میشه به بحث های نرم افزاری.

انتقال داده میشه.

در ضمن عنوان تایپکتون >> فرقشون چیه؟ مناسب نبود سعی کنید عنوان بهتری برای ایجاد کردن تایپک جدید انتخاب
کنید. من عنوان رو ویرایش کردم.

saviss
05-14-2006, 03:00 PM
والا نميدونم چه قيمت هايي به شما دادن؟
ولي نه به نظر من قيمتي كه (اگه قيمت درست داده باشن)براي يه نرم افزار امنيتي اصل (به همراه خدماتش) رودرنظر بگيريم زياد نيس
به هر حال براي من كه كارم با كامپيوتره وهرروز فايل هاي زيادي رو بايد از جاهايي برام بيرن ووب گردي هم زياد ميكنم وچندتا سيستم دارم قيمتها خوبند.........البته شغل من آزاده وپرداخت اين مبلغ برام فشار مالي همراه نداره
به هرصورت همونطور كه توي پست بالائي هم گفتم من گاهي اوقات با استفاده از روابطي كه با نمايندگي ها برقرار ميكنم از مشاوره شون هم سود ميبرم
چند بار هم كه مشكلي در ارتباط با اپديت نرم افزار پيداكر ده بودم بلافاصله بصورت انلاين وهمزمان مشكل رو برام حل كردن........خب چيزي كه براي من اهميت داره (ارزش وقت )وخدمات وپشتيبانيه كه باعث ميشه از نمايندگي خريد كنم

divoonejoon
05-14-2006, 08:45 PM
saviss جون مثلا واسه كسپرسكي قيمت 38 هزار تومنه واسه مكافي 45 وفقط قيمت بيت دفندر 14 تومنه كه باز بهتره ولي واسه ما كه تا حالا پول نداديم واسه نرم افزار گرونن خوب من مي گم اگه فرقي ندارن آدم چرا پول بده مگه اينكه فرق هاي خيلي اساسي داشته باشن مثل همون مشاوره اي كه مي گي...
از Moderator هم عذر مي خوام يواش يواش آماره اينجام دستم بياد از اين اشتبا ها نمي كنم ...

saviss
05-14-2006, 09:05 PM
saviss جون مثلا واسه كسپرسكي قيمت 38 هزار تومنه واسه مكافي 45 وفقط قيمت بيت دفندر 14 تومنه كه باز بهتره ولي واسه ما كه تا حالا پول نداديم واسه نرم افزار گرونن خوب من مي گم اگه فرقي ندارن آدم چرا پول بده مگه اينكه فرق هاي خيلي اساسي داشته باشن مثل همون مشاوره اي كه مي گي...
از Moderator هم عذر مي خوام يواش يواش آماره اينجام دستم بياد از اين اشتبا ها نمي كنم ...
ببين .اتفاقا قيمت هاي خوبي بهت گفتن(كاسپر رو نمايندگي بهم گفت 40تومنhttp://qsmile.com/qsimages/114.gif)
ولي در هر حال به عقيده من بايد دوتا چيز رو در نظر گرفت؛:اول پشتيباني(كه فكر كنم فاكتور اصلي باشه)
دوم:رعايت كپي رايت البته ما توي ايران عادت كرديم به نديده گرفتنش ولي خب اين يه قاعده تجاريه........وصد البته من حق ميدم به كسايي كه تحت شرايط اقتصادي اينجا مجبورن از نسخه هاي كرك شده استفاده كنن
يه مثال جالب برات بزنم ........چند وقت پيش توي يه شركت خارجي كه از مشتريام بودن مجبور شدم كورل دراو نصب كنم تا فايل هايي رو كه ميخواستن انتخاب بكنن..........يه هو مسول بخش كامپيوترشون دوون دون اومد پرسيد چيكار ميكنيد؟http://qsmile.com/qsimages/167.gifگفتم :هيچي با با ...فلاني ميخواست يه signانتخاب کنه منم داشتم براش نرم افزار نصب میکردم http://qsmile.com/qsimages/176.gif.........اقا خلاصه نزدیک بود معامله به هم بخوره.......http://qsmile.com/qsimages/101.gif
ولی به نظر من اگه ادم بتونه برای نرم افزارپول بده واز خدماتش هم استفاده کنه بهتره........
ولی خودمونیم ها کار قایمکی مزه اش بیشتره..........http://qsmile.com/qsimages/232.gifhttp://qsmile.com/qsimages/232.gif
از شوخی کذشته.........درمورد نرم افزار های امنیتی من100درصدمعتقد به خریدن نسخه اصلی هستم (زحمت های بچه های انجمن رو ندیده نمیگیرمhttp://qsmile.com/qsimages/295.gif) ولی خب.......اصل یه چیز دیگس

