PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب دوربین مدار بسته به کامپیوتر




    

gog2000
08-11-2010, 13:36
من با یک دوربین معمولی مداربسته که دارای کابل خروجی صدا و تصویر است هر کاری می کنم نمیتونم ازش تصویر به کامپیوتر بدم به تی وی کارت وصل کردم ولی تصویر نمیده حتی به تی وی کارت usb مجهز به کپچر از طریق s-video هم متصل کردم ولی بازم فایده ای نداشت هر کار می کنم و با انواع نرم افزار های مختلف چک می کنم تصویر نمیده

البته به تلویزیون که وصل می کنم به راحتی از قسمت ورودی ویدئو تصویر میده
البته من قبلا همین دوربینها را به ورودی تصویر بر روی کارت گرافیک وصل کردم ولی چون این کارت گرافیک های جدید فقط خروجی دارن نمیشه به کارت گرافیک وصل کرد و با تی وی کارت و نرم افزارهای مختلف هم هر کار می کنم تصویر نمیده


حالا دوستان کامل توضیح بدن من باید چه کار کنم ؟؟؟ از چه کابل و نرم افزاری استفاده کنم؟؟؟؟

اصلا ارزانترین وسیله برای وصل دوربین به کامپیوتر چیه؟؟؟؟

kiarash3500
08-11-2010, 14:50
احتمالا شما رابط dvr میخواین

gog2000
08-11-2010, 18:55
رابط dvr خیلی گران در میاد
ولی با تی وی کارت می دونم میشه چون در یکی از مغازه های فروش دوربین مدار بسته همین کار را می کنه و دوربین را به کارت تی وی وصل می کنه
فقط من در تنظیمات کارت تی وی موندم که چه جوری تنظیم کنم تا تصویر بده؟؟؟
و یا مدل خاصی از کارت تی وی استفاده کنم تا تصویر بده؟؟؟
کسی که خودش عملا این کار را انجام داده باشه این کار را بلده
وگرنه در مورد تصویر دادن با کارت تی وی تقریبا مطمئنم

kiarash3500
08-11-2010, 21:14
پس یه کارت کپچر بخر ارزون تر در بیاد

gog2000
09-11-2010, 11:06
خریدم
چرا کسی به سوال من توجه نمیکنه!!!!!:41:
من هم کپچر کارت و هم کارت تی وی دارم ولی هر کار می کنم از دوریبن تصویر نیمیده

نمیدونم چطور باید تنظیمش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amd>intel
09-11-2010, 11:31
دوربينتون خروجيش كامپوزيت هست يا s-video

oj2008pc
09-11-2010, 11:34
خریدم
چرا کسی به سوال من توجه نمیکنه!!!!!:41:
من هم کپچر کارت و هم کارت تی وی دارم ولی هر کار می کنم از دوریبن تصویر نیمیده

نمیدونم چطور باید تنظیمش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزيز

وقتي دوربين وصل مي كنيد هيچ تغييري در تصوير ديده نميشه ؟

منظوتون از "تصوير نميده" چيه ؟ يعني صفحه سياهه ؟

وقتي از كارت تي وي استفاده مي كنيد بايد نوع ورودي مشخص كنين .

gog2000
09-11-2010, 19:13
دوربينتون خروجيش كامپوزيت هست يا s-video


s-video نیست و از فیش های ویدئو است یکی صدا و دیگری تصویر حالا اسمش نمیدونم چیه
منظورتون از كامپوزيت همینه؟؟؟؟

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------


سلام دوست عزيز

وقتي دوربين وصل مي كنيد هيچ تغييري در تصوير ديده نميشه ؟

منظوتون از "تصوير نميده" چيه ؟ يعني صفحه سياهه ؟

وقتي از كارت تي وي استفاده مي كنيد بايد نوع ورودي مشخص كنين .

راستش خاب برفک نشون میده یا سیاهه تنظیماتشم نمیدونم چه جوری تنظیم کنم چون هر کدوم را تغییر میدم فایده ای نداره

PrimeP30Master
09-11-2010, 20:57
با سلام،
دوست عزيز من خورم همين كار رو انجام دادم اونم در عرض چند دقيقه و با لوازم زير:
كارت:(Capture & TV - DGMAX)
نرم افزار:Win DVR
دوربين مدار بسته معمولي مثل مال شما،
توي قسمت تنظيمات اين نرم افزار بايد قسمت ورودي سخت افزاري رو روي Composite قرار بدي و در تب هاي ديگر پنجره باز شده هم ميتوني محل ذخيره،فرمت فايل،نوع كيفيت و... رو براحتي تنظيم كني!
و در قسمت عملي كار هم بايد فيشهاي دوربينت رو بدرستي به كارت كپچر وصل كني كه كار خيلي راحتيه و در آخر پس از روشن نمودن دوربين(وصل كردن آداپتور به دوربين)اگه تنظيمات رو بدرستي انجام داده باشي بايد توي برنامه تصوير ورودي از دوربين رو داشته باشي و براحتي ميتوني Record هم بكني!!!

