PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تقسیم عکس به چند قسمت مساوی






    

nelahe
10-11-2010, 18:58
سلام دوستان عزیز

می خواستم بپرسم که چطور یک عکس مثلا سایز A4 را به چند قسمت مساوی تقسیم و پرینت بگیریم

مثلاً من می خواهم یک عکس A4 را به دو قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را سایز A3 پرینت بگیرم :11:

یا مثلاً به قسمت های حتی بیشتر

valas
10-11-2010, 19:14
سلام دوستان عزیز

می خواستم بپرسم که چطور یک عکس مثلا سایز A4 را به چند قسمت مساوی تقسیم و پرینت بگیریم

مثلاً من می خواهم یک عکس A4 را به دو قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را سایز A3 پرینت بگیرم :11:

یا مثلاً به قسمت های حتی بیشتر

با سلام

یه روشی بود قدیما من کار می کردم:

1- ابزار انتخاب مستطیلی رو انتخاب کن.

2- کل عکس رو انتخاب کن(حالا یا معمولی یا با Ctrl+A)

3- روی عکس کلیک راست و بزن Trasform Selection

4- حالا با کادرهای طول و عرض در نوار بالای صفحه(اگه جابجاش نکرده باشی)، مثلا عرض یا طول رو بزن 50 %

5- حالا بدون اینکه ابزار رو عوض کنی با ماوس بیا وسطش و بکشش تا از یه طرف به دیواره بچسبه.

نکته: تا حالا فقط کادر selection جابجا یا کوچک شده و تصویر هیچ تغییری نباید داشته باشه، والا اشتباه انجام دادین.

6- حالا دقیقا نصف عکس انتخاب شده. به ترتیب copy ، بازکردن فایل جدید (و احیانا انتخاب سایز A3) و بعد paste

برای قسمت بعدی هم مثلا از شماره 4 به بعد رو دوباره اجرا کنید(اگه می خواین هم سایز بشن) و یا از ابزار crop استفاده کنید.

موفق باشید.

nelahe
12-11-2010, 17:57
با سلام

یه روشی بود قدیما من کار می کردم:

1- ابزار انتخاب مستطیلی رو انتخاب کن.

2- کل عکس رو انتخاب کن(حالا یا معمولی یا با Ctrl+A)

3- روی عکس کلیک راست و بزن Trasform Selection

4- حالا با کادرهای طول و عرض در نوار بالای صفحه(اگه جابجاش نکرده باشی)، مثلا عرض یا طول رو بزن 50 %

5- حالا بدون اینکه ابزار رو عوض کنی با ماوس بیا وسطش و بکشش تا از یه طرف به دیواره بچسبه.

نکته: تا حالا فقط کادر selection جابجا یا کوچک شده و تصویر هیچ تغییری نباید داشته باشه، والا اشتباه انجام دادین.

6- حالا دقیقا نصف عکس انتخاب شده. به ترتیب copy ، بازکردن فایل جدید (و احیانا انتخاب سایز A3) و بعد paste

برای قسمت بعدی هم مثلا از شماره 4 به بعد رو دوباره اجرا کنید(اگه می خواین هم سایز بشن) و یا از ابزار crop استفاده کنید.

موفق باشید.


سلام دوست عزیز ممنون زحمت کشیدید :11:


دو تا سوال داشتم با اجازه تان

میخواستم این گزینه هایی که مشخص شده اند هر کدام برای چه هستند

و سوال دوم اینکه کدام یک را عوض کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وسوال بعدی اینکه من گزینه ای را 50 درصد دادم که در عکس مشخص کرده ام،

و همانطور که می بینید به این صورت درآمده است (اما راستش احساس می کنم واقعاً نصفش انتخاب نشده و کمی بیشتر از نصف انتخاب شده است نظر شما چیه، شاید من اشتباه می بینم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


و انشاا... سوال آخر :11:

و راستش را بخواهید گزینه پنجم را زیاد متوجه نشدم چکار کنم، میشه با عکس نشان دهید یا یک بار دیگر توضیح بدهید



آهان راستی یه سوال دیگه :31:

روش های دیگه ای هم وجود دارد؟

ferij
18-11-2010, 11:56
سلام دوستان عزیز

می خواستم بپرسم که چطور یک عکس مثلا سایز A4 را به چند قسمت مساوی تقسیم و پرینت بگیریم

مثلاً من می خواهم یک عکس A4 را به دو قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را سایز A3 پرینت بگیرم :11:

یا مثلاً به قسمت های حتی بیشتر


سلام دوست عزيز:
وقتي پيغام دادي به اين تاپيك سر بزنم فكر ميكردم تا حالا كارت راه افتاده :31:به هر حال
من از خط كش استفاده ميكنم (Ctrl+R) ميدوني كه چطوري"" از خطكش بالا"افقي" هر چند تا كه ميخواي ميگيري درگ ميكني مياري پايين از روي سايز اعداد دقيق و از خطكش سمت راست"عمودي" همينطور .
به هر چند قسمتي كه ميخواي تقسيم ميكني. و حالا با ابزار Rectangular marquee (Mدقيق از روي كادر هاييكه با خطكش در آوردي ميكشي و كپي ميكني.
بهتر هست روي لايه كپي شده راست كليك كني وگزينه convert to smart object را كليك كني و حالا كليد Ctrl+Tرا بزن ميبيني علامت ضربدروسط كادر مياد يعني اجازه نده پيكسلها موقع تعغيير سايز بهم بريزن.
حالا سند جديد به سايزي كه ميخواي باز ميكني واين لايه كپي اسمارت شده را درگ ميكني تو سند جديد.وسيو ميكني اينطوري هر قسمت از عكس در يك سند جدا قرار ميگيره.
من همين و بلدوم وديگر هيچ.........:10:
موفق باشي.

gmd
18-11-2010, 12:02
سلام دوستان عزیز

می خواستم بپرسم که چطور یک عکس مثلا سایز A4 را به چند قسمت مساوی تقسیم و پرینت بگیریم

مثلاً من می خواهم یک عکس A4 را به دو قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را سایز A3 پرینت بگیرم :11:

یا مثلاً به قسمت های حتی بیشتر

سلام
من از برنامه Poster-Printery v4.5 Full قبلا استفاده کرده ام کار این برنامه چاپ عکس بزرگتر در چند برگ است،برنامه بدی نبود.
موفق باشید

nelahe
19-11-2010, 17:45
سلام دوست عزیز :11:

میخواستم بپرسم چطور کپی کنم، من وقتی قسمتی رو که میخواستم با ابزار روش کشیدم، سپس روش کلیک راست کردم و کلید layer via copy رو زدم درسته؟






بهتر هست روي لايه كپي شده راست كليك كني وگزينه convert to smart object را كليك كني و حالا كليد Ctrl+Tرا بزن ميبيني علامت ضربدروسط كادر مياد يعني اجازه نده پيكسلها موقع تعغيير سايز بهم بريزن.
حالا سند جديد به سايزي كه ميخواي باز ميكني واين لايه كپي اسمارت شده را درگ ميكني تو سند جديد.وسيو ميكني اينطوري هر قسمت از عكس در يك سند جدا قرار ميگيره.
من همين و بلدوم وديگر هيچ.........:10:
موفق باشي.


با ابزار Move tools درگ کردم به فایل جدید درسته با همین ابزار باید درگ می کردم دیگه؟

ولی وقتی به سند جدید بردم سایز کوچک شد خیلی و دوباره بزرگش کردم، چرا بعضی اوقات وقتی عکسی رو می بریم به سند چدید تغییر سایز می دهد علت خاصی دارد؟

و آیا میشه مثلا قسمتی از عکس را انتخاب کنیم و گزینه ای وجود دارد که این قسمت را در یک سند جدید (نه لایه جدید )باز کند؟

و دیگه اینکه چطور وقتی یک عکسی را درگ می کنیم وبه یک سندجدید، این عکس تغییر سایز ندهد

چطور یک عکسی که داریم در همان سایزی که هست(*) در یک سند جدید چند بار آن را تکرار کنیم و صفحه را با آن پر کنیم
:11:

ferij
20-11-2010, 15:29
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میخواستم بپرسم چطور کپی کنم، من وقتی قسمتی رو که میخواستم با ابزار روش کشیدم، سپس روش کلیک راست کردم و کلید layer via copy رو زدم درسته؟ بله
با ابزار Move tools درگ کردم به فایل جدید درسته با همین ابزار باید درگ می کردم دیگه؟ بله
ولی وقتی به سند جدید بردم سایز کوچک شد خیلی و دوباره بزرگش کردم، چرا بعضی اوقات وقتی عکسی رو می بریم به سند چدید تغییر سایز می دهد علت خاصی دارد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آیا میشه مثلا قسمتی از عکس را انتخاب کنیم و گزینه ای وجود دارد که این قسمت را در یک سند جدید (نه لایه جدید )باز کند؟وقتي قسمت مورد نظرتو كپي كردي روي لايه كپي شده راست كليك كن وگزينه Duplicate layer را كليك كن و از فلش افتادني گزينه new را بزن. .ولي به سايز سند اصلي برات سند باز ميكنه نه هر سايزي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دیگه اینکه چطور وقتی یک عکسی را درگ می کنیم وبه یک سندجدید، این عکس تغییر سایز ندهد ؟ تا اونجا كه من ميدونم نميشه
ولي اين روش را هم بگم ببين به كارت مياد يا نه: روي لايه كپي شده در پانل layer راست كليك كن وگزينه convert to smart object را بزن تا به اسمارت تبديل بشه حالا دوباره روي همين لايه راست كليك كن و گزينهduplicate layer را بزن در پنجره اي كه باز ميشه گزينه new را بزن وok كن(مثل عكس بالا).تا لايه كپي وارد سند جديد بشه .
حالا روي لايه اسمارت كپي شده در سند جديدراست كليك كن و گزينهEditcontents را كليك كن پنجره اي باز ميشه اونم ok كن. . ميبيني تمام سند باه اندازه عكست در مياد.
چطور یک عکسی که داریم در همان سایزی که هست(*) در یک سند جدید چند بار آن را تکرار کنیم و صفحه را با آن پر کنیم ؟از منوي 3D--->new tiled painting اگر درست گفته باشم.:31:

valas
12-12-2010, 13:35
سلام دوست عزیز ممنون زحمت کشیدید :11:


دو تا سوال داشتم با اجازه تان

میخواستم این گزینه هایی که مشخص شده اند هر کدام برای چه هستند

و سوال دوم اینکه کدام یک را عوض کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


وسوال بعدی اینکه من گزینه ای را 50 درصد دادم که در عکس مشخص کرده ام،

و همانطور که می بینید به این صورت درآمده است (اما راستش احساس می کنم واقعاً نصفش انتخاب نشده و کمی بیشتر از نصف انتخاب شده است نظر شما چیه، شاید من اشتباه می بینم


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


و انشاا... سوال آخر :11:

و راستش را بخواهید گزینه پنجم را زیاد متوجه نشدم چکار کنم، میشه با عکس نشان دهید یا یک بار دیگر توضیح بدهید



آهان راستی یه سوال دیگه :31:

روش های دیگه ای هم وجود دارد؟



با سلام

اولا چون من دیر به دیر به این سایت سر می زنم، الان که نگاه کردم تصاویری که شما گذاشتین دیگه تو صفحه لود نمی شن.

اما سوالات:

1- اینکه گزینه ها هرکدام برای چه هستند رو چی بگم؟! فکر کنم مشخصه دیگه.

2- اون 50% درسته. اگه شک دارین خط کش رو فعال کنید و اندازه بگیرید.

3- در مورد گزینه پنجم اگه عکس هم بذارم چیزی رو مشخص نمی کنه. مگه اینکه فیلم بذارم که زمان بره!

اونم با این سرعت اینترنت که امثال ما داریم.

اما منظورم این بوده که برای جابجایی selection از ابزار Move نباید استفاده بشه چون قطعه ای از عکس رو از جا می کنه.

بلکه با همون ابزار Selection وقتی بریدروی کادر،به شکل یه فلش کوچیک مایل می شه و با اون می شه

کادر انتخاب رو مستقل از عکس زیرش حرکت داد.

4- بله، حتما روشهای دیگه ای وجود داره. اصلا فتوشاپ کارها عموما سلیقه ای کار می کنن.

یعنی هر کی از هر ابزاری خوشش بیاد و باهاش راحت باشه استفاده می کنه و درستشم همینه.

من روش رایجم این بوده. روشهای دیگه هست مثلا استفاده از خطوط راهنما به این صورت:

الف) عرض فایل عکس رو به اینچ به دست بیارید: Image/Image Size

ب) اون رو تقسیم بر دو کنید و عدد حاصل رو یادداشت یا حفظ کنید.

ج) View/New Guide

د) وارد کردن عدد نصف شده به اینج در کادر مربوط و انتخاب دکمه رادیویی Horizontal

ه) حالا یه خط راهنما درست وسط صفحه از بالا به پایین ترسیم می شه.

و) بقیشم راحته. در حالی که Snap To Gudie فعال باشه(قابل دسترسی از طریق منوی View)

با ابزار انتخاب مستطیلی، ابتدا چپ و سپس راست رو انتخاب، کپی و در فایل جدید بچسبانید.

در مورد تقسیم عکس به دو قسمت بالایی و پایینی همین تنظیمات رو برای Vertical باید انجام بدید.

موفق باشید.