divoonejoon
05-14-2006, 10:24 PM
اقا حق با شماست ولي چون فعلا نرم افزار های امنیتی نسخه اصلی حق مسلم ما نيست من فكر مي كنم نسخه هاي كرك شدش بهتره از راهنماييهات خيلي ممنونم البته فقط مي مونه اين سوال كه كاركرداشون كه فرقي نمي كنه ؟

saviss
05-14-2006, 10:42 PM
اقا حق با شماست ولي چون فعلا نرم افزار های امنیتی نسخه اصلی حق مسلم ما نيست من فكر مي كنم نسخه هاي كرك شدش بهتره از راهنماييهات خيلي ممنونم البته فقط مي مونه اين سوال كه كاركرداشون كه فرقي نمي كنه ؟
خواهش...........
ولي جواب سوال اخري رو بايد از متخصصين بپرسي
اونا بهتر راهنمائيت ميكنند
قربان تو
ضمنا عزيز جان........حق مسلم ما چيه؟.....نرم افزار مجاني؟........البته ميبخشيد ها؟
يعني مفتي ببريم؟
پس حق مسلم اونا چي؟

divoonejoon
05-14-2006, 10:53 PM
نرم افزار های امنیتی نسخه اصلی که واسش دست به جیب شی حق مسلم ما نیست چون هنوز پول نفت سر سفره هامون نرسیده که با پولش از این خرید مریدا بکنیم

saviss
05-14-2006, 11:01 PM
نرم افزار های امنیتی نسخه اصلی که واسش دست به جیب شی حق مسلم ما نیست چون هنوز پول نفت سر سفره هامون نرسیده که با پولش از این خرید مریدا بکنیم
با عرض معذرت....... نرم افزار امنيتي كه........ پول باالش بدي حق مسلم همه ماست.....
درمورد پول نفت هم لطفا به آدرس:
تهران-خيابان ولي عصر- خيابان پاستور-نهاد رياست جمهوري-رئيس جمهور مردم ايران........آقاي دكتر.....محمود...احمدي نژاد... ملا حظه كنند ........مكاتبه كنيد
متشكر

divoonejoon
05-14-2006, 11:27 PM
باشه فردا از بابام پول مي گيرم ميرم مي خرم :blush:

Omran_MB
05-14-2006, 11:35 PM
saviss عزيز شما كه ميگي فقط اصل خوب اصل با كرك شده مثلا كاسپر چه فرقي داره؟؟؟

divoonejoon
05-15-2006, 12:40 AM
saviss عزيز شما كه ميگي فقط اصل خوب اصل با كرك شده مثلا كاسپر چه فرقي داره؟؟؟
خوب منم ميخوام همينو بدونم جيگر :biggrin:

Cracki
05-15-2006, 02:39 AM
من نظر شخصی خودم رو در این مورد میگم.

اصلا کرک ها 2 دسته هستند.

1 >> کرک هایی که باعث میشن مدت زمان محدود نرم افزار از بین بره و بشه ازش استفاده کرد.

2 >> کرک هایی که نسخه های دمو یا آزمایشی رو به برنامه فول تبدیل میکنند.

در مورد نرم افزار های دستۀ اول که باید رجیستر بشن باید بگم که کرک کردن این نوع برنامه ها هیچ اشکالی در کارکرد برنامه
بوجود نمیاره. چون اگر اینطور بود برنامه اصلا قابلیت رجیستر شدن رو نداشت. این قابلیت هم اگر کمی اطلاعات در این مورد
داشته باشید متوجه میشید که برنامه ای قابل رجیستر شدن است که کامل باشه.

