PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : |آموزش| فعال کردن mobile find me



yas_6969
24-11-2010, 11:47
سلام
دوستان برای استفاده از این قابلیت جدید اپل شما باید اکانت mobile me خودتون و با کمک Apple ID فعال کنید مراحل بسیار ساده هست و طبق عکس ها برید جلو:
توجه: فقط باید در فریمور 4.2 باشید تا کار بکنه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دراین قسمت اگه اکانت شما تایید نشده باشه به ایمیل خودتون برید و با کمک از لینک فعال سازی که میده فعالش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میتونید به سایت me.com برید و با وارد کردن اکانت خودتون از موقعیت دستگاهتون با خبر بشید.

برنامه رایگان mobile find me هم از تاپیک زیر دانلود کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*hamedkhatar*
24-11-2010, 12:05
ايول دمت گرم
اتفاقا ميخواستم بپرسم كه شما لطف كرديد و يادمون داديد

الان تستش كردم و كاملا جواب داد
فقط وقتي سيم كارت رو فعال ميكنم ميتونه پيدا كنه اگه خاموش باشه نميتونه
و البته فقط وقتي سيم كارت روشنه GPS كار ميكنه و اگه نباشه كار نميكنه
به نظر شما مشكل از كجاست؟
نكنه GPS آيپد من خرابه؟
آخه دوستم ميگه بدون اينكه سيم كارتش رو روشن كنه GPS آيپدش كار ميكنه
من نگرانم نكنه GPS آيپدم خراب باشه گارانتي هم نداره كه اينا كلا بدبخت ميشم
مگه ميشه از طريق سيمكارت بتونه محل رو پيدا كنه مگه سيم كارتهاي GPS دارند.؟
ممنون

yas_6969
24-11-2010, 12:20
اون که از طریق سیم کارت میگی سیم کارت شما چون اینترنت داره به راحتی پیدا میکنه
من خودم اینو تست نکردم ولی میدونم چندتا از قابلیت هاش مثل پیام فرستادن به گوشی و پاک کردن اطلاعات حتما باید اینترنت باشه.
شما برو به ستینگ دستگاهت ببین Location Services شما on هست یا نه

*hamedkhatar*
24-11-2010, 12:28
اون که از طریق سیم کارت میگی سیم کارت شما چون اینترنت داره به راحتی پیدا میکنه
من خودم اینو تست نکردم ولی میدونم چندتا از قابلیت هاش مثل پیام فرستادن به گوشی و پاک کردن اطلاعات حتما باید اینترنت باشه.
شما برو به ستینگ دستگاهت ببین Location Services شما on هست یا نه

آره اون كه هميشه روشنه
براي اون كارها هم كه خوب البته احتياج به اينترنت داره
سوال من چيز ديگه اي بود
من ميگم اگه سيم كارت تو آيپد خاموش باشه GPS بايد پيدا كنه چرا مال من پيدا نميكنه؟
ممنون

payamf1
27-11-2010, 00:32
محدودیت های موجود برای آیفون :
ساختن اکانت تنها توسط آیفون 4 و آیپاد تاچ نسل 4 امکانپذیر است. یعنی کسانی که 3G یا 3GS دارند نمیتونند اکانت بسازن
تنها اجازه ساخت 3 اکانت به شما داده میشود.

looloo20062003
20-03-2011, 01:07
دوستان

نمیشه mobile find me رو روی فریمور 4.1 فعال کرد ؟؟

mohsenfhm
20-03-2011, 09:22
دوستان

نمیشه mobile find me رو روی فریمور 4.1 فعال کرد ؟؟



خیر :11::11::11:

Doctor.Freeman
05-04-2011, 17:59
عذر میخوام واسه استفاده کردن باید GPRS روشن باشه یا نه ؟

دقیقا چی لازم داره ( واسه روشن بودن ) ؟؟؟

با تشکر :11::40:

SIMON137
19-05-2011, 11:47
عذر میخوام واسه استفاده کردن باید GPRS روشن باشه یا نه ؟

دقیقا چی لازم داره ( واسه روشن بودن ) ؟؟؟

با تشکر :11::40:

منطقیش اینه که برای find کردن گوشی نیاز به اینترنت نیست ولی برای بقیه امور قاعدتا نیاز داره

yas_6969
19-05-2011, 13:35
عذر میخوام واسه استفاده کردن باید GPRS روشن باشه یا نه ؟

دقیقا چی لازم داره ( واسه روشن بودن ) ؟؟؟

با تشکر :11::40:


برای تمامی کارها نیاز به اینترنت هست.