اينم لينك دانلود ورژن جديد نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gog2000
11-11-2010, 19:11
با سلام،
دوست عزيز من خورم همين كار رو انجام دادم اونم در عرض چند دقيقه و با لوازم زير:
كارت:(Capture & TV - DGMAX)
نرم افزار:Win DVR
دوربين مدار بسته معمولي مثل مال شما،
توي قسمت تنظيمات اين نرم افزار بايد قسمت ورودي سخت افزاري رو روي Composite قرار بدي و در تب هاي ديگر پنجره باز شده هم ميتوني محل ذخيره،فرمت فايل،نوع كيفيت و... رو براحتي تنظيم كني!
و در قسمت عملي كار هم بايد فيشهاي دوربينت رو بدرستي به كارت كپچر وصل كني كه كار خيلي راحتيه و در آخر پس از روشن نمودن دوربين(وصل كردن آداپتور به دوربين)اگه تنظيمات رو بدرستي انجام داده باشي بايد توي برنامه تصوير ورودي از دوربين رو داشته باشي و براحتي ميتوني Record هم بكني!!!

اينم لينك دانلود ورژن جديد نرم افزار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


راستش من با یک کپچر کارت usb و با نرم افزار خود کپچر کارت روی لپ تاب امتحان کردم و از وب کم لپ تاب بلافاصله تصویر داد ولی تصویرش خیلی تاریک و بی کیفیت بود حالا با این نرم افزار امتحان می کنم ببینم یک کیفیت تصویر بالا و با کیفیت میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PrimeP30Master
11-11-2010, 22:45
نتيجه كار رو اعلام كن؟!

gog2000
12-11-2010, 18:45
نتيجه كار رو اعلام كن؟!

کیفیت تصویر خیلی پایین و با لرزش و پرش تصویر همراه بود

حالا نمیدونم همه کپچر کارتها این جوری تصویر میدن یا مشکل از تنظیمات و جای دیگه ای است
من از کپچر کارت usb گالاکسی استفاده می کنم

PrimeP30Master
12-11-2010, 23:41
راستش من با یک کپچر کارت usb و با نرم افزار خود کپچر کارت روی لپ تاب امتحان کردم و از وب کم لپ تاب بلافاصله تصویر داد ولی تصویرش خیلی تاریک و بی کیفیت بود حالا با این نرم افزار امتحان می کنم ببینم یک کیفیت تصویر بالا و با کیفیت میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزيز معمولا وب كم كه كيفيتش زياد جالب نيست و اگه بخواي با وب كم اينكار رو بكني،انجام ندادنش به صلاحه!!!ولي اگه با يه دوربين مدار بسته داري اينكار رو ميكني و خوب جواب نميده،ميتونه چند علت داشته باشه از جمله:
1-احتمالا كارت كپچرت قدرت لازم براي انجام اينكار رو نداره؟!
2-احتمالا دوربينت ،دوربينه جالب و مرغوبي نيست؟!
3-شايد لپ تاپت جوابگوي انجام چنين كاري نيست؟!
در موارد ذكر شده بالا،گزينه 1 و 2 رو ميتوني با PC امتحان كني و نتيجه رو بررسي كني و اگه نتيجه ي بهتر و قانع كننده اي حاصل شد،خب احتمالا اشكال از گزينه 3 مي باشد و اگه گزينه هاي 1 و 2 خوب جواب ندادند،بهتره كه اول از اونها رفع اشكال كني(در هر تست،تعويض سخت افزار مورد نظر با نوعي ديگر از همان قطعه) تا سخت افزار مشكل دار مشخص بشه و در نهايت تعويض آن و حل شدن مشكل شما دوست عزيز!!!:10:

*نكته:در مورد نرم افزارWin DVR بايد بگم كه فكر نميكنم مشكل داشته باشه چون امتحانش رو پس داده!*:21::exclamati:دی

gog2000
14-11-2010, 17:59
بلاخره تصویر نشون داد البته با دوربین کوچک و ساده و دوربین بزرگتر یک تصویر خیلی سفید و روشن نشون میده که با کم کردن نور به زحمت چیز معلوم میشه ولی در تی وی کارت هر دو شون به خوبی تصویر میدن البته بازم کیفیتش پایینه البته از نرم افزار Win DVR هم استفاده کردم ولی نرم افزار خود تی وی کارت تصویر بهتری میده


1- قوی ترین تی وی کارت یا کپچر کارت برای نمایش با کیفیت بالا و استفاده برای دوربین های قوی مدار بسته چه مارکیه

2-حالا مشکلی که هست اینه که من از نرم افزار H264WebCam 3.71 برای مشاهده وب کم استفاده می کردم ولی برای این دوربین مدار بسته کار نمیده و تصویر نشون نمیده حالا دنبال نرم افزار ی می گردم که امکانات این نرم افزار را داشته باشه و مثل اون بشه چندین تصویر دوربین مختلف را همزمان در ان مشاهده کرد

3-مورد دوم دنبال یک مبدل ساده av به rf می گردم تا دو کابل صوت و تصویر دوربین را به یک پورت تبدیل و از طریق کابل کواکسیال به قسمت انتن تی وی کارت یا کپچر کارت وصل کنم تا تصویر بهتری دریافت کنم

mohammad-iran
06-02-2014, 13:00
لام
راستش منم دنباشم تنها چیزی هم که فهمیدم اینه ک کارت تی وی های جدید قابلیت این کار رو ندارن و حتما باید از نوع قدیمیش باشه
بدرود:n13:

رابینسون
14-02-2014, 00:46
سلام بهنظر من اگه مشکل از دوربین نباشه به دنبال یه کارت کپچر خوب باشید قیمتش بالا هست ولی کیفیت رو پایین نمیاره
این یو اس بی ها زیاد جالب نیست کاراییشون
در مورد سوالتون باید عرض کنم بستگی به کارت کپچرتون داده من برای مغازه یکی از دوستان خواستم انجام بدم نشد ولی خودم امتحان کردم شدمارک کپچرهامون و دوربین ها متفاوت بود