اما در مورد دستۀ دوم ... یعنی برنامه هایی که بصورت Demo هستند. این نوع برنامه ها به هیچ عنوان قابلیت رجیستر شدن رو
ندارند. این برنامه ها فقط به منظور آشنایی با امکانات برنامه از طرف شرکت نرم افزار عرضه میشن و برای استفاده کردن از این
نوع برنامه ها 2 راه وجود داره.

1 >> برنامه کامل از خود شرکت خریداری بشه.

2 >> توسط یک کرک تمیز که برنامۀ Demo رو به Full تبدیل کنید و بعد با شماره سریال یا پچ برنامۀ Full رو دوباره کرک کنید.

برای راه دومی که در بالا اشاره کردم میتونم به برنامه AV Voice Changer Software Diamond برای نمونه اشاره کنم. اگر شما
وارد سایت این برنامه بشید و این برنامه رو دانلود کنید متوجه میشید که برنامه Demo هست. اما توسط یک آپدیت 7.5 مگابایتی
برنامه به نسخه کامل تبدیل میشه و امکانات نسخۀ اصلی رو پیدا میکنه. بعد از این کار زمانی که میخواهید برنامه رو باز کنید
از شما درخواست شماره سریال میکنه که بعد از دادن شما ره سریال برنامه کامل رجیستر میشه و قابل استفاده است.

حالا میرسیم به مطلب آخر...

آیا با کرک کردن برنامه در کار آن اختلالی ایجاد میشه یا نه؟

عیب و ایراد پیدا کردن یک برنامه در هنگام کرک کردن آن تماما بستگی به کرکی داره که استفاده میشه. که در اینجا باز چند حالت
پیش میاد...

1 >> اگر برنامه از نوعی باشه که با شماره سریال رجیستر بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد مگر اینکه برنامۀ شما از نوعی باشه
که شماره سریالش رو از طریق اتصال به اینترنت چک بکنه و به تقلبی بودن سریال پی ببره مانند... Your Uninstaller! 2006

2 >> اگر برنامه شما از نوعی باشه که با دادن یک RegKey بهش رجیستر بشه. بازم هیچ مشکلی در کارکرد برنامه پیش نمیاد .
البته به این موضوع هم اشاره کنم که معمولا برنامه هایی که با دادن RegKey رجیستر میشن. برای این نیست که شما بتونید از
برنامه استفاده کنید بلکه بیشتر برای آپدیت کردن برنامه هست که برنامه احتیاج به RegKey پیدا میکنه.مانند Kaspersky Antivirus
و Dr.Web Anti-Virus

3 >> اگر برنامه تون رو توسط کرکی به نسخه فول تبدیل کنید و کرکی که ازش استفاده کردید کرک خوبی باشه بازم مشکلی پیش
نمیاد مگر اینکه کرکش ایراد داشته باشه.

4 >> برنامه هایی هم هستن که توسط Patch کردن فایل اصلی یا چند تا از DLL هایی که داره رجیستر میشن و قابل استفاده
هستند اما باز اگر پچی که استفاده میکنید درست کار نکنه یا برنامه رو اصلا رجیستر نمیکنه و یا اگر هم رجیستر بکنه در هنگام
کار کردن با برنامه یا برنامه خود بخود بسته میشه و اصولا اینطوری قابل استفاده نیست و یا اینکه در هنگام باز کردن برنامه هنگ
میکنه و چاره ای جز بستنش ندارید.

امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم.

در کل من با کرک و کرک کردن برنامه اصلا راضی نیستم . با کپی کردن و یا دانلود کردن موزیک یا فیلمی بصورت مجانی که کلی زحمت براش
کشیده شده راضی نیستم. اما تا زمانی که سرمایه داران و حکومت بورژوازی فعلی خون مردم رو با مالیات های سنگین ذره ذره
بگیرند. مانند مالیات 33 درصد در سوئد و 30 درصد در بریتانیا و 33 یا 34 درصد در نروژ . امریکا هم دیگه وا ویلا...

و یا تا زمانی که شرکت ها و کمپانی ها بخوان پول جد اندر جدشون رو هم بکشن روی برنامه های که شاید براشون 1000 تومن هم
خرج بر نداشته و بخوان این پول رو از ما جونهایی که معاش زندگیمون رو یا از بابامون میگیریم یا اینکه یک چندر قاز پول از کار کردن
در میاریم یا اینکه مثل من با حقوق دانشجویی که به نصف ماه نرسیده صوت میکشه بگیرن . نه تنها با کرک کردن برنامه راضی
هستم بلکه به خود کرکر ها نیز کمک خواهم کرد تا خدای نکرده کم و کسریی تو کارشون نداشته باشند و بتونن کارشون رو بخوبی
انجام بدن.

کمی جهانی تر فکر کنید. کرک فقط تو ایران نیست و ایران هم اولین کشوری نبود که کرک رو ساخت بلکه کرک به ایران وارد شد.
پس ریشه کار نیز تو ایران نیست. اصل مشکل در حکومتی است که اسمش سرمایه ست. و به کسی هم که سرمایه دار باشه و
گردش سرمایه رو تعیین کنه که کجا بره و کی دوباره به دستش برسه میگن سرمایه دار. به حکومت سرمایه داری هم که که این گردش
سرمایه رو برنامه ریزی میکنه بهش میگن حکومت سرمایه داری و به حکومت سرمایه داری نیز در اصطلاح اصلش میگن...
حکومت بورژوازی.

نمونه ش هم مجلس سنای امریکا که حتی خود نمایندگان مجلس نیز حق داخل شدن به این مجلس رو ندارند.
نمونه های دیگه ش هم همه جا هستند و هر جایی هم دیده میشن چون انگشت شمارند و تعدادشون اونقدری
نیست که حساب از دستمون در بره اما حساب کار در دست همین تعداد انگشت شماران روزگاره.

به این دلیل کرک کردن رو نیز فعلا در شرایط امروزی دوست دارم هر چند که باهاش راضی نیستم.

zendegi
05-15-2006, 08:13 PM
كركي جان بسيار عالي بود..........مرسي........

Omran_MB
05-15-2006, 08:30 PM
ايول كركي جان.
واقعا كارت درسته...

divoonejoon
05-15-2006, 09:58 PM
moderator جان توضيحت در مورد كرك عالي بود فقط 1 مساله اينكه شما پول در مي ارين ماليا تم مي دين اما تو ايران ... به هر حال من به بابام گفتم پول بده برم نرم افزار ارويجينال بخرم گفت كرك شده هاش بهتره (:

my friend
06-04-2006, 10:35 AM
ببينم ساويس جون

شما ويندوزتون هم رفتيد سيدي اصلشو خريديد يا ...

befermatooo
02-08-2008, 05:59 PM
سلام
من یه جایی شنیده بودم که بعضی برنامه ها هستند که کیفیت فایل های خروجیشون به اصل بودن برنامه ربط داره

مثلا یه برنامه که با اون آهنگ WAW را به MP3 تبدیل میکنه اگه نسخه اورجینال باشه و توسط سریال معتبر ریجستر

شده باشه کیفیت اون عالی هست اما اگه برنامه با سریال غیر معتبر ریجستر شده باشه و درست هم کار کنه باز کیفیت کمی

در مقایسه با خروجی از برنامه اورجینال داره

همین چند وقت پیش بود که شنیدم یه شرکتی cd هایی را بیرون داده که زمانی که یک آهنگ یا چیزی به صورت اورجینال در اون رایت بشه زمانی که از اون کپی بگیرند کیفیت آنگها خیلی خیلی:18: پایین مییاد

omid.sarmad
04-18-2008, 10:04 AM
سلام تمام موارد مربوط به پشتیبانی و خدمات رفع اشکال و ... رو دوستمون گفتند.
اما مهمتر از همهی اینها اینه که خدا اون دنیا سوسکت نمی کنه!:31:
البته چون اونا همه کافرند و ما مسلمون بعید نیست خدا اونا رو سوسک کنه.